Demonstrációra hív a Magyar Nemzeti Gárda

Meghívó

A Magyar Nemzeti Gárda 2011. március 21-én hétfőn 18 órai kezdettel figyelemfelhívó demonstrációt rendez. A rendezvény helyszíne: Budapest Teve utcai Rendőrpalota előtti füves terület. (METRÓ feljárónál)

Hívjuk, mozgósítjuk a Nemzeti radikális oldalt, mindenkit szeretettel várunk. A demonstráció célja elégedetlenségünk kifejezése, a politikai hatalom figyelmeztetése.

Témái: cigánybűnözés, fehér galléros – politikus bűnözés, politikai foglyok jogainak semmibe vétele, siralmas közbiztonság, kiszolgáltatottság. A magabiztos ígéretek nem erről szóltak.

A Magyar Nemzeti Gárda Országos Vezetése nevében:

Vass István gárdista, főszervező

Szebb jövőt!

5 című bejegyzés “Demonstrációra hív a Magyar Nemzeti Gárda” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ez a demonstráció abban a pillanatban halva született, mikor az érdeklődők olvassák, hogy a “Magyar Nemzeti Gárda” elnevezésű alakulat szervezi – annak ellenére, hogy a tüntetés céljaival tökéletesen egyet lehet érteni.
    A “Magyar Nemzeti Gárda” már ki tudja hányadik elnevezése annak a Magyar Gárdának, melyet törvényesen, jogerősen feloszlattak – és amelyiknek tagság-létszáma napjainkra a minimálisra csökkent.

    Kedvelés

    1. Ne legyen már ilyen pesszimista, kedves Katalin!
      Jogilag egyik gárda sem működik törvénytelenül.
      Javaslom a vonatkozó törvények tanulmányozását!
      Gyakorlatilag, ha szétszakadozva is, de a hazafiak legalább próbálnak tenni valamit a törvény által biztosított keretek között.
      Talán nagyobb lesz a visszhangja, mint egy itteni bejegyzésnek.

      Kedvelés

  2. szerkesztőség figyelmébe az email cim miért maradt ?

    Milyen email cím, és hol maradt? Az, hogy Ön látja a sajátját, az természetes, de más nem fogja látni, nyugodjon meg, kedves olvasónk! Üdv.: Híradmin

    Kedvelés

  3. Kedves Katalin!

    Ön melyik oldalon áll tulajdonképpen?
    Érdemes Gandalf tanácsát megfogadni, és akkor talán nem fog ilyen butaságokat írni. A 10 tagú Magyar Gárda Egyesületet oszlatták fel, amely döntés törvényesen semmilyen tekintetben nem terjedhet ki a mozgalomra. Különböző alkotmányellenes, és az emberi szabadságjogokat, valamint az egyesüléshez való jogot sárba tipró törvényhozásokkal kényszerítették a szervezetet arra, hogy nevet változtasson többször is, amennyiben nem szeretné a tiszta szívű, becsületes és törvénytisztelő tagjait mind egy szálig min. 3 évre a börtönben látni, a vezetőségét meg min. 5 évre. A létszámról meg annyit, hogy kevesebb, de az nem is baj, hogy azokkal is kevesebb, akik a kezdetekben a magamutogatás és a dicsőség besöpréséig voltak tagok, aztán amikor elkezdett forrósodni a talaj, és nem csak tapsvihar és éljenzés járt együtt egy demonstrációval, hanem a könnygáz, és később a tonfa is és a különböző mértékű “szabálysértési” bírságok is, akkor lemorzsolódtak. Továbbá azokkal, akik a választásokon reményeik szerint sokkal jobban szereplő jobbik részéről, esetlegesen történő plusz támogatására, előnyben való részesítésére pályáztak. Ez a fanyar igazság Hölgyem, és bizony ezeket a tényeket figyelembe véve Önnek, és az Önhöz hasollóknak nem oltogatni kellene a Magyar Nemzeti Gárdát, hanem büszkének lenni rá, és segíteni, hiszen olyan ízig-vérig igaz magyar hazafiakból áll, akik ennyi vészen át még mindig egységben kitartanak, hogy bárki számára követendő példa lehet a magyarságban.
    Ajánlom figyelmébe a Magyar Gárda kivéreztetése című könyvet.
    Azok miatt, és a hozzájuk hasonlók miatt tartunk itt ahol tartunk, akik szerint halva született ez a demonstráció, mert a MNG szervezi. Hogy miért? Mert Ők csupán fotel forradalmárok, és csak arra képesek, hogy okosakat irogassanak, vagy bomlasszanak a MAGYAR NEMZETI OLDALON. Kedves Katalin, Önnek is az ilyen esetekben ott volna a helye a demonstráción, és a közös ellenség gazságaira együtt felhívni a még alvó emberek figyelmét.

    ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVŐT,ÁMEN!

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.