Rólunk

A Nemzeti InternetFigyelő nemzeti érzelmű újságírók közösségének szellemi műhelye. Nem vagyunk sem újságíró szövetség, sem egyéb társadalmi szervezet. Munkánkat magánszemélyként végezzük. Célunk, hogy olyan információkat, összefüggéseket, elemzéseket és más egyéb tartalmakat juttassunk el olvasóinkhoz, melyeket a magyarországi parlamenti pártok által felügyelt és cenzúrázott médiumokban nehezen vagy egyáltalán nem találhatnak meg.

Mi, az oldal szerkesztői függetlenek vagyunk valamennyi jelenlegi parlamenti párttól, de erősen kötődünk Nemzetünkhöz, a magyarsághoz, és Neki, egyedül csak Neki tartozunk számadással. Támogatjuk azokat a politikai erőket, pártokat, szellemi és civil közösségeket, akik kizárólag Nemzetünk megmaradását, boldogulását, fejlődését tartják elsődlegesnek, és nem saját vezetőik zsebeinek megtömését, a nemzeti vagyon kiárusítását, a többségi magyar nemzet megkárosítását.

Nem csupán a hazai médiumokra és itthon dolgozó kollégáinkra támaszkodunk munkánkban, hanem külföldön élő barátainkra is, akik figyelemmel kísérik a világpolitikai eseményeket, amelyek hatása elengedhetetlenül érvényesül a mi hazai mindennapjainkban is. Ezért igyekszünk minél több, külföldi sajtóban megjelent, általunk lefordított híranyagot, tanulmányt is közölni.

Közösségünk tagjai nem feltétlenül értenek egyet és azonosulnak mindenben egymással vagy a honlapunkon megjelenő írásokkal, ugyanakkor a vélemény-nyilvánítás szabadságát magukénak vallják csakúgy, mint a szerkesztők.

“A szólásszabadság az Emberi jogok egyetemes nyilatkozata (1948) szerint elidegeníthetetlen jog. „Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást, és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket”.

Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy „a szólás szabadsága nemcsak azokra az ‘információkra’ és ‘eszmékre’ vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek […], hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják […] a lakosság bármely részét”.” (wikipédia)

A NIF pontos és hiteles tájékoztatásra törekszik, azonban az írások tartalmáért, esetleg az azokból eredő  károkért felelősséget nem vállal. A megjelent írások a szerzők tulajdonai, s azok tartalmáért őket terheli a felelősség. Éppen ezért igyekszünk minden íráshoz forrást rendelni (akár más hírforrás, akár szerző formájában).

Isten áldja Hazánkat!

A NIF szerkesztői

Hírek, politikai elemzések, értekezések, interjúk belföldről és külföldről

%d blogger ezt szereti: