Az emberi psziché manipulálása – Alan Watt interjú [magyar szinkronnal]

Alan Watt

Minden kedves Olvasó társamnak komoly és figyelmes végighallgatásra ajánlom az alábbi videót! Döbbenetesen pontos képet ad a világban zajló folyamatokról, az átlagember teljes kiszolgáltatottságáról, s mindent átfogó elbizonytalanításáról, megfélemlítéséről. Bemutatja a tömegek elleni pszichológiai hadviselést, a társadalom válságból válságba hajszolását, ezáltal tehetetlenségbe bénítását, a félelem kiteljesedését. Leleplezi az ENSZ szerepét a globalizáció megvalósításában.

A Rockefeller alapítvány és más, ez által irányított alapítványok aknamunkájával elérik, hogy az átlagember tökéletesen semminek, nyomorultnak érzi magát, s azt hiszi, hogy a elé adott (a globalista vezérek által gondosan kiválasztott, szolgalelkű, engedelmes) politikusok fogják őt megvédeni, s csak ők képesek megoldani problémáit…

A globalista világkormányt a Rockefeller és Rotschild, ill. még néhány bennfentes család tagjai fogják felállítani, s ezek kezében lesz a világ feletti teljes uralom! Ők fogják kézbe venni a világ túlnépesedését, annak megakadályozását (ha kell, különböző eszközökkel végre hajtott népirtások és terméketlenné tétel által), már most létrehozva és működtetve a világpolgári tanácsot, melynek maga Rockefeller a vezetője!

Az interjúból ördögi terv és módszerek tárulnak elénk, amit már legalább száz évvel ezelőtt elkezdtek, megterveztek, leírtak! Aki nem veszi észre, hogyan használják a megfélemlítés és elbizonytalanítás mellett a médiumok agymosását, azt hamarosan maga alá gyűri a globalista hatalom.

Mit tehetünk ellene? Egyelőre úgy tűnik, hogy nem sokat, szinte semmit. Csakhogy azt világosan kell látni, hogy a Sátán retteg attól, hogy az ember Isten védelme alá menekülve képes lesz ellenállni neki! Hiszen tudja, hogy Jézus Krisztus már legyőzte őt, megtörte hatalmát, vagyis azokkal szemben a Gonosz tehetetlenné válik, akik Krisztus mögé sorakoznak. Megölni ugyan megölhetik az embert (s ezt fogják is végezni!), de szellemi győzelmet az ilyenek ellen nem arathatnak, ami a Sátán vereségét jelenti! Éppen ezért a globalista, sátáni hatalom őrjöngése, tobzódása várható igen rövid időn belül azok ellen, akik nem akarnak nekik engedelmeskedni! Erre Jézus már kétezer évvel ezelőtt felkészítette övéit, amikor azt mondta: „Ne féljetek azoktól, akik megölik a testet, de a lelket meg nem ölhetik. Inkább attól féljetek, aki a lelket is, meg a testet is el tudja pusztítani a gyehennában.” (Mt 10:28)

Vagyis, elképesztő szellemi háború várható, ami a pénz uralmát megvalósítani akaró sátáni világkormány, globalista hatalom és a Krisztus szeretetparancsát követő emberek között fog végbemenni! Erről szól a Biblia Máté evangéliumának 10 része! A háborúra már most fel kell készülnünk. Sajnos, sok áldozattal fog járni! De nem reménytelen a harcunk, hiszen Jézus világossá tette: „Ezeket azért mondom nektek, hogy békességetek legyen énbennem. A világon nyomorúságotok van, de bízzatok: én legyőztem a világot.” (Jn 16:33)

Végül, akinek még kétségei lennének a Rotschildok vallási hovatartozásáról és szemléletéről, az nézze meg az alábbi képet, amin Phillipine de Rotschild” baroness” nyakában: maga a Sátán.

Czakó István

Nemzeti InternetFigyelő

4 című bejegyzés “Az emberi psziché manipulálása – Alan Watt interjú [magyar szinkronnal]” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Az egész folyamat töviről hegyire, hajszál pontosan le van írva a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveiben. Itt zajlik a szemünk előtt, láthatóan, érezhetően, félreérthetetlenül. Hamisítvány, nem hamiítvány, de minden betűje igaz.
    Ehhez kell szép nagy baromnak lenni, hogy az emberiség megismerte Miklós cár jóvoltából az ellenség alattomos, gonosz tervét és mégsem tesz ellene semmit. A “mi kormányunk” pl. naponta többször megalázkodik és hasoncsúszik az ellenség előtt.
    Nem is tudok mit mondani: úgy látszik, két-három család képes a Világ irányítására – azaz teljes elnyomására, megnyomorítására, rettegésben tartására, szolgává tételére – és ez ellen a világ népei semmit nem tesznek, mert az országok élén megvásárolt politikusok ülnek; néhány ország kivételével nagy becsben.
    Nagy Péter

    Kedvelés

  2. “A “mi kormányunk” pl. naponta többször megalázkodik és hasoncsúszik az ellenség előtt”

    Kedves Nagy Péter!
    Ez azért van így mert a “mi kormányunk” zsidó kormány.
    H.B.

    “magyar sorsot- magyar kézbe”

    Kedvelés

  3. A cikkíró azért elfeledkezett egy apró bökkenőről: a világ népességének majdnem egynegyede kínai. Azokat zsidajék nem fogják terrorizálni, még véletlenül sem. Meg az egymilliárd arabot sem, az tuti. Tehát a világuralmi álmok gyorsan szertefoszlanak nemsokára! Nem nagyon fogok sírni emiatt!

    délvidéki

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.