NÉMETORSZÁG: POLGÁRHÁBORÚHOZ VEZETHET A BEVÁNDORLÁS

Németország több mint egymillió migránst fogadott be 2015-ben, és a nagy bevándorlási hullám elsődleges célországa volt. A kormány most meg kell küzdjön a fokozódó társadalmi feszültséggel, amit a határellenőrzés hiányával importáltak az országba. Tömeges jellegűvé váltak a migránsok által, és a migránsok ellen elkövetett bűncselekmények is.

Fotó: hidfo.ru

Fotó: hidfo.ru

A hivatalos statisztikák szerint 2015-ben ötszörösére nőtt a menekült-befogadó központok elleni támadások száma: 923 eset történt, a korábbi év 175 esete után. A statisztika szerint a menekülttáborok elleni támadások elkövetőinek 90%-a fiatal, büntetlen előéletű, szélsőjobboldali férfi, akik korábban még semmilyen összetűzésbe nem kerültek a rendőrséggel. A 2015-ben regisztrált támadások közül 177 volt fizikai erőszak, ebbe beletartozik számos gyújtogatás (menekülttáborok, migránsoknak kiutalt házak leégetése) és három gyilkossági kísérlet. A regisztrált esetek többsége nem-erőszakos cselekmény volt, ez alatt elsősorban nemzetiszocialista jelképek megjelenítését – graffiti formájában – kell érteni a menekülttáborok környékén, amit a német hatóságok súlyos bűncselekményként kezelnek.

A migránsok bűnelkövetése szintén exponenciális növekedést mutat, és a bevándorlás fokozódásával országszerte nőtt a szexuális indíttatású bűncselekmények és vagyon elleni bűncselekmények száma. Immár hivatalos statisztika is alátámasztja, hogy a befogadott migránsok lopnak, erőszakolnak; a belügyminisztérium összesítése szerint a 2015-ös év folyamán 402741 bűncselekményt követtek el külföldi állampolgárok.

Gyakorlatilag minden második, tavaly érkezett migránsra jut egy lopás, rablás, szexuális zaklatás vagy céltalan utcai erőszak.

Tehát általánosságban véve majdnem minden felnőtt korú férfi migránsra, mert a nők és kisgyermekek aligha követnek el nemi erőszakot.

A belügyminisztérium szerint emellett nagyságrendekkel magasabb az úgynevezett “gyűlölet-bűncselekmények” száma, de kérdéses, hogy ez erre vonatkozó statisztikát mennyire szabad komolyan venni, mert ebbe beletartoznak olyan bűncselekmények is, mint a migráns-ellenes falfirka.

Ugyanakkor, a belügyminisztérium adataiból kiderül, hogy a zsebtolvajlások 75,7%-át nem-német állampolgár követte el, és az emberölés, nemi erőszak terén szintén magasan felülreprezentáltak a migránsok az összlakosságon belüli arányukhoz képest. A belügyi statisztika szerint az erőszakos rablások 40,2%-át, a minősített lopások 43%-át is nem-német állampolgár követte el.

Thomas De Maiziere német belügyminiszter szerint 2016-ban sem várható, hogy a migránsok elleni bűncselekmények száma csökkenjen: 2014-ről a 2015-ös évre az úgynevezett “gyűlölet-bűncselekmények” száma 77%-kal nőtt. Miközben a falfirkáktól vélhetően senkinek semmilyen bántódása nem esett, a migránsok bűncselekményei viszont megkeserítik a német lakosság életét:

Migránsbűnözés

Migránsbűnözés

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

12 című bejegyzés “NÉMETORSZÁG: POLGÁRHÁBORÚHOZ VEZETHET A BEVÁNDORLÁS” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez szinte természetes. Nem is értem, hogy Euróopa történelmének legmilitánsabb birodalma MAI, quasi “keresztény-izé” vezetője EZT HOGY GONDOLTA?? A nácizmus nem múlt el, csak presszió alatt ÁLLT! Gondoljunk at amerikai németek legálisan működő NSDAP/A pártjára, vagy a Latin-Amerikába szökött nácik nézeteinek az ottani rendszerek által történt alkalmazására.

  LESZ ITT REND – és arab tömegsírok.

