Újabb Videó Bolíviából- A rendőrök az éjszaka leple alatt hordják be a Fexpora a fegyvereket, amit majd később megtalálnak.

2009.április 16-án az éjszaka leple alatt készült felvételt hoztak nyilvánosságra. Karen Vargas és a többi UTARC-os rendőr, hullaszállításra használt zsákokban fegyvereket és robbanószereket pakolgatnak a Fexpocruz Cotas standján.

A rendőrségi jelentés szerint reggel 9-kor mentek be a kiállítási területre ahol a régi fényképek tanúsága szerint szép sorba rendezett fegyverarzenált találtak. Egy valami biztos, ez a felvétel nem reggel készült, és nem egy szabályos rendőrségi akcióról készült. Azt sem kell nagyon bizonygatni, hogy ellentmondás van a videó és a később készült fotók között. Újabb Videó Bolíviából- A rendőrök az éjszaka leple alatt hordják be a Fexpora a fegyvereket, amit majd később megtalálnak. Tovább olvasása

Szögletes narancs

A szemforgatás magasiskolája, amit orbán viktor kormánya megenged magának! Két pofon a gárdistáknak, és hazazavarja őket! Ugye emlékezünk erre a jaffaszagú kitételre? És mit tettek volna a tizennyolc fős tartalékos állománnyal bővelkedő hendéék árvíz idején? A gárdisták nem nézték, hogy ki a magyar, és ki a cigány! Mentették, amit kellett – derékig vízben, napokig a saját szabadságuk terhére, önként. Erre nincs és nem lehet ellenérv.

Kolontár és Devecser! Magyar Csernobil!
Hogy nagyobb disznóságok ki se derülhessenek, ott már összekaparták a képességeiket, de ott is feltűntek az önkéntesek. Emberek! Esik szét MAGYARORSZÁG. Tény. Szögletes narancs Tovább olvasása

Hipp-hopp, itt az APEH, hol az APEH ?!

Adószedő

– avagy: A halhatatlannak tűnő kettős mércéről –

Nézem az összefoglalót. Bár ne néztem volna! A magyar ember zsebében szalonnázás céljából rendszeresített Bugyli márkájú, bicska típusú evőalkalmatosság – mint már oly sokszor ezt megelőzően – félautomatikus üzemmódban, gyakorlatilag azonnal kinyílik.

A jogalkalmazó szerint – így híjják szép szakszerűen megfogalmazva a tekintetes táblabíróságot – a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy a vádlott honnan húzott elő csak úgy, játszi könnyedséggel 50 gurigát*. Hogy most a mellényzsebéből-e, avagy odacsúsztatták nékije, vagy netalán tán Gyuszi taxist fogadták föl egy rendkívüli fuvarra, vinné mán oda nejlon ‘acskóban a pénzt ennek a szerencsétlennek, ezt valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, de nincs is nagy jelentősége, hiszen a az ügy szempontjából, szakkifejezéssel élve: indifferens.

Bezzeg te! Vagy én! Ha kicsikét is gyarapodásnak indulnál – és itt ebben a konkrét esetben most nem súlygyarapodásra gondolok, hanem teszem azt anyagilag kezdenél kicsikét módosabbá válni –, rögtön ott terem az APEH, és elszámoltat az utolsó fillérről is, mer’ érdekes módon, nálad, meg nálam baromira kíváncsi lesz egyszerre. Hipp-hopp, itt az APEH, hol az APEH ?! Tovább olvasása