Ön is szeretne ilyen munkahelyet? Legyen parlamenti képviselő!

Elképesztő az a pofátlanság, amit a mi pénzünkön élősködő, hízó és gazdagodó képviselők a Parlamentben művelnek! Heverésznek, alszanak, újságot olvasnak,… vagy a büfében szórakoznak! S mindezt ön fizeti, kedves olvasó!

Ezek a tetvek, nem elég, hogy számtalan helyről szedik fel jövedelmüket, s a legelső információk birtokában hatalmas, elképesztő előnyöket élveznek (ki is használva ezt korrupcióval), és miközben virágzanak vállalkozásaik (no, nem az ő nevükön, hanem családtagok vagy béresek nevén – konkrét ismereteim vannak), nagy ívben sz@rnak arra, hogy mi hogyan döglünk meg!…

Kérem kedves olvasóinkat, hogy terjesszék ezeket az információkat, mert az érintettek pofátlansága odáig megy, mint amit az egyik megkérdezett FIDESZ-es képviselő mondott: „Mágori Józsefné Fidesz-képviselő úgy veszi fel a lakhatási költségtérítést, hogy a cégének van budapesti lakása.

Arra a kérdésre, hogy hol alszik kitérő választ adott a polgári körös képviselő: “Mikor hol alszom”. Amint látjuk, néha a parlamentben.”

Mint már számtalanszor beigazolódott, igazak a népi mondásaink. Egyik ilyen: „Fejétől büdösödik a hal!”

Ezek az emberek már nagyon penetráns szagúak! Ideje kihajítani őket!

Híradmin- NIF

Nemzeti InternetFigyelő

14 című bejegyzés “Ön is szeretne ilyen munkahelyet? Legyen parlamenti képviselő!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Több ilyen írást kell lehozni az ellenzéki tömegtájékoztatás mindenik műfajában. Hadd lássa ország világ, hogyan zsákmányolják ki a szerencsétlen, balga magyar népet. Vérlázító az, amit a képen látunk!

    délvidéki

    Kedvelés

  2. Naponta látni hasonló képeket a parlamenti képviselők “elmélyült”, szorgos és fáradságos “munkájáról”, de hasonló képeket köröznek az EU parlament üléseiről is, ahol kb. 700 ember “gyötrődik” a helyszínen Európa fenntartásáért, és ezért a semmittevésért vagy unalom űzésért kapja a havi 2-3 millióját (HUF-ban számolva). Merthogy ennek az “X” százalékát is mi (adózó állampolgárok) fizetjük!
    Mintegy 20 (azaz húsz) éve “hányom a borsót a falra”, hogy jelentősen kisebb létszámú képviselőkkel és másodállásban nem lévőkkel nagyobb eredményt lehetne elérni, mint a jelenlegi “vízfejű”, állománnyal, amely önmaga számára szabja meg a jövedelmét, elfoglaltságát, kivételes (különleges) juttatását vagy mentelmi jogát. Államok az államban, – élősködők a nyomorgók róvására (nagy tisztelet a kivételnek!), kiváltságosak a kisemmizett tömegek között!
    A legnagyobb probléma az, hogy nem is érzik és nem is szégyellik visszás viselkedésüket és nagy valószínűséggel fel lennének háborodva egy olyan fényképfelvéteten, amely egy esztergapad mellett bóbiskoló munkást vagy egy bulvárlapot olvasgató autóbuszvezetőt ábrázol.
    És ez így zajlik, évtizedek óta…
    (Prof. Dr. Bokor Imre)

    Kedves Professzor Úr! Tökéletesen igaz: államok az államban, dúsgazdag kiváltságosak a nyomorgók között! És ezt mind a haldokló magyar nép fizeti! Utolsó csepp vérét szívják ki! (Híradmin)

    Kedvelés

  3. Emlékszem! A Gyurcsány -rezsim alatt az őszödi böszme napirendi felszólalása előtt a Nemzetvezető és stábja rendszeresen kivonult az ülésteremből otthagyván Navracsics Tibort aki szájkaratéban örvid időn belül elérte a 10 dant. Most kivonulnak a “választottak” ha nem róluk szól a téma.Min korábban, mind pedig ma van pofájuk a kivonulóknak felmarkolni a képviselői tiszteletdíjat és a járulékos költségeket! Bender Log Népe bezzeg mindezt eltűri!!!
    Vae victis!
    de Lovaguin Alexander

    Kedvelés

  4. Alszik-nem alszik?
    Nem mindegy?
    Ha alszik legalább nem csinál kárt!
    Van ennél fontosabb kérdés is, a parlament körül.
    MI A FAJI HOVATARTOZÁSA !!!!
    Nagyon jó volna már látni a politikusok és az ország vezetőinek pedigréjét.
    MAGYARORSZÁGNAK MAGYAR VEZETŐKET!!!
    A “kisebbség” létszámának megfelelő százalékos képviselettel!!!

