Izrael-Ukrajna-Megszállási Emlékmű – Ennyire elveszett értékrend uralkodik az átlagembernél ?

Bevallom sok portál anyagait és hozzászólásait olvasom el mostanában, mert kíváncsi vagyok vajon hogyan gondolkodnak az átlagemberek és hozzászólók. Rá kell jönnöm minden nap, hogy tragikus a helyzet. Nem is hogy tragikus, halálosan életveszélyes, amilyen tudathasadásos állapotban vegetál az értelmesebbnek számító (vagyis magát annak tartó) réteg is.

Jelenleg a híreket (az ostobáknak szánt bulvár-baleset-állatkert híreket nem is számítva)uralja a megosztottság és a fejekben lévő sötétség ! Nem a tudatlanságra gondolok elsősorban, hanem az ÉRTÉKREND ELVESZTÉSÉRE !

Mi emberek ennyire nem tudjuk már mi a fontos és a lényegtelen ? !

Kettős mérce és kognitív disszonancia uralja az átlagembert !
Egy lelőtt utasszállító ártatlan áldozatai még 2 perc erejéig lekötik a figyelmünket és sajnálkozunk. De 500 ugyanolyan ártatlan orosz ajkú kelet-ukrajnai ember halála és a Kijev által irányított etnikai tisztogatás már természetes ? 

Előre elnézést, de se a képeket, se a valóságot nem fogom kicenzúrázni ! Mert ez 2014 ! 
Ha a történelem lapjain vagy 1944-es fotókon tudunk szörnyülködni, hogyan fordulhatott ez elő, akkor igenis szembesüljünk azzal, hogy a történelem és az emberiség semmit nem változik. Ez zajlik ma is ezen a nyári napon ! 

Ennyire nem tudjuk mi az emberi élet értéke, hogy két étkezés között a konyhai TV-n csak legyintünk, amikor lemészárolt civilekről esik szó Izraelben vagy Kelet-Ukrajnában, de ölre megyünk egymással, hogy az a nyomorult emlékmű álljon vagy ne álljon ! ?

Cirkusz kell a népnek ! És hozzá a majmok is nagyon hamar előkerülnek….. Kettős mérce – képmutatás jellemzi ezt az egész ügyet !

Ki a francot érdekel már, hogy egy kő és márványdarab éppen azt fejezi-e ki, amit a tudatunkba beleégetett éveken keresztül a média, sőt a legtöbb meghamisított történelemkönyv ! Akkor amikor arra hivatkoznak, hogy “ebből tanulnia kell az utókornak, hogy ilyen szörnyűség többé ne fordulhasson elő” …..

Komolyan ? Tényleg ? 

Akkor miért lép át mindenki és tartja természetesnek, hogy Szlovjanszk, Luganszk és Kelet-Ukrajna utcáin tucatjával fekszenek az ukrán kormány által lebombázott agyonlőtt civilek (nénik, bácsik, anyák, fiatalok)… Ugyanolyanok, mint Szeged vagy Sopron utcáin látható emberek….
Nem terroristák, nem szakadárok, nem felkelők, nem a mindenkori hatalmat megdönteni akarók…. Élni és boldogulni akaró emberek ! Mi vagyunk azok ! Senkinek nem tűnik föl és nem is számít, ha valakit agyonlőnek, kivégeznek, a szomszédunkban ? ! ?

Nem a Holocaust-ért vagyunk felelősek vagy amit a náci Németország csinált ! Abban a történelmi korszakban behódolt és engedelmeskedett nekik még maga a Római Katolikus Anyaszentegyház és a Vatikán is !
Akkor mit akarunk egy szerencsétlen eltiport, állandóan idegen erők által megszállt magyar népet még mindig kollektív bűnösként gyalázni, fejét erővel a sárba belenyomni ? ! ?  Megalázkodtunk és bocsánatot kértünk már milliószor, lassan havonta tartunk megemlékezéseket a 70 évvel ezelőtti történelemért !


ELÉG VOLT ! 

