Trump győzni fog, ha nem megvásárolható, ha nem megzsarolható, és ha nem ölik meg

Mivel Trump nem zsidó pénzeken kampányol (ezeket visszautasította!!!) úgy néz ki a Trump-csapat engedi az esélyes Hillary Clintont csőbe futni. Reméljük így még sok csontváz kibukhat a Clinton család 7 lakattal lezárt  szekrényéből. Ezek közül vegyünk ki csak néhányat (a sok csontváz közül), melyek részben, érdekes módon, “elkerülik” a fősodrú média figyelmét (értsd: agyonhallgatják!!!):

-Hillary Clinton leszbikus lett; ez a gyanú rég tartja magát; de homoszexuálisnak lenni ma már büszkeség, mégpedig “meleg büszkeség”! Csak be kell írni a google.com képkeresőbe és özönleni fognak a képek: Hillary Clinton lesbian!
-A Clinton család sátánista; szintén csak be kell írni a keresőbe és jönni fognak a képek, amint a sátánisták jelét mutatják az ujjaikkal, ily módon üzenve a köreiknek, meg mindenkinek, aki ezt érti!
-A legnagyobb titkot is fellebbentették most. Trumpnak csak használnia kell az információt: Chelsea Clinton nem Bill Clinton lánya!!! Azt is tudják, hogy ki a Chelsea apja: Webb Hubbell !!! Ez annyira biztos, hogy Trumpnak csak nyilvánosan követelnie kellene egy DNA tesztet, amivel Hillary Clinton sátánista politikusnőt rendkívül kényelmetlen helyzetbe hozza a választók előtt, de nem a futtatói előtt, mert azok ezeket a dolgokat jól tudják és zsarolásra használják! Mindhiába próbálták Chelsea rendkívül erősen megmutatkozó zsidó faji jellegeit számos plasztikai sebészeti műtéttel eltüntetni (lásd képgalériánkat!).
Véleményem az, hogy az amerikai politikában, amennyiben ezt Trump továbbra is erőteljesen akarja, -és nem megzsarolható és nem megvásárolható, és ki sem lövik, mint Kennedyt-,  tősgyökeres változás fog bekövetkezni. Ehhez elég, ha továbbra is támogatja az amerikai hadsereget és a fegyveripart (ezt teszi is!) és APRÀDONKÉNT ELŐVESZI A FENT FELSOROLT TITKOKAT ÉS KIBUKTATJA ŐKET, MINT CSONTVÁZAKAT, VAGY OSZLÓBAN LÉVŐ BÜDÖS HULLÁKAT A CLINTON CSALÁD HÉTPECSÉTES SZEKRÉNYÉBŐL.  Szégyen és gyalázat, hogy az Amerikában kialakult zsidó PT (Párhuzamos Társadalom) nemképes tagjai közül tisztességes és becsületes tagot felépíteni és magas politikai pozícióba juttatni. De ugyanúgy szégyen és gyalázat lehetne a magyarországi PT tagjainak, hisz 1990-ben képesek voltak, -az aljas paktumukkal a háttérben-, egy patkányt a magyar köztársasági székbe juttatni: Göncz Árpádot, akit 1956 után az 56-os politikai foglyok spiclijeként, börtön besúgójaként, fogolytársai patkánynak neveztek. Hisz a közmegvetett besúgok között is a legalja a börtön besúgó, a patkány!
De a zsidó PT tagjaira ez jellemző, ilyenek ők: börtön besúgó patkányok, sátánisták, élősködők, minden pozitív emberi tulajdonság hiányában uralkodni vágyó erkölcstelen feltörekvők! Egyszóval: cionisták!!!
Néhány link a képgaléria mellé támogatásként:
Video, melyben Chalsea Clinton származásáról csevegnek (angol nyelven, angol felirattal):
Larry Nichols a Clinton dinasztia megalapításáról, avagy Chelsea félépítéséről (angol nyelven, angol felirattal):
És ebben az ügyben összegyűjtött kis része a képeknek, a képgaléria!
A cikket összeállította, mélységes utálkozás közben
TRANSYADMIN
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

