Ausztrália NEM-et mond az erőszakos rájuk vándorlóknak, akik PT*-at akarnak kialakítani!!!

Ez eredetileg angol nyelvű  szöveg (lásd lenn) és nem új, de érdemes újból (és újból …. és újból) elolvasni:
 *PT- Párhuzamos Társadalom
Ausztrália NEM-et mond!!! És ez a második alkalom, hogy Julia Gillard ezt merte mondani!
Ez az ausztrál miniszter elnöknőnek újból becsületére válik.
 
Ö aztán nem visszakozik, hanem megmarad határozott véleménye mellett. Értékelnünk kell honfitársai jogaiba vetett hitét.
Julia G. egy friss szellőhöz hasonlít, aki bátran és kitartással vezeti országát.
Az egész világnak ilyen vezetőkre van szüksége!!!
Megmutatja a helyes utat a rájuk vándorlóknak!
Megmutatja a helyes utat a rájuk vándorlóknak!


Prime Minister Julia Gillard – Australia

Muszlimok, akik az iszlám sharia törvényei szerint akarnak élni, hagyják el Ausztráliát!
Ezt újból hallhatták múlt szerdán, amikor a kormány a radikálisok ellen fordult, hogy a lappangó terror támadásoknak elejét vegye. 

  Gillard ismét feldühítette az ausztrál muszlimok egy részét szerdán a következővel: támogatja a kémelhárítókat abban, hogy lehallgassák a mecseteket.
Idézünk:
A BEVÁNDORLÓKNAK, KELL ALKALMAZKODNIUK, NEM AZ AUSZTRÁLOKNAK fogadják ezt el, vagy távozzanak!!
Tarthatatlan állapot, hogy az ausztráloknak folyton nyugtalankodniuk kelljen amiatt, hogy vajon megsértettek-e éppen valakit vagy a kultúráját. A Bali szigeteken történt támadások óta észrevehetően megnövekedett a patriotizmus az ausztrálok nagy részénél.
 A mi kultúránk két évszázad sok küzdelme, megpróbáltatása és győzelme eredményeként fejlődött ki, melyet férfiak és nők vívtak, akik szabadságra vágytak.
Az anyanyelvünk, országunk első nyelve ANGOL, nem spanyol, libanéz, arab, kínai, japán, orosz vagy bármilyen más nyelv.
Aki itt akar élni, annak meg kell tanulnia a nyelvünket!!
 
Az ausztrálok nagy része hisz Istenben. Ez nem valamilyen keresztény, jobboldali, erőszakos politikai nyomás, hanem tény, mert ezt a nemzetet keresztény férfiak és nők alapították keresztény hitükre támaszkodva és mindezt érthetően és világosan dokumentálták is. Minden kétségen kívül helyes, ha mindezt hirdetjük iskoláinkban is.
 
Ha Istent nem tudjátok elfogadni, sértőnek érzitek, akkor azt ajánlom, hogy gondolkozzatok azon, hogy a világ valamelyik más részében keressetek új hazát, mert Isten a mi kultúránknak egy része. Éljünk együtt!
Mi el akarjuk fogadni a ti hiteteket és nem akarjuk megkérdőjelezni. Csak annyit kérünk, hogy ti is fogadjátok el a mi hitünket, hogy békés harmóniában tudjunk élni együtt.
 
Ez a MI ORSZÁGUNK, a MI FÖLDÜNK, és a MI ÉLETFORMÁNK és azt akarjuk, hogy nektek is meg legyen minden lehetőségetek arra, hogy élvezzetek itt mindent.
De ha nem tudjátok abbahagyni a panaszkodást, siránkozást és elfogadni a zászlónkat, fogadalmainkat, keresztény hitünket és életmódunkat, akkor azt ajánlom, hogy használjátok ki a nagyszerű ausztrál lehetőséget: ‘A TÁVOZÁS JOGÁT’.
 
Ha itt nem vagytok boldogok, akkor menjetek máshova. Mi nem kényszerítettünk titeket arra, hogy idegyertek. Ti kértétek, hogy idejöhessetek. Tehát fogadjátok el az országot, amely befogadott titeket.
 
 
MEGJEGYZÉS:
 
Ha ezt elküldjük minden ismerősnek mindenhova, akkor nekünk is lesz bátorságunk hozzá, hogy ezeket az igazságokat hangoztassuk.
 Ha egyetértesz mindezzel, kérlek, küldd ezt tovább mindenkinek, akit ismersz….
Forrás: Beküldte egy magát megnevezni nem akaró Olvasónk (TK)
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
Transyadmin: megtaláltam az eredeti szöveget:

Prime Minister Julia Gillard(Australia)’s speech on immigrants…

Muslims who want to live under Islamic Sharia law were told on Wednesday to get out of Australia , as the  government targeted radicals in a bid to head off  potential terror attacks.

