Nyílt levél a migránsokhoz

KEDVES (?) MIGRÁNSOK!

Bocs, hogy nem hívlak benneteket sem menekültnek, sem menedékkérőnek, de nem tartalak benneteket annak. Biztos akad köztetek néhány, de az a kevés igazán elenyésző számú. Bár, ha jól belegondolok, ti igenis menekültek vagytok.
Menekültök a saját kultúrátok, a saját vallásotok szigorú szabályai elől. Menekültök az elől az élet elől, amit aztán itt Európában ránk akartok kényszeríteni, némileg átdolgozott formában. Veritek a melleteket, hogy ti vagytok a nagy muszlim férfiak, közben pedig lejáratjátok nem csak saját magatokat, de vallásotokat is. Vagy elfelejtettétek, hogy a Korán nem engedi az alkoholfogyasztást? No és a drogokról vajon mit ír a Próféta?

multikultibevandorloeroszak1

A Korán bizony nem engedi a vendéglátóval szemben azt a viselkedést sem, amit ti megengedtek magatoknak itt, a vendéglátó Európában. És a Korán azt sem engedi meg, ahogy azokkal a lányokkal bántatok, szerte Európa városaiban. De azért gyere, vetkőzz, hadd nézzem most én a te tested. Vajon van rajta tetoválás? Mert én tudom, hogy az iszlámban halálos bűn a férfi testének megváltoztatása, halálos bűn a tetoválás. Bárcsak annyi tízezresem volna, ahány tetovált, „Allah akbar”-t kiáltót láttam közületek az elmúlt hónapokban! Nézzük hát, rajtad milyen a jel, barátom? Kopt keresztény vagy, csuklódon a keresztelés örök jelével, vagy bűnöző, magát muszlimnak hazudó betolakodó?

Ha mi elmegyünk az országaitokba látogatóba, kőkeményen betartatjátok velünk a szabályokat. Nem grasszálhatunk csak úgy, útlevél nélkül nálatok. Fehér európai nőként még a döglesztő melegben sem hordhatok kényelmes, rövid ruhát, és nem mászkálhatok fedetlen fejjel. Ha vendégeskedni akarok az országotokban, akkor rohadnom kell az izzadtságban, a fejem búbjától a talpamig becsomagolva. De ha elmegyek hozzátok, akkor ezt is vállalom. Azért, mert így fejezem ki a tisztelemet, na és mert nem szeretnék mocskos börtöneitekben megrohadni egy kivillanó váll miatt.

Nálunk, Európában nincsenek ilyen szigorú dolgok. Tetszett nektek, hogy itt minden sokkal szabadabb, mégis, a ti kultúrátoknak és a mi szabadságunknak valami sajátos, nyakatekert és nagyon visszás elegyét akarjátok létrehozni. Tetszett a szabadság, de azért az ne járjon mindenkinek. Ide jöttetek, mert itt vannak éttermek, kocsmák, alkohol és szép lányok. Nektek pedig minden kell, egyszerre, azonnal, csak mert jár. Kell, hogy aztán a saját képetekre formáljátok. De most őszintén: ha mindent megváltoztattok, akkor mi lesz itt olyan, ami annyira vonzott benneteket? Úgy egyáltalán, tudjátok ti, hogy mi a fenét akartok?

Vagy kell az európai fíling, kirabolható balekok, megverhető buzik és megerőszakolható lányok, de kell egy fal is a két világ között? Nálatok, a falon belül a burka meg a saria, kívül meg minden, amit elvehettek, ha éppen arra fáj a fogatok? Szabad ki- és bejárás, a ti kedvetek szerint?
Hát, hajrá. Próbálkozni a kettős világgal lehet, de ha kérhetem, minket széles ívben kerüljetek el. Mert lehet, hogy a német, osztrák és finn pasik töketlenek, és nem álltak ki a lányok, asszonyok mellett. De ha emlékeztek, ti kölni arab macsók, volt ott egy keletről jött kidobó. És lehet, hogy Európa politikusai töketlenek, pátyolgatnak benneteket, hívnak és szeretnek. De csak kicsit gondoljatok vissza: van pár ország, ahonnan széles ívben ki lettetek rúgva.