6 című bejegyzés “Trump győzni fog, ha nem megvásárolható, ha nem megzsarolható, és ha nem ölik meg” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. “szégyen és gyalázat,hogy amerikában kialakult zsidó pt.(párhuzamos társadalom) nem képes tagjai közül tisztességes és becsületes tagot felépíteni és magas politikai pozícióba juttatni.
    Talán azért,mert “egyszóval: Cionisták !!
    ” hatalmat mindig a beteg,kisebbrendűségi komplexusokkal küszködő szerencsétlen szellemi fogyatékosok akarnak maguknak,hogy megmutassák,ők is valakik. Mindenen és mindenkin keresztül gázolva,csak,hogy elérje a hőn áhított hatalmat. Kezdeni vele már semmit nem tud,mert ahhoz ész is kellene,így marad amihez ért,amit tud,ami árad belőle. A rombolás,pusztítás. Utálják magukat,a világot,mindent és mindenkit,mert maguk is nyomorultul érzik magukat a bőrükben. Csak és kizárólag a másik szenvedése tölti el kéjes élvezettel. Befurakodni emberek,családok életébe,megfigyelni mindent és mindenkit,mert a másik élete sokkal érdekesebb lehet mint a saját nyomorult semmit érő vegetálása. Meglehet nézni mi van a világon! Amilyenek a vezetői(?) olyanná tették a világot. Ezeket szerencsétlen erkölcsi és szellemi toprongyokat a közélet közelébe se szabadna engedni,nem, hogy hatalmat(?) adni a kezükbe. Csak ártani tudnak másoknak és saját maguknak is.
    Ideje lenne ha a hatalom az ÉLETET szolgálná és nem a halált! De ahhoz EMBEREK is kellenek,akik az ÉLET mellé rakják le a voksukat és nem a halálra szavaznak.TF.

    Kedvelés

  2. Pestiesen szólva, nem semmi ennek a cikknek az összehozása. Gratulálok! Ám légtávolságban 7007 km-re nehéz eldönteni, mi van ill. mi lesz odaát. Az biztos, hogy Trump nem lesz Kennedy (ki is lőnék!), de jó tanácsadókkal körbe bástyázva, lehet olyan, mint az elmúlt évtizedekben bármelyik. Clintonék jobb lenne, ha eltűnnének, bár Hillarytól ez nem várható el. Mint ahogy nálunk is vannak ilyenek, “sőt, naná”, hogy fennmaradnak. A közelmúltban elhunyt, volt köztársasági elnökünkről még vannak ketten, akik sokat tudnának elmondani, bár egyikük talpig úriember. Talán egyszer az emlékirataiban megírja….

    Kedvelés

  3. Mint mondta Trump, az ” unokáit zsidóként nevelik” Hogy is lehetne elfogult ?
    A fegyveriparnak kik a “fogyasztói” ?
    Clinton család pedig -talán – kapcsolható a Rockefellerekhez

    Kedvelés

    1. Jean Claude Van Damme-nak volt egy kitörése valami nagy banzájon, hatalmas tömeg előtt, ahol bejelentette, hogy Trumpon kívül mindegyik kandidátus a gazdag családok embere.Trump a saját érdekeit védi,míg a többiek, (a gazdagok egyszerre többet futtatnak), a gazdagokat, mint Rockefeller és Rothschild, képviselik. Ezek, -mondja Van Damme-, olyan gazdagok, hogy hamarosan egész kontinenseket fognak uralni!!!
      Elhangzott a Le Grand Journal francia tv-adásban. Olvasni németül itt: http://www.epochtimes.de/politik/welt/ist-jean-claude-van-damme-spricht-ueber-us-wahl-die-rothschild-und-rockefeller-familien-a1314406.html

      Kedvelés

    2. “Clinton család pedig -talán – kapcsolható a Rockefellerekhez”
      Tudomásom szerint úgy,hogy Bill Clinton valamelyik Rockefeller törvénytelen gyereke.

      Kedvelés

  4. Egy szösszenetnyit,Van Damme-hoz.
    “ha úgy érzed,hogy már nem bírod elviselni azt a testi és lelki fájdalmat amit rád “mértek, bármelyik magas szikla aljába, tenger mélyén, vagy valamelyik ütőerednél ott vár a szabadság .(Seneca)
    Ezerszer különb egy büszke halál, mint megvetett kutyaként “szolgálni egy férget.
    Bármit elérhetsz,bárki lehetsz, akár hány nőben találtál is örömet, de a végén akkor is ott vár a halál rád.
    Az élet értelme, nem a hosszúságán múlik,a milyenségén. Az dönti el ki is vagy! Lehet ezt apró örömökre,olcsó gyönyörökre váltani,akinek ez jó,tegye.
    Hol van ma már, Nagy Sándor,Dzsingisz kán? Az idő szemetes ládájába,ahová mindenki kerül.” mert egy a vége az eszesnek,a bolondnak, a szegénynek,a gazdagnak. Ez is hiába valóság!
    Addig is hirdesse önön nagyságát, akinek kedve telik rá.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.