A pusztítás utasításba adva

cionista vjlágkongresszusAz alábbiakat olvasva úgy gondolom, hogy a zsidók most “felszólították” a magyar kormányt, – Orbán Viktort -, hogy a “tettek mezejére lépjen” és neki kell állni összefogdosni és bebörtönözni azokat akik ki merik a szájukon ejteni pejoratíve a “zsidó” szót. Ha így folytatják a kongresszust lehet, hogy a végén a záróünnepség egy közös izraeli-magyar géppuskázás lesz amikor is falhoz állítják az elvetemült, galád és antiszemita magyarokat….

A Zsidó Világkongresszus sajnálatát fejezte ki, hogy a magyar kormányfő beszédében “nem adott megfelelő biztosítékot arra, hogy egyértelmű választóvonalat húzott volna kormánya és a szélsőjobboldal közé”. Orbán beszédét és a reakciókat címlapon hozta a BBC, valamint a Jerusalem Post. A magyarországi zsidók azt várják Orbán Viktor kormányfőtől, hogy tegyen határozott lépéseket, és tegye egyértelművé az egész magyar lakosság számára, hogy nem tűri az intoleranciát – mondta Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnöke vasárnap Budapesten, a szervezet közgyűlését megnyitó vacsora után…

A WJC vasárnap esti közleményében nagyra értékeli, hogy a magyar kormányfő a közgyűlés alkalmából felszólalt a nemzetközi zsidó közösség képviselői előtt. A szervezet örömmel fogadta, hogy Orbán egyértelművé tette, hogy az antiszemitizmust elfogadhatatlannak és tűrhetetlennek tartja – állt a WJC késő este kiadott közleményében.

A miniszterelnök ugyanakkor nem nézett szembe a probléma valódi természetével, vagyis általában az antiszemitizmus, illetve különösen a szélsőjobboldali Jobbik párt fenyegetésével – közölte a szervezet. A WJC sajnálja, hogy Orbán nem reagált semmilyen közelmúltbeli rasszista, illetve antiszemita indíttatású eseményre, amely az országban történt.

A közlemény szerint ahogy a zsidó emberek a történelem során megtanulhatták: a tettek hangosabbak minden szónál, legyen az bármilyen jó szándékú is. A WJC továbbra is arra kéri a demokratikus erőket Magyarországon és máshol is, hogy határozottabban lépjenek fel az erősödő szélsőséges eszmékkel és az antiszemitizmussal szemben. A szervezet továbbra is figyelemmel követi a magyarországi helyzetet – tette hozzá a WJC szóvivője.

A magyarországi zsidók nagyobb biztonságban éreznék magukat, ha szigorúbban büntetnék az antiszemita támadásokat, és ha az iskolai tanterveknek is része lenne az antiszemitizmus elítélése – mondta az izraeli kormányt képviselő Szilvan Salom energia- és vízügyi miniszter vasárnap Budapesten a Zsidó Világkongresszus (WJC) közgyűlésének nyitó napján.

A miniszter leszögezte: antiszemita cselekedet az, hogy a Jobbik egyik képviselője a zsidó származású köztisztviselők “listázását” követelte. Szilvan Salom szerint nem lehet kifogás az, hogy a Jobbik hatalmát a gazdasági válság erősítette meg. “Magyarországnak garantálnia kell állampolgárai biztonságát, beleértve a zsidókat is” – mondta.

Méltatta Orbán Viktor korábban elhangzott szavait az antiszemitizmussal szembeni zéró toleranciát illetően, de hozzátette, sok még a tennivaló, és fontos lenne, ha az egész magyar kormány kifejezné a kormányfő által megfogalmazott álláspontot, és a gyakorlatba is átültetnék a tervezett intézkedéseket.

Szilvan Salom beszédében felkérte Orbán Viktort: támogassa Izrael azon törekvését, hogy a Hezbollah libanoni szervezet kerüljön fel a terrorista csoportok listájára.

