Európa öngyilkossága a liberalizmus

A brüsszeli robbantások mindent megváltoztattak, új időszámítás és új történelmi korszak kezdődik, amelyben senki sem beszélhet mellé. Nagyobb a baj, mint gondolnánk. A konfliktus és a népvándoroltatás igazi tétje az, hogy ne találhasson egymásra Európa és Oroszország, mert akkor az eddigi helyett új hatalmi centrum alakul ki a világban, gazdasági és politika értelemben egyaránt – mondta a Demokratának Földi László, az Információs Hivatal volt műveleti igazgatója.

– Önt tavaly nyáron nagyon sokan hülyének, illetve elmebetegnek tartották, mert migráció helyett háborút emlegetett. Háborút, Európa ellen.

– Nem örülök annak, hogy az események engem igazolnak. Zavarkeltés, félelemkeltés, káoszteremtés… Most ennél a fokozatnál tartunk. Bárki is szervezi a legmagasabb politikai szférákban ezt a folyamatot, az iszlám világ katonái úgy érzik, most bosszút állnak mindazért, amit a NATO-országok műveltek az arab térségben.

NIF szerkesztő javaslata, elolvasni:

https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/09/21/kotelezo-tanulmany-hegemonikus-hibrid-haboru-hhh-kellos-kozepen-vagyunk-avagy-az-europai-unio-nemzetallamainak-szetverese/


Magától értetődik, hogy aztán sok minden épül erre a jelenségre. Például a nyugati tőke csillapíthatatlan profitéhsége, amely azt remélte, hogy a migrációval olcsó munkaerőhöz juthat. A spanyol vagy a kelet-európai munkás már túl drágának bizonyul. És ezek a körök igen keményen befolyásolták s befolyásolják ma is az európai kormányokat. A német tőke eredetileg közvetlen módon, azaz hajón, repülőn akarta behozni Európába ezt a munkaerőt, de persze látta, hogy azon is pénzt takaríthat meg, ha az emberek a saját lábukon jönnek.

Ki is nyittatta ehhez a határokat.

– Napi hír, hogy Belgiumban ez a tőke megkezdte a kelet-európai munkavállalók kiszorítását, hogy helyet csináljon a jóval olcsóbb muszlimoknak…

– Igen, az említett gazdasági, pénzügyi körök még reménykednek, de már látniuk kell, hogy ezek az emberek nem dolgozni jönnek. Sőt, nemcsak dolgozni, de integrálódni sem akarnak. Nem is ez a feladatuk. Magunk között szólva még a diplomás jövevényeknek is hosszú évekbe telne, amíg megismernék és elsajátítanák a nyugati technológiát. Ráadásul a beérkező tömeg jelentős része analfabéta, nyolcvan százalékuknak halvány fogalma sincs az európai szokásokról, jogrendszerről. Csak a saríja szellemében tudnak és akarnak élni.

– És ők integrálnak bennünket?

– Az iszlám erőszakosan lép fel. Ez volt már Mohamed Mekkából való menekülésének lényege is. Menekülj, érkezz meg egy helyre, tedd magadévá! Ez a hódítás első lépése. A zsidó-keresztény hitrendszerben a menekülés a jámborság érzetéhez, a befogadás kegyéhez kapcsolódik, az iszlámnál a hódításhoz. Mohamed mekkai vallásalapításának is ez volt az alapja. Kezdetben csak egy maroknyi hívőt tudott maga köré gyűjteni, de amint Medinában, politikai gyakorlattá bővítette a vallási tételeit, s azt mondta, innentől kezdve minden a miénk, mert a mi hitünk magasabb rendű, tódultak hozzá az emberek. És mindjárt rá is rontottak a medinai zsidó kereskedőkre.

– Ön most általánosít? Mert úgy tudjuk, hogy több ága is van az iszlámnak…

– Én Bill Warner amerikai matematikussal és iszlámkutatóval értek egyet, aki azt mondja, hogy nincs mérsékelt és radikális iszlám. Iszlám van. És persze vannak jámbor emberek és erőszakosak is, akik a habitusuknak megfelelően engedelmeskednek az iszlám tanításainak. Ide, Európába a bevándorló tömeggel muszlim katonák érkeznek. Nem terroristák, hanem terrorcselekményeket végrehajtó muszlim katonák!

A terrorizmus egy másik dolog. Ma már azt is tudni, az Iszlám Állam irányítja őket, nem kis részben azon a pénzen, amit a műkincsek rablásából, az olaj feketepiaci értékesítéséből és egyéb módon szerez.

– Igen, de itt vannak a már Európában született másod-harmad generációs muszlimok. Mitől lettek a háború aktív katonái?

– Eddig visszahúzódva éltek. Persze frusztráltan. Volt, aki bűncselekményeket követett el, drogozott, francia állampolgár létére kifütyülte a Marseilles-t egy válogatott focimeccsen. Ez volt a legtöbb, amit megtett. De az

ISIS megjelenésével új erőtér keletkezett számára, rátalált iszlám identitására, értelmet és célt kapott az élete.