Na, olyanok vagyunk mi, mint az a megtermett kidobó. Itt benneteket senki nem szeret. Nem kérünk a szeméthegyeitekből, nem kérünk a kulturálatlan kultúrátokból, szóval nem kérünk belőletek. És ne tévedjetek el magabiztosságotokban: csak a bundesmutti hívott titeket. Nálunk csak pár agymosott feminipunci, meg sérült lelkű liberális tárta szélesre felétek a karját és a lábait. Itt, keletebbre a lányok készülnek. Nem a fogadásotokra, sokkal inkább esetleges hívatlan érkezésetekre. Merthogy a hívatlan és még bunkó vendéget mi nagyon nem szeretjük. Viszont ügyesen megleckéztetjük.

Képezzük magunkat belőletek, hogy tudjuk, mi az, amit NEM akarunk. Olvassuk a Koránt, nézzük videókon a viselkedéseteket. Készülünk keményen – belőletek! És felénk még akadnak a portáshoz hasonló kemény gyerekek. Olyanok, akik tanulmányozva benneteket már pontosan tudják, nektek nem elég a tökötökre lépni. Már tudják, hogy ti a vér szagától megvadulva még ádázabbak lesznek. Veletek hosszú harcot, ökölcsatát vívni bizony nem szabad. Emlékszünk még, mit műveltetek a Tahír téren a saját asszonyaitokkal, azokkal, akik veletek álltak a könnygáz elé. Veletek együtt, a ti szabadságotokért. Emlékszünk a rettegő szavaikra, a sírásukra, ahogy meggyalázásukat elmesélték. Hát a mieinkkel ezt nem fogjátok tenni. A mi lányaink ugyanis nem használati tárgyak. És készülnek a fiaink, hogy megvédjék őket, hogy továbbra is nyugodtan élhessenek a mi kicsi országunkban.

Szóval, kicsit sem kedves migránsok, maradjatok csak a bundesmutti szoknyája mellett, és röhögjetek jókat a kölni polgármester néni lányoknak szánt viselkedési kódexén. Még. Mert ha lassan, de ébredeznek a német fiúk is. Utána majd a franciák, az osztrákok, a finnek, és mind a többi. De számotokra a legnagyobb csalódás lányaink harca és lázadása lesz.

Persze hiába mondanám nektek, kik azok az Erinnüszök, Görögországból ti csak Leszbosz és Kósz szigetét ismeritek, a mitológiát vajmi kevéssé. De mi itt, kelet felé tele vagyunk ilyen bosszúálló Erinnüszökkel. Sok apró, ébredező és belőletek felkészülő, bosszúálló nő, aki nem hagyja, hogy az övéit bárki bántsa. Olyan, aki nem hagyja magát, nem hagyja családját. Előbb vagy utóbb kiismerünk benneteket, és a tervetek, hogy a lányainkat burkába dugjátok, miközben ti élitek itt a kifacsart, sajátos képre formált, muszlimnak nehezen nevezhető életet, lassan csak keserű álom lesz nektek.

Mert: „Forr a világ bús tengere, ó magyar!
Ádáz Erynnis lelke uralkodik,
S a föld lakóit vérbe mártott
Tőre dühös viadalra készti.”

Ha harc, hát legyen harc. Ti kezdtétek! Emlékeztek? Még ott, Röszkén. Párizs, Brüsszel, a „muszlim szilveszter” már csak a folytatás. Itt, nálunk mutattátok meg először igazi arcotokat. „Ha ismerjük az ellenséget és ismerjük magunkat is, akkor száz csatában sem jutunk veszedelembe.” Hát mi már dolgozunk ezen. És ha kell, akkor megyünk segíteni nyugatabbra.

Soha ne felejtsétek el, honnan kapta a mi kontinensünk a nevét! Európa lehet, hogy vén, ám igenis gyönyörű, és ha kicsit megtört, és sokat szenvedett is, akkor is igen büszke NŐ!

