Olvasói levél: A Jobbiknak igaza van

Olvasói levelet kaptunk. Nem először és remélhetőleg nem is utoljára. Ez a levél Gyöngyösi Mártonnak szól, aki világosan kifejtette a minap a parlamentben, mi is az, ami hihetetlen nemzetbiztonsági kockázatot rejt magában Hazánkra vonatkozóan. Az, hogy mennyi hazaáruló ül a parlamentben, és a média csatornáiban, hogy ezek az árulók mekkora mértékben vezetik félre, dezinformálják és agymossák a magyar emberek tudatát, lényegében egyértelmű képet mutat, jól kiviláglik a hírtévés interjúból is. Köszönjük a levelet Olvasónknak, melyet most megosztunk Önökkel.

A Jobbiknak igaza van: Fel kéne mérni és számolni azzal, milyen nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek az izraeli-magyar kettős állampolgárok a magyar parlamentben.

Tisztelt Gyöngyösi Márton Képviselő Úr!

Még elnézést sem lett volna miért kérnie!

A magyarellenesek nagyon is jól értették, – nem félre! – az Ön felvetését:

Fel kéne mérni és számolni azzal, milyen nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek az izraeli-magyar kettős állampolgárok a magyar parlamentben.

Aki elfogulatlanul, bármely ország parlamentjében ülő, bármely variációjú kettős állampolgárságú képviselőkre gondol, TERMÉSZETESEN kockázatosnak fogja tartani a helyzetet, hiszen a másik országnak IS esküt tett kettős állampolgár az egyik ország javainak átjátszásában vehet részt a másik (vagy több) ország javára, államtitkokat adhat át külföldi ellenségnek, vagyis: kémkedhet az ellen az ország ellen, amelynek az adófizetői biztosítják az ő igen magas képviselői jövedelmét, – és persze, lehet tartani az ezen jellemtelen személyek elleni merényletektől is, tehát a terrorizmus célpontjaivá válhatnak, miközben ártatlanok tömegei is áldozatul eshetnek ilyen támadások során!

Az itt közölt tévériport egyáltalán nem is az Ön „magyarázatára” volt kíváncsi, mert akkor a borzas kedvű riporternő legalább hagyta volna beszélni.

A Hír TV ezzel a műsorral azt akarta bizonygatni urainak és parancsolóinak, hogy lám, azok (nyilván jól megfizetett) hű zsoldosa ez esetben is.

Egy jó mégis volt ebben a vitában: elhangozhatott a gázai mészárlás és hazánk felvásárlásának említése.

Ha bármely más országban történik ilyesmi, akkor az itthon hivatalosan működő „jogvédők” – médiában meghirdetett időben és helyszíneken – tüntetnek, lármáznak, a parlament a külképviseleteket felszólítja, hogy országuk tegyen intézkedéseket a helyzet normalizálására, egyetemes emberi jogokat emlegetnek, stb.

Izrael azonban tabu.

Miért?

Mert hazánk felvásárlása javában folyik, és mert itt ülnek a magyar képviselők között azok, akik a külföldi érdekek képviseletében, vagy a külföldi érdekképviselet többiekre való pártfegyelmi rákényszerítésével elhallgattatni igyekeznek bármely tiltakozást.

Örülök, és köszönöm, hogy a magyar nemzet valódi sorskérdéseiről legalább a JOBBIK beszél, míg látjuk, hogy MINDEN MÁS parlamenti párt mindeddig szőnyeg alá söpörte azokat!

A MAGYAR képviselők helyt kell, hogy álljanak, és számítsanak arra, hogy a magyarelleneseket sérti a magyar érdek védelme, tehát „harapni” fognak.

Az megint csak ellenséges, mesterségesen előhúzott vita-ürügy volt, hogy mit szól hozzá: a szlovákok szlovák állampolgárságuktól való megfosztással büntetik a magyar állampolgárságot is felvett magyarokat, vagy hogy mi lenne, ha a románok kiraknák a magyarokat a román parlamentből.

1. Természetesen, a magyarok ennyire kivéreztetten, ha szeretnék, sem lennének képesek felvásárolni a Trianonban elrabolt területeiket.

2. A magyarok a szomszéd országokban is a szülőföldjükön élnek, békében más nyelvű szomszédaik között, és a csonka-országgal természetes magyar-magyar kapcsolatot kívánnak ápolni. Felmenőik (legalább) évezred óta magyar állampolgárok voltak, akiktől a magyar állampolgárságot idegenek vették el erőszakkal, s ők csak azt akarták-akarják visszakapni.

Hogyan is lehetne ezt párhuzamba állítani azzal, hogy egy nép szétszéled, mert a világban ott keresi az anyagi boldogulását, ahol több pénzt kap (még tanítják is ezt az „életcélt” az iskoláikban!), és beépül számos országnak még a parlamentjébe is. Ez a szétszéledt nép nagyon megtanulta az összetartozást, – tehát, amikor választania kell, hová is tartozik, – NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZATOT JELENT, hogy ki mellett fog dönteni: hiszen könnyen elárulhatja azokat, akik között, akiknek az adójából él!

A békés magyarságot hosszú időn át a bátor honvédő székelyek védték, de mióta a nyakunkra idegenek ültek fél évezrede, egyre nehezebb a magyar sors. Voltak évszázadok, amikor Erdély őrizte a magyarságot…

Hol vagytok, székelyek?! – ez a címe Barabási László egyik könyvének…

Nos, amiért félhetünk a jövőnktől: a puszta életükért szélednek már a székelyek is! (… Porlik, mint a szikla…)

Imádkozom, hogy autonómiát sikerüljön kivívniuk!

Isten TUDJA, mit akar velünk a jövőben…

KSM

Nemzeti InternetFigyelő

26 című bejegyzés “Olvasói levél: A Jobbiknak igaza van” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Megáll az ész! Nem akarom elhinni, hogy amikor Szlovákiában még az állampolgárságot is elveszik a magyaroktól, ha vállalják magyarságukat, akkor a mazsihisz tagsága egyként hördül fel Gyöngyössy felszólalására. Sajnos, a magyar politikában 100%-os zsidó befolyás tapasztalható, mindenkit, a Jobbikosokon kívül, megvettek egy marék homokért a Szaharában. Katasztrófa, Magyarországra nézve! Ez a vég.
    délvidéki

    Kedvelés

  2. A Nemzetbiztonságra veszélyesebb a náci fasiszta nyilas rasszista szélsőjobb, ezt is tudomásul kell venni.

    A Nemzetbiztonságra a cionista bűnbanda és a cigánymaffia az igazán veszélyes! (Híradmin) Mivel az aláírás hiányzik, pótolom: teház az eredeti mondatot (miszerint: “A Nemzetbiztonságra veszélyesebb a náci fasiszta nyilas rasszista szélsőjobb, ezt is tudomásul kell venni.” Cs. Ferenc írta! (H)

    Kedvelés

    1. A nemzetbiztonságra legislegveszélyesebbek az ilyenek, amilyen te is vagy. Se nevét, se vallását, se nemzeti hovatartozását(identitását) nem lehet meghatározni. Minden nemzetet mentsen meg a jóisten ezektől a férgektől. Az ilyenek feszítették keresztre az emberiség megváltóját. Ők a Sátán népe. Világos?

      délvidéki

      Kedvelés

      1. Aki nácizik, nyilasozik, arról mindent lehet tudni, ha odaírja a nevét, ha nem. /Vallás, hovatartozás…vagy talpnyalás/

        Szégyentelen hírtv mit művel a kijelentés kapcsán, az egész világ sajtójára hivatkozik!
        Lenne valami önálló gondolata ez ügyben annak, akit odaültetnek kérdezőként. A teljes lerohanás, a másik megsemmisítése a célja ilyenkor a talpnyaló sajtósoknak. Csak azt felejtik el, hogy nincs mindenki velük együtt, nem úgy gondolkodik a magyar ember, ahogy a “rejtett elvárás” megköveteli.

        Igen nehéz helyzetben kell a Jobbiknak dolgozni a saját hazájában.
        Mondhatnám, hogy a fityesz felelős ezért, de hát a fityesz sem szabad, van gazdija, nem is radikális párt. Ezt meg kell érteni.

        HK

        Kedvelés

    2. Híradmin!
      Ki az a tetű aki nem írta alá a véleményét? kérem pótolni a hiányt!
      H.B.
      Egy kis ismertető az élősködőinkről. A Google keresőjébe:
      Eltérő kultúra, eltérő értékek – olvasónk a cigányok állatvilágból ismert viselkedési szokásairól

      Bocsánat, Cs. Ferenc volt!