MI azért vagyunk felelősek, ami MOST zajlik körülöttünk és kiállunk az értékek és az emberi élet védelme mellett vagy hallgatunk ! Ez csak döntés és értékrend kérdése. Na és persze bátorság vagy meghunyászkodás és a birka tömeggel való rossz irányba haladás kérdése.
Vagy ami még rosszabb: emlékművekről, pártokról, ostoba politikusokról, 20 évvel ezelőtti pedofil noname emberekről beszélünk, illetve hagyjuk, hogy beszéltessenek, megvezessenek bennünket.

1967 óta az ENSZ határozatát semmibe vevő zsidó állam és telepesek ámokfutása a megszállt palesztin néppel szemben természetes, a gyerekek, emberek szabályos kivégzése, lemészárlása tankok, F-16-osok és izraeli mesterlövészek által szintén természetes a ma emberének ? 
Vagyis csak egy bizonyos rétegnek, akik olyan szinten beszőtték a közéletet és a közbeszédet, hogy a tudatlan állampolgár képes elhinni, hogy ez így is van rendjén és ez az elfogadott értékrend. De ez nem az ! Ez NEM MAGYAR ÉRTÉKREND ! Nem egy több ezer éves spirituálisan fejlett egykori nép értékrendje !

Ez a réteg, amikor ezen szavak bármelyikét meglátja, már azonnal skatulyáz: szélsőjobbos, magyarkodó, jobbikos, antiszemita, összeesküvés-elmélet hívő …stb . sorolhatnám…. Pedig egyik sem vagyok és magasról teszek a bábjátékosok különböző pártjaira. Régen túl van rajta szerintem bármilyen ébredő gondolkodású tudatos ember, hogy ebben az ócska hazug rendszerben gondolkodjon…..

Hogyan lehet elmenni amellett, hogy az ukrán kormány civileket mészárol le, de ugyanezt teszi amerikai fegyverarzenállal az ISIS- ISIL Irakban, Szíriában…., teszi ezt a fasiszta apartheid Izrael minden nap  a világ legnagyobb koncentrációs táborába bezárt 1,5 milliós palesztin néppel ! ? ! Halomra ölik az ártatlan civileket, nőket, gyerekeket ! Mindezt valami nagyon beteg ideológia és hazugság-propaganda közepette !

2014 Július 22 – 
A NÉPIRTÁS most zajlik !!!! nem az emlékműnél ! Nem 70 éve ! Nem Srebrenicában 20 éve… MOST MA ITT !!! 
Miért nem szabad erről beszélni ? De főleg kimondani az igazat és TENNI ellene?

600 palesztin pár nap alatti lemészárlására az ostoba azt mondja : “jaj hát ‘ezek’ mind Hamasz terroristák voltak !” Meg “különben is a saját gyermekeiket használják ‘ezek’ pajzsként…..” Ennyire közömbös és végtelenül együgyű az átlagember gondolkodása? Mert ez siralmas ! 

Ráadásul egy óriási demagóg duma, hiszen ahol ellenállás van az agresszorokkal szemben ott kénytelen vagy elrejtőzni a civilek között. Ez alapvető jellemzője a gerillaharcnak és partizán akcióknak is, hiszen az erősebb elnyomó ellen csak így veheted fel a küzdelmet, másképp azonnal célzottan agyonlő. Az 1956-os forradalomban ugyanezt csináltuk mi magyarok is. Ugyanezt csinálták a francia partizánok is a nácik ellen: oda bújtak és oda rejtették el a fegyvereiket, ahol a legnehezebben találták meg az agresszorok: 
Hogy most az agresszorok a szovjetek, a nácik vagy a zsidók – nincs köztük különbség. Megszálló és elnyomó hatalom mind a három !!! 
Cionizmus = fasizmus = Apartheid -rendszer 

Minden embernek küzdenie kellene ellene ! Hogy a Földön ilyen berendezkedés ne is létezhessen !

Mindössze annyit kell tenni, hogy Izrael tartsa be és ne sértse tovább az ENSZ határozatát, ami anno a megállapodás volt :
Izraelnek ki kell vonulnia a megszállt területekről ! Visszatérni az 1967-es határokhoz. Nem véletlenül rúgta fel most is a béketárgyalásokat Izrael és 3 még nem bizonyított gyilkosság miatt egy népet bombáz kollektív bűnösként.