Az Iszlám Állam sorra küldi be azokat a hitszónokokat és szervezőket, akik azon vannak, hogy támadó indulattá, harccá alakítsák át ennek a rétegnek a frusztrációját.

– Nem tűnt fel önnek, hogy a brüsszeli merényletek után az amerikai hadügyminiszter rögtön felajánlotta az Egyesült Államok katonai segítségét?

– Feltűnt, bár ez nem Amerika volt, hanem az a globalista háttérhatalom, amelynek csupán eszköze az amerikai hadsereg és az amerikai politika. Ez a hatalom az a „magasabb szféra”, amelyre az előbb már utaltam, s amely a nagy világpolitikai folyamatokat irányítja. Ha ezt nem értjük, akkor semmit sem értünk abból, ami most történik. Ez a hatalom mindenképpen meg akarja akadályozni az orosz energiaforrások és a nyugati technológia egymásra találását, együttműködését. Ezzel Európa a foci nyelvén szólva, visszajöhetne a meccsbe, azaz jelentős tényezője lehetne a világgazdaságnak, a világpolitikának. Két választása van az öreg földrésznek: vagy aláírja az amerikaiakkal, vagyis a globalista hatalommal a szabad kereskedelmi egyezményt, vagy nem írja alá és összeáll az oroszokkal.

– Ez vérre fog menni…

– Nézzünk Brüsszelre! Már most vérre megy. Dolgozik a propaganda is, próbálják az oroszokra kenni a migránsválság kirobbanását. Nem törődve azzal, hogy már rég zajlott a tömeges népvándorlás, amikor az oroszok megjelentek Szíriában. De lesznek emberek, akik felületesen követik az eseményeket, és elhiszik mindezt. Ne feledjük, a nyugati média mindig is sokat dolgozott azon, hogy egymásra csúsztassa a Szovjetuniót és a mai Oroszországot. Ennek is van hatása a szélesebb közvéleményre.

– Minek nevezi a szakma az ehhez hasonló fogásokat?

– Dirty tricknek. Vagyis piszkos trükknek.

– Ami a háttérhatalmat illeti, kiderült, hogy Angela Merkel menekültügyi főtanácsadója a Soros- birodalom egyik főembere! Tehát onnan jönnek az utasítások…

– Mindig is tudtuk szakmai körökben, hogy ez az igazság. Ez a globális tőkecsoport akarja rátenni a kezét a

Közel-Keletre is, kiszorítva onnan az oroszokat. Ez a szíriai háború alapja is, hisz Asszad közismerten orosz befolyás alatt állt.

– Úgy tűnik, ez a csoport államfőket, kormányfőket, sőt komplett kormányokat is simán zsebre tett már.

Nevezhetjük-e sima ügynököknek azokat, akik eladták magukat ennek a hatalomnak?

– Persze, elvégre saját országuk, saját nemzetük és népük ellen dolgoznak. Az pedig csak értelmezés kérdése, hogy vajon átléptek-e már a következő fokozatba, a kollaborálásba, netán a hazaárulásba. Angela Merkel nem kevesebbet tett, mint hogy kézivezérelni kezdte a német hatóságokat, ide értve a rendőrséget, az igazságszolgáltatást és a titkosszolgálatokat, no meg a médiát is. Németországi kutatók, muszlimszakértők, társadalomtudósok panaszkodnak arra ma is, hogy retorziók egész sorára kell számítaniuk, ha megszólalásaikban eltérnek a merkeli irányvonaltól. Inkább hallgatnak. Ez a diktatúra legmagasabb foka.

– Nyilván kirúgni sem engedi Merkelt a háttérhatalom, nem lehet véletlen, hogy a brüsszeli merényletig megindult felfelé a népszerűségi mutatója… Udo Ulfkotte is sokat mesélhetne az efféle csodákról…

– Persze hogy nem. Most a görögökre hárít mindent. Akik olyanok, amilyenek, de nem ők hívták a szíreket Európába.

– Hol a NATO? Merthogy most lenne csak igazán feladata!

– Ezt már régóta kérdezem, elvégre Európát támadás érte. Nem Afganisztánban és Irakban kellett volna védeni kontinensünk biztonságát. Persze nem is erről szóltak ezek a bevetések… Az egyik nagy gondot az amerikai dominancia jelenti a NATO-n belül. A másikat Törökország, mint a második legnagyobb hadsereggel rendelkező tagállam, amelyik mindig is meg akarta hódítani Európát. Most is be akarja húzni a csőbe, s paradox módon épp abból merít erőt, hogy a NATO tagja. Másként kellene a török vezetőkkel tárgyalni. Vagy megvédik Európát, vagy nem tagjai tovább a NATO-nak!

