Eljött az Antikrisztus kora?

Mondex logo

Az alábbi írást egy olvasói levél figyelemfelkeltése alapján találtam. A levél arra figyelmeztet, hogy beültetett bio-chipekkel már alkalmazható az emberek tévedhetetlen és nyomon követhető megkülönböztetése, azonosítása. Így kezdtem el keresgélni, s találtam erre az írásra, ami egyesek számára talán nevetséges, de mindenképp megszívlelésre ajánlom, mert létező technikát és alkalmazást mutat be. A bibliai idézetek korrektek, s láthatóan nem fölöslegesek. Bátran ajánlom olvasóink szíves figyelmébe. (Híradmin, NIF)

A végső idők jelei: microchip-ek

A MOTOROLA cég gyártotta mikrochip. Számtalan beültetést fejlesztettek ki az emberi felhasználás céljából.

A TRANSPONDER:

 

Transponder_chip

egy módszer, a microchipben lévő információk olvasatának elraktározására. A „bio chip” mérete 7 mm hosszú és 0,75 mm széles. Olyan nagy, mint egy rizsszem. Egy Transponder-t, és egy feltölthető lítium elemet tartalmaz. Az elem egy termopár körrel tölthető fel, amely elektromos áramot termel a testhőmérséklet változásból eredően. Emlékezz erre a cég névre, és a logóra: MONDEX. Több, mint 250 részvénytársaságot, és 20 országot foglal magába a MONDEX-en osztozók száma az egész világon, és számtalan nemzet tartja privilégiumának a módszer használatát. Köztük:

Great Britian, Canada, U.S.A., Australia, New Zealand, Israel, Hong Kong, China, Indonesia, Macau, Malaysia, Philipines, Singapore, Thailand, India, Taiwan, Sri Lanka, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Panama, Honduras, El Salvador & Brazil.

A MONDEX másfajta SMARTCARD szisztémákat is használ, különösen amióta felvásárolta a gyártó cégek részvényeinek 51%-át. Akkor most kérdezd meg magadtól: végül is, mit tehet az velem? Több, mint $1.5 Millió Dollárt költöttek annak a fejlesztésére, hogy felfedezzék a legjobb helyet az emberi testen, ahová a „BIO-chip” behelyezhető.Két megfelelő, és hatékony helyet találtak – A FEJEN, a haj alatt a homlokon, és a KÉZFEJEN, egészen pontosan a jobb kézen.

 

Megbélyegzettek

„És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma.” (Jelenések könyve 13:16-17.)

 

 

 

Bio-chip a kézben

 

 

 

 

Nem túl sok egy kicsit a véletlen? Egybillió “bio-chip” termelődik egy évben a MONDEX által.

Mondex-mikrochip

Ennyi a múlt év termelése. Felfedezték, hogy ha a chip egy kártyán lenne, számtalan komoly problémával kellene szembenézni. A chip levágható lenne, és fals információra is kicserélhető. Az értékkel manipulálni lehetne, ellopható lenne, vagy egyszerűen elveszíthető. Végül a kártya egy-két év után elhal, megszűnik működni. Befejezésképen: a készpénz bizonytalanná válik az üzletekben. Csak egy megoldás van a problémára. Követni a MOTOROLÁT, behelyezni a “bio-chipet” a jobb kézre, vagy a homlokra, ahonnét nem lehet elmozdítani. Ha az sebészetileg elmozdításra kerül, a piciny kapszula megsérül, és az emberi test érintkezik a lítium vegyülettel, és a mikrobaktériumokkal. (Ez fekélyt okoz azon a helyen.*) A (Global Positioning System) GPS műholdas helymeghatározó rendszer azonnal jelzi, hogy elmozdították, és riasztja a területileg illetékes hatóságot. Jegyezd meg! A

MONDEX annyit jelent: “Pénz van a jobb kezeden.” MON=MONetary=pénz. DEX=DEXter=Jobb-kéz.

*A fordító megjegyzése: „Ekkor hallottam, hogy a szentélyből egy hatalmas hang így szólt a hét angyalhoz: “Menjetek el, és öntsétek ki Isten haragjának hét poharát a földre!” Elment az első, kiöntötte a poharát a földre, és csúnya, rosszindulatú fekély támadt azokon az embereken, akiken a fenevad bélyege volt, és akik az ő képmását imádták.” (Jelenések könyve 16:1-2)

Komolyan veszed? Ha érdekesnek találod ezt az üzenetet, TERJESZD AZ EGÉSZ VILÁGON! Gondolj szüleidre, barátaidra és testvéreidre, mindenkire, akit ismersz… Meg lesznek (az emberek) „bélyegezve”…

Neked most van egy információd, de ha még kétségbe vonod ezt az információt, tedd a következőt. Menj a http://www.google.com-ra. Keresd a következő szót “VERICHIP” és olvassd a néhány megjelenő linket. Tedd ugyanezt a “MONDEX SMARTCARD” szóval is. Nem tarthatod magad tovább tudatlanságban! Most az információért felelős vagy.

A következő mákszemnyi apróság az RFID (Radio Frequency ID) chip. Mellette egy rizsszem.

Rádiófrekvenciás azonosító chip

 

 

 

 

 

 

Emlékeztetőül:

AZ UTOLSÓ IDŐKRE NÉZVE HÉT FÉLE JELET FIGYELHETÜNK MEG:

1./ A természet jeleit.

2./ A társadalom jeleit /mint Noé idejében/

3./ A technológia jeleit.