Minden megszállás alatt élő népnek alapvető emberi joga van az ellenálláshoz ! A megszállt területeken élő palesztin népnek ugyanúgy ! 

Ha az agresszor Izrael – márpedig mindenki számára nyilvánvalóan az – , akkor ne csodálkozzon, ha az elnyomás alatt élő és általa gettóban, koncentrációs táborban tartott 1,5 millió ember védelmezi saját magát.


Ha mi 1956-ban fellázadtunk a megszálló és elnyomó hatalommal szemben, akkor ugyanolyan terroristák voltunk, mint most a palesztinok. Nekik köveik, molotov koktéljaik és tákolt rakétáik vannak. Izraelnek a legmodernebb vadászgépei, fegyverzete, drónjai, vaskupola-rendszere és illegális nukleáris arzenálja…..
És ki az aki önvédelemről beszél és sír állandóan ? Folyamatosan a zsidó állam ! Minden kutató ismeri a “felsőbbrendű zsidóságról” készült dokumentumfilmet. Önmagáért beszél.

Az interneten ma már minden ott van, egy tudatos értelmes ember képben kellene hogy legyen ! A zajló eseményekről pedig nagyon sok alternatív portál tudósít…..
Például az egész világban tiltakozáshullám zajlik és söpört végig az izraeli mészárlás és zsidó megszállás ellen ! A szabad Palesztina ügyéért ! Sehol egy mondat erről a főáramú médiában…… (VIDEÓ-tudósítás)
Erről Híradó címen és híradásokat szerkesztve hogyan nem lehet hitelesen informálni és egyszerűen miért nem számolnak be tárgyilagosan, az igazságot megmutatva ? 

“A zsidó állam még Hitler barbarizmusát is felülmúlja !” – jelentette ki végre az igazságot Erdogan, Törökország miniszterelnöke is. (az más kérdés, hogy ő maga is cionista érdekeket szolgál)

Maga a holocaust tragédiájával visszaélés, politikai és anyagi haszon szerzése százezrek halálából, valamint az antiszemita-kártya állandó kijátszása és felszínen tartása is már önmagában visszataszító több millió ember számára, akik ebben az országban magyarként akarnak békében élni és a napi megélhetés a legfőbb gondjuk….
Hiszen közünk nincs ma már egy történelmi korszak akkori viszonyaihoz, akkori geopolitikai és szimplán személyi politikai játszmáihoz, döntéseihez…… A nagyhatalmak játszmája és előre eltervezett forgatókönyve volt mindkét világháború, aminek milliók szenvedték el következményeit !

Hihetetlen, hogy ezek az emberek állandó skatulyákban, pártokban gondolkodnak még mindig ! Fideszes, Jobbikos, vagy baloldal … ? Istenem, hát nem veszitek észre,. hogy ugyanannak a bábosnak vagytok az udvari bolondjai, ha ebből nem bírtok kilépni ! ? !

Idióták tojásokat dobálnak egy felheccelt birka-közeg részeként, de a gyilkolás ellen szót nem emel egyikőjük sem. Gyerekekre , kórházakra, mentőkre, romok közül menteni próbálókra lőnek zsidó mesterlövészek , izraeli tankok !!!
Itt vannak nektek a tények ! Ha ez nektek összeesküvés-elmélet, akkor olyan sötétség van a fejetekben, hogy sajnos bármikor képesek vagytok a gyilkosok oldalára állni, ha az a ti színetekben pózol…… Szomorú és tragikus !
Legalább ezt az egyetlen vasárnapi videót nézzétek meg, amit menteni próbáló segítők vettek fel, amikor egyikőjüket megsebesíti majd, a sebesültet szabályosan kivégzi az izraeli mesterlövész Gázában….

Szomorú és sírni való, amit ezek a mocskok művelnek, de az igazi tragédia az AGYMOSOTT EMBEREK egyetértése és hallgatása…. vagy ami még rosszabb az áldozatok támadása….. Legyen az Palesztinában, Kelet-Ukrajnában, Irakban vagy Szíriában…..

