A Szentkorona Eszme igenis alkalmazható a XXI. században (1. tétel)

Jelen írásom egy sorozat része, mely sorozatnak a célja bebizonyítani, hogy a Szentkorona Eszme az élet minden területén alkalmazható, és Magyarország, de talán egész Európa egyetlen esélye a túléléshez, ha időben elkezdi alkalmazni, használni úgy, ahogyan azt őseink, eleink is tették, méghozzá sikerrel! Sorozatom minden fejezetének végén olvasható két felhívás, kinek van füle, hallja meg!

 1. Lengyelországban „nem hivatalosan” Jézust intronizálták!

Tavaly novemberben hatalmas tömeg gyűlt össze egy híres látomás hatására Krakkóban, hogy Jézus Krisztust trónra emelje. Legalábbis sokaknak ez volt a szándékuk, de a velük együttműködő egyházi elöljárók gondosan kerülték, hogy ezek a kifejezések – köztük a vágyott eseményt leíró intronizáció fogalma, valamint a Jézus, Lengyelország királya fordulat – így elhangozzanak. Az eseményen részt vett az állam elnöke és a miniszterelnök is. Világi államnak tekinthető-e ezek után Lengyelország, és lesznek-e következményei a nem mindennapi aktusnak? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a helyszínen a választ.

 

Részletesen lásd itt: http://mno.hu/hetvegimagazin/hogyan-kerult-lengyelorszag-tronjara-jezus-1383374

Ha 2016. év novemberében Lengyelország ezzel megvédve érzi magát a XXI. század csapásaitól, akkor nem anakronisztikus, „újpogány” gondolat a Szentkorona Eszme felelevenítése és újbóli használatba vétele Magyarország számára sem. Évszázadok során sikerrel alkalmazták őseink az országra támadó, azt megsanyargató hatalmak ellen! Akkor bátran merjük mi is ugyanezt tenni!


Felhívás!

 1. Politikusok, közszolgálati dolgozók, közfeladatot ellátók, kinevezett közalkalmazottak, választott társadalmi funkcionáriusok!

Az a dolgotok, hogy a magyarságért, a magyar emberek közösségéért tegyetek, ne magatokért! Ezért kötelességetek a Szentkorona Eszmét alkalmazni, és azt mindenkor, mindenkivel betartani és betartatni! Ne feledjétek!

 1. Magyarok!

Nektek az a dolgotok, hogy a Szentkorona Eszme szerint szemetek a választott emberek tevékenységén legyen! Jogotok, de egyben kötelességetek is az ellenállás joga – Ius Resistendi – szerint megakadályozni, hogy a Szentkorona Eszme sérüljön, vagy bármely vezetőtök a magyar nemzet ellen tehessen! Éljetek és tegyetek e szerint! A Szentkorona Eszme útmutatást ad az élet minden területén, hogy mi a teendő! Éljetek vele!

Budaörs, Csíki-dűlő 2017. Fergeteg havának 28. napján

Dr. Safáry-Kollár Lajos                                                                                             jogász, közíró

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 című bejegyzés “A Szentkorona Eszme igenis alkalmazható a XXI. században (1. tétel)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Dr. Safáry-Kollár Lajos jogász, közíró BIZONY – BIZONY ÉS SEMMI HÁTSÓ GONDOLAT!
  AMIKOR OLYAN IDŐKET ÉLÜNK AMELYBE AZ ESZMÉK FORRADALMA ZAJLIK!
  SEMMI FÉLE IZMUSRA NINCS SZÜKSÉGÜNK – SE FASIZMUS SE SZOCIALIZMUS , SE KAPITALIZMUS ÉS FŐKÉNT NEM LIBERALIZMUS ÉS STB IZMUS! MERT MINDEGYIK VELEJÉIG ROMLOTT ÉS KORRUMPÁLHATÓ!
  AZ EGYEDÜLI A SZENT KORONA AMI EGYEDI MERT ÖVÉ A HATALOM AZ URALOM ÉS MINDEN TULAJDON ÉS NEM KORRUMPÁLHATÓ, MINDENKI AKI ELFOGADJA ÉS OLTALMA ALATT ÉL ÉS AKAR ÉLNI ALÁ KELL VETI MAGÁT! MIÉRT? MERT VALÓBAN AHOGY KOLLÁR ÚR ÍRJA EZ AZ EGYETLEN ESZME SZELLEM AMI KIUTAT AD A MAI HELYZETRE!
  TERMÉSZETESEN A MAI KORNAK MEGFELELŐEN!
  TISZTELETTEL: ID. KISS LÁSZLÓ

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.