MONEYPULÁCIÓ KEZDŐOLDAL

tabla-impresszumA kis táblára kattintva rövid ismertetőt olvashatsz a könyvről, melyben a szerző felvázolja számodra mi vár rád, ha kézbe veszed ezt a vaskos kötetet és Mammon világában, a barbárkapitalizmusban elsődleges fontosság, a pénz utáni futkosás, hajkurászás helyett olyan – elsőre haszontalannak tűnő tevékenységekkel múlatod a drága idődet, mint könyvek olvasása és lapozgatása! Jó olvasást és jó szórakozást! tabla-gondolkodj-copyKattints a kis táblára!
Tulajdonképpen a könyv impresszuma lenne ez a kis oldal, de valójában nem az, inkább amolyan impresszum helyettesítő. Tudod, az impresszum a könyvnek az a része, ami amúgy a lőtéri kutyát se érdekli, éppen ezért nem is olvassa el senki. Én azonban arra kérlek, ezúttal tégy kivételt és olvasd el!

akik-ajanljakA kis táblára kattintva az ajánlók oldalára jutsz. A megjelenés előtt odaadtam a könyvet néhány olyan barátnak, ismerősnek, akikről úgy gondoltam, hogy oda kell adnom nekik. Ők elolvasták, most pedig te olvashatod el, hogy ők mit olvastak el és ki a könyvből.

tartalomA kis táblára kattintva a kötet részletes tartalomjegyzékéhez jutsz.

tabla-videokA kis táblára kattintva a könyvhöz készült videóelőzetesek oldalára jutsz. Most felteheted a kérdést – persze teljes joggal – „mi a rossebnek videóelőzetes egy könyvnek? Nos, egyrészt az emberek ma már nem szeretnek olvasni, leszoktatták őket róla (és ez folyamat már az iskolában elkezdődik), másrészt a könyv filmeken keresztül szól az Olvasóhoz. Hát ezért.

tabla-megrendelemA végére hagytam a – legalábbis a szerző számára – legfontosabb táblát. Itt tudod megrendelni az általad szimpatikusnak talált könyvet. Itt nincs lezsírozott közbeszerzés, csókosoknak fű alatt odaítélt fix állami megrendelés, itt egyik könyv támogatja a másikat. Ha elfogy, ki tudom adni a következőt. Szóval ne tartson vissza semmi, kattints egész nyugodtan!

800x400-toltelek-kep_1vissza a kezdőoldalra

Reklámok

Hírek, politikai elemzések, értekezések, interjúk belföldről és külföldről

Discover

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d blogger ezt kedveli: