Volt ott még egy nagyszerű magyar is, tessék tudomásul venni!

Mint korábban a televíziók, rádiók és az írott (ellenőrzött) sajtó híradásaiból megtudhattuk, Semjén Zsolt a KDNP elnöke a minap azt nyilatkozta, hogy II.János Pál pápának, Ronald Reagannek és Mihail Gorbacsovnak köszönheti az emberiség azt, hogy nem tört ki a III. világháború. Semjén Zsolt valamit nem tud, vagy nem is akar tudni, ahogyan a többi, parlamenti széket koptató képviselő sem, hogy volt ott egy nagyszerű magyar ember is, aki mindenét feláldozta azért, hogy ez a tragédia ne következhessen be, s akit a mai napig megbélyegeznek halálában is. Szégyen a magyar parlamenti pártokra, a hatalom képviselőire nézve, hogy miközben finoman rágcsálhatják hatalmuk gyümölcseit, egy nagyszerű magyar emberről, Belovai Istvánról nem tudnak, vagy inkább nem akarnak tudni semmit, pedig az, hogy most ott ülhetnek a parlamenti padsorokban, Belovai őrnagynak is köszönhető.

Mi a Nemzeti InternetFigyelő szerkesztői már többször is foglalkoztunk Belovai István áldozatvállalásával. Ezért is, és magáért az igazságért kérjük a szellemileg hozzánk legközelebb eső pártot, hogy ebben a kérdésben mihamarabb lépjen, vegye napirendre annak a folyamatnak az elindítását, amely Belovai István egykori honvéd őrnagy rehabilitálását eredményezi.

Prof. Dr. Bokor Imre a hadtudományok doktora, a Magyar Tudományos Akadémia tagja, a NIF állandó szerzője, a Magyar Justitia Bizottság elnöke többször is foglalkozott katonapolitikai és aktuálpolitikai kérdésekkel oldalainkon. Ma a Semjén kijelentés kapcsán fel nem vetődött és állandóan, koncepciózusan elhallgatott Belovai István őrnagy szerepéről szól, helyesbítve, pontosítva és kiegészítve azokat az információkat, mely a triumvirátus magasztalásához szervesen kapcsolódik.

(NIFAdmin)

(HELYESBÍTÉS)

VILÁGGÁ KÜRTÖLIK A KÜLFÖLDI ÉS HAZAI MÉDIÁK , HOGY A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ KITÖRÉSÉNEK MEGAKADÁLYOZÁSA HÁROM EMBER:REAGAN (RONALD WILSON), II. JÁNOS PÁL ÉS GORBACSOV (MIHAIL SZERGEJEVICS) ÉRDEME. SZÓ VAN ARRÓL IS, HOGY BUDAPESTENSZOBROT EMELNEK REAGAN TISZTELETÉRE.

HELYESBÍTÉSKÉNT MEG KELL EMLÍTENÜNK, HOGY BELOVAI ISTVÁN A NEGYEDIK SZEMÉLY, AKI FELISMERTE A HAZÁNKAT ÉS EURÓPÁT, VALAMINT A VILÁGOT FENYEGETŐ VESZÉLYT, EZÉRT A TUDOMÁSÁRA JUTOTT SZIGORÚAN TITKOS ANYAGOK ISMERETÉBEN,- FIGYELMEZTETTE AZ USA KORMÁNYÁT, HOGY A NYUGAT LEROHANÁSÁRA KÉSZ SZOVJET KATONAI VEZETÉS KEZÉBE KERÜLTEK A NYUGATOT VÉDŐ ATOMAKNAZÁRAK LEGFONTOSABB ADATAI, VALAMINT AZ NSZK-BAN DISZLOKÁLT USA KONTINGENS HARCKÉSZÜLTSÉGI MUTATÓI.

AZ USA ILLETÉKES SZERVEI FELFEDTÉK A SZOVJETEKNEK (MAGYAR KÖZVETÍTÉSSEL ÉS FINANSZÍROZÁSSAL, DOLLÁR MILLIÓKÉRT) DOLGOZÓKÉMHÁLÓZATOT (CONRAD-FÉLE CSOPORTOT), MAJD MEGTETTÉK A SZÜKSÉGES LÉPÉSEKET A SZOVJET HADÁSZATI TERVEK MEGHIÚSÍTÁSÁRA.

A SZOVJETEK ELGONDOLÁSA ZÁTONYRA FUTOTT, A HADÁSZATI TERVEKET ÁT KELLETT DOLGOZNI, AZ USA CSILLAGHÁBORÚS TERVÉNEK ELLENSÚLYOZÁSÁRA PEDIG EXPONENCIÁLISAN NÖVELTÉK A HADIKIADÁSAIKAT ÉS BELEROKKANTAK A FEGYVERKEZÉSI VERSENYBE.

GORBACSOV MINDEZEKBŐL LEVONTA A (HELYES) KONZEKVENCIÁT, ÉS 1986. OKTÓBER 11-ÉN REYKJAVIKBAN MEGEGYEZETT REAGAN ELNÖKKEL, HOGY A HIDEGHÁBORÚT FELVÁLTJÁK A BÉKÉS EGYMÁS MELLETT ÉLÉSELFOGADÁSÁVAL.

BELOVAI ISTVÁN NÉLKÜL NEM LETT VOLNA REYKJAVIKI TALÁLKOZÓ!SZÓBA IS KERÜLT BELOVAI NEVE A KÉT „NAGY” TÁRGYALÓFÉLMEGBESZÉLÉSÉN, MIKÖZBEN KÁDÁR BÖRTÖNÉBEN „TÖLTÖTTE AZ IDEJÉT”.

BELOVAI ISTVÁN AZ ÉLETÉT KOCKÁZTATTA HAZÁJÁÉRT ÉS AZ EMBERISÉGÉRT. KARRIERJE KETTÉTÖRT, HÁZASSÁGA TÖNKREMENT, VAGYONÁT ELKOBOZTÁK, AZ ÜGYÉSZ HALÁLBÜNTETÉSÉRT ESEDEZETT A BÍRÓSÁG FELÉ, MERT BELOVAI A HŐN SZERETETT SZOVJETUNIÓJÁT SÉRTETTE MEG, DE A KÁDÁRI VÉRBÍRÁK ”CSUPÁN” ÉLETFOGYTIGLANI BÜNTETÉST SZABTAK KI RÁ, MIVEL (MINDEN ERŐFESZÍTÉSÜK ELLENÉRE)NEM TUDTÁK KÉMKEDÉS CÍMÉN ELÍTÉLNI.

A RENDSZERVÁLTOZÁST KÖVETŐEN BELOVAI ISTVÁN MÉG KÖZEL EGY ÉVIG VOLT BÖRTÖNBEN, SZÁMOS TÁJÉKOZATLAN VAGY AGYSÉRÜLTNYILATKOZOTT ARRÓL, HOGY A KÉMEKNEK NEM JÁR KEGYELEM ÉS REHABILITÁLÁS.

KÉPTELENEK VOLTAK MAGUKBAN FELDOLGOZNI, HOGY MÉGRÖGESZMÉJÜK ESETÉBEN SEM MARASZTALHATÓ EL BELOVAI, MERT A MEGSZÁLLÓK ÉS A HAZAÁRULÓ KÁDÁRI REZSIM ELLENI FELLÉPŐK CSAKELISMERÉST ÉRDEMELNEK!

AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK EGYIKÉNEK SEM JUTOTT EDDIG AZ ESZÉBE, HOGY BELOVAI ISTVÁN NÉLKÜL ALIGHA „KOPTATHATNÁ” A PARLAMENT ÜLŐALKALMATOSSÁGÁT…

BELOVAI ISTVÁNT NEM REHABILITÁLTÁK, KITASZÍTOTTKÉNT HUNYT ELHAZÁJÁTÓL TÁVOL, NEM ÉRHETTE MEG A REHABILITÁLÁSÁT, ÉS AZT SEM, HOGY REAGAN ELNÖK SZOBRA DÍSZÍTSE FŐVÁROSUNKAT.

BELOVAI ISTVÁNT KÁDÁRÉK IS ELÍTÉLTÉK, MOST IS SOKAKNAK FÁJNA, HA POSZTUMUSZ REHABILITÁLNÁK, HISZEN (NE FELEJTSÜK EL!) A MEGSZÁLLÓ SZOVJETEK SZÁMÍTÁSÁT HÚZTA ÁT (MINT PL. REAGAN ELNÖK IS), DE BELOVAI MAGYAR VOLT…

Prof. Dr. Bokor Imre

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó:

Belovai István és kora, valamint kortársai

Ballasztjaink sokasága (Magyar Justitia Bizottság)

Elhunyt Belovai István, aki 1984-ben megakadályozta a szovjetek agressziós szándékát


3 című bejegyzés “Volt ott még egy nagyszerű magyar is, tessék tudomásul venni!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nem kell Magyarorszàgra sem jo, sem rossz emberek szobràt felàllitani csak magyarét és még azokét is ritkàn.
    Svàjcban még svàjcinak is nagyon kevés szobra van. Külföldinek a neve itt: “Scheiss Uuslaender!” (Szar Külföldi!)
    S ha màr szobrot, akkor Belovainak kellene allitani és nem idegen nemzetek kormànyföinek!

    Kedvelés

  2. A megmondó emberek előéletét vizsgálva sokan
    csak a kimondott valóságra kiváncsiak és nem a
    megmondó emberek multbéli tevékenységére és
    tudom nem várható el senkitől hogy konspiraciós
    ismeretek alapján mérje fel a nyilatkozó volt elvtárst
    az újra meg újra átlényegült elvtársi ki nyilatkozta
    tásokra amivel egy jól megtervezett háttér akarat
    érvényesül

    Kedvelés

  3. Nagyon sok ismeretlen magyar él még akik idősen
    csak a legszükebb baráti-bajtársi körben nemzet
    mentő konspirációs munkájáról nem hivalkodva és
    nem rangokkal kidiszitve emlékeznek a kommuniz mus borzalmairól az átélt és elviselt életveszélyes
    korszakról . Amikor olyanok is beszólnak a mai és
    közelmultba akiknek jó volt a kommunizmus és
    rangokat egzisztenciát kapott és azért közösséget
    válalt az elvtársakkal együtt harsogtak a hazugokkal
    és láss csodát ma elárulja a volt elvtársait is mint bárkit és újra győzött a mocskos önérdek

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.