Megsemmisült a vád a Budaházy és társai elleni Magyarok Nyilai perben

Almási Lajos videós tudósítása a tárgyalásról. A felvételen Budaházy és Gaudi latolgatja az esélyeket a Magyarok Nyilai büntetőperről dr. Szikinger István ügyvéd megsemmisítő erejű védőbeszéde fényében.

A Fővárosi Törvényszéken május 20-án kezdte meg és május 23-án fejezte be a védőbeszédét dr. Szikinger István ügyvéd, Budaházy György védője a 17 hazafi elleni immár hetedik (!) éve folyamatban levő büntetőeljárásban.

Nem kis tétről van szó, mivel a Nemzeti Együttműködés Rendszerének ügyészsége – a Bajnai rendszer ügyészsége által megkezdett tévúton végighaladva – drákói (Budaházy Györgyre felső határhoz közeli, azaz 20 éves szabadságvesztést kért, de a többiekre is hosszú éves tételeket!) fegyházbüntetések kiszabását kérte a szerinte egyértelműen terrorszervezetnek minősülő Hunnia Mozgalom megvádolt tagjaira.

Miközben Gyurcsány és társai még most is szabadlábon ügyködnek a nemzetünk ellen, “dübörög az elszámoltatás”, most éppen azok ellen, akik a vád szerint erőszakkal szegültek szembe a 2010-ben megbukott önkényuralmi rendszerrel.

(És nemzeti jogvédőkkel szemben is: 2006 ősze miatt ma én ültem a vádlottak padján! Beszámolóm rövidesen látható lesz.)

Többségük már hosszú időt töltött előrehozott büntetésként előzetes letartóztatásban, Budaházy két és fél évet.

Sokadmagammal (többek között dr. Morvai Krisztina, ifj, Hegedűs Lóránt, Novák Előd, Sneider Tamás, Toroczkai László és még sok hazafi) én is ott voltam ezen az egyszerre nemzetpolitikai és jogtörténeti jelentőségű eseményen.

Dr. Szikinger István ügyvéd szakmailag kifogástalan, kiválóan felépített és elképesztően alapos, érzelmi hatásoktól sem mentes szenzációs védőbeszéde tételesen zúzta halomra a Budaházyék ellen emelt vádakat mind büntető anyagi jogi, mind büntető eljárásjogi szempontból, de megkerülhetetlenül pontos és erős emberi jogi, illetve alkotmányjogi megalapozottsággal is. Nemcsak jogászok, de minden hazafi számára is ajánlott a védőbeszéd megtekintése amely itt látható:

A több mint száz tárgyalással járó bizonyítási eljárás végére végképp egyértelművé vált, hogy egyetlen vádlottal szemben egyetlen vádpont sem állhat meg, bár a döbbenetes az, hogy ezt még a vádemelés előtt, hat évvel ezelőtt világosan levezettük dr. Morvai Krisztinával és dr. Kabódi Csaba büntetőeljárás-jogásszal közös vizsgálatunkban és az erről készült dokumentumfilmben (Magyar Guantanamo:

Még sorra következik a többi védő (köztük nemzeti jogvédő ügyvéd kollégák is) védőbeszéde, majd a vádlottak védekezése, viszontválaszok, utolsó szó jogán elmondott vádlotti nyilatkozatok és az ítélethozatal. Utóbbira lehetséges, hogy már csak ősz elején kerül sor. Kérem figyeljék a tárgyalásokról szóló híradásokat, és ha tehetik menjenek is el, amelyikre tudnak. Fontos, hogy érezzék a meghurcoltak, hogy nincsenek egyedül.

Ezek után már a bíróságnak is sokkal könnyebb lesz törvényes ítélettel felmenteni az összes vádlottat és aztán végre sor kerülhet rehabilitációjukra annyi meghurcoltatás után.

A tárgyalásról a pestisracok.hu így számolt be:

http://pestisracok.hu/budahazy-per-bo…

A Mátyás Király Tv (Buncsik Marianne és Kovács Péter) videós összefoglalója a május 20-i tárgyalásról, amelyen nyilatkozik még mellettem Budaházy Edda, Budaházy György és édesanyja is.


Honfitársi üdvözlettel:

dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

5 című bejegyzés “Megsemmisült a vád a Budaházy és társai elleni Magyarok Nyilai perben” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. *Tisztelt Hölgyek és Urak!* *ANNO – erre fogalmaztuk MI meg,hogy az IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS három láncszemét (*rendőrség-ügyészség-bíróság

  *) tekintetében 35 -35 – 30 % !!! NO ÉS gratulálunk a 30 % közé tartozó ÍTÉLET meghozójának-meghozóinak!!! És amikor a %-os ARÁNY 90-5-5 % lesz: akkor már felsóhajthatunk!!! DE LESZ ENNYI %!!! És nem is oly sokára!!!*

  *ÜDV: HUN_MAGYAROK*

  2016. május 26. 10:24 “Nemzeti InternetFigyelő (NIF)” írta, :

  > Nifadmin posted: “Almási Lajos videós tudósítása a tárgyalásról. A > felvételen Budaházy és Gaudi latolgatja az esélyeket a Magyarok Nyilai > büntetőperről dr. Szikinger István ügyvéd megsemmisítő erejű védőbeszéde > fényében. A Fővárosi Törvényszéken május 20-án kezdte meg é” >

  Kedvelés

 2. Boldog vagyok, hogy már itt tart Budaházy Gyuri ügye. Sok – sok év keserűsége, nagyon sok tisztességes, segítő ember türelmes, kitartó munkája, Gyuri és családja táncolása a hullámokon le és fel, és még sok minden más. Jó lenne őszintén hinni, a neheze már Gyuri és az őt segítő fantasztikus emberek mögött van. Hiába, na! Nagyot csapott anno B. Gyuri a politikusok asztalára, be is terítette a jóféle kaja az ábrázatukat. Mindent kitaláltak éppen ezért ellene. De hát, mint tudjuk, vannak még csodák. Hátha egyszer visszafelé sül ez a sok mocsok, amit műveltek. Ki tudhatja?!

  Kedvelés

 3. Hálás,és Őszinte Köszönet Mindazoknak,akik Áldozatos munkával Védik a HAZAFIAKAT,és HONLEÁNYOKAT!!! Tudjuk,hogy -Halálunkig Szeretett Szülőhazánk-“Igazságszolgálatatásából” ELLOPTÁK az “I”- t!!!!!!!és az ALJASSÁGOK MOCSARÁBAN VERGŐDÜNK!!!,épp ideje,hogy VÉGE LEGYEN!
  ISTEN ÓVJA és VÉDJE BUDAHÁZY GYURIT ÉS TÁRSAIT!!-ÚGY LEGYEN!!!!

  Kedvelés

 4. Ilyenkor valik el – nepiesen, magyarosan – a szar a majatol ! Ilyenkor latszik igazan, hogy a 26 ev osszes kormanya egy aljas torol fakad. Ahogy Bajnaiek elkezdtek, ugy folytattak a maiak. Errol ennyi, azt hiszem eleg.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.