A miniszter végül kitért arra is, hogy Izraelben jelentős magyar közösség él és sok magyar származású ember magas pozíciókat tölt be az országban. Megemlítette Tomi Lapid néhai újságíró-politikus, egykori miniszterelnök-helyettes fiát, Jair Lapidot, aki az új izraeli kormányban pénzügyminiszter lett. Az Izraelben élő magyaroknak erős érzéseik vannak Magyarország iránt és Izrael azt szeretné, hogy a magyarországi zsidók is hasonlóan érezzenek Izrael iránt – mondta Salom.

Forrás: Facebook

Nemzeti InternetFigyelő

17 című bejegyzés “A pusztítás utasításba adva” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. A világot ők uralják!!!! Akkor Orbánt miért ne. Szégyen ez ránk nézve, kussolunk a Hazánkban.

    Judit Podlesni

    Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven, hogy aki arra

    válaszolni akar, be tudja azonosítani), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

    Híradmin!

    Kedvelés

    1. Kedves judit!
      „A világot ők uralják!!!! Akkor Orbánt miért ne”

      Orbán a világ picsáján csak egy pattanás. A legutolsó zsidó féregnek is nagyobb hatalma van velünk szemben, mint neki. Orbán, ha akarna, se tudna megvédeni bennünket tőlük. Persze, ezzel nem az ő felelősségét szeretném kisebbíteni, hiszen a zsidók által megtűrt hatalmát, önös, rokoni, és haveri körei jólétére használja.

      „ Szégyen ez ránk nézve, kussolunk a Hazánkban.”

      Elsősorban a nép adóforintjaiból kitaníttatott értelmiségiek szégyene, felelőssége, (tisztelet a kivétel) hogy ide jutottunk, és zsidó kongresszust tarthatnak hazánkban. A valóságshow-okkal, szappanoperákkal stb. elbutított dolgozó nép, csak másodlagosan felelős. Már a gyermekeink óvodás korától, az egyetemig folyik az agymosás!
      oiproks

      Kedvelés

      1. Ja, és még valami, kedves Judit! Önnek, és másoknak!

        A Híradmin által is sokszor hiányolt aláírásról:
        Nehogy azt gondolják, hogy ha nem írnak mondandójuk alá semmit, akkor személyük titokban marad. A „Nagy Testvér” minden egyes internetes oldal meglátogatásáról tud. Adóforintjaink elrablásából erre is telik…
        oiproks

        Kedvelés

  2. Ezt a youtube videót érdemes megnézni Izrael népe – Felsőbbrendű zsidóság!
    Na ezek után miről is beszélt?
    Antiszemita lennék?
    Igen az vagyok mert nagyon nem tetszik azon cselekedete Izraelnek ahogyan írtja a Palesztin népet.

    Ebbe nem kellene belemenni,… Hogy ki írt kit, nem egyszerű. Magam is elítélem Izrael agresszivitását, de olvassa el figyelmesen a következő cikket itt a NIF-en, s gondolkozzon is el rajta:

    https://internetfigyelo.wordpress.com/2013/05/01/kit-is-tamogat-valojaban-az-aki-a-palesztin-nemzet-letrehozasaert-harcol/

    Nem mellesleg kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven, hogy aki arra

    válaszolni akar, be tudja azonosítani), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

    Híradmin!

    Kedvelés

  3. Az antiszemitizmus csak egy tünet, és nem maga a betegség ami a tünet okozója. Ha megtalálják a betegség forrását, azt legyőzve megszűnik a tünet is.

