Golenya Àgnes: Jehova a zsidók gyilkos istene.

Kommentar nélkül!

Meg kell nézni. 13 percbe koncentrált szöveg a zsidók gyilkos istenéről, a Sátán Fiáról, Jehwa- ról.

Nemzeti Internetfigyelő (NIF)

Reklámok

7 című bejegyzés “Golenya Àgnes: Jehova a zsidók gyilkos istene.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A zsidók mindig keresték a bajt maguknak és utána másokat okoltak , semmiben nem ismernek határt önző erőszakos faj és ezzel vívják ki a közutálatot maguknak…

  Kedvelés

 2. Benjamin H. Freedman 1961-ben elhangzott beszédében azt állítja, hogy a ma magát zsidónak tartó népcsoport valójában a kazár nép, amely átvette a “rabbinikus” vallást, a nyelvüket, az írásukat!

  Egy bitang nagy hazugság-rendszer veszi körük ezt az egész népséget! És ez a mocskos hazudozás azóta is tart, és ez csak folyton-folyvást fokozódik!
  János evangéliuma VIII. 37-59-ig!

  Kedvelés

 3. ” ebben van a lényeg! Ahhoz,hogy ezt megértsék az emberek, egy másik szív kell és egy szemüveg,hogy másképpen lásson és érezzen.
  Az agyával érezzen,a szívével gondolkozzon!

  Kedvelés

 4. ” történelem ismerete nélkül is lehet látni,hiszen az embert(?) a tettei, beszédei alapján mérik meg. Genetikai hulladékok után kullog alamizsnáért a világ nagyobbik hányada. Oda dobva apáik történelmét,vérét verítékét,büszkeségét, csak,hogy ajnározhassa ezt a testi lelki nyomort árasztó förmedvényt, némi koncért.
  Jó érzésű embernek forog a gyomra,hová süllyedt az ember(?). A valamiért oda dobja a MINDENT. A tisztességet az igazságot,a történelmét, a többség jelenét, s a fiatalság jövőjét.
  A föld egy neurológiai és pszichiátriai állomássá alakul,ahol az őrültek zárják ketrecbe a “normális embereket, és kötelező napi cselekedetek közé tartozik a foci és a saulfia nézése.
  Addig KOSSUTH forog a sírjában!

  Kedvelés

 5. “A föld egy neurológiai és pszichiátriai állomássá alakul,ahol az őrültek zárják ketrecbe a “normális embereket …
  Teljesen olyan mint a majmok bolygója c.film.
  H.B.

  Kedvelés

 6. “igen annyi különbséggel,hogy a majom az okos, csak hülyéskedik, az ember meg hülye, csak okoskodik.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.