Az Orbán által menesztett helyettes államtitkárhoz

Tóth Zoltán József, a Honvédelmi Minisztérium menesztett jogi és igazgatási helyettes államtitkára

Kedves Tóth Zoltán József, nagyra becsült barátom!

Tegnap sikerült este a Szent Margit Gimnázium dísztermében néhány szót váltanunk és kezet fognunk. Tudom, hogy kevéssé vigasztal hivatalod elvesztése okán a jó és együtt érző szó. Mégis engedd meg, hogy kihangsúlyozzam, hogy vélhetően szilárd meggyőződéseden nyugvó elveid miatti elbocsájtásod sokunkban elismerést és megbecsülést keltett, híven eddigi munkásságodhoz.

Ez a fajta kiállás sajnos végtelen hiánycikk hazánkban, ahol dívik a szolgalelküség, az elvek “megélhetési feladása”  a demagóg család- és állásféltés tükrében, hiszen a köztisztviselői feladatokat vállaló emberek általában szüneltetetik alapelveiket állásaik megőrzése érdekében.

Vigasztaljon az a tudat, hogy azon kevés közállást vállaló férfiú közé tartozol, akik egyenes gerinccel és tiszta lélekkel tudnak továbbra is tükreikbe és szeretteik szemébe nézni. Igen, Te vállaltad nézeteid bátran a hatalommal szemben haladva is, mert meggyőződésed volt, hogy a készülő alaptörvénynek olyannak kell lennie, mely egyenesen átvezet történelmi alkotmányunk folytatásába, Szent Koronánkból eredeztetett jogállamiságunkba, és élni szerettél volna valóban történelmi lehetőséggel hivatalodnál fogva. Akadályokba ütköztél a jelenlegi hatalom gondolkodásmódjába és vállaltad, amit nagyon nagyon kevesen, egzisztenciád kockázatát inkább, minthogy föladd tanításaid és eddig hat könyvedben kifejtett megalapozott álláspontod. Példát adtál sokunknak tisztes viselkedésből, helytállásból, követésre példát mutató férfiként.

Vigasztaljon sokunk együttérzése, akik értjük és nem értjük félre a jelenlegi hatalom ellenmondást nem tűrő terrorisztikus viselkedését vitapartnereivel szemben és csak látszólag azonos oldalon állva velük. Az említett példátlan történelmi helyzet a történelmi alkotmányosságunk folytatására sajnos talán ismét elhalasztódik az esély az egy kézben történő kezelés miatt, de talán férfias kiállásod is segít sokaknak a valóság felismerésében és talán a hatalmat is elgondolkoztatja abban a tekintetben, hogy saját alkotmánya, alaptörvénye helyett ideje volna visszatérnie őseink, generációk tucatjai által tisztelt alaptörvényünkhöz, Szent Koronánkból eredeztetett jogainkhoz, Nemzetünk ősi alkotmányához.

Tisztelettel ,barátsággal és őszinte főhajtással:

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó: Egy korábbi Tóth Zoltán előadás: http://www.echotv.hu/videotar.html?mm_id=66&v_id=1030

11 című bejegyzés “Az Orbán által menesztett helyettes államtitkárhoz” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Tóth Zoltán József került ki erkölcsileg tisztán ebből a méltatlan helyzetből, az államtitkár maradt azon a szolgai szinten, ahol volt.
    Most már nincs miért odafigyelni a Honvédelmi Minisztériumra.

    Kedvelés

  2. Nekem az a furcsa, hogy Tóth Zoltán József ezt a posztot egyáltalán elvállalta.
    Ennyire naiv volna?

    Kedvelés

  3. Pont tegnap vettem egyet a Magyarságtudományi füzetek közül amelynek címe

    Tóth Zoltán József : Élet a Szent Korona jegyében

    Nem sokra rá pedig olvastam hogy menesztették…..

    Egyből sejtettem ,hogy kell lennie összefüggésnek a
    menesztése és az elvei között

