Paraguayban a radikális Németek nem látják szívesen Merkelt

Feladott szöveg: Az Európai vezetők egyszerűen őrültek !!!!Ha tényleg nem tudják, hogy a mostani helyzetben mit is kellene tenniük, akkor mondjanak le és a kevésbe befolyásolható politikusokat hagyják érvényesülni !!! A népharag eléri azokat,akik ellenük tesz !!!! A Globális hatalom végnapjait éli, mert elszámítja magát !!!!!Sokan fognak lógni !!!!!A volt Francia forradalom visszaköszön !!! Paraguayban a radikális Németek nem látják szívesen Merkelt itt , mert elárulta Németországot a saját érdeke miatt !!!! Azt üzenik neki, hogy kerülje ezt az országot !!!!!!http://www.hidfo.ru/2016/05/nyolcvanmillio-torok-szabadon-utazhat-europaba/ …….
Válasz az üzenetre: >A Török vízummentesség egy új formáját eredményezi a tömeges Európába való bevándoroltatásnak ! A történelemben már párszor előfordult , hogy jó pénzért vagy bizonyos politikai, illetve gazdasági előnyökért útleveleket állít ki egy állam más országok polgárainak ! A Török olajügyek az ISIS-sel felvetik ezt a lehetőséget is !!!!- a világpolitikai manőverekről ne is beszéljek ! Az Oroszoknak fel kell készülni egy meglepetésre , hogy ezekből az úgynevezett menekültekből pillanatok alatt katonák lesznek és a keleti frontra küldik őket !!!!! A sok értelmezés között ez az egyik legvalószínűbb lehetőség ,mivel az EU politikai akaratát a hihetetlen betelepítéssel-behívással-időhúzással-tehetetlenség színlelésével , ezt támasztja alá !!!!!

NIF: Gondoljunk a HHH-ra (Hegemonikus Hibrid Háborúra)!!!

Ajánljuk ezt az oldalt a kíváncsi olvasóinknak.

Fellehet tenni egy kérdést és reménykedni abban, hogy talán valaki az Olvasók közül tud adni helyes feleletet.

Regisztrálás szükséges.

A kezdeményezést érdekesnek találjuk! Kitartás is kell az oldal fenntartásához!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

Egy gondolat a(z) “Paraguayban a radikális Németek nem látják szívesen Merkelt” című bejegyzésnél

  1. Lassan már a németek sem szívesen látják országukban a zsidó nőt – tegyük hozzá,hogy joggal.
    H.B.
    “Tudnunk kell, hogy a zsidónő a zsidóság terjeszkedésének igazi és nagyon hatékony, bújtatott eszköze, valódi csúcsfegyvere!”

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.