    Kun Béla

    Kedvelés

  4. A világtörténelem során mindig is üldözve voltak a zsidók. Lehet oka van? Máskülönben meg minden olyan ember ellen kell lenni és fellépni, ki Magyarország, hazánk ellen aktívan vagy passzívan ténykedik. Fel kell ismerni. Szerintem ez már megtörtént. Olyan pártot kell az ország élére állítani, ami (vélhetően) semmiféle háttérkapcsolatban nem áll hazánk kirablóival, kiknek egyedüli érdeke hazánk felvirágoztatása. Szerintem ez a 23-24 év bőven elég volt ebből a csiki-csuki jobb-bal játékból. Érdemben egyik sem tudott/akart tenni valójában. S nem utolsó sorban, még az előző idők érdekeltjeiből állnak, vagy azok leszármazottjaiból. Itt az ideje új utat nyitni, kipróbálni valami mást. Szebb jövőt!!!
    Tomka

    Kedvelés

    1. Magyarországon a dipoláris politika is csak, azt a célt szolgálja mint az ókori Rómában a cirkuszok. Elterelni a nép figyelmét a valódi problémákról. Egyre valószínűbb hogy a két legnagyobb párt, valójában egy követ fújnak, tevékenységükkel segítik a nemzet kirablását, tönkretételét, miközben látszólagos vagy valós civódásukkal segítenek fenntartani a demokrácia látszatát.
      Nem nehéz kitalálni ki vagy kik állnak a háttérben.
      Egyébként antiszemitizmus visszaszorításáért ők tehetnének a legtöbbet, de nem tesznek semmi emberileg elismerendő lépést ezért, csak megtiltják , meg tiltatják, hogy utálják őket. Ezen azért ők is elmélkedhetnének kicsit.

      Betyár

      Így igaz, az ellenük irányuló ellenszenvről ők tehetnek a leginkább. Azt pedig még egy idióta is tudja, hogy tiltással, nem lehet sem megbecsülést, sem tiszteletet kicsikarni, sőt, ellenkezőleg. Éppen, hogy utálatot, sőt gyűlöletet vált ki az erőszak!

      Kérem viszont, hogy hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven, hogy aki arra válaszolni akar, be tudja azonosítani), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

      Híradmin!

      Kedvelés

  5. A beteg te vagy kohen béla és a hozzád hasonló metélt provokátorok.
    KARLI

    Kedvelés

  6. Nem gondoltam volna,hogy ennyi “beteg”-ember él Magyarországon…

    Makó József

    Konkrétan mivel van problémája(?), mert ebből az egy sorból semmi ilyen nem derül ki, csupán annyi, hogy soknak tartja a betegek számát.

    Igaza van, valóban sok a beteg ember, de ennek az egyre terjedő szegénység, az ezzel járó stressz, valamint az egészségtelen életmód az oka.

    Egyáltalán nem mellesleg pedig kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven, hogy aki arra válaszolni akar, be tudja azonosítani), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

    Híradmin!

    Kedvelés

  7. az, hogy magyarkent rettegunk a ciganyoktol, az gondolom marhara rendben van, es ne is probaljuk meg oket antiszemitanak titulalni, mert meg a vegen mi fogunk felelni az ombudszman elott, mert diszkriminativak vagyuk, igaz? egyebkent egyertelmu, hogy a zsidoknak a ciganyok kellenek a magyarok ellen, nem csoda hogy lepaktaltak a dakota vezirrel

    szilifon lajos

    Kedvelés

  8. “Az Izraelben élő magyaroknak erős érzéseik vannak Magyarország iránt és Izrael azt szeretné, hogy a magyarországi zsidók is hasonlóan érezzenek Izrael iránt – mondta Salom.”
    Az, hogy Izrael iránt mit érez egy itteni zsidó, ahhoz mi közünk, mit tehetünk érte vagy miatta?
    Az “erős érzés” pedig bármit jelenthet. Remélem nem erős idevágyódást…
    Attila

    Kedvelés

  9. Gyalazat.Probalna csak meg kovetelni arab orazahokban ilyet.Azonnal felgyujtanak a zaiso kovetseget.Amagyarok meg fel se fogjak ez beavatkozas egy olyan orszag belugyeibe ami normal orszagban azonnal berendelnek az izraeli nagykovetet.

    kiss

    Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven, hogy aki arra válaszolni akar, be tudja azonosítani), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

    Híradmin!