“Nem az a lényeg, hogy egy háború valós vagy valótlan indokkal tör ki. A győzelem nem lehetséges. A háborút nem azért indítják, hogy megnyerjék, hanem, hogy folyamatosan vívhassák. Egy hierarchikus rendszer, csak a szegénység és tudatlanság talaján létezhet. Minden háborút a múlt igazol, de nem léteznek különböző múltak. Alapvetően minden háború megtervezett, hogy a társadalmat az éhhalál mezsgyéjén tartsa. A háborút az uralkodó csoport robbantja ki az alárendelt csoport ellen, és a célja nem a győzelem Európa – Ázsia vagy Kelet – Ázsia fölött, hanem, hogy megőrizze a fennmaradó társadalmi rendet.” ( George Orwell )

(SBG Buddha jegyzetét vagy inkább kifakadását olvastátok – VilagHelyzete.com) 

8 című bejegyzés “Izrael-Ukrajna-Megszállási Emlékmű – Ennyire elveszett értékrend uralkodik az átlagembernél ?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. OLYAN IGAZSÁGOKAT ÍRTÁL LE AMIT MINDEN JÓZANUL GONDOLKODÓ MAGYARNAK EL KELLENE FOGADNI ÉS MEG KELLENE ÉRTENI.

  Kedvelés

 2. Természetes az emberek részéről ez a reakció bármennyire is fel van háborodva! 56-ban a “demokrata nyugat” uszította a Magyar népet a ruszkik ellen holott tudták, hogy az égvilágon semmilyen segítséget, támogatást nem fognak nyújtani! Sajnos egyetlen nép se tanul más kárán, de még a sajátján sem, lásd Magyarország ahol a pufajkás, gyilkos, alkoholista, lakhely áruló söpredéket annak ellenére hatalomba szavazta a nép pedig tudták hogy milyen gonosztevő! Ma már világosan lehet látni ahogy annak idején a ruszkik a bolsevizmust exportálták amerre csak tudták ugyanezt tette-teszi a “demokrata nyugat” is csak jobb hatásfokkal mivel gazdaságilag jobban tudja finanszírozni! Nem kell messze menni csak Afganisztán Irak, Írán, Afrika országai, Dél-Amerika, Ázsia Európa tehát gyakorlatilag az egész földön Ráadásul mindezt aljasabb módon teszi mivel tele tömi az embereket drogokkal és ezáltal állati szintre süllyeszti az embereket akiket fel tud használni céljaira! Ma minden ember az állását félti mert ha kiderül bárkiről, hogy ellene van a liberál fasizmusnak azt tönkre teszik, utcára kerül és innentől kezdve vége a családjának! Nem véletlen, hogy az első és legfőbb ellenség a család mivel ezáltal lehet az embereket kordában tartani, mert a gyerekeit mindenki félti és értük bármire hajlandóak az emberek! A másik amit teljesen a szolgálatukba állítottak az a vallás! ma kivétel nélkül az összes egyház őket szolgálja! Ezért is tűnt el a Magyar nép életéből a vallás mert a pásztorok haramiákká váltak, már a látszatra sem adnak! Ezért erőltetik a buzikat mindenáron a népre! Ezért állítják be elmaradottnak azokat a keleti országokat ahol még szent a család fogalma! nem véletlen, hogy a tényleges drogok mellett a médiának csúfolt agit-propaganda szervezet amit csaknem kizárólagosan bitorolnak a tv-ék mind az ő kezükben van az agymosás fő területe! Nem véletlen, hogy minden reklám azzal tömi a közönséget, hogy ezt megérdemled, ez jár neked, kényeztesd magad! Arról nem is beszélve, hogy szellemi züllesztés is erőteljesen működik, ma már újból létező dolog az analfabetizmus! A legnagyobb bajt abban látom, hogy nem látok olyan hiteles társaságot akitől lehetne változást várni! A jelenlegi pártok kivétel nélkül mind az mszp utódpártjai csak most már nyilvánosan is vállalják a zsidó irányítást! Ez alól a Jobbik sem kivétel bármennyire is tiltakozik ellene mert a soraikban ott vannak a szegedik, pöszék, nyikosok, kovácsok és még ki tudja kik! Hirtelen csak egy pár gondolat amiért nem kell csodálkozni az emberek közömbösségén! Ezt csak egy valódi rendszerváltással lehet korrigálni azaz az összes patkányt bármelyik párt nevében is szolgál fel kell akasztani mert minden tettük emberiség elleni bűncselekmény!
  kató rudi