Nem-szeretettel és nem-üdvözlettel:

Egy szőke, zöld szemű, fehér bőrű európai nő

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

29 című bejegyzés “Nyílt levél a migránsokhoz” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Aki kicsit is ismeri hazánk történelmét, sorsfordulóit, jelen esetben a török hadjáratokat (Mohácsot, a másfél-évszázados hódoltságot) annak halálos bűn nem tudomásul venni azt a veszélyt, amit napjainkban az iszlám invázió jelent. Sokakat megtéveszt az, hogy most nem fegyveresen érkeznek százezer-számra hazánkon keresztül Európába, ám döntő többségükben hadra fogható, jó fizikai állapotban lévő, java korukban lévő férfiak özönlenek be így Európába. A hódoltság ideje alatt a törökök iszonyatos bűnöket követtek el hazánkban, de amit az Iszlám Államnak nevezett vérszomjas csürhe napjainkban művel, az szavakkal le sem írható. Sajnos kevesen látták azokat a videókat, amelyekben kvázi dzsihadisták eddig soha nem tapasztalt tömegmészárlásokat hajtanak végre. Áldozataik tucatjait, — kiknek egyetlen bűnük, hogy keresztények –, hátrakötözött kézzel, félig meghajtott testtartásra kényszerítve vezetik fel a tömegmészárlások helyszínére. Ott térdre kényszerítik, majd hasra fektetik őket, s a hátukra térdepelve alulról elvágják a torkukat, majd addig nyiszálják, míg a fejeket el tudják választani a testtől. A levágott fejeket aztán a tetemek hátára helyezik arccal előre nézve. Egyelőre ezeket a hihetetlen brutalitásokat Európán túli országokban követik el, de ez idő kérdése csupán. Ezért minden veszélyeztetett népnek a leghatározottabban kell fellépnie e veszedelemmel szemben. Ennek elhárítására minden eszköz megengedett: pl. a népirtó, haza- és nemzetáruló gazemberek elűzése, örök időkre történő bebörtönzése, stb. Ősidőkben a népüket eláruló bitangoknak az egész vérvonalát kiirtották, ezért egyes családok saját maguk végeztek azon családtagjaikkal, kik árulásra készülődtek. Úgy tartották, (nagyon helyesen!) hogy a rossz vért ki kell ontani, bárkinek a vére is az. Vattay Szabolcs

  Kedvelik 2 ember

  1. Büszke nő volt, szinte hölgy, és egy közönséges nő (A.M) kurvává tette….

   Kedvelés

 2. ” ahhoz,hogy megvédhessük magunkat a “betolakodóktól, először a “ránk települtektől kell megszabadulni,akik már több mint “száz éve szívják a VÉRÜNKET ! Egyiket nem lehet a másik nélkül ! Takarítás nélkül, lehetetlen, mert tudnia kell az Embernek,kinek fordíthat hátat.

  Kedvelik 3 ember

 3. Nagyon jó írás és a kommentekben is nagyrészt leírták a lényeget
  .
  “Sokakat megtéveszt az, hogy most nem fegyveresen érkeznek százezer-számra hazánkon keresztül Európába,…
  T.Vattay úr!
  Ne feledjük,hogy a ránk települtek sem fegyverekkel jöttek,hanem alattomosan beszivárogtak hazánkba aminek a mai napig sem találjuk a hatékony ellenszerét.
  Egyetértek Tóth Ferenc nevű hozzászólóval,hogy “először a ránk települtektől kell megszabadulni” ,mert ők is szemiták a mostani betolakodókkal egyetemben és szerintem egyértelmű,hogy össze fognak majd ellenünk ha kiéleződik a helyzet.
  H.B.
  “Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország.”
  (Wass Albert)

  Kedvelik 1 személy

 4. A cikkhez mellékelt képről pont a legfontosabb rész hiányzik, az amikor a “nagyon toleráns és civilizált, liberális nyugati demokrácia” rendőre letartóztatja az apát, aki tiltakozik lánya megbecstelenítése ellen, és teszi ezt a hivatalos hatósági ember azzal a megjegyzéssel, hogy rasszista. Nem a migránsoknak kell levelet írni, hanem annak a büdös Q-vának, akit inkább Evil Merkelnek kellene hívni Angela helyett, és aki úgy gondolja, hogy Európa, a civilizációnk az ő kisded játékszere.