    Kedvelés

  10. Persze kiss, csak egy normal orszag nem 70-80%-ban a tulajdonuk, ahol megmondhatjak mindenkinek, hogy mit KELL csinalnia. Eloszor javasoltak, most felszolitanak, kesobb utasitani, majd parancsolni fognak. Amig ezt nem latja mindenki – elen a sok media-agymosott nacizo, antiszemitazo idiotaval – addig egyre tobb mindent fognak megengedni maguknak. Itt most nem arrol van szo, hogy mi a szarmazasuk, tehat nem erzem magam antiszemitanak. Senkinek nem lehetne ilyen szinten beavatkozni egy orszag belugyeibe, ahogy ok teszik. Lehetnenek ok eszkimok, hottentottak, feketek, feherek, zoldek, lilak, vagy akar ufok is. Persze a tulajnak mindent szabad…

    tovaris

    Kedvelés

  11. Mielőtt bár ki bár mit is mond illene a történelmet igaziból megtanulni.Venni a fáradságot és csak fel kell meni a netre meg keresni a zsidó irásokat amelyek tények 0960-ból cion bölcsei jegyzőkönyvet vagy a luganoi tanúlmány,vagy csak el kellene olvasni a talmudot,vagy és csak a föld uralkodóinak véleményét úgy 1100-tól a zsidókról.Egyetlen egy uralkodó sem nyilatkozott ez idáig pozitivan róluk,vagy csak Palesztinának 10%-át kapták meg hogy le telepedjenek,persze jogtalanul adták oda az angolok és most Palesztina 75%át uralják úgy hogy közben irtják a lakosságot és tovább terjeszkednek.Vagy csak egy igazi becsületes izraeli zsidó be bizónyitotta soha nem volt haláltábor a németeknél csak és kizárólag munkatábor.Meg lehet nézni a youtubon az eredeti videót szinházuk és fürdő medencéjük volt,és nem volt gáz kamra.És a poén? Az Oroszoknak is elegük lett és nyilvánosságra hozták Hitleri teljes nyilvántartás az összes munkatáborokról hogy kik és hányan és hogyan haltak meg.Még egy adalék!!! Kárpótlást fizet Magyarország is a holokauszt cimén a mai napig is,súlyos pénzeket az adóinkból a túlélőknek! De akkor kik haltak meg ha ilyen sok kárpótlás fizetük!!Van aki vette a fáradságot és ki számolta hogy akik kárpótlást kapnak,azok átlag életkora 104-év.Ez se gyanús ugye.Vagy hogy kik pénzelték a Napóleumi háborút és kik vették meg csalással fél Angliát Lenint,kik pénzelték az első világ háborút mind a két oldalon,kik pénzelték a második világháborút mind két oldalon.El lehet gondolkodni miért gyűlőlik őket szinte mindenütt.De meg nyugtatok mindenkit a halalmuknak a végét rúgják,és ezt ők is nagyon jól tudják mert fel ébredt a világ a hazugságok álmából! És még valami…….ők a GOJOK az az Disznók! Kik vagytok tik akik ilyet mertek az emberiségre mondani????Nektek hány anyátok és hány apátok van??Miért gondoljátok hogy mindenki hülye??? Hat millió zsidó halt meg 1945-ig??Nem is volt ennyi egész Európába . Hivatalos statisztika..1,2-millió ember halt meg a táborokba.És kik voltak ők??? Meg lehet nézni a nyilvántartást!!! Zsidók Lengyelek Magyarok és cigányok.És hogy én ki vagyok?? Hmmm egy tudatos tudattal rendelkező gondolkodó aki át lát a sok történelmi szélhámos csaló hazugságokon………..

    Nilus

    Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven, hogy aki arra válaszolni akar, be tudja azonosítani), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

    Híradmin!

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.