MJB: Hiánypótlás az Új Nemzeti 2012 Konzultáció kérdőív 16 pontjához (ὰ lα Orbán Viktor)

HIÁNYPÓTLÁS  AZ ÚJ NEMZETI 2012 KONZULTÁCIÓ KÉRDŐÍV 16 PONTJÁHOZ

(  lα  Orbán Viktor)

 

Eredeti konzultációs kérdőív
Eredeti konzultációs kérdőív

Ön mit gondol?

 

TÖLTSE KI A KÉRDŐÍVET!

 

            17/ Vannak, akik  szerint  hatalmas késésben vagyunk  a Kádár – Horn – Medgyessy – Gyurcsány  érákban elkövetett  bűnök  feltárásában és a  bűnösők felelősségre vonásában.

                Vannak, akik szerint a bűnelkövetőket ki kell tűntetni, emeljenek szobrot emlékükre és gondoskodjanak róluk. Mások szerint “spongyát” rá.

                   Ön mit gondol?

         □ A bűnösöket haladéktalanul felelősségre kell vonni.

         □  A bűnösök hadd éljék világukat.

         □  Nem tudom megítélni a kérdést. 

  

               18/ Vannak,  akik szerint a hazánkat, a magyarságot és a történelmi szimbólumainkat  – itthon és/vagy külföldön –  büntetlenül  gyalázókat, szigorúan felelősségre kell vonni.

                  Vannak, akik  szerint a “sárdobálókkal”  nem kell foglalkozni, elég sok a gondjuk azzal is, hogy hová, mikor, miért, hogyan és mire költsék el az adófizetőktől “kicsikart”                    millióikat.

                     Ön  mit gondol?

                  Ideje véget vetni annak, hogy  egyesek (Göncz Kinga, Tabajdi Csaba,  Heller Ágnes, Bokoros Lajos és meghibbant eszmetársaik)  büntetlenül keltsék – kreált – rossz hírünket

                         a “nagyvilág” számára,  zsebükben (kártyájukon) a minimál bér  húsz-vagy vagy harmincszorosa).

                      Ingyenes plasztikai sebészetet kell biztosítani számukra, a megvastagodott arcbőrük  rendbehozatalára.

               □ Nem tudom megítélni a kérdést.

 

              19/ Vannak, akik úgy vélik, hogy  Demszky Gábort felelősségre kell vonni  BUDAPEST  (BKV, METRO, úthálózat, stb.)  példátlan nagyságrendű elhanyagolása miatt, valamint a                    túlköltekezés  és az adóssághalmaz kialakulása miatt.

Mások szerint Demszkyt nem kell háborgatni, a mintegy 20 évnyi főpolgár-mesterségének  gyakorlása során kb. 3 évet                    töltött tapasztalat-szerzés  címén külföldön,  amelyeket eredményesen hasznosította a horvátországi  “kacsalábon forgó”  objektumának a létrehozásában, és nem kizárt,  hogy a munkanélküliek rendelkezésére bocsátja üdültetés céljából.                  

                       Ön mit gondol?

                  Szabadságvesztésre és vagyonelkobzásra ítéljék,  száraz kenyéren +  poshadt vízen tartsák Gergényi és Gyurcsány társaságában.

                      Vegyék meg számára azt a jachtot, amelyet a BKV vásárolt a belgáktól és amelyen (többek között) tanulgatta a kishajó vezetést az Adrián.

                 Nem tudom megítélni a kérdést.

                 

             20/ Vannak akik Király Bélát a Nemzetőrség főparancsnokának tartják, aki  megérdemelte Horthytól, Hitlertől, Mussolinitól,  Szálasitól, Farkastól, Göncztől, Mádltól, Medgyessytől, a Yad Vashem-tól kapott kitüntetéseit, 6 db. USA állam  díszpolgári címét, indiai, vietnami és 12 más államoktól kapott elismerését (oklevelek, virágfüzérek, kitűzők, stb.)

Mások szerint viszont(bizonyítottan),  Király  történelmünk legnagyobb, legszerencsésebb,  legügyesebb  szélhámosa, háromszoros dezertőr,  Gyurcsányt “lepipáló” ordináré hazudozó,  besúgó (spicli),  kvázi-hullarabló és közönséges talpnyaló.

                       Ön mit gondol?

                 Király megérdemelte a kitűntetéseket, előléptetéseket (kinevezéseket)  és elismeréseket, hiszen ezekhez nem csak ő kellett, hanem a tájékozatlan vagy alulképzett

                         ILLETÉKESEK tömege is. A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen nemrégiben rendeztek egy tudományos konferenciát Király életútjáról, Romsics Ignác  akadémikus

                         (történész) és Horváth Miklós történész (egykori politikai tiszt) aligha tévedhetnek…

                     Királyt  (posztumusz) a történelmünk szemétdombjára kell dobni, katonák és civilek cserbenhagyásával, illetve elárulásával százak élete szárad a lelkén (Kőszeg, Budapest,

                         Nagykovácsi). Egyes  történészeinket  pedig (saját érdekükben)  továbbképzésekre kell irányítani.

                      Nem tudom megítélni a kérdést.

                

             21/  Vannak, akik  helyesnek tartják, hogy a kormányban, a médiákban  és  számos vezető beosztású helyekben  meglehetősen sok MSZMP-s és KISZ-es személy  teszi a dolgát.

Mások szerint  még több egykori  főgurut kellene felkarolni a közszolgálati szereplők soraiba,  mert  ezek aránya a többiekhez viszonyítva alig-alig érik el a 85-90%-ot.

                    Ön mit gondol?

