Az uzsorás inkább anyázó szurkolókat szeretne a háza előtt látni, mint tiltakozó SeVizásokat. – Távoltartást kért több Sárgapólós ellen.

Tisztelt Nemzeti InternetFigyelő Szerkesztősége!

Az uzsorás inkább anyázó szurkolókat szeretne a háza előtt látni, mint tiltakozó SeVizásokat. – Távoltartást kért több Sárgapólós ellen.

Izgalmas tárgyalás lesz 2016. május 26-án 11 órakor a BBKB Fő utca 70-78 épületének I. em. I. tárgyalójában.

Dán Judit, Vincze Krisztián, Póka Anita és Póka László ellen piCsányi ügyvédei távoltartást kezdeményeztek. – Olyan, mintha családtag lenne, kivel kicsit megromlott a viszony.

– Az uzsorást nem zavarja, ha anyázzák a fociszurkolók. Így hangzott a rigmus a Kossuth téren:

„ csányi sándor, baszd meg az anyádat, csányi sándor, baszd meg az anyádat!”

Az ország leggazdagabbja a fenti sorok ellenére úgy gondolja, hogy a radikális fociszurkolók még így is aranyosabbak, mint a tiltakozó SeVizahitelesek.

A nyilatkozata erről az alábbi cikkben olvasható: http://ulloi129.hu/2014/10/07/csanyi-tiltakozo-szurkolokrol-az-ostobasagnak-nincs-hatara/

A bíróságot értesítettem a nagyobb érdeklődésről az alábbi levéllel:
Póka László (pokalaszlo@nemadomahazamat.hu) üzenetet küldött http://fovarositorvenyszek.birosag.hu/leveleslada kapcsolatfelvételi űrlapot használva.

Tisztelt Bíróság!

A 42.Bny.707/2016. számú ügyben a tárgyalási értesítővel Póka Anita és Póka László részére a dr. Tüske Gábor által előterjesztett beadványnak csupán az első oldalát küldték meg. Kérjük, hogy a teljes beadványt teljes terjedelmében megküldeni szíveskedjenek akár elektronikus úton a megadott ímélcímre.

Jelzem, hogy meghallgatáson jelen kívánunk lenni.

Mivel az ügyet jelentős társadalmi érdeklődés kíséri, nagyobb számú hallgatóság (15-30 fő) és sajtó részvétele is várható az ülésen. Kérjük, hogy a fentiek okán a nyilvánosság alapelvének  biztosítása érdekében megfelelő méretű tárgyalótermet szíveskedjenek biztosítani. Az ügy iránti érdeklődést különösen a SeVizahitelezés, és az ezzel kapcsolatos társadalmi felháborodás, valamint az ügyben érintett jelképes személyek teremtik meg.

Köszönettel: Póka László és Póka Anita”

HAjrá!

Tisztelettel: Póka László, 0630-931-9802

Nem adom a házamat mozgalom

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

2 című bejegyzés “Az uzsorás inkább anyázó szurkolókat szeretne a háza előtt látni, mint tiltakozó SeVizásokat. – Távoltartást kért több Sárgapólós ellen.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. “a tragikusan elhuny devizahitelesek vére szálljon a fejére,és az ebből haszonlesőkére.
    Annyi falat ,öröm(?),bánat,keserűség,reménytelenség,jusson neki és szeretteiknek,mint amit ők okoztak e szerencsétlen Népnek.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.