Putyin a Le Figaró-nak: Fejezzék be az orosz fenyegetésekről szóló kitalációkat

Russian President Vladimir Putin © Sergey Guneev / Sputnik

Robbantások Párizsban és szerte Európában, háború a Közel-Keleten, furcsa dolog feltételezéseket hallani kitalált orosz fenyegetésről, mondta Vlagyimir Putyin egy exkluzív interjúban a Le Figaró-nak.

© Philippe Wojazer / Reuters Putin, Macron have ‘open, frank exchange of opinions,’ discuss differences & common ground

Az orosz elnök, aki Párizsba látogatott, hogy találkozzon hétfőn a francia elnökkel, Emmanuel Macron-al, kifejezte meggyőződését, hogy Moszkva és a nyugati fővárosok is “mind nyugalmat akarnak, békét, biztonságot és együttműködést”

“Ezért nem szabadna feszültségeket kelteni, vagy nem létező orosz fenyegetéseket, valamiféle hibrid háborút és egyebeket kitalálni,” mondta. az orosz vezető.

“Mi a legnagyobb biztonsági probléma manapság? Terrorizmus. Robbantások vannak szerte Európában, Párizsban és Oroszországban, Belgiumban. Háború dúl a Közel-Keleten. Ez a legaggasztóbb, de.nem, folyik a feltételezgetés az orosz fenyegetésről.”

“Maguknak gyártották ezeket a dolgokat és most magukat ijesztgetik velük, sőt még fel is használják ezeket leendő politikájuk megtervezéséhez. Az egyetlen lehetséges jövő az együttműködésben van, minden területen, beleértve a biztonsági kérdéseket is,” tette hozzá.

A nemzetközi terrorizmus elleni harc azon kérdések között van, amelyekben Oroszországnak és a Nyugatnak együtt kell működnie, mondta Putyin.

Russia Today

Fordította: Urthvas Btehad

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 című bejegyzés “Putyin a Le Figaró-nak: Fejezzék be az orosz fenyegetésekről szóló kitalációkat” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. ha igazat mond(ana) Putyin úr, akkor miért nem adják vissza a Krím félszigetet Ukrajnának ?

  ha Europa fél tole …, azt nem azért amit mond, hanem azért, amit tesz …
  szeretettel

  Kedvelés

  1. A média szerint a Krímben kevesebb a vérengzés,a háborús kegyetlenkedés,mint Ukrajna egyéb területein,de furcsa módon a lakosságának a többsége nem unatkozik az orosz elnyomás alatt,nem vágyik újabb izgalmakra,a demokrácia ürügyén történő euroamerikai kifosztásra.A Soros szervezeteket meg nem engedik működni,hogy forradalmat robbantsanak ki,és újabb szabad,liberális romhalmazzá tegyék a vidéket.

   Kedvelés

 2. Putyint sem kell félteni, de – ha tényleg így gondolja – ebben igaza van, s ezerszer különb a lelki sérült Macronnál.

  Kedvelés

 3. Érdekes, az albánok lakta Koszovót a nyugat minden további nélkül odaadta, de a Krím félszigetet, amit egyébként Ukrajna ajándékba kapott egyszer, nem akarja orosznak elfogadni, holott volt népszavazás róla. Azt tudják, hogy Kijev egy náci kollaboránsról, Roman Shukhevich-ról nevez el utcát?
  Egy csepp részvétet nem érzek az ukrán kormány iránt, amit a magyarokkal művelnek most is a nyelvtörvényükkel, azt művelték az oroszokkal is, ezért és az EU hiénái miatt tört ki az a rothadt narancsos forradalmuk

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.