                         Egyetlenegyet sem szabad alkalmazni az érintett posztokon,  illetve pontosan annyit, amennyit anno dacumál ők alkalmaztak.  Tanulni kell tőlük is!

                         Ragaszkodni kell a kipróbált hazudozókhoz, csalókhoz,  harácsolókhoz  és a Biszku-féle senkiházikhoz, mert ők  nem változtatnak a nézetükön,  átmenetileg szakítottak  egykori módszereikkel,  már

                            csak  könnygázgránátokkal, gumilövedékekkel, viperákkal és lovasrohamokkal “operálnak” és a földre  esett tüntetőket (felvonulókat,  nézelődőket)  sem rugdosta vagy verte  nyolcnál több  briganti.

                  

Nem tudom megítélni a kérdést. 

                                                                                                                                                         Összeállította:

(Prof. Dr. Bokor Imre)    

P. S.: Zárójelben és  nagyon halkan  megjegyezve:  ((( Milyen felkészültségű tanácsadók fejéből pattant ki  a Miniszterelnök Úr által aláírt, kisiskolás hangvételű,  16  primitív  megfogalmazású,  triviális vagy  hiányos kérdéseket és választási lehetőségeket  tartalmazó  iromány? )))  Talán hozzájuk nem jut el a közvélemény hangja? Vagy azt gondolják, hogy a legfelsőbb vezetést az nem érdekli?

Nemzeti InternetFigyelő

5 című bejegyzés “MJB: Hiánypótlás az Új Nemzeti 2012 Konzultáció kérdőív 16 pontjához (ὰ lα Orbán Viktor)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. A kék sorokhoz egy gondolat.

    Most vajon a kék sorok írója nem tudja, hogy kiknek a fejéből pattanhat ki ilyen primitívség, vagy gyáva módon nem meri leírni, hátha majd valaki helyette ezt megteszi és elviszi a balhét?

    Mivel Ön sem írta alá, így megteszem én Ön helyett. Aláírás: T. István – (Híradmin)

    Kedvelés

  2. Igen Tisztelt Professzor Úr!
    Én azon a véleményen vagyok, hogy ez az egész Orbán-féle konzultációs bohózat kb. olyan szinten komoly, mint a semmiféle háttérgazdaságot és csúcson lévő munkanélküliséget maga mögött tudó “gazdasági szabadságharc”. A “hadsereg” ehhez a süket duma volt összesen… Most új Kóka Jánost is “üdvözölhetünk” a szakadék szélén szökdécselő Pannon Puma után: Matolcsy “mester” ismét a szemünkbe hazudott; “tündérmese részeseinek” nevezve cinikusan az egyre keservesebben élő ország népét. Természetesen a jövőben, hatalmas fejlődéssel és gazdasági boom-mal. Lázálmaiban, lidércnyomása közben megjelenhetett neki az egymillió munkahely – amit a Nagy Hordószónok, Orbán álmodott – dübörgő üzemek, “nagy a jólét”.
    Ám a valóságban erre egy cseppet még várni kell! Üzemek helyett csak üzelmek vannak. Ebből a szövegből, mint régen a 4. metróból Demszky elvtárs, pár kormány még megél. Elszámoltatás? Az lehetetlen! Haramiák egymás közt hogyan számolhatnak el? Úgy, mint most a rendőrmaffiák?
    Haramiáknak a haramiák elvtársaik – ezért nem kell pl. Király Béla személye körül kialakított mítoszon csodálkozni. Más ország szemszögéből nem áruló, hanem hős – ezért a kitüntetés.
    Sajnos, amíg ilyen és ehhez hasonló idegenszívű, nemzetellenes,abszolút rátermetlen kormányok bitorolják az ország vezetését, mint a jelenlegi és elődei is voltak, addig ezektől csak ennyi telik! Ezek keze “munkája” nyomán a pusztítás és a pusztulás és az országban egyre nagyobb méreteket öltő nyomor!
    Mi meg tűrjük, mint a birka.
    Nagy Péter

    Kedvelés

  3. Professzori cím sem ment meg attól, ne beszéljen valaki hülyeséget? Lehetett valaha, okos, bátor, hős, kor őt is lerontja, ő meg nimbuszát!

    Kedvelés

  4. József Szabó dodo1943 válaszai:

    17/ A bűnösöket haladéktalanul felelősségre kell vonni.

    18/ Ideje véget vetni annak, hogy egyesek (Göncz Kinga, Tabajdi Csaba, Heller Ágnes, Bokoros Lajos és meghibbant eszmetársaik) büntetlenül keltsék – kreált – rossz hírünket

    a “nagyvilág” számára, zsebükben (kártyájukon) a minimál bér húsz-vagy vagy harmincszorosa).

    19/ Szabadságvesztésre és vagyonelkobzásra ítéljék, száraz kenyéren + poshadt vízen tartsák Gergényi és Gyurcsány társaságában.

    20/ Nem tudom megítélni a kérdést.

    21/ Egyetlenegyet sem szabad alkalmazni az érintett posztokon, illetve pontosan annyit, amennyit anno dacumál ők alkalmaztak. Tanulni kell tőlük is!

    http://www.hitvallasom.hu
    Az NCK és a KOPPÁNY csoport tagja
    Szabó József
    Veszprém-Gyulafirátot

    Kedvelés

  5. Üzeme helyett űzelmek!

    Kitűnő szójáték a Rendszerváltás egészére. Gratulálok.
    Felvehetnék a Nemzeti Alaptantervbe pl. a Csengő ábécé helyett (Móra Ferenc nevű szabadkőműves édeskés műve).

    Zoltan Georgius Mayer

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.