  Kedvelés

 5. Ennyi erővel az Amerikaiakat se hívta senki Afganisztánba, a franciákat se Algeriaba es folytathatnám … Nehány ember miatt nem kene a Föld egyharmadát elítélni!

  Kedvelés

  1. Itt és most.
   Pont leszarom az usát meg a franciákat hogy több tucatnyi éve mit csináltak.SAJNOS FÉLMUNKÁT!!!
   A szart végül mindig ott hagyják és gyorsan odébbkotródnak hogy a szagát csak mi érezzük.

   Kedvelés

  2. Ezt mond annak az anyának vagy apànak a szemèbe,akinek a gyerekèt ,vagy hozzàtartozòjàt felrobbantottàk Brüsszelben,vagy Pàrizsban idiòta!!!!

   Kedvelés

  3. Add magad azok helyett, akiket megerőszakoltak, akiknek a családját felrobbantották!!!!!! Biztosan örültek volna, ha lett volna önként jelentkező erre helyettük!!!!!! Ebbe gondolj bele, és ne Amerikával foglalkozz!!!! Nem tartozok egyik párthoz sem ha erre gondolsz!!!!!!

   Kedvelés

  4. Tisztelt hölgyem! Sajnos itt nem egy két emberről van szó hanem milliók ról.Köztudott hogy ezeket gyerek koruk óta arra képezik ki hogy beszivárogjanak és adott hívásra mondhatni gombnyomásra,már élesítve van a fegyver.Ami jelen esetben ezek a magukat háborús menekülteknek nevező valakik.

   Kedvelés

  5. hogy basszanak orrba szajba a teged is ezek a migransok mint ahogy ezen a kepen.. majd akkor mas lenne a velemenyed ne felj te kurva hogy a migransok kurvaja legyel muhahah na puszi

   Kedvelés

  6. Te egy olyan igazi hulye vagy. Megérdemelned hogy radmasszon par sotetfarku arab.

   Kedvelés

 6. ” többek közt ezért tart a világ ma ott,ahol van ! A közömbösség, csak az “én. Nekem legyen jó,én éljem túl, nekem legyen tele a hasam, a többi nem számít . Az együttérzés hiánya, a másik iránti közöny,az önzés természetessé vált. A baj majd ott kezdődik amikor az ember a saját bőrén érzékeli mindazt, ahogy ő viseltetett embertársai iránt. Ez is a hatalom(?) célja,éket verni emberek,családok,csoportok közé, hogy véletlenül se működjön az összetartó erő, mert a csoportos zendülés eredményre vezet. “ha megosztod őket,és egymást is utálják, könnyebben tudsz uralkodni felettük.
  Vannak igen “jó tanítványok…

  Kedvelés

 7. A zsidónál egoistább lény nem létezik.Mindenkit utál,még a fajtársait is,de ésszerűen gondolkodik és összefog velük amíg van legyőzendő ellenfél,(goj)de tudja,hogy a szövetségesből idővel ellenfél lesz a hatalomért folyó harcban.
  EZT A GONDOLKODÁST KELL A MAGYARSÁGNAK ÁTVENNI!!!
  H.B.
  “Ha az egyik nép erkölcse nem engedi a másik nép tagja elleni csalást, de a másik nép erkölcse engedi az egyik nép tagja elleni csalást, akkor az a nép amelynek ezt engedi az erkölcse versenyelőnyben van a másikkal szemben. Ez nem azt jelenti hogy intelligensebb, tehetségesebb, csak azt hogy gátlástalanabb.”(komment)

  Kedvelés

 8. Van egy nagyon jó közmondásunk. “Ha békét akarsz, készülj a háborúra”. Nem pátyolgatni kellett volna őket az első perctől kezdve, hanem keményen elfoglalni, azonnal munkára fogni. Ha köveket tudtak dobálni, akkor hordani is tudnak. Majd nem lett volna kedvük özönleni Európába. Nem, hanem kedvesm agyar lányok készitették nekik a finom szendvicseket és kötözgették be a sebeiket., és még napjainkban is értük mukálkodnak. Szerintem, akik eltüntek migránsok, ezeknél az önkénteseknél kellene keresni őket.

