SÁREMBER KORA 1. – BENE GÁBOR AJÁNLJA

sarember-kora-megdontott-konyv

ELŐSZÓ

,,Elveted a tettet, kinő belőle a magatartás. Elveted a magatartást, kinő belőle a jellem. – Elveted a jellemet, kinő belőle a sors.”   (Hamvas Béla)

 

Megtisztelő számomra, hogy e nagyhatású könyv elé kértek fel előszó írására. Valóban kommunikációs tömegpusztítófegyver  a „politikai inkorrektség”, mivel teljesen átalakította a valóságot! Ám az igazság létező valóság, míg a hazugságot ki kell találni. Így Ronald Wilson Reagan színész és politikus USA elnöksége után, szinte minden pártpolitikus színésszé is vált a világon. Ám ez a könyv végre, nem a polkorrekt hatása alatt született meg, s így Szabó László nagyszerű munkáját csak ajánlani tudom minden magyar embernek. Elsőnek azért, mert szükséges lenne visszatérni a beváltan működő rendszerekhez, s többé nem a politikai pártok folyamatos hazugságra építeni. Másodszor azért, mert szükséges lenne megértenünk a vaskort, amely e könyv szerint a „Sárember kora” is. Ennek a kornak azonban minden rezdülése hamis. Nem csak a hazug pártpolitika és a profitmaximalizálás miatt, hanem a szinte teljes emberiség agymosása és gátlástalanná tétele okán is. A kór-kapitalizmus kora ez, amely a munkásokat és a tisztességes középosztály tagjait is megalázza és nyomorba dönti. Igaz, már a vége felé járunk ennek a borzalmas és a Jézusi tanításokkal össze nem egyeztethető kornak, de sajnos az átlagembereket meggyőzték arról, hogy támogassák ezt a szabadversenyesnek hazudott kapitalizmust. Ráadásul a létező szocializmus sikerrel járatta le az ún. közösségi rendszert, így csak akkor fog véget érni a fejlettebb világot bekábító PC-kor, ha az agymosottak szeme kitisztul, s teljesen eldobják a pártok hatalmát. Szerintem ugyanis vissza kellene építeni a nemzetet. Azt a nemzetet, amely csak értékrendi alapon szerveződhet újjá, amely nekünk-magyaroknak az ősi társadalomszervező rendszerünk volt.

Tehát a csalások akkor változnak csak meg, ha nem a tőzsdék, nem a bankok, nem a pártpolitikai színészek fognak dönteni, s nem a népesség 1 százaléka fog hamis döntéseket kicsikarni a 99 százalékból, hanem a nemzet. Ma sajnos még az előbbi történik. Ez a kor ma még a mammoné, mert az aranyborjú imádatát és uralmát szolgálja. A pénz uralmának majdnem mindenki kiszolgálója, mert pénzpórázra vannnak fűzve azok, akik döntési helyzetbe kerültek. S a pénznek az értékjel és csereeszköz funkciója szükséges ugyan, de a spekulatív és hatalmi funkció valójában felesleges és káros. Ha ezt megértenék és nem a pénzügyi oktatás agymosását vennék át a fiatalok, s akkor bizony jobbá lehetne tenni a világot. Ám a derivatívák és a kötvénykockázati svap – mint pénzügyi machinációs eszközök -, már annyira áthatották a közgazdászok agyát, hogy bonyolult csalások egész sorával kötnek „fogadásokat” ma a legkomolyabb pénzügyi szakemberek.  Sajnos az adósságcsapda rendszere az, amely elhiteti az átlagemberekkel, hogy hitelt kell felvenni és így nem az értékteremtés, nem az alkotás a cél, hanem a hamis kufárkodás. Ez a könyv leleplezi azt a pénzügyi és tudatmódosító maffiát, akik ugyan letagadják a saját létezésüket, de ott vannak minden kilométerkőnél, s a legaljasabb adósságcsapda rendszerének a segítségével fosztanak ki államokat, népeket, sőt egyéneket is. Ezzel a Sárember kora és rendszere, saját magát ítéli halálra. Nekünk tehát csak arra kellene figyelnünk, hogy túléljük ezt az egyre jobban rozsdásodó vaskort, s kinyíljon a szemünk azokra a gátlástalan ügyletekre, amelyek valójában kufárszellemű igazságtalanságok. A járványszerű banki csalások állami támogatása, s az összes többi profitmaximalizálásból eredő embertelenségek kora tehát lassan lejár. Mi pedig igen rosszul érezzük magunkat ebben a korban, amikor még azzal is becsapnak minket, hogy a bankokat közpénzből szükséges feltőkésíteni, s ezzel a mi adóforintjaikból támogatja meg a leggazdagabbakat az a pártpolitikai osztály, amely valójában a bankárkaszt pénzpórázára van fűzve. A tanácsom tehát: figyelmesen kell átolvasni a könyvet és meg kell gondolni a pártok hamis rendszere helyetti Nemzetépítő Népmozgalom képviseleti rendjét. (Lásd a Nemzetet építs, ne pártot! c. előadásom)

Ha az ember gondolkodni akar ahelyett, hogy elfogadja azt, amit a polkorrekt média tálal neki, az nagylépés. De ha már azt is felismeri, hogy nem a politika az ellensége, hanem az azt kisajátítók, akik önmaguk is inkorrektek. Akkor már elindult kifelé a vaskorból, akkor őt már nem tudja marasztalni a s sár embere!

Szeged, 2016-11-20                    Dr. Bene Gábor – Közjogász

vissza az ajánlók oldalára

vissza a kezdőoldalra

Reklámok

Hírek, politikai elemzések, értekezések, interjúk belföldről és külföldről

Discover

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d blogger ezt kedveli: