Miért nem lett Gaudi képviselő?

Dr. Gaudi-Nagy TamasMorvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás a Jobbik EP-listájáról, a választásokról, az Európai Parlament elmúlt és jövendő öt évéről, valamint a Tamás által vezetett patrióta, nemzetközi jogvédő szervezetről, és a nemzeti jogvédelem időszerű híreiről beszélgetnek az EP 2009-20014-es ciklusának utolsó ülésén, (2014.) április 17-én Strasbourgban.

Morvai Krisztina asszony ezen a héten fejezte be öt éves sikeres képviselői munkáját és a Jobbik EP listavezetőjeként, és független nemzeti jogvédőként a jövő héten megkezdi kampányát sikeres nemzetvédő munkája alapján jó reményekkel ismételt újraválasztásáért.

Gaudi-Nagy Tamás szintén most fejezte be nemzeti jogvédőként és Jobbik parlamenti frakciója tagjaként négy éves sikeres munkáját országgyűlési képviselőként és az Európa Tanács tagjaként.

Mindkettőjük munkájáról folyamatos és rendszeres híreket kaphattunk, melynek a legszélesebb körben történő értő megosztásában szerénységem is aktívan közreműködött mindkettőjük barátjaként és harcostársaként.

A most közölt fél órás beszélgetésben az értő fülek pontos választ kaphatnak arról, hogy miért is nem szerepeltette a Jobbik Gaudi Nagy Tamást sikeres és eredményes itthoni és strassburgi honmentő munkája ellenére EP listáján.

Ugyancsak hiteles hírt kaphatunk Gaudi-Nagy Tamás további politika szándékairól, fegyelmezetten tudomásul véve a Jobbik személyével kapcsolatos döntését.

Rendkívül fontosnak tartom, hogy értve Morvai Krisztina EP képviselő asszony eddigi sikeres nemzetvédő harcát, támogassuk őt sajátos, de hathatós eszközeinkkel újraválasztása érdekében jövő héten kezdődő kampányában.

Személye közérthetőségében, tisztességében, felkészültségében, hazaszeretetében és hitelességében garanciája lehet, hogy a május 25. EP választáson a Jobbik valóban megelőzhesse a széthúzó és egymással vetélkedő hiteltelen és a választáson vesztes ballib jelöltjeit és második legsikeresebb befutóként komoly erővel képviselhesse nemzetünk érdekeit és a politikai Európa megújítását valamennyi nemzet jól felfogott érdekében

Budapest 2014. április 18.

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő

3 című bejegyzés “Miért nem lett Gaudi képviselő?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. kedves Admin!
    S hanyadik percnél derül ki, hogy miért esett ki Gaudi a Jobbik=Vona kegyeiböl. Mert nem igazan vettem észre! Erre a kérdésre a valasz csupa nyögés volt, s Morvay le is zarta ezt a témat kb. a 13. percnél!

    Kedvelés

  2. Eggyet tudomásul kell venni, hogy valaki képviselö annak le kell mondani a jogi irodájárol a Nemzeti Jogvédök Elnökhelyettesi posztjárol és ” csak mint képviselö” a világon nem tud a népnek segiteni mert hogy most is a kétharmad a Jobbik elöterjesztésit lefogja szavazni. Lesz ugyan egy két elfogadás de Dr. Gaudi Nagy
    Tamásnak ez a hozzáállásához nagyon kevés siker. Nem szabad elfelejteni, hogy devizahitelesek ügye a föld kiárusitásának ügye ma
    már nem a parlamentben fog eldölni hanem kemény jogi harcra lesz szükség. Ès mivel Europa jogi szakjogásza még az Euban is sokat tud
    tenni több vonalon. Igy a Jobbik ezen a vonalon segiti Dr. Gaudi Nagy Tamást arrol nem beszélve, hogy ami a parlamentben történik arrol mindenkor tudomást szerez és annak alapján tud sok jogi dolgot tovább vinni. Ez a jogáollás az europai parlamentekben már meghonosodott nem lehet csak képviselö de a privát bármilyen irodáját lehet közgazdász vagy egyéb le kell adni. Teljes mértékben megértem mert vagy vagyok képviselö vagy a saját cégemet veszem elönybe. S ha valakiröl kiderül akkor repül onnan.

    Esther

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.