EZ MÁR HÁBORÚ? MEGSZÓLAL A SZAKÉRTŐ – HANGANYAG

A háborúk „arca” az utóbbi évtizedekben alaposan megváltozott. Sokan még abban a tévhitben élnek, hogy a háborúkat, valamint egy-egy döntő ütközetet csak fegyverekkel lehet megvívni.

Természetesen ez napjainkban már nem így van. A hagyományos fegyverek mellet a háttérhatalom egyre szívesebben alkalmazza az operatív eszközöket, beszivárgást, hálózatépítést, dezinformációt, tömegmanipulációt stb. melyekkel sokszor még hatékonyabb eredményeket lehet elérni, mint a hagyományos romboló fegyverek alkalmazásával.

Ezeknek az eszközöknek meg van az az előnye is, hogy a megtörni, leigázni kívánt ellenfél nem láthatja valódi ellenségét, így nem keveredhet közvetlen harcba vele, sőt rendkívül nehezen bizonyíthatja támadója ártó szándékát.

Az alábbi hanganyagban Földi László ezredes, a Belügyminisztérium volt III/I-es csoportfőnökségének hírszerző tisztje, majd az Információs Hivatal műveleti igazgatója beszél a napjainkban kialakult „migráns-válságról”.

Az interjú hanganyaga a NIF új-zélandi szerveréről tölthető le:

https://mega.nz/#!tstxyLQb!sC8_miTKtWhRsMUd5m82YpieyYeRlqOpHRx5mTajnEg

forrás: netextra.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

4 című bejegyzés “EZ MÁR HÁBORÚ? MEGSZÓLAL A SZAKÉRTŐ – HANGANYAG” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Teljesen egyetértek az ezredes úrral.
  Valahogy meg kell oldani a mostani (zsidó kisasszony)vezetők leváltását a hatalomból és hathatós választ adni az erőszakos migrációra.
  FÖLDI LÁSZLÓT HONVÉDELMI MINISZTERNEK!!!
  H.B.
  “Végül pedig mindazon magyar vagy emellett közel-keleti állampolgársággal is bíró egyedek és hazai szekértolóik, akik a magyar közélet állandó és aktív szereplőiként élvezve a státuszukkal együtt járó előjogokat, melyekkel rendre vissza is élnek, és akik minden erejük és képességük latba vetésével országunk és nemzetünk legyengítésén, népünk létszámának a lappangó népirtás alattomos módszereivel történő rohamos csökkentésén mesterkednek, előkészítve egy idegen faj tömeges térnyerését és betelepedését hazánkba, nemhogy magyaroknak nem számítanak, de esküdt ellenségeink, akik ellen minden -, ha kell erőszakos – eszköz is bevetendő, mert a jogos önvédelem nemcsak az egyes egyén, hanem minden nemzet alapjoga és kötelessége!!!”

  Kedvelés

 2. “A háború nem más, mint a politika folytatása más eszközökkel” Ma a politika alaposan megváltozott, alattomosabbá és rafináltabbá vált, ez jut kifejeződésre a mai háborukban is. Ebből következik, hogy ez is háború

  Kedvelés

 3. Az egész hegemónia mögött a dúsgazdag pénzéhes zsidók hatalmi vágya húzódik, vesztüket érzik jó módjukban majd ezek után jön a nagy HOLOKAUSZT. ÉS SiRÁNKOZHATNAK megint hatvan évig..

  Kedvelés

 4. “nem lesz hatvan év !
  a természet majd egy “darabig megpihen. “az embert a saját bolondsága viszi a veszendőbe,mégis az Úr ellen zúgolódik a szíve.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.