Dr. Polgár Zoltán: Húsvéti üzenet a magyar bankoknak

NIF: Az uralkodó hatalom, legyen az FIDESZ vagy MSZP nem akarja/akarta megoldani a devizahitelesek problémáját! Bármilyen logikus jogi bizonyítások ellenére a bankok továbbra is szipolyozzák a kölcsönfelvevőket, akik ezidáig az  eredeti kölcsön többszörösét már visszafizették.
Márpedig egy olyan hatalom, mely saját polgárainak az igazságérzetét engedi lábbal tiporni, az nem a nemzet érdekeit szolgálja és a hatalomból el kell távolítani, az ország irányításának jogát meg kell vonni tőle!
A 2 napja, Dr. Polgár Zoltán által, a youtube-ra feltöltött videóban elhangzott jogi érvelések egyértelműen bizonyítják a bankok álnok cselekedetét, rossz szándékú csábítását hitel felvételre.
A videó 21 percet vesz igénybe az érdeklődő Olvasótól, de egyszer, s mindenkorra tisztázza a kirabolt devizahitelesek helyzetét, a szándékos becsapásukat!

Dr. Polgár Zoltán: Húsvéti üzenet 2016
A magyarországi devizakölcsön probléma megdöbbentő tényei!
Feltöltés: 2016. márc. 28.

Beküldte:

Zsuzsa Ürögdiné Kocsis <urogdine.kocsis.zsuzsa@gmail.com>

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
Reklámok

3 című bejegyzés “Dr. Polgár Zoltán: Húsvéti üzenet a magyar bankoknak” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az Isten áldja meg Önt tisztelt dr. Polgár Zoltán és mindazokat, akik tettek a “felelőtlen” deviza(?)hitelesekért.

  Kedvelés

 2. gondolom, a bankok uzsora kamtbol szerzet hatalmas túlbevételéböl búsúsan háláják a “magyar” kormányt. A krmányunk a polgárai megkopasztására van beprogramozva… De hát kikkel lehetne őket lecserélni?! melyik az a párt? hol vannak azok a MAGYAR politikusok?” ” Egyik kútya – másik eb”. Valóban nincs kiút? impotensekké válltunk?

  Kedvelés

 3. ” De hát kikkel lehetne őket lecserélni?!”
  Vannak még hazánkban becsületes magyar emberek,ha a kormányzáshoz nem is értenek a korrektségük garancia arra,hogy az ország szekerét jó irányba vezetnék és ami a legfontosabb:magyar a magyart nem lopja meg!!!
  H.B.
  „Teljesen igaz, hogy vannak derék zsidók, de a zsidóság idegen, kereszténységet leszorító, honfoglaló, minket kisajátító, idegen hatalom. (…) Itt egy rafinált, romlott, hitetlen és erkölcstelen faj garázdálkodásáról van szó, poloskainvázióról, patkányhadjáratról. Egy kérdés van: hogyan védekezzünk?”

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.