    Azután majd látjuk, hogy alszik e valaki a parlamentben!

    Ezek csak megélhetési bűnözök! nyakkendős és putris bűnözők.(van amelyik mind a két csoportba is tartozik)
    És mint tudjuk kuncze gábor óta ez egy elfogadott létforma MAGYARORSZÁGON!
    (már az ország úgynevezett “vezetői” előtt)
    Alektó

    Kedvelés

    1. Alektó!
      Egyetértek – tudnia kell a magyarságnak a képviselők származását,eredeti nevét és hogy hány állampolgársága van.
      A kisebbségeknek CSAK kisebbségi jogok járnak nem uralkodás,országbitorlás.

      „A genetikailag azonos emberek genetikailag azonosan gondolkoznak, éreznek és ítélnek.Ezért nagyon fontos, hogy egy népcsoport vagy nemzet képviselői ugyanabból a fajból kerüljenek ki, mert különben annak a népcsoportnak vagy fajnak nem lesz hiteles vezetése, és ennek hiányában halálraitéli saját magát!”
      H.B.

      Kedvelés

  5. Kedves Híradmin!
    A tény vitathatatlan. De miben reménykedik azok széleskörű terjesztése eredményeként? Nemzetünk az elmúlt két évszázadban vezetői szinten olyan vérveszteséget szenvedett el, melyet nagyon nehéz túlélni, főkép úgy, hogy közben pedig az idegenek térhódítása jelentősen megerősödött a társadalom ezen rétegében mind politikai, mind gazdasági téren. 1848-49 után jött Trianon, melyet megelőzött az 1919-es “dicsőséges tanácsköztársaság, majd két világháború továbbá 1956. Alig százötven év alatt sikerült eltüntetni a nemzetre jellemező tulajdonságokat, mint például a szolidaritás, az egészséges tekintélytisztelet, az elődök, szülők megbecsülése stb, a társadalom széles rétegeiből. Végül a Magyar népnek a teljesen idegen állami berendezkedési forma, a demokrácia adta meg a kegyelemdöfést.
    Miként tudna felelősen dönteni össznemzeti ügyekben az, aki a saját és családja életében sem volt képes helyesen mérlegelni, gondolva példaként mondjuk a sok bedőlt hitelre?
    Az, hogy mi történik e csonka honban, nagy valószínűség szerint nagyon sokak előtt világos, de hogy a kialakult helyzetet miként lehetne orvosolni, ennek a helyes megválaszolása és annak kivitelezése van erős késésben.

    tétlény

    Kedvelés

  6. Le kellett csökkenteni a parlament létszámát,mert 386 talpig becsületes embert a magyar nép már nem tud kiállítani! Mai hír,hogy a jobbikos képviselők meccset néztek a parlamenti vita alatt……….
    Az eltelt 2 év alatt ők is megmelegedtek a helyen,és felvették ezt a hozzáállást,nemzeti ide vagy oda,a magyar már csak ilyen………szar!

    Dolfi

    Kedvelés

    1. dolfi!
      Ha MAGYAR lennél ilyet nem írnál le!
      A jobbikos vezetők 85% ka zsizsik, ezt te is tudnád ha nem a MAGYAROK ilyen ledegradáló minősítésével foglalkoznál, hanem a tényeknek olvasnál utána! Vagy ne agy isten te is utána járnál egy két úgynevezett jobbikos vezetőnek.
      Most éppen a jobbikos szegedi klánról derült ki, hogy holokamuszt pénzből vásárolta be magát a jobbikba, és most nagy hévvel zülleszti szét a még ott lévő MAGYAROKAT.
      De ilyen a többi párt is, majd minden pártot a zsizsik alapított, és ha nem 2-3 éven belül bevásárolja magát a párt vezetőségébe, és ha még ez sem, meg megszüntetteti a piszkos rebellis pártot.
      Tehát nem a MAGYAR szar, hanem azok a paraziták akik MAGYARNAK adják ki magukat!!!
      No meg az ilyen emberek akik MAGYARUL szidják a MAGYART!!!!
      Látszat dolgok miatt!
      Bár ez az egész pont erről szól tehát még gratulálhatnék is, ha nem minket MAGYAROKAT aláznátok éppen.
      Kicsi lesz nektek ez a föld zsizsikek, nincs már egy olyan hely ahol ne gyűlölnének titeket.
      Ha innen is kitelik az időtök, hova fogtok költözni?
      A holdra?
      Ajánlok egy jobbat egyenest a Napba!
      Az lesz ám a holokauszt 🙂
      Alektó