      Kedvelés

    3. A nácizmus stb bal oldali eszmék, tessék utána nézni. Ismeri a viccet az autópályán a forgalommal szemben haladó autósról? A világon minden nemzet, ahol megjelentek a zsidók és a cigányok, ott kivívták az őket eltartók gyűlöletét (ezt Hertzl Tivadar is kimondja már az 1800-as évek végén). Nyilván minden nép gonosz, csak a zsidó és a cigány a jó. Apropó fasizmus és a többiek. Próbált már izraelbe letelepedési engedélyt érni? Már csak azért, mert a zsidó származás alapkövetelmény. Zsidó pedig az akit zsidó nő hoz a világra. Ceizel Endre pedig nyíltan kimondja, hogy zsidó nő csak zsidó férfitól eshet teherbe. Ez tiszta fajvédelem. Sokat kell(ene) még tanulnia úgy gondolom.
      eSzeL

      Kedvelés

      1. eSzeL, hozzáfûzném, nincs a földkerekén egy másik olyan rasszista, fajitisztaságot megôrzô és követelô ország, mint Izrael.

        Corvinus.

        Kedvelés

      2. …és valószínűleg a nemét sem lehet meghatározni az élősködőnek.
        H.B.
        “A zsidó nem más mint egy barbarisztikus és kegyetlen élösdi más népek nyakán. A legnagyobb ellensége minden fejlödésnek, visszakövetelöje minden rothadásnak. Egyetlen egy erö tartja össze öket: a mások iránti olthatatlan gyülölete, a befogadó nemzetek nagylelküsége ellenére!”(Voltaire)

        Kedvelés

    4. Ez valóban így van.Viszont ilyen nem létezik csak pár száz beteges felfogású félelemmel teli ember fejében és azokéban akiknek érdekükben áll gondolkodás nélkül melléjük állni.
      Minden érzelmet valamilyen cselekedet vált ki az emberekből.
      A rasszizmus(nem tudom ki találta ki ezt az értelmetlen szót mert minden közösség a sajátjaihoz húz és még mielött valaki hülyeséget mondana,minden nemzet,minden etnikai csoport egy közösség.) is egy érzelmi reakció valaki vagy valakik cselekedetére.
      Mivel utálatot fejez ki a szó maga,ezért valószínüleg nem egy pozitív (jó) cselekedetről lehet szó, mert az szeretet váltott volna ki mindenkiből.Ugyan ez vonatkozik az antiszemitizmusra is(Egy újabb fura szó.Ennyi erővel bűn az antikeresztényizmus,az antibuddhizmus,antirománizmus,antihungarizmus,antiangolizmus,antimuszlimizmus, tehát mindenki bűnös valamiért.)
      Az egymást segítő, egymásnak jót tevő és egymást megértő közösségek között nincs ilyen probléma(nem sok ilyet tudnék mondani)

      ember

      Kedvelés

      1. ember: …csak két “izmus” nem bûn, sôtt, erény:KOMMUNizmus és a CIONizmus.

        Corvinus

        Kedvelés

    5. “A Nemzetbiztonságra veszélyesebb a náci fasiszta nyilas rasszista szélsőjobb, ezt is tudomásul kell venni.”
      Az, aki a fenti baromságokat írta, mély önvallomást tett saját tudatlanságáról, agymosotságáról és hovátartozásáról. Egy jellemtelen, gerinctelen aki képtelen önmagától gondolkodni,nem is beszélve történelmi ismeretlenségérôl.
      Sajnos, az ilyen emberek a szóvivôk, ezek a ki lejáratják a magyar népet, elárulják és kiszolgálják a magyarok hazáját.

      Corvinus.

      Kedvelés

    6. A “rasszista” és a “meg akarom védeni Magyarországot annak lakóit idegen kezektől és képviselem szívvel lélekkel a magyarok érdekeit” között hatalmas nagy különbség van!!Sajnálom,hogy tanult emberek ezt nem tudják felfogni!!

      Babainé Németh Zsuzsanna

      Kedvelés

      1. Babainé: Csak az alábbit szereteném hozzátenni:
        Mindaddig míg Europa népe, s KULÖNÖSEN A MAGYAR NÉP, nem szabadul meg attól a II. világháború ráerőszakolt legaljasabb háborús propaganda kényszerzubbunyától, legcsekélyebb lehetősége sin arra, hogy megváltsa magát!!!

