A ránkvándorlók, a Western Union és Soros György nemzetközi bűnöző

Az alábbi videón a HUN TV stúdióban beszélget Hegedüs Lóránt és felesége több mindenről, de kb. a 20 perctől a ránkvándorlók is szóba kerülnek, mint egyik erősen égető problémánk! Csak ne kapjunk dührohamot a hallottak után!!!

A Western Union (WU) az a pénzkihordó és átutaló cég, mely rendkívüli szolgáltatást fejlesztett ki: a világ bármelyik házszám nélküli banánleveles tetejű kunyhójába is kiviszi a pénzt. Nem olcsón, de kiviszi és ebben megbízhatsz. Jelen pillanatban a ránkvándorlók hosszú európai vándorlásuk során egyik WU fióktól a másikig vándorolnak (visszafelé ez nem megy csak mindig nyugatabbra!!!). Felveszik a pénzt és vándorolnak tovább! Tehát a WU közreműködik hazánk elidegenítésében!!!

Kérdések: Miért nem tiltjuk ki a WU-t Magyarországról? Nincs nekünk titkosszolgálatunk? Nincs rendőrségünk? Nincs magyar érdeket képviselő kormányunk? Milyen tetves alakok ülnek a nyakunkon, a parlamentben?

Másik téma, ami szoba kerül Soros György, akit köröznek Oroszországban, s ahova e miatt nem meri betenni a lábát. De piros riasztást adott ki az Europolice is a bűnténynek minősülő pénzügyi machinációi miatt.

Kérdések:

Magyarország miért nem tiltja ki Soros György nemzetközi szélhámost?

Es miért nem zavarjuk ki a Soros-féle egyetemet, ahogy tették ezt a prágaiak?

Miért nem zárjuk be a Nyílt Társadalom Alapítványt (Soros)? Es mindenféle Soros-érdekeltséget miért nem taposunk 2 lábbal az agyagba?

Kik vannak nálunk hatalmon?

Kik ülnek nálunk az országgyűlésben?

Ezekre akarjuk bízni a népszavazáson keresztüli dupla hatalmat, hogy ők dönthessenek arról kivel akar a magyar nép együtt-élni?

Kérjük Olvasóinkat, hogy tegyék fel a kérdéseiket az ármánykodó “elitünknek”!!!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

2 című bejegyzés “A ránkvándorlók, a Western Union és Soros György nemzetközi bűnöző” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. A véleményem: háttérhatalom, pt, bábkormány…., kollaboránsok…, és sokanmások!

    Kedvelés

  2. Minden kérdésben ott a válasz, amire a néző – hallgató azonnal válaszol is. A migráns válságot okozók másik hőstette, amire a magyarnak véletlenül sem nevezhető bábkormányok segítik a háttérhatalmat, lakóparkjainkba beözönlő zsidók, akiknek Ferihegyen külön bevezető folyosójuk van, amiket senki és semmi nem ellenőriz. Bármit hozhatnak be, magukat is beleértve, felügyelet, felülvizsgálat nélkül. Szó szerint, a magyarok fiataljainak a többsége szétszórva a szélrózsa minden irányába, hiszen kell a hely. Ebből is, másból is látszik, mi a migránsok szerepe a felfordulásban, káoszban. Az, hogy a cseheknél miért nincs így? Mert a cseh föld nem kellett cionnak, így elkövethették azt az egyszerű történetet, hogy a cseh érdekeket szolgáló cseh államfőket válasszanak meg. Míg Magyarországon Horthy Miklós óta nem volt ilyen államfő. Az elmúlt 26 év pedig látványosan és kiszolgáltatottan, mondjuk úgy, a Soros féle bűnbanda ócska kis csicskásai a politikai helytartóink.
    Kívánok ifj Hegedűs Lórántnak és Enikőnek erőt, kitartást és küzdelmes boldogságot önként és örömmel vállalt szerepükhöz, azaz elhívatottságukhoz. Áldás legyen munkájukon Istenért és a Keresztény Magyarországért küzdött életük minden pillanatán. Áldás legyen életükön és áldás legyen Magyarországon, most és mindörökké.
    Köszönünk mindent!

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.