    ….”Természetesen még előtte vagyunk a tervezet országgyűlési megvitatásának és érzékelve a változó erőviszonyokat és a megfelelő ismeretek irányát könnyen megtörténhet az is, hogy a jogfolytonosság helyreállítása, illetve annak szándéka nélküli új alkotmányt fogad el az országgyűlés
    Látni való, hogy ugyanazon célból, vagy célért két irányból jön a támadás. Az egyik nem akar változást, de mutathatja magát akár konzervatívnak, jobboldalinak, vagy kereszténynek is akár, miközben nyíltan vagy alattomosan támadja azokat, akik elkötelezettek a változás irányába. Azt kell mondani, hogy ennél őszintébb, ha nyíltan megmondják, hogy érdekeltek az eddigi rendszer fenntartásában. (Pl:. MSZP, LMP)
    Másik irány, ahonnan érkezik és várható támadás, olyan nemzeti, vagy annak mondott erők, akik változásért küzdenek, de valójában leírt programjuk, vagy gyakorlati politizálásuk a változások megakadályozása felé hatnak, fenntartva az eddigi rendszert is. Így egyes szervezetek, akik bár összmagyar összefogást sürgetnek, és országos politikai szerepet és befolyást akarnak, az ősmagyar hagyományok és a kereszténység, az egyházak értékrendjének szembefordításával, és a történeti alkotmány fogalmainak tetszőleges értelmezésével kívánnak nemzeti egységet létrehozni.
    ( kiemelt rész: a szerkesztő megjegyzése)——-> Az alkotmányozási viták kereszttüzében ismét kiderül az is, hogy azok, akik a kereszténységből ki akarják zárni a magyar hagyományt és küldetést, illetve azok, akik a magyarságból a keresztény hagyományt , ugyanazon politikai cél érdekében járnak el, mint akik akár jobboldaliként, akár baloldaliként, akár liberálisként, ellenzékiként vagy kormánypártiként a valódi változások ellen dolgoznak. Nehéz ilyen mocsaras, mindenfelől tekeredő, de egy tőről fakadó indákkal átszőtt világban eredményesen küzdeni, harcolni. Az elmúlt hatvanöt év következménye az kusza helyzet, hogy nem mindenki az aminek magát mutatja, vagy nevezi. Az összevisszaság, a megtévesztés, a hazugság rendszerének burkolt “puha”diktatúra hatalmi eszköze. ”

    (részlet a fent említett műből)

    Kedvelés

  4. Az 1944 márciusában felfüggesztették a jogfolytonosságát ezeréves alkotmányunknak, a Szent Korona tanra épülő, történeti alkotmányunknak, amelyben le van fektetve, hogy az alkotmányt nem lehet felfüggeszteni. A Szent Korona jogi személy, a nemzet és az uralkodó alkotják, amelyek a működésének alapelveit rögzíti a Szent Korona alkotmánya.. Ez a felfüggeszthetetlenség az, ami miatt nekünk, magyaroknak, a magyar nemzet tagjainak ez az örök és fejlődő alkotmányunk, semmilyen és semmi más. Orbán folytatja azt a törvénytelenséget, amelyet “rendszerváltó” (szar) elődei, hogy diktatórikus törvényeket akar alkotmánynak beállítani, holott azok soha nem lesznek Magyarország alkotmányát alkotó törvények, mert azzal összeegyeztethetetlenek. Nemzetünk történelmére, őseinkre, nemzetmegtartó nagy elődeinkre való becstelen, hazaáruló magatartás a Fidesz alkotmányozó bohóckodása, mert annak semmi köze a magyarok alkotmányához, annál inkább a cionista diktatúra eszköze. Mérhetetlen és mocskos hazaárulás.

    Kedvelés

  5. Szóval már 2009-ben megmondta, hogy alkotmányozás várható. Varga Tiborral egybehangzóan mondta ki, hogy az alkotmányozás célja a törvénytelenségek törvényesítése. Köszönjük az írást és az oldalt.

    Kedvelés

    1. A Fidesz-Kdnp alkotmányozási CELJA a törvénytelenségek törvényesítése.
      Pontosan errol van szo.
      Koszonom az irast es az oldalt,en is !

      Kedvelés

  6. Remelem mostmar sok *birka*OrR-Ban imado rajon,hogy veziruknek a tesopart diktalja,hogy mit lepjen?

    Kedvelés

    1. “…de talán férfias kiállásod is segít sokaknak a valóság felismerésében és talán a hatalmat is elgondolkoztatja abban a tekintetben, hogy saját alkotmánya, alaptörvénye helyett ideje volna visszatérnie őseink, generációk tucatjai által tisztelt alaptörvényünkhöz, Szent Koronánkból eredeztetett jogainkhoz, Nemzetünk ősi alkotmányához.”

      Tákolmány

      Előzetes normakontroll

      I. rész
      http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Alkotmany/Takolmany-1.htm

      Kedvelés

  7. Tehát Orbán és társai helyesen állapították meg, hogy nem méltóak Tóth Zoltán József társaságára.

    Kedvelés

  8. Tisztelt, Tóth Zoltán József!
    A Leányfalun töltött két előadásnyi idő is elegendő volt arra, hogy megtudjuk az Ön ideje hamarosan lejár a hivatalában. Aki ilyen tudással, szeretettel tanítja a magyart, aki a nemzeti öntudat útján jár, kiművelt egyénisége a jognak, ősi alkotmányunknak, annak az alkotmányozó testületben lenne a helye, nem az utcán.
    Orbán Viktor szíve már rég egy másik nemzetért dobog, dobogjon hát a miénk helyette is MAGYAR véreinkért, s tegyük a dolgunk becsülettel. ELSZÁMOLTATÁS – emlékszik?
    A fülkeforradalmár olyan akár a papírtigris, fogatlan!

    Isten tartsa, Zoltán.
    Leányfalu. 2011. március 22.

    Kedvelés

  9. Kedves előttem hozzászóló László!
    Ez most kicsit off topic de magamra kerestem a neten és kidobta ezt a linket. Én egy 21 éves srác vagyok akit 21 évvel ezelött hagyott el az apja. Ha ez mond neked valamit vedd fel velem a kapcsolatot.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.