A mostani merénylet még csak a kezdet. Hamarosan újabb robbantások várhatóak Európa szerte.

Így vélekedik Georg Spöttle, biztonságpolitikai szakértő.

Georg Spöttle telefonon keresztül kommentálta a brüsszeli eseményeket. Elmondta: bármelyik európai nagyvárosban lehetnek terrortámadások az elkövetkező órákban, napokban, így fokozott biztonsági intézkedések lennének szükségesek különösen a repülőtereken.

„A reptereket kívülről nem védik, bármikor be lehet menni a budapesti, a berlini, vagy a brüsszeli repülőtérre is.”

Véleménye szerint a metróalagútban robbanthattak, mivel a detonáció egy zárt térben nagyobb, mint egy metróállomáson lenne. Valószínűleg öngyilkos merénylő robbanthatott, mivel az elhagyott csomagokra már mindenki nagyon ügyel. Ahogy elmondta, a ruha alatt a robbanószerkezet észrevehetetlen.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

„Az Iszlám Államnak az célja, hogy minél több keresztényt, akik az ő szemükben hitetlenek, meggyilkoljanak, destabilizálják az országot és megmutassák, hogy tőlük félni kell. Egy aszimmetrikus háború zajlik Európa szívében köztünk és a terroristák és az IÁ között.”

Közben az Európai Bizottság elrendelte dolgozói számára, akik még nem indultak el, azok ne is tegyék; az összes metróállomást is lezárták Brüsszelben. A belga légügyi irányító központ tájékoztatása szerint a brüsszeli Zaventem repülőtérre kedd reggel biztonságosan megérkezett utolsó járatok között volt a budapesti járat.

Mindeközben kiderült, hogy a repülőtéren találtak egy harmadik pokolgépet is.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

4 című bejegyzés “A mostani merénylet még csak a kezdet. Hamarosan újabb robbantások várhatóak Európa szerte.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. “csak le kellene váltani a most hatalmon(?) lévő gazembereket és egy napon belül megoldódna minden. Minden,mert a “fekély abból táplálkozik amilyen táplálékot kap.
  Szégyen gyalázat amit a kormányok a lakosság ellen elkövetnek. Duma az egész, amit kommentálnak. Európa teljes leigázása folyik,hivatalosan !

  Kedvelés

 2. Maximálisan egyetértek az előttem szólóval annyi kiegészítésül,hogy ha sikerült leváltani az áruló vezetőket akkor mindenképpen ki kell utasítani a migránsokat a családtagjaikkal együtt.
  H.B.
  “Lássuk tehát, mi is az a faji öntudat? E fogalom alá tartozik mindannak megismerése, ami a magyar nép származására, az őshazából magával hozott és a történelem folyamán kifejlett sajátos lelki tulajdonságaira vonatkozik. Tudnunk kell erényeinket, gyengeségeinket, hogy ezeket gyarapítsuk és növeljük, azokat pedig kevesbítsük és kisebbítsük. Bár nemzetiségeinket tiszteljük, becsüljük, mégis Magyarország határai között a fajmagyarságot illeti az elsőség, amely egyébként minden más fajnak érdekeit harmóniába tudja hozni a magáéval.”

  Kedvelés

 3. ” az idő sürget ! Most még a hatalom “nyájas,de rövid időn belül már karhatalommal tereli a Népet,a totális diktatúra felé ! Akkor már nem lesz lehetőség a “választásra. És másra sem.

  Kedvelés

 4. “biztonságpolitikai szakérők, hírszerzők, közgazdászok? Minek? Hol tartunk minden téren? Mindenki hajtja az okosat,de kinek,minek. Senkit nem érdekel,akit érdekelni kellene,még azt sem. Szépen halad a világ az anarchia felé. Senki,semmit nem tesz ellene. Ülünk mint a moziban,és várjuk a the end-et. Elmarad!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.