  Kedvelés

  1. Kedves Magdolna! Ebben nagyon igaza van csak,hogy ezek nem ezért jöttek Európába,hogy dolgozzanak! Ahhoz,hogy a követ elvigye valahová,hogy abból valami hasznos dolog is legyen ahhoz bizony ész is kell.Követ dobálni viszont ész nélkül is lehet!! Valaki felbujtotta őket,hogy jöjjenek Európába,mert itt munka nélkül a szociális támogatásokból fényesen meg fognak élni!Én azt sem bánom ha az a sok idióta európai politikus befogadja őket,meg,hogy a Pápa a lábukat csókolgatja csak ide ne jöjjön egy se mert olyan leszek mint egy kutya aki letépi annak a tökét aki bemászik a kerítésemen!!!Amennyire ismerem a Magyar mentalitást és vérmérsékletet itt sokáig nem játszanák az eszüket.!!!

   Kedvelés

  2. “Van egy nagyon jó közmondásunk. “Ha békét akarsz, készülj a háborúra”.
   Kedves Magdolna!
   Ezt a cionista zsidók hangoztatják – ezzel magyarázzák a fegyverkezésüket.
   H.B.
   “Mikor Titus cézár szétűzte a zsidókat, akkor a terror és a terrorizmus népét szabadította a világra”.

   Kedvelés

 9. T.Rézsóné !
  “nincs min csodálkozni, anyja lánya !
  Neveltetés, saját példa,média, megtette a hatását. Ja és persze a karrier,mert soha nem tudni,hátha összejön egy jó parti. Tisztelet a kivételnek,de nagyon olcsók lettek a “mai hölgyek(?)! Pedig egy Nőnek a dolga,feladata,KÖTELESSÉGE lenne a családon belüli összetartó erő,és nem az ellen oldal felkarolása, a sajátjai ellen.
  Ó idők,ó erkölcsök !

  Kedvelés

 10. Ez a ” Nyilt levél…” kb. annyira szól a migránsokhoz, mint az egy évvel ezelőtti kormány -plakátok magyar nyelvű szövege. Ez megint egy kormányzati terelés,mert a migránsoknak kicsi hazánk nem célország.