  Kedvelés

 3. Kedves Admin! A címben szereplő kérdést nyilvánvalóan költői kérdésnek szántad, esetleg ébresztő kérdésnek, mégis válaszolok rá: IGEN! A TV által nevelt fogyasztó éppen ennyire értékvesztett. És marad is mindaddig, amíg a saját bőrén nem érzi ugyanazt a szenvedést, ami kijut -teljes körű felsorolás nélkül- a palesztínoknak, ukránoknak,az ártatlanoknak. Az oktatás során gondolkodásról leszoktatott ember, majd a TV, bulvár által tovább butított ember csak egy “hírt” lát emberek szenvedésében. Ostoba, érzéketlen, gőgös drón a legtöbbünk. Önelégültségében megelégszik azzal a “tudással”, amivel rendelkezik, többre nincs igénye, de ettől mindenhatónak képzeli magát, miközben megvásárolja a multinál az ezredik, életéhez felesleges vackot. Lívia

  Kedvelés

 4. Szégyellem ezt a közömbösséget. Felháborít a zsidó cenzúra hatékonysága.
  Ha megmutatom keresztény embereknek ezeket a felvételeket, elfordítják a fejüket, azt mondván, hogy nem politizálnak. Teszik ezt azért, mert a mostani magyar hatalomban, is van egy olyan csoportosulás, amit KDNP-nek neveztek el. De semmi köze nincs a keresztényekhez. A fanatikus hívők meg nem hogy belátnák, hogy ezek a politikusok a sátánt képviselik, még a családtagjaikat is eldobják, ha nem a zsidóság által terjesztett hazugságok mellé állnak.
  Borzasztó, hogy embereket mennyire meglehet vezetni. A magyar papság is hagyja a híveiket a sötétségben, mert ez a KDNP-s csoporttól tartani lehet, ha nem a hivatalos hazugságokat képviselik.
  Az emberi butaság meg végtelen.
  Akik látják, hogy mi történik a közelükben, azokat meg megvette a hatalom egy tál lencséért, azért hallgatnak, vagy csak a saját érdekük miatt mennek neki az igazságot áruló honfitársaiknak.
  Békében nem lehet itt már rendet tenni, annyira el van butítva ez a lakosság.

  Baumag

  Kedvelés

 5. A természetben minden élőt, pusztít egy másik! így oldódik meg a túlszaporodás, kiválogatódás problémája! Az ember ezt kénytelen önmaga végezni! Csak itt, az egészségeseket pusztítják, a defekteseket tartják életben! Mert okosabbnak képzeli magát a “képére formált, teremtett” Istennél!

  Kedvelés

 6. Vajon mi volt az elítélhető a hozzászólásomban, ami miatt törölve lett?????

  Kedvelés

 7. A szoborral kapcsolatban pont az ellenkezője miatt nem értek egyet mint akik megdobálják! Horthy elévülhetetlen bűne hogy a zsidókat teljes mértékben a Magyarok felé helyezte, minden felelős pozícióba őket és a seggnyalóikat ültette, az állami beszállítók is a zsidók lettek, tehát a papír talpú bakancsokat is ők adták a seregnek! Azok az emberek akik átélték a németek és a ruszkik bejövetelét ég és föld közötti különbségéről beszélnek a kettő között! Addig míg a németek a Magyar népnek nem ártottak a ruszkik rabolta, gyilkoltak, a nőket megerőszakolták egyszóval az állatoknál is brutálisabban viselkedtek!
  Annyi kiegészítést tennék az első hozzászólásomhoz hogy a fasizmusért és az állítólagos holokamúért elsősorban az angolok nevezetesen churchill és a zsidók a felelősek! A technikát pedig a szovjet minta alapján használták a saját körülményeikre átdolgozva! Azzal hogy csak a gazdag zsidókat fogadták be a nincsteleneknek megtiltották a partra szállást angliában, az usában és bármely más országban ezért churchill és bandája az első számú felelős, erről mélyen hallgat a “demokrácia” sajtója!
  kató rudi

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.