 

Separately, Gillard angered some Australian Muslims on Wednesday by saying she supported spy agencies monitoring the nation’s mosques.

Quote:   ‘IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT.  Take It Or Leave It.

 

“I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians.  ‘This culture has been developed over two centuries of struggles, trials and victories by millions of men and women who have sought freedom’   We speak mainly ENGLISH, not Spanish,  Lebanese, Arabic, Chinese, Japanese, Russian, or any other language. Therefore, if you wish to become part of  our society . Learn the language!’

 

‘Most Australians believe in God.  This is not some Christian, right wing, political push, but a fact, because  Christian men and women, on Christian principles, founded this nation, and this is clearly documented It is certainly appropriate to display it on the walls of our schools.  If God offends you, then I suggest you consider another part of the world as your new home, because God is part of our culture.  ‘We will accept your beliefs, and will not question why.  All we ask is that you accept ours, and live in harmony and  peaceful enjoyment with us.’

 

‘This is OUR COUNTRY, OUR LAND, and OUR LIFESTYLE, and we will allow you every opportunity to enjoy all this.  But once you are done complaining, whining, and griping about Our Flag, Our Pledge, Our Christian beliefs, or Our Way of Life, I highly encourage you take advantage of one other great Australian freedom, ‘THE  RIGHT TO LEAVE‘.’

 

‘If you aren’t happy here then LEAVE.   We didn’t force you to come here.   You asked to be here.   So accept the country  YOU accepted.’

17 című bejegyzés “Ausztrália NEM-et mond az erőszakos rájuk vándorlóknak, akik PT*-at akarnak kialakítani!!!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A magyar példát kell névvel világgá kürtölni, mert az a legjobb.
  Emlékezhetünk, hogy az angol gyarmatosítók leszármazottaiból kikerült vezetők nemrégiben kértek csak bocsánatot az ausztrál bennszülöttektől, akikkel – a szokásos angol módon – nagyon ocsmányul bántak el annak idején. Viszont nemrégiben itt-ott megjelent egy-egy hírecske, hogy az ausztrál partok felé közeledő, migránsokkal zsúfolt lélekvesztőket irányító embercsempészeket hogyan fizeti le az ausztrál kormány, hogy visszafordulva a semmibe vesszenek. Hogy ez a “friss szellő” védi azt a földrészt, amit vezet, az természetes, de nem mindegy hogyan és milyen áron. Nem példamutató.

  Kedvelés

  1. Kedves Anna! Milyen magyar példáról beszélünk, amit követni kellene?
   A kivágott kerrítésszakaszokról? Vagy a polgárok véleményének begyűjtése utáni kvóta elfogadásról? Az újabb migránstáborok építéséről? Nem a magyar, hanem az ausztrál példa követendő, amelyik elvárja, hogy a betelepülő az ő törvényeik szerint éljen, ha már odatolta a képét. Nálunk mi a magyar példa? Ásotthalom és környékének letarolása, a kiskunhalasi migránstábor lakóinak lázadása, a biztonsági személyzet megtámadása? Tudja egyáltalán, hogy mi van ebben az országban? Az okot vizsgálta egyáltalán, miért indulnak meg százezrek a jóléti országok felé? Érdekes hozzáállása van, amikor megkérdőjelezi egy állam döntési jogát azon területen, hogy szabad utat enged.-e a bűnözésnek, a “honfoglalásnak”. Ön szerint rettegjen mindenki a saját otthonában, mert álhumanitárius okok miatt be kell fogadni az életerős, családjukat hátrahagyó kiképzett harcosokat.

   Kedvelés

   1. Orbánnak egy motivációja van, saját maga mondta: Egy nemzetállamban nem lehet választást nyerni többé, ha számolatlanul engedjük beözönleni a migránsokat! -szabadon idéztem.
    Ez irányítja a kerítés építését, Merkellel való kötélhúzását, és csak ez!

    Kedvelés

 2. Már vártam, mikor köt belém, de sajnálatos módon nem talál rajtam fogást “kedves Lili”. Én ne tudnám, mi van az országban? Kétszer mentem önkéntesen a déli határhoz segíteni.
  Olvasson többet, nézelődjön, segítsen, ahol kell, ne a munkaidejében írogasson hülyeségeket.

  Kedvelés

  1. Milyen ingerültnek tűnik, attól, hogy valaki ellentmondani merészelt. Vicces.

   Kedvelés

 3. ” Tisztelt Hölgyek!
  A világ sorsa az Önök kezében van! ” Lenni, vagy nem lenni?!

  Kedvelés

  1. Két miniszterelnöknő beszédeit, intézkedéseit publikáltuk eddig: a norvégét és az ausztrálét. Egyik sem zsidó!
   A német kancellár, Merkel, viszont az. Úgyis viselkedik! Európa élveszejtője titulust fogja kiérdemelni!
   A norvég és az ausztrál miniszterelnök asszonyok mindegyike sokkal jobb vezető, mint bármelyik férfitársuk a világon! Vissza kellene állítani a matriarchátust. Talán jobb életünk lehetne!