        Corvinus

        Kedvelés

      2. Azért mert Jobbikos vagyok engem idegen náci fasiszta nyilas rasszista szélsőjobb szavakkal ne illessen fogalma sincs rólam nem ismer erre reagáltam:)) Én első sorban a magyarok érdekeit nézem mindenki mást ha teszik ha nem leszarok. Mint azt is ,hogy kinek milyen a bőr színe addig a pillanatig míg megerőszakol vidéken idős nőket és agyon ver pár száz forintért!! Amíg a más terményeit értékeit lopja mert lusta megfogni a kapa nyelét és lusta meg művelni a a saját kertjét is!! Ne jöjjön itt a háborúval mert Magyarország veszített a leg többet. Ugye Trianoni szerződés!!! És már meg bocsásson kedvesem a rasszista minden szó nélkül képes gyerekeket gyilkolni származása miatt. Meg kérdem hány Jobbikosról tud aki gyereket gyilkolt?? Azért mert kimerik mondani az igazat hogy a cigányokkal és a zsidókkal baj van az még nem nási stb!! Hitler se hiába irtotta őket!!! Tény nem szeretnék olyan országban élni ahol ilyesmi történik én nem tudnám végig nézni sok ártatlan gyerekek halálát!! De Hitler még se volt hülye tisztán látta amit maga nem lát. De majd ha egyszer ne adja isten Magyarország már csak cigány ország lesz vagy épp izrael majd jusson eszébe eme pár sor tőlem!! Mert ebben az országban nem fognak magyar fiatalok maradni!! Csak az öregek a cigányok akik 90%-ba segélyből élnek lopásból stb. Meg a kedvenc zsidói akik felvásárolják Magyarországot!! Google a barátja érdemes keresgélni rajta ajánlom kedves figyelmébe, Ja és még valami a zsidók nem nácik?? Hisz palesztin embereket mészárolnak le többek közt hány gyerek halála ragad a kezükhöz?? Na ezen legyen szíves elmélkedni ahelyett hogy olyanokat sérteget és tesz kijelentéseket akik Magyarországon csak jót akarnak és első sorban azoknak akik magyarok!! Szerintem elég volt már abból,hogy mindenki más érdekeit nézi,mi meg le vagyunk tojva!! És ez mellet állok én Jobbikosként. Ez az én hazám és hagy döntsem már el kivel óhajtok élni ebben az országban és milyen emberek között vagyok hajlandó élni!!! Biztos nem a rabló tolvaj bandát választom!! Hanem azokat az embereket akik hajlandóak beilleszkedni és tisztességesen élni ebben az országba!! Aki nem az meg vándoroljon más kontinensre és ez érinti részemről a magyart is!! Mer köztünk is van alja!!

        Babainé Németh Zsuzsanna

        Kedvelés

  3. Én még hozzátenném azt hogy ha valaki a hazája iránti elkötelezettségéből adódóan akar politikusként segíteni és tevékenykedni országában, az nem folyamodik más ország állampolgárságáért. Aki viszont két ország polgáraként akarja irányítani egy ország BELÜGYEIT, az a személy mind a két országra nézve komoly veszélyt jelenthet. Álltalában annak az országnak az érdekeit szolgálja amelyikkel ő maga is jobban jár.
    Izraelben egy felső körökben mozgó politikus vagy üzletember számára a lehető legjobb üzleti kapcsolatok vannak. Izrael katonailag sokkal erősebb és az Egyesült államok szövetségese.
    Magyarország egyre jobban elszegényedik, gazdasága tönkre ment,katonai szempontból a nulla alatt van.Kong az államkassza az ürességtől és csak a probléma van vele. Tehát egy ilyen oportunista,megalkuvó ember számára Izrael jobb befektetés.

    ember

    Kedvelés

    1. ember:
      Az emberek tömeg vagy hülye, vagy mazokista, vagy kényelmes, vagy akár a három együttvéve. Mindaddig míg hazánk EU. gyarmata lessz, Dante híres szavaival tudok a jövôbe nézni, “lascate ogni speranza …” (adjfel minden reménnyel). Ennek oka a következô:
      Az E.U.? Mi ez a E.U.? Míg DeGaulle toporzékol dühében, Sztálin táncol örömében.Azt, amit Sztálin a sok milliós hadseregével, mert Hitler elqúrta neki, nem tudodt meghódítani, nyugat Európa örökösei odaajándékozták neki. A poszt-DeGaulle-i Egyesült Európa a cionista-szocialisták birodalma. Az a híres proletar szlógan, „világ proletárjai egyesüljetek” kézzelfogható megvalósítasa. Az a brüszeli csürhelék, Európa rovására, egy hozzá idegenek érdekét képviseli és erőszakkal életbentartja. Az üres anti „izmus”-sal végződő jelszavak, kévéve a kommunizmust , kábító hájával keni a nemzetek nyakát, hogy észrevétlenül és könnyebben csússzon be a cionista politika és törekvések jármába.A 2 ezer éven át, vérrel-vassal kiküzdött európai kultura csendes de biztos és tudatos végső felszámolásáról van szó, amit az elhülyített tömeg nem ismer sem fel, sem el. Egy hamis zászlóalá felsorakozva, önkényetlenül nemmek a közös vesztőhelyre. A régi európai rendszer egy ördögi rendszer volt, ami a „holokauszt”-hoz vezetett, … és egy második holomarhaságot nem engedhetünk meg, még akkor sem, ha ennek megakadályozásában pusztulnunk is kell.

