A devizahiteles petíciót elutasító Wikström képviselő most migránsokat indít el Európába (Morvai)

Ugyanaz a Wikström képviselő asszony, aki a magyar jogfosztott devizahitelesek petícióját gyakorlatilag indokolás nélkül elutasította, most jelentésében lelkesen hívja az EU-n kívülről a migránsokat az Unióba. Szerinte: “Az Unión kívülről érkező bevándorlás az egyik forrása a magasan képzett munkaerő utánpótlásának…” Kikérte-e az európai munkanélküliek véleményét ezzel kapcsolatban a képviselő asszony? – kérdezte Morvai Krisztina az EP plenáris ülésén.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Egy gondolat a(z) “A devizahiteles petíciót elutasító Wikström képviselő most migránsokat indít el Európába (Morvai)” című bejegyzésnél

  1. Az a nagy baj, hogy a szomszed allamok nepeivel nem lehet osszefogni, egy eros szovetseget kotni, mert annyira egymas ellen vagyunk uszitva, azok altal, akik szep hazainkat meg akarjak szerezni, ra akarnak telepedni, ki akarjak hasznalni-fosztani, rabszolgakent kihasznalni bennunket. Mert egy kelet-kozep europai szovetseg eseten, az EU pocegodor fekaliajabol ki lehetne roppenni, mint a madar.Mert normalis emberek lathatjak, hogy ennek a tarsulasnak, amit EU-nak nevezunk, semmi haszna, csak karavan es kivul belul rothadas es korrupcio, meg pusztulas es pusztitas szaga arad szerteszet.Az egesz EU vezetes es a legtobb tagorszag kormanya is a migransuggyel elarulja, vegzetebe hajtja a nemzeteket. Ezt nem szabad engedni, de ez ellen csak osszefogassal lehet tenni !

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.