   Kedvelés

   1. Attól mentse meg a férfiakat az Isten! Belőlem például nagy diktátor lenne, de szerencsére nem fenyeget ez a veszély. 🙂

    Kedvelés

   2. Egy erőteljes intelligens, kulturált nő többet ér ezernyi töketlen férfinál!
    Transyadmin Axioma

    Kedvelés

 4. Hogy Julia Gillard ezt mondta volna, arra nem emlékszem.Hanem őt megelőzően már az 1967. es Ausztrál miniszterelnök, majd a 80-as évek elnöke,John Howard szinte szóról – szóra mondta el ugyan ezt.

  Kedvelés

 5. Egyetértek Julia Gillard migránsokkal kapcsolatos véleményével – arra azért nem mernék fogadni,hogy nem zsidó nő.
  H.B.

  Kedvelés

  1. Akkor az egész csak egy “HOAX”?
   Annyi azonban biztos, hogy Ausztráliában ez a szellem uralkodik. Már az óceánon, ahogy az ausztrál parti övezetet elérik a “menekült bárkák” máris hatalmas fényreklámokon utasítják vissza a rájuk vándorolni akarókat! Ausztráliába bevándorolni csak a követségein keresztül lehet! Így tudják csak ellenőrözni a népesség etnikai és faji alakulását! A zsidó PT Kanadában már kezdi maga alá gyűrni a nemzeti kormányt, de Ausztráliában kevésbé.

   Kedvelés

   1. Komoly pontrendszer alapján adnak vízumot. És igen! Jó előre figyelmeztet, hogy ott ne szálljon partra! A migránsokat egyébként a Karácsony szigeteken telepítik le. A gyerekek-akiket hajóra csempésznek fel a szülők- felneveléséről az állam gondoskodik. Nem véletlenül a legbiztonságosabb állam/kontinens jelenleg Földünkön..

    Kedvelés

 6. Kétszer is feltettem az eredeti szöveget magyarul,de mindkétszer eltűnt.
  EL LEHET MENNI! John Howard – Ausztrália miniszterelnöke 1995-2007
  Friday, April 1, 2011 Szerző: Fényadó

  „A BEVÁNDORLÓKNAK KELL ALKALMAZKODNIUK, NEM A HAZAIAKNAK! Vegyék tudomásul, vagy hagyják el az országot. Elegem van abból, hogy a mi nemzetünknek kell folyton óvakodnia, nehogy bizonyos egyének vagy nemzetük megsértődjék.

  Kultúránk évszázadok alatt fejlődött ki, amely olyan nők és férfiak harcára, bátorságára és győzelmeire épül, akik valamennyien a békét keresték és akarták.

  Legtöbbünk anyanyelve angol, nem pedig más nyelv. Ezért, ha a mi társadalmunkhoz akartok tartozni, …. tanuljátok meg a nyelvünket!

  A legtöbb ausztrál istenhivő. Nem csupán néhány keresztény, nem a szélsőjobb, nem politikai kényszer, nem – puszta tény, hiszen nemzetünket keresztény meggyőződésű férfiak és nők alapították, és ez egyértelműen dokumentált.

  És ezért nem elvitatható, hogy ezt iskoláink falain kifejezésre is juttassuk.

  Ha Isten megbotránkoztat benneteket, akkor azt tanácsolom nektek, válasszátok hazátokul a világ valamely más táját, mert Isten a MI KULTÚRÁNKNAK alapja.

  El fogjuk fogadni a ti hiteteket, nem fogjuk megkérdőjelezni. Csupán annyit kívánunk, hogy a mi hitünket is fogadjátok el, és éljetek velünk harmóniában, békében és örömben.

  Ez itt A MI NEMZETÜNK, A MI FÖLDÜNK és a MI ÉLETVITELÜNK, és minden lehetőséget megadunk nektek, hogy javainkból részt kapjatok és velünk együtt élvezhessétek.

  De ha állandón panaszkodtok, sajnálatot hajhásztok, történelmi zászlónkat égetitek, hitünket becsmérlitek, keresztény értékeinket semmibe veszitek, életvitelünket elítélitek, akkor arra biztatlak benneteket, éljetek demokráciánk és társadalmunk egy további előnyével: AZZAL A JOGGAL, HOGY ELHAGYJÁTOK AZ ORSZÁGOT!

  Ha nálunk nem vagytok boldogok, akkor MENJETETEK EL! Nem kényszerítettünk benneteket, hogy ide jöjjetek. Ti akartatok hozzánk jönni. Hát fogadjátok el azt az országot, amely titeket is elfogad.“

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.