      Kedvelés

  7. Erre mondom, hogy Magyarország történelmének felkete lapjait írják.
    Ezek éjjerliőrnek sem alkalmasak, mert elalszanak. Egy nemzetet képviselni??? Ezek??? Sem felelősség, sem lelkiismeret, sem elkötelezettség, sem nemzeti érzés. Amikor felébresztik, megkérdezi a szomszédját, hogy most melyik gombot kell nyomni.
    No, ezt próbálná megcsinálni valaki a Hankookban, vagy a Suzuki művekben 90 ezerért!
    Rohadjanak meg az ilyen politikusok! Az ilyen áruló, csak a létszámot kitöltő senkik és bábkormányok taszították Magyarországot szakadékba!
    Magyarországnak nincs kormánya. Ezek a felvásárlók helytartói.
    Nagy Péter

    Kedvelés

  8. RE:Dolfi
    Örülök, hogy németként érdeklődsz a MAGYAR politika iránt, de mielőtt megsértenél valakit nemzeti érzésében, nem kéne kőrül járnod a témát?
    Ezért tudják a világban a zsizsikek lejáratni a MAGYAROKAT.
    Mert a látszatra figyelnek, az emberek (te is)világ szerte, nem néznek az úgynevezett hírekn mögé.
    Itt ez a fénykép esete is. Egy zsizsik qrva fekszik az asztalon és alszik, nem azt mondják, hogy nézd a zsizsiket mit csinál, hanem azt,hogy a MAGYAR parlamentben ezt lehet csinálni. Hát persze, hogy lehet ez a cél a MAGYAROK lejáratása.
    De lehetne folytatni Bécsbe ki írja az osztrák, hogy MAGYAR ne lopj, közben mindenki tudja, hogy cigányok a tolvajok és nem MAGYAROK.

    De nem érdekli a világot, hogy igaztalanul bántotok egy népet, csak szajkózzátok a zsizsik újságok baromságait.
    Amire azt mondhatnám, hogy hajrá úgy kell nektek, ha nem tudnám mi a célja a zsizsik parazitáknak.
    Nevezetesen az, hogy most MAGYAROK akarnak lenni zsidó vallással.
    Mert eddig voltak, kazárok, aztán lettek zsidok most meg MAGYAROK akarnak lenni.
    Egy parazita faj asszimilációjának vagyunk megint a tanúi.
    Ezt a sátán imádó parazita népet az jellemzi, hogy mielőtt ki irtanak őket a sok szemétségért amit tettek, mindig más nevet és külsőt, gazdatestet rabol magának.
    És ha nem akartok ti is németek erre a sorsra jutni jobb volna ha felébrednétek.
    Mert lehet, hogy még nektek van egy kis időtök ezt kivédeni.
    És ezért meg én szólok nektek időben!

    UI: Bár tudtommal a ti merkeletek is egy zsizsik leszbikus.
    http://1.bp.blogspot.com/_Y7j0M3tqvYI/TE8qJZZm4RI/AAAAAAAAF2s/vQgXKbCz7uM/s1600/merkel.bmp
    Tehát már nektek sem sok időtök van hátra.
    Alektó

    Kedvelés

  9. Magyar kormányt kell hatalomra juttatni és kirugdosni a parlamentből majd az országból is ezeket az élősködő férgeket.

    Figyelembe véve azt a körülményt, hogy a jelenkori kommunista banksikkasztók, Princz Gábor őrnagy elvtárs fiacskája, az Agrobankos ügyek, a jéghegy csúcsa Kulcsár elvtárs és Shcönthal Henrik és csapata stb. valamennyien az induló vagyonukat függetlenül attól, hogy milyen státuszt töltöttek be a hieralchiában, ettől az első ávós vagyonellopástól eredeztetjük.

    Végeredményben 1956 legnagyobb tanulsága az, hogy a kommunista párt főtitkárai zavarmentesen leszámolhattak azokkal a párttársaikkal, akik bármikor tanúskodhattak volna bármelyikük ellen. Az a gyilkossági hullám, amelyről a „széles dolgozó tömegek” még csak gyengéd tájékoztatást sem kaptak a maga valóságában, fényesen bizonyítja, hogy a többször átkeresztelkedett régi kommunista gyilkos elvtársak a többszöri névváltoztatási kísérletük után sem hagytak fel eredeti zsákmányszerző tevékenységükkel és teljesen mindegy az, hogy az ostobáknak tartott tömegek előtt azt mesélik, hogy a kommunizmus hajója 56-ban itt süllyedt el Magyarországon, a sajnálatos ám igaz tény, ez csupán két generációs elvtársi tettestárs kör likvidálását jelentette, és a magukat szocialistáknak átkeresztelőknek a feltámadási kísérletét.

    H.B.

    Kedvelés

  10. Dögleni kell a parlamentben te ingyenélő mocsadék? Ezért fizetlek te utolsó munkaképtelen némber? Ha már ennyi pénzt felmarkolsz havonta, ha már ennyi pénzt kifizetünk neked, mi adófizetők, legalább pihend ki magad otthon, ne a munkahelyeden! Fákkjú!

    tisztességes adófizető

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.