  Kedvelés

 2. Ezt nagyon is jól tudta a német nép már a kezdet kezdetén , de mintha megbabonázták volna őket , így nyíltan kimondhatjuk –hát egyék meg a saját főztük , és ne kényszerítsenek másokat is , ilyen kegyetlen helyzetbe

  Kedvelés

 3. A legtöbb európai ország vezetése eltávolodott a lakosságtól,annál nagyobb mértékben minél nagyobb a zsidók arány a vezetésben.
  EL KELL KEZDŐDNIE EGY MEGTISZTULÁSI FOLYAMATNAK,EZ MA MÁR LÉTKÉRDÉS!!!
  H.B.
  “Végül pedig mindazon magyar vagy emellett közel-keleti állampolgársággal is bíró egyedek és hazai szekértolóik, akik a magyar közélet állandó és aktív szereplőiként élvezve a státuszukkal együtt járó előjogokat, melyekkel rendre vissza is élnek, és akik minden erejük és képességük latba vetésével országunk és nemzetünk legyengítésén, népünk létszámának a lappangó népirtás alattomos módszereivel történő rohamos csökkentésén mesterkednek, előkészítve egy idegen faj tömeges térnyerését és betelepedését hazánkba, nemhogy magyaroknak nem számítanak, de esküdt ellenségeink, akik ellen minden -, ha kell erőszakos – eszköz is bevetendő, mert a jogos önvédelem nemcsak az egyes egyén, hanem minden nemzet alapjoga és kötelessége!!!”

  Kedvelés

 4. Kedves Lili!
  Le fogják!!
  Ha rövid időn belül nem fog össze európa Népe, egy közös akolba terelik őket,és az emberi jogoknak(?), az a kevéske ami még mára maradt,vége. Név nélküli számozott rabszolga lesz mindenki,aki nem tartozik a felső tízezerhez. Teljesen mindegy milyen a vallása, a koldusra nem lesz “szükség,az csak egy éhes száj!
  A kegyelmet,irgalmat ezek nem ismerik! (hazai történelem is!)

  Kedvelés

 5. A sajtóban naponta megjelenő hibás, kozmetikázott statisztikák, kimutatások,elemzések helyett, Merkelt és bandáját kellett volna eltüntetni már az általuk engedélyezett folyamat megkezdése előtt.

  Kedvelés

 6. Kedves Anna!
  “az állam ha szól,a hazug nyelvén szól,bármit mond,hazudik,s amije van, lopta azt!
  Teljesen felesleges a média(?) bármilyen formájában eligazodást keresni, mert semmi köze a valósághoz. (Tisztelet a kivételnek!!) Ugyan így, a megszólaló politikusok! Egyetlen egy célt szolgálnak, a “világ bűnözői csoportját!

  Kedvelik 1 személy

 7. Kedves Feri!
  Tegnap kaptam egy filmet, ami a lopásokat illeti. Ha érdekel, átküldöm Neked, érdemes megnézni. (Ha jól emlékszem a neved a címed is, igaz?)

  Kedvelés

 8. Nostredamus próféciái általában csak jóval utólag értelmezhetők, fejthetők meg. Én az 1980-as évek derekán olvastam egyik próféciáját, miszerint (lényegét tekintve) az ezredforduló idején az ördög két szarvát letörik. (Lásd a Twin Tovers of the World Trade Center) Utána 2-3 évtizedes háború következik, ami közel-keletről indul el, s melynek folyamán a Föld lakosságának 1/3 része elpusztul. A túlélők számára azonban több száz évig tartó boldog békeidők következnek. A háború valóban elkezdődött, folyamatban van, de még nem bontakozott ki, mivel az Európára vándoroltatott gyilkos hordák megbízóiktól nem kaptak kezükbe még fegyvert. Én csak a németeken csodálkozom, kik elfelejtették, hogy volt egy fűhrerjük, aki olyan magasságokba bírta emelni őket, ami meg se illette őket. Vattay Szabolcs

  Kedvelés

 9. Kedves Anna!
  Köszönöm a Szívességét, megtisztel!
  Az imail címem a nevem,gmail.com.
  Köszönöm szépen. Üdv.F

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.

Hírek, politikai elemzések, értekezések, interjúk belföldről és külföldről

%d blogger ezt szereti: