Völgyesi Miklós büntető bíró: Gyurcsány a felelős a 2006-ban történtekért!

gyurcsany-a-babérlevelesVölgyesi Miklós, a Legfelsőbb Bíróság korábbi tanácselnöke mesélt a bírói munkáról, elmondta véleményét a halálbüntetésről, visszaemlékezett halálraítéltekre és kifejtette miért jelentette fel kétszer is Gyurcsány Ferencet. Szerinte 2006 sötét folt maradt máig.

A feljelentések ellenére “Na, és?” mszpés Gyurcsány ú pártot alapított, támadja a hatalmat minden oldalról, szervezi az alzheimer-kóros öreg szavazókat és köszöni jól megvan a milliárdjaival és az Apró-klánnal zavartalanul éli a világát!

Magyarország a cionista gyarmat!

Ki mond ellent ennek?

A videó 48 perc.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

6 című bejegyzés “Völgyesi Miklós büntető bíró: Gyurcsány a felelős a 2006-ban történtekért!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. “Csak úgy…
  Magyarországon az igazság és a jog úgy látszik,szimpátia és pénz kérdése! A magyar jogászok,bírok ügyészek, szeme előtt történik az ország szét rablása,tönkretétele és ők,egy két kivétellel,lehunyt szemmel,hátat fordítanak,mintha nem akarnák tudomásul venni,mi is történik. Ebben az országban, úgy látszik,van az a pénz,ami felett “szent és sérthetetlen az ember(?),uram bocsá,még köztisztelet is övezi. Nem fordul meg a fejükben,hogy ezzel ugyan úgy kivívták maguknak azt a közutálatot,nép haragot,mint anno “vérbíró kollégáik. Hogyan lehetne elvárni a Néptől az erkölcsi morált,amikor azok tesznek rá,akiknek a kötelessége lenne példát mutatni. Akiknek feladata lenne az igazság és a jog betartása,betartatása,nem lehetősége,hanem kötelessége kellene,hogy legyen. Aki nem csak hivatásából kifolyólag,de bármit tud,vagy szemet huny, törvénybe ütköző cselekedetek felett, maga is bűnrészessé válik.
  A “kisember legkisebb vétsége estén,a hatalom,teljes szigorával,erejével lesújt,hogy elrettentő példát statuáljon. A fent nevezett erkölcsi és szellemi toprongy gyújcs rá, ferinek már nem csak a “három csapást kellene kiszabni,hanem a maximumot amit nép ellenes cselekedetért kilehet szabni. TF.

  Kedvelik 1 személy

 2. Sok olyan visszafogott, higgadt, okos magyar emberekre lenne szükség a közéletben, mint Völgyesi doktor. Éljen sokáig!

  Kedvelés

 3. “hűen tükrözi a mai magyar “helyzetet, az a bírói ítélet(?) ami az iszap katasztrófa ügyben, első fokon született !

  Kedvelés

 4. A halálbüntetés kérdéséhez:
  A fölöttünk büntetőjog tanszékvezető egyetemi tanárként és 1984-től kari dékánként “rulírozó” Dr. Horváth Tibor büntetőjogász – aki a szóbeszéd szerint óriási komcsiként mintegy ajándékba kapta a titulusait és vizsgáit,- megdöbbenésünkre a “halálbüntetést ellenzők Ligája” Elnöke lett, tán 1987-ben. A prof meggyőződéses , véressszájú komcsi volt.
  Aztán jött a besúgókkal és SZT-tisztekkel teli, Sólyom-féle Alkeszbíróság, és 1990-ben AZ ELSŐK KÖZÖTT alkotmányellenesnek nyilvánította és hatályon kívül helyezte az 1978. évi IV. törvény (komancs Btk-t), halálbüntetés szankcióját, de például a “szigorított őrizetet” is.
  Eltöprengtünk. S a Zétényi-Takács törvényjavaslat körüli háború világossá tette, hogy mindez azért történt, MERT A “JOGÁLLAMI” MAGYAR NEMZETI vezetés ne köthesse fel a még élő tömeggyilkosokat és hazaárulókat, stb!!!!

  Kedvelés

  1. Igen! Az ellenségeink sokkal rafináltabbak, mint elképzelnénk! Mivel ők voltak hatalomban nekik van tapasztalatuk rafináltságban és, -ez sem mindegy-, a kontraszelekciós kiválasztási rendszer a legjellemtelenebbeket juttatja a hatalmon belül is magas pozíciókba!!!

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.