  Kedvelés

 11. Mert ugy gondolom, hogy minden ember ezen a Foldon egyenlo méltosàgot érdemel, mert olvasom a nemzetkozi fuggetlen médiàkat, mert talàlkoztam kulonbozo orszàgàkbol valo migrànsokkal,és mert szeretnék erre a fasiszta posztra màsként reagàlni mint a legtobben itt, el szeretném mondani, hogy :
  – mindenek elott a migrànsok ugyanolyan emberek mint bàrki màs, egyéni személyiséggel és torténettel. Sajnos sok mindent osszekeverve mint egy, kiirtani valo ellenséget (népet) célzod oket, akàr a zsidokat a II. Vilàghàboru idején. Europàba joveteluknek kulonbozo okai lehetnek, àltalàban személyes és politikai okok, amit, ha meghallgatnànk, megérthetnénk. Nagyon nagy valoszinuséggel mi is elmenekultunk volna, ha tehettuk volna (ugyanis hiàba vannak sokan, a legtobbnek nem sikerul elmenekulni, vagy elakadnak vagy meghalnak utkozben. Mint szinte mindenutt a Foldon, foleg a gazdabbaknak és a férfiaknak sikerul elérni a céljukat).
  – àltalàban szeretik a kulturàjukat, az ott maradt csalàdjukat, baràtaikat, orszàgukat, de nem làttak màs megoldàst. Nem a vallàsuk (ami nem feltétlenul muszlim) vagy a kulturàjuk (ami nem feltétlenul szigorubb mint itt, ahol gondolkodàs nélkul és eroszakkal elitéljuk a màsikat csak mert kulonbozo) elol menekulnek, hanem adott veszélyes és kilàtàstalan politikai helyzetek elol, ami gyakran fugg ossze nyugati orszàgok aktuàlis vagy elmult beavatkozàsàval.
  – sokan indulnak utra azzal a reménnyel, hogy Europa vendéglàto lesz és humanista, mert a filmekben, a konyvekben és a médiàkban Europa szeret igy mutatkozni. A legtobben el sem jutnak Europàba, eladjàk oket vagy meghalnak utkozben. Aki ideér, àltalàban embertelen korulmények kozt, koncentràcios tàborokhoz hasonlo helyeken talàlja magàt vagy pedig visszakuldik repulovel a szuloorszàgàba, miutàn tobb éves, életveszélyes és kiszolgàltatott helyzetekkel teli utazàs utàn sikerult célhez jutnia.
  – akinek tobb szerencséje van és nem egy tàborban, hanem egy vàrosban talàlja magàt, az àltalàban nem probàlja megvàltoztatni a tàrsadalmat ahovà érkezett, hanem probàl beilleszkedni, tanulni, keményen dolgozni és hàlàs a legkevesebb segitségért. Sokan tanult és/vagy diplomàs szakemeberek voltak az orszàgukban, de Europàban nem dolgozhatnak vagy csak egyszeru munkàkat vàllalhatnak (pl a legtobb gyorséttermet sebészek vagy ugyvédek nyitjàk, és ok dolgoznak benne éjjel-nappal)
  – Es még néhàny hamis informàciot szeretnék itt helyesbiteni : kiderult végulis, hogy a karàcsonyi németorszàgi megeroszakolàsok nagyrészét nem migrànsok tették // a brusszeli és pàrizsi terroristàk hasonloak azokhoz, akik elol sok migràns menekul, csakhogy nàluk naponta torténik ez //
  – Remélem senki nem fogja cenzuràzni a gondolataimat. Szàndékom csupàn az, hogy màs véleményt is lehessen olvasni, és talàn elgondolkodni rajta. En is elolvastam, probàlom megérteni és elgondolkodom azon amit irtatok ezen az oldalon, bàr nagyon veszélyes gondolatoknak tartom oket. Koszonom annak aki elolvasott.

  Kedvelés

  1. Kedves Eszter! Amit itt leírt az én tiszteletben tartom,de a magán véleményem és több száz ezer ember társam véleménye nem igazán egyezik az Önével.Először is nincs független nyugati sajtó amit Ön olvasgat,mert minden sajtó orgánum valakinek a véleményét közvetíti!!!Azon kívül amit lehet látni a videókon,hogy milyen ocsmányul viselkednek Európa szerte ezek az Ön által embernek nevezett lények!Miért várják el azt Európa fiaitól,hogy életüket és vérüket adják egy olyan országban,ahonnan a lakói eljönnek Európába fosztogatni,követelőzni,nőket erőszakolni.Talán nagyobb hősök lennének ha oda állnának az európai,amerikai és orosz katonák mellé,hogy segítség felszabadítani a saját országukat.Akkor talán elfogadnám az ön által használt “ember” kifejezést rájuk!!!

