Levél Orbánnak: Te csak egy helytartó vagy!

NIF: Bemutatjuk a magyarok országának mindenkori zsidó kormányának hajbókolását Metzger (Mészáros) Jona, izraeli főrabbi előtt. Megemlítjük, hogy azóta Metzger rabbi, közönséges csalót és szélhámost, Izraelben börtönbe zárták rendkívül nagy összegű sikkasztásért! A magukat magyarnak álcázó helytartó zsidók, volt és hatalomban lévő miniszterelnökök, köztársasági elnökök, mosolyogva nyiszitelik a torkunkat. Mi meg mélyen alszunk, nagyon mélyen!

++++++++++++++++++++++++++++++++++

Romek Károly: Levél Orbánnak

Neked, aki ország, világ előtt magyar miniszterelnöknek mondod magad, nyilatkozom, hogy nem tekintelek miniszterelnökömnek, hogy a fent álló törvények szerint nem is lehetsz törvényes miniszterelnök, miként a téged és kormányodat kinevező országgyűlés sem rendelkezett felhatalmazással ahhoz, hogy bármit is tegyen, hogy többek között téged és kormányodat kinevezze. 

bodnar-daniel-mocskos-zsidoorban-jona

balogzoltan-miniszter-ilanmor-izraeli-nagykovet JonaMetzger-Rogan schmidt-pal-jona semjen-zsolt-jona-rabbi Tarlos-Jona YonaMetzger-Gyurcsany Yona-Metzger-MadlFerenc

NIF a képgalériához: Csodálkozunk még azon, hogy a körmendi 11 éves Zsófikának átvágták a torkát, vérét vették és ez a banda mindezt eltussolta? Bármire képesek a magyarság  ellen!!! Mi meg közben alszunk, mélyen alszunk!

Te csak egy helytartó vagy! Az eddigi ténykedésed alapján – 1989-től számítva – te egy hazaáruló lehetsz és eszköze a világot irányító háttérhatalomnak.

Neked és pártodnak, valamint a többi ,,rendszerváltó” tényezőnek senki sem adott felhatalmazást sem az alkotmányok módosítására, választási törvény megalkotására. Senki sem adott a választók közül (hiszen akkor még nem is voltak választók) Szűrös Mátyásnak, hogy az szovjet csapatok itt tartózkodása mellett kikiáltsa a ,,III. köztársaságot, illetve hogy országgyűlési választásokat írjon ki 1990-ben.

Bűneid sora hosszú. A magyar gazdaság szétverésében és a magyar javak kiárusításában való közreműködés. Ösződi beszédként ismert és az országnak 8-10 ezer milliárd kárt okozó szélhámosságban való részvétel, a nyugdíjvagyon átadása, a magyar állam pénzén képzett munkaerő elvándorlásának elősegítése, nyugdíjrendszer embertelen átalakítása az alkotmány és a Btk. 195. §-ának megsértése, illetve mások erre való kényszerítése.

A te és magyar zsidó hordád eddig hozott törvényeit rám nézve nem fogadom el kötelezőnek, miközben alkotmányos kötelességemnek tartom a veletek való szemben állást. Nincs felmutatható felhatalmazásod, hogy az ország a nép nevében kormányozz. Amennyiben a szavazólapokat annak tartod, hol vannak a nevek róla, és miért semmisítitek meg rendszeresen a választásokat követően, hiszen azok a ti felhatalmazásaid lennének, amennyiben erre hivatkoznál?

Te bűnös vagy, és a börtönben a helyed, nem a parlamentben. Milliárdokat költesz reprezentatív dolgokra, miközben az oktatás és az egészségügy a padlón van. Végül a levél részének tekinthető anyag linkje, akár olvasod azokat, akár nem. Hosszú lett volna teljes terjedelemben a levél részévé tenni.

http://www.magyarvagyok.com/66817/303/FOLDLAKO/10446/Utmutato-2018-ra.html

http://www.magyarvagyok.com/66817/303/FOLDLAKO/10481/2011-evi-CXCI-torveny-vegrehajtasanak-tanulsagai-5-kiegeszitessel.html

http://www.magyarvagyok.com/66817/303/FOLDLAKO/10459/Marcius-tizenotodikehez.html

Romek Károly, Szbn. 2016. március 29.

Beküldte: Romek Károly

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

2 című bejegyzés “Levél Orbánnak: Te csak egy helytartó vagy!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. ” te csak egy helytartó vagy.
  mifelénk ezt nem így hívják ! Hazaáruló,szélhámos,csaló !!
  Akikkel parádézik,azoknak a miniszterelnöke ! Meg a kedves “rokonainak ! Ha ők képviselik a Magyarságot,akkor én lemondok az állampolgárságomról,és hontalannak vallom magam ! Inkább voltam ,vagyok, leszek egy SENKI,mint,hogy ezekkel híguljak,vagy bármilyen közöm legyen hozzájuk.
  ” fújja a szél,s hordja porom,mert ilyen áron,csak ezt akarom. TF.

  Kedvelés

 2. “Ha ők képviselik a Magyarságot,akkor én lemondok az állampolgárságomról,és hontalannak vallom magam !”
  T.T.F!
  Volt idő amikor komolyan fontolóra vettem,hogy megtegyem.
  H.B.
  ”Az uralkodó hatalma addig terjed, ameddig az alattvalók türelme engedi.”

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.