Schäuble meghibbant: elárulja a német kormány aljas nézeteit

Pénzügyminiszter:azért engedjük be a migránsokat, hogy közösüljenek az európaiakkal

Wolfgang Schäuble hidfo.ru

A német pénzügyminiszter szerint az Európai Unió határainak lezárása vérfertőzéshez vezetne; azért kell beengedni a migránsokat, hogy Németország lakossága ne legyen beltenyésztett.

Meglepő kijelentést tett a német pénzügyminiszter, akinek hivatásából adódóan az lenne a feladata, hogy gazdasági szempontból értékelje a bevándorlás következményeit: Wolfgang Schäuble a Die Zeit német lapnak adott interjú során azzal védelmezte a kormány bevándorlás-politikáját, hogy – szó szerint – kijelentette:

“az elszigeteltség a vesztünket jelentené. Vérfertőzéshez vezetne.”

Schäuble a lapnak nyilatkozva furcsa megszállottsággal beszélt a népek keveredéséről, és olyan módon beszélt az emberekről, mintha csak tenyészanyagként tekintene rájuk. Azt mondta: “a muszlimok gazdagabbá teszik a mi nyíltságunkat és sokszínűségünket. […] Nézzék a németországi törökök harmadik generációját – különösen a nőket. Ebben hatalmas lehetőség rejlik az újításra.”

Schäuble szerint, ha Európa lezárja határait, és nem enged be senkit más népcsoportokból, akkor a német férfiak“elkerülhetetlenül saját lányaikkal és nővéreikkel fognak paráználkodni”.

Valóban léteznek olyan kutatások, melyek azt vizsgálják, hogy minimálisan milyen méretű kell legyen egy emberi társadalom ahhoz, hogy elkerülje a beltenyésztést. Ezek a számítások azonban tízezerre teszik azt a létszámot, ahol egy társadalomban már nem merül fel a “beltenyésztettség” veszélye. Németország lakossága jelenleg 80 millióra tehető, az Európai Unió összlakossága pedig mintegy 508,2 millió fő. Schäuble kijelentésének emiatt semmi köze a tudományossághoz, sokkal inkább ideológiai meggyőződésnek tekinthető: egy olyan ideológia, ami a más népcsoportokkal keveredést tartja kívánatosnak.

Schäuble kijelentése emellett egyértelművé teszi, hogy Németország egyik vezető politikusa nem gazdasági, hanem faji alapon ítéli meg a bevándorlást, és amiatt akarja beengedni az afrikai és arab migránsok millióit, hogy a fehér európai lakosság keveredjen velük.

A pénzügyminiszter kijelentése a német sajtóban is felháborodást váltott ki. A Der Tagesspiegel szerint Schäuble török nőkre vonatkozó kijelentése (innovációs potenciálként hivatkozik rájuk) semmibe vesz mindent, amit egyénként elérhetnek, ehelyett egyszerű biológiai anyagként, tenyészpopulációként tekint rájuk, akik létezésének egyetlen értelme, hogy közösüljenek az európai férfiakkal. A lap maga is említi, hogy a pénzügyminiszter kijelentése és a fajkeveredés ilyen fokú kívánatosnak tartása egy totalitárius politika megnyilvánulása lehet.

hidfo.ru

 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

6 című bejegyzés “Schäuble meghibbant: elárulja a német kormány aljas nézeteit” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Tavaly ilyenkor paranoiával vádolták meg azt, aki összeesküvés-elmélettel jött migránsok beengedése okán. Később ugyanazon személyek megpedzették – mintha csak ők jöttek volna rá – hogy ,,mintha szerveznék a bevándorlást”. Miután nem lehetett letagadni, hogy a migránshad beáramlását Európába szervezték, megmagyarázzák, hogy dehogy Európát szétverni jöttek (másra nem is alkalmasak), hanem a beltenyészet hivatottak megakadályozni. De erre megfeleltek volna Kína újgurjai, és jöhettek volna japánok is. De Kelet-Európa is megtette volna.

  Kedvelés

  1. “Miután nem lehetett letagadni, hogy a migránshad beáramlását Európába szervezték, megmagyarázzák, hogy dehogy Európát szétverni jöttek (másra nem is alkalmasak), hanem a beltenyészet hivatottak megakadályozni.”
   Ez nagyon gyenge érv.
   Európában annyi nemzet van,hogy kizárt a beltenyészet és a kultúra,vallás is közel áll egymáshoz.
   H.B.
   “A keresztény Európában egyetlen idegenszerű elem van és az a zsidóság. Alig szabadultak meg az európai népek az izlám hatalmától, most ismét a zsidó nép az, amely lázas izgatottsággal és ernyedetlen tevékenységgel azon merész tervet erőlködik megvalósítani, hogy az európai népek felett az uralmat megszerezze és azokat rabigába hajtsa.’ “ (7)

   Kedvelés

 2. Először is 2013-ban Németország lakossága majdnem 81 millió volt, s akkor is rendelkeztek éppen elég vendégmunkással, betelepülttel. Tehát a beltenyészet lehetősége eléggé nevetséges érvelés, inkább a meghajlásból eredő meghasonlás vezette az urat e kijelentés megtételére.
  Bár az is lehet, hogy a 81 milliót rejtő nemzetiségiek valamelyikét szeretnék felhígítani?

  Kedvelés

 3. Ha nem lenne végtelenül aljas és alvilági ez a csúszómászó, mellé még végtelenül ostoba is. Németország a második világháború utáni időktől kezdve mentesült a “beltenyészettől”, hogy ezt a vén hülyét idézzem. Német férfiak általános hiánya, és sok egyéb szociális, külföldiek betelepítése okán az NSZK, akik elvégeztek mindent, keleti részük pedig a szocialista táborból való tanulók és ifjú munkások okán. És szintén, a jó német felsőfokú intézmények afrikai diákjai okán. De hát a lényegét elmondta ez a politikus. Közösüljenek, erőszakoljanak, végezzék el a mocskos káoszt, amíg a káoszra szükség van.

  Kedvelés

 4. Nem hiszem, hogy ez pénzügyis fazon ne tudná, hogy Németországot visszavetni a kőkorszakban viszonylag kis számú terrorista is elég. Azért nem látszik csak ebből semmi, mert nem vonatokat, hidakat, elektromos-, víz és gázvezetékeket, központokat robbantottak, hanem a szórakozó helyeket vették célba. Az ellátások szétrombolásával olyan higiénás állapotokat lehet előidézni, hogy járványok okozzák azt a pusztítást, amit ma még fegyverekkel tudnak csak elképzelni.
  Nem sok kell hozzá, és adottak is lehetőségek: hangulatkeltés a migránsok és az őslakosok között, illetve a megfelelő anyagok biztosítása a titkosszolgálatok részéről.

  Kedvelés

 5. Fogadni mernék,hogy ez az inkompetens alak direktben van bekötve a Rothschild család érdekszférájába azért mer nyíltan belehazudni a világ szemébe.
  H.B.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.