   Kedvelés

  2. Kedves ránk-vándorlókért aggódó Eszter!
   A migránsok, ahogy ön nevezi őket, mi meg úgy, hogy ránk-vándorlók, egy Hegemonikus Hibrid Háborúnak a fegyvereiként vannak bevetve ellenünk, európai népek, nemzetek ellen. A ránk-vándorlók valóban megtévesztett emberek, akiket egy mocskos háborúban insztrumentalizáltak, és ellenünk, európaiak ellen vetnek be. Tovább próbálok segíteni önnek, amennyiben nem genetikailag elkötelezett a ránk-vándorlók mellett: Abban az időben mikor a háttérhatalom elhatározta, hogy Franciaországban Sárközy belügyminisztert “felépítik”, hogy megnyerje az elnöki választásokat, azelőtt egy “ártatlan” zsidó fickót megöltek -állítólag- az arabok (más hírek szerint a MOSZAD). Kitört az utóbbi évek legnagyobb lázadása: törtek zúztak a zsidó fiatalok és válaszul az arabok autókat borítottak fel és gyújtottak meg, üzleteket törtek össze és raboltak ki. De Sárközy kemény kézzel megoldotta a nagy felhajtást, letartoztatta a sok muzulmánt és börtönbe záratta őket. Ezután a háttérhatalom a köztársasági székbe segítette a jól teljesítő Sárközyt.Ebből a történetből is jól kiszűrhető, hogy a háttérhatalom úgy manipulálja a bevándoroltakat ahogy érdekei megkívánjak.
   Még egy próbálkozás, hogy segítsek az értékítéletén.
   Idegen nyelvi környezetben többször találkoztam, munkánk kapcsán egy algériaival. Franciául beszélgettem vele, mert az idegen nyelvi közeg nyelvét nem bírta annyira. Így sikerült vele nap mint nap érdekesebb témákat feszegetnem. Beszélgettem vele Algírról, a fővárosról, és arról, hogy a francia gyarmatosítók ellen miként csirázott ki a gyarmatosító franciák elleni szabadságharc, a főváros melyik negyedéből, és arról is, hogy a franciak milyen módszereket dolgoztak ki, hogy az ellenállást letörjék. De az algírok kitartottak és a szabadságharc a francia mindennapos megtorlás hatására mind jobban erősödött. Algír barátom annyira a bizalmába fogadott, hogy sok mindent elmondott nekem arról, hogy miként is vannak ők Franciaországban megszervezve. Marokkói és algériai Franciaországban több van mint 5 millió. Akkor robbantanak ki általános rendbontást, egészen az általános franciaországi felkelés szintjéig, amikor akarnak. -mondta még az algír barátom.
   Kedves Eszter! Számít-e ön azzal, hogy ilyesmi megtörténhet és esetleg akkor ön sem menekül meg ép bőrrel?
   Számít-e ön azzal, hogy öreg korában a nyugdíj kasszákból kifogy a pénz, mert a szociális segély kasszák tartalma túl kicsi és azt pótolni kell valahonnan, és e miatt ön öreg korában esetleg éhezni fog, fedél nélkül marad, vagy valamilyen szegényes aggmenházban végzi???
   Nincs is miért folytatnom a magyarázkodást, mivel egyszerűen nem lehetséges, hogy a harmadik világ összes szegényét idefogadjuk, csak azért mert sajnáljuk őket!
   S’il vous plaît confier la meilleure votre compatriotes européennes et favoriser les nations européennes dans votre plaine cœur!
   Avec amour fraternel
   Transyadmin

   Kedvelés

 12. ” vannak a Magyar hölgyek(?) között akik már unják a Magyar “tarkát, lecserélnék arab fél,vagy telivérre. Ha szociálisan érzékeny valaki,akkor kezdje a saját(?) fajtársain először. Az első legyen a házi feladat,aztán a szorgalmi. Akkor,ha mód és lehetőség van rá. Szerintem ezer sebből vérzünk ! Először tegyük rendbe a saját portánkat,ne szerencsétlen Magyarok bőrén akarjon a fél világ hízni. Nyolcvan milliárddal “segített a Magyar kormány,mit akarnak még ? Nem beszélve a többi lehúzásokat “ezer oldalról. Aztán csodálkoznak,hogy itt tartunk. A hülyeségnek és a pofátlanságnak nincs határa !
  Persze lehet menni “dubajozni,akinek arra fáj a foga.!

  Kedvelés

 13. Végig olvastam a hozzászolásokat(eddig)!Húúúú!Mindenki csak uszul mindenki és minden ellen.61 éve nem volt háború a területünkön(európa),elszoktunk tőle!ők nem!!!Azért kiváncsi lennék,ki jönne le velem a gyepüre farkasszemet nézni(egyenlőre) velük szemben???!Vált, vált vetve,úgy mint régen Hunyadi,meg Zrínyi??………………………na jó a kérdés hipotetikus,ezért lépjünk túl rajta!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.