      Corvinus

      Kedvelés

  4. Mindegy hogy volt forgatókönyv, vagy sem, a hógolyó elindult a lejtőn.
    A Jobbik olyan útra lépett, melyről nem lehet visszafordulni.

    tétlény

    Kedvelés

    1. A Jobbik olyan útra tért, ahonnan nem is kellene soha visszafordulni. Soha!

      délvidéki

      Kedvelés

  5. Tisztelt Szerkesztőség!
    Önöknek gondoskodnia kellene arról, hogy BENJAMIN H. FREEDMAN USA szenátor 1961-es beszéde minél szélesebb körben ismert legyen.
    Kevesebb mód nyílna a történelem hamisításra, sőt: Gyöngyösi képviselő úr beszédét sem nézhetnék sanda szemmel, ha ezt a beszédet is tanítanák a történelem órákon. Ha valaki tudott hitelesen szólni a zsidóságról, Izraelről, akkor ez a zsidó származású úriember volt az. Ez a beszéd világítja meg az elmúlt 100 év történelmi eseményeinek igazi mozgató rúgóit. Ajánlom figyelmükbe!

    Tar János

    Kedvelés

  6. Érdemes elolvasni GORDON THOMAS GIDEON’S SPIES THE SECRET HISTORY OF THE MOSSAD című könyvét.
    ISBN -13:978-0-312-53901-6
    (Gideon Kémei A Mossad Titkos Története)

    Lévay Atilla

    Kedvelés

  7. Cs. Ferenc? Antimagyar! Azért valami miatt csak fél, mert gyáva patkánymódra nem merte kiírni a családnevét.
    Loviaguin Alexander

    Kedvelés

  8. Felháborító a mazsihisz és a pártok reagálása Gyöngyösi felszólalására mert az igazságot ki mondta ami nyilt titok.Amitt az a buta nő grug emilia probált ostoba kérdésével !
    ÉS amit az az ostoba Szabó Anett a hir tévében művelt és mondott az már egyenlő a gyűlölet keltéssel!

    kocsándi gyula

    Kedvelés

    1. Az a két lotyó annyira megakart felelni a gazdájának,hogy majdnem szétestek – képtelen voltam végignézni az erőlködésüket.
      H.B.
      “A kártevő parazitát valójában a hazugságáról lehet a legkönnyebben felismerni, mert valójában mindig és mindenhol valamilyen formában hazudik.
      Láthatjuk és tapasztalhatjuk, a lételeme a hazugság, mint véleményformáló adalék.
      Segédeszközei a korrupció, a megvesztegetés, a letagadás, az elhallgatás, a rágalmazás, az önkritikátlanság, a félelem- és gyűlöletkeltés, gyilkosság…

      Kedvelés

  9. Hová lett a kommentem admin? Itt már megvalósult a listázás?

    Látja, ez a bajok, a széthúzás forrása! A magukat nemzetinek vallók már annyira paranoiások, hogy az egészséges fenntartás helyett (aminek egy kapcsolat elején van csupán helye!) azonnal nekiugranak a másik torkának, ha valami nem tetszik. Képzelje, Kató úr, máskor, mással (például egy barátommal) is történt már ilyen, és minden esetben kiderült, hogy az elküldőnél volt valami hiba. Ők is azonnal letámadtak (a barátom udvariasan rámkérdezett telefonon, hogy mi történhetett), hogy cenzúrázunk, meg effélékkel, majd rájöttek, hogy Ők tévedtek. Hogy hová lett a kommentje, nem tudom. Volt olyan is, hogy valami miatt egy-egy hozzászólást a rendszer spamnak tekintett és oda rakta be, amit mi nem nézegetünk.

    Gyanúsítgatás helyett küldje el újra, mert átnéztem a smaplistát is, de ott sem volt (bár egy másik értékes hozzászólást találtam, de nem az Önét)

    Üdvözlettel: Híradmin

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.