Hatalmas iszlamista fegyverraktárat találtak Németországban

Németországi iszlamista fegyverraktár Merkel szeme előtt…

Radikális szalafisták fegyverraktárát számolták fel a német rendőrség speciális egységei Észak-Rajna-Vesztfáliában egy mecset közelében. A titkos rejtekhelyen valóságos fegyverarzenál fogadta a kivezényelt rendőrségi kommandót. A fegyverraktár zöldség és fűszer hűtőkamrának volt álcázva. Észak-Rajna-Vesztfália tartomány lakossága hozzávetőlegesen 18 milliós, düsseldorfi székhellyel. Az utóbbi időben ugrásszerűen nőtt azoknak a muszlim fiataloknak a száma, akik ebben a német tartományban kívánnak letelepedni. Titkosszolgálatok jelentései alapján a radikális szalafisták száma is emelkedett a térségben, hiszen a muszlim bevándorlók jelentős része érkezik háborús övezetekből.

Háborút látott, fegyvert kiválóan ismerő 20-30 éves radikális fiatalok, akik hírből nem ismerik a toleranciát és akik köpnek az európai értékrendre. Információink szerint Németország történelmében a legnagyobb fegyverarzenált foglalták le a hatóságok, amik iszlám szélsőségesekhez köthetők. A németeket valósággal sokkolta a hír, miszerint az ISIS nevű terrorszervezet Németországban lévő alvó sejtjei aktivizálták volna magukat a több száz fegyverrel. Titkosszolgálati jelentések adnak hírt arról, hogy fundamentalista iszlamisták készen állnak az erőszakra, hogy lecsapjanak Németország különböző részein.

Lehallgatott és elektronikus levelek bizonyítják a szélsőségesek aktivitását Németország szerte. A hamburgi titkosszolgálat és elhárítás pénteken jelentette, hogy tudomásuk van arról, hogy iszlamista extrémisták csoportja készít elő akciókat. A német hatóságok korábban is monitor alatt tartották azt a néhány száz radikális szalafistát, akik száma az utóbbi hónapokban több ezresre emelkedett.

A szélsőséges liberálisok, vagyis a belső ellenségeink szerint menekültek. A tények azonban fegyverkezésről, nemi erőszakról, drogterjesztésről és egy új típusú bűnözői réteg kialakulásáról szólnak! Hasonló fegyverraktárak Németország különböző részein létezhetnek. Azoknak a terrorista csoportoknak, akik be akarják juttatni sejtjeiket az európai országokba, nagyszerű alkalom a menekültinvázió. Gyakori esetekről beszélünk, ha azt mondjuk, a menekültek személyazonosságát rámondásos alapon rögzítik.

Az esetek többségében semmiféle hivatalos okmánnyal nem rendelkeznek! A német politikusoknak be kell látniuk, hogy Angela Merkel heves invitálásának hatására szalafista szélsőségesek ezrei érkezhetnek az országba. Olyan veszélynek téve ki Németországot és a német lakosságot, ami beláthatatlan következmények elindítója lehet. A Németországban élő iszlám népesség nem kíván integrálódni a társadalomba, ezzel szemben párhuzamos társadalmat épít a már meglévőben. Nem tiszteli a német törvényeket, saját törvényeit, az úgynevezett shária törvénykezést tartja követendőnek. A nők és gyermekek megerőszakolását nem tartják bűnnek. Ingyen követelnek mindent maguknak.

Vallási vezetőik többször azt nyilatkozták, hogy Európát hamarosan leigázzák az iszlamista fiatalok és kalifátust alkotnak maguknak. Az Észak-Rajna-Vesztfáliában lefoglalt fegyverek valószínűleg a vallási fanatikus csoportokhoz köthetőek. Ezekkel a fegyverekkel terveztek mészárlást az ellen a nép ellen, amely befogadta őket.

Siklósi Botond, VILÁGFIGYELŐ

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 című bejegyzés “Hatalmas iszlamista fegyverraktárat találtak Németországban” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Az eu-nak a “migráns” áradat olyan mint Magyarországnak a cigányok! Az eu vezetése zsidokból áll, pont úgy mint Magyarország vezetése. Ez a fegyver raktár a német politikai vezetés az az a zsidok hathatós támogatása nélkül nem jöhetett volna létre!
    Pont úgy mint ahogyan Magyarországon sem jöhetnek létre a hasonló raktárak. Csak az a különbség, hogy Németországban a zsidok álltal be engedet muszlim terroristáknál van a fegyver, Magyarországon viszont a rettegő zsidok kezében!
    Ferihegyen úgy sétálnak a zsidok ki be ahogyan csak akarnak, azt hoznak és visznek amit akarnak!
    Nem kellene már tenni valamit ez ügyben, a magyarnak mondott kormánynak?
    Ja persze, hogy nem, hiszen a kormány zsidokból és cigányokból áll!
    És, hogy Magyarországra miért nem engedik be a “migránsokat” ?
    Ennek is egyszerü oka van,mert az a pár Magyar rabszolga már nem bírná eltartani azokat a férgeket is, így nem maradna a zsidoknak és a tenyésztett terroristáiknak megélhetésre!

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.