– Elképesztően alacsony szintre süllyedt a nyugati államok önvédelmi képessége. Belgiumban például nemrég oszlatták fel az egyébként jó működő csendőrséget! Hankiss Ágnes fideszes EP-kéviselő pedig arról írt a napokban egy tanulmányában, hogy az EU-ban a balliberális csoportok minden erővel akadályozni próbálták, hogy végre intenzív adatforgalom kezdődjék az európai titkosszolgálatok között, vagy hogy összehangolt intézkedések történjenek migránskérdésben, a terrorizmus elleni harcban…

– Erre egy amerikai filozófus tézisével tudok csak válaszolni, aki azt mondta: „a liberalizmus Európa öngyilkosságának filozófiája”. Érdekes persze, hogy a modern liberalizmus hazájában, Amerikában szó sem lehet a védelmi rendszerek gyengítéséről, ellenkezőleg! Tovább fejlesztették őket, méghozzá olyan szintre, ami európai szemmel nézve már idegen a sokat emlegetett szabadságjogoktól. Na persze ott él, ott állomásozik a globalista agytröszt! Az európai rendszerek gyengítése is a nagy stratégia része.

– Nyilván nem csak a liberálisok miatt nincs megfelelő kapcsolat az európai titkosszolgálatok között…

– Én úgy tudom, van kapcsolat, de a beáramlás mértéke meghaladta azt a szintet, amit még ellenőrizni tudnának a szolgálatok. Másfél, kétmillió emberről beszélünk csak a tavalyi év során. Az idei évre pedig két- három milliót ígérnek az előrejelzések, miközben már így is negyvennégymillió muszlim él Európában.

Ráadásul a politika kézzel-lábbal tiltakozik az ellen, hogy tudatosítsuk az európaiakban: háború van. Nem úgy működnek a dolgok, ahogy békeidőben természetüknél fogva működniük kellene. Például a letartóztatott Salah Abdeslam az ügyészt pereli titoksértés miatt. Hogy is van ez?

– Mit lehet tenni? Van-e erre az egészre valamiféle polkorrekt megoldás?

– Polkorrekt nincs. Vagy folytatódik minden, és akkor állandósulnak a robbantások, a feszültségek a tagállamok között, megosztva egyes országokon belül a politikai erőket. Miközben látható módon megerősödnek a radikális pártok és mozgalmak. Ráadásul az iszlám megtanulhat játszani a mi szabályaink szerint is, s akkor pártokat alakít, bekerülhet a parlamentekbe, egy-két emberöltő múlva minisztereket, kormányfőket is adhat, s ezután úgy szervezi az életet Európában, ahogy neki tetszik.

– Vagy?

– A másik lehetőség a határok azonnali lezárása. Hermetikusan. Nincs beáramlás, se illegális, se legális. Aki itt született, de most iszlamista mozgalmakhoz csapódott, azt ki kell utasítani Európából, méghozzá családostól.

Szűnjön meg végre, hogy: „jaj, a fiam ezt csinálta, de a társadalom felelős érte”. Már nem az a kérdés, hogy béke legyen vagy háború, hanem az, hogyan másszunk ki a háborúból. Vegyünk egy nagy levegőt, és jelentsük ki, hogy ezután más játékszabályok érvényesek. Diverzánsokról van szó, akik jelenleg embercsempészként vagy a terroristák segítőiként vesznek részt az Európa elleni invázióban. A háború törvényei szerint nekik még a hadifoglyokra vonatkozó genfi egyezmény sem nyújt semmiféle jogi védelmet.

– Egy dologról még nem beszéltünk: mit szólna Oroszország egy iszlamizálódó Európához?

– Hát ez az, egy ilyen folyamat feltétlenül aktivizálná Moszkvát, s ez további konfliktusokhoz vezetne.

Oroszország ugyanis így az iszlám harapófogójába kerülne, hiszen a Kaukázus vidéke iszlamizálódott.

Az orosz vezetés ebből következően tehát abban érdekelt, hogy Európa nyugati felén ne kapjon teret az iszlám befolyás. Meggyőződésem, hogy abban is érdekeltek, hogy a jelenlegi káosz megszűnjön, kapcsolatuk az unióval az embargó előtti szinten normalizálódjon, hisz ez az orosz gazdaság számára létkérdés.

– Miért éppen most robbantott az ISIS Brüsszelben?

– Szerintem Abdeslam miatt, akinek megeredt a nyelve. A sejt többi tagja attól félt, hogy órákon belül összedől az egyébként már előkészített akciósorozat. Feltételezem, hogy eredetileg húsvétkor akartak támadni.

Sokkal nagyobb olyankor a reptéren is a forgalom, jóval több áldozatot követelt volna az akció, ráadásul a robbantások szimbolikus értelmet is kaptak volna. Elvégre a húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe.

Sinkovics Ferenc

2016. 04. 01

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

3 című bejegyzés “Európa öngyilkossága a liberalizmus” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ehhez vegyük hozzá, amit most Brüsszel tervez a milliárdos nagyságrendű büntetést, ha nem akarunk idegeneket befogadni.
    Junckernek és a többieknek lámpavason kellene lógniuk, s azt hiszem ez sokak véleménye is

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.