4./ A gyülekezet jeleit.

A hamis New Age = Új Korszak! – tanításait, melyek be akarnak lopakodni a közösségekbe is.

5./ Izráel jeleit

6./ A világpolitika jeleit. Az egy világigazgatási rendszer előkészületeit.

7./ A próféciák jeleit. Amelyek már beteljesedtek, és amelyek még ezután fognak megtörténni.

RÉSZLETEK DR. CHARLES SANDERS TANÚSÁGTÉTELÉBŐL,

AMELY AZ UTOLSÓ IDŐKRE VONATKOZIK

Testvérünk évekkel ezelőtt, mint tervező mérnők dolgozott — speciálisan a computer microchipek területén. Egy kutató csoportnak volt a vezetője. Ez a csoport az egészségügy részéről azzal volt megbízva, hagy dolgozzon ki egy olyan microchipet, ami az emberi testbe beépíthető és alkalmazható a mozgássérült betegek megsegítésére. Erre a kutatásra abban az időben 1,5 millió dollárt fordítottak.

A kutatás sikerrel járt, a microchipek különböző változatban ki lettek kísérletezve és ma többféle formában, többféle célra alkalmazzák őket.

A kísérletek során sokféle microchip jött létre.

Észrevettük, hogy némelyik képes befolyásolni az illető idegrendszeri működését, megváltoztatni viselkedését, kedélyállapotát.

Mindez természetesen kísérletezéseinknek csak egy-egy fokozata volt.

Ahogy haladtunk előre, a chip egyre kifinomultabbá és komplikáltabbá vált.

Majd eljutottunk arra a pontra, amikor rájöttünk, hogy lapos alakú chipet nem használhatunk a szervezetbe való beépítésre, mert nem dolgozik.

Egy más formájú chipet kellett terveznünk, olyant, ami nagyon kicsiny (kb. mint egy rizsszem), s ma már az ilyen bőr alá injekciózható computer microchipet széles körben alkalmazzák az állatok megjelölésére.

Los Angelesben pl. van egy vállalkozási csoport, akik azt állítják, hogy egy billió háziállatot (kutyát, macskát stb…) képesek ellenőrzésük alatt tartani és hollétüket pontosan kimutatni.

Megj.: Ilyen műtéteket már Budapesten is végeznek az állatorvosok.

Azért beszélek erről nektek, mert ezek a dolgok valóságosak és haladunk előre az úgynevezett “microchip pozitív identification” a személyek microchippel való „pozitív azonosítás” elnevezésű megjelölésének szisztémája felé.

Közel másfélmillió dollárt használtunk föl a kísérletezések során.

Az egyik fő kérdésünk az volt, hogy a szervezet melyik részében kell elhelyezni a computer mikrochipet. A chipbe 250.000 részecske van beépítve, ezek között van egy feltölthető piciny lítium elemecske.

Az egyik megoldásra váró probléma az volt, hogyan lehetne feltölteni ezt az elemet? Tudtuk, nem tehetjük vele azt, amit az óránkkal, amiben évenként cseréljük az elemet. Így magába az elembe kellett beépítenünk egy kis feltölthető áramkört, ami majd a test hőmérséklet-változásának hatására töltődik. Sok pénzt adtunk ki arra a kísérletezésre, hogy megtudjuk, a test melyik részében van a leggyorsabb hőmérsékletváltozás?

Amikor a jelentést visszakaptuk, ez állt benne:

1. a homlok hajtőnél lévő részén és

2. a jobb kézfejen.

A feladat megoldása közben a magam részéről volt egy olyan dolog, ami nagyon nyugtalanított. Ez az elemhez felhasználandó lítium volt. Tudtam, hogy ebben az anyagban olyan veszélyek rejlenek, amik később bizonyos problémákat okozhatnak, ezért szerettem volna más anyagot használni az elemhez, de feletteseim ezt nem hagyták jóvá.

Később, mikor Isten ráhelyezte életemre az Ő elhívását, és fokozottabban kezdtem tanulmányozni a Szentírást, akkor értettem meg, miért volt bennem ez a nyugtalanság, de erre majd később térek rá.

Szeretném, ha most odafordítanátok a Jelenések könyve 13:16 részéhez, verséhez, ahol mutatok nektek valamit. A Biblia azt mondja: „És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg,” Amikor ezt olvastam, azt mondtam: Istenem, de jó, hogy én ezt nem tettem! Nem volt részem abban, hogy én valakire is bélyeget helyezzek /De Isten azt mondta, nézd meg a „bélyeg” és a „bélyegzés” szó jelentését a görögben. Görögben a ”bélyegzés” szó “chiragma” fonetikusan írva, jelentése annyi, mint – egy karcolás, egy jelzés, egy bélyeg, vagy egy bevágás. Az előbbi szó elvisz bennünket egy másik görög szóhoz “charegsz” fonetikusan, aminek jelentése: valami, aminek hegye van, egy hegyes, beszúró alászúró eszköz.

Amit János látott – mikor Jézus a Jelenések könyvében leírt dolgokat mutatta neki – hiszem, hogy nem volt más, mint egy olyan tű, amit most használnak a microchip bőr alá való beszúrásához

Azokon a konferenciákon, melyeken részt vettem Luxemburgban, Londonban, San Franciscóban és más helyeken, összesen tizenhét ilyen “New Word Order” = „Új Világrend” gondolatával foglalkozó tanácskozáson voltam jelen. A hátterében mindig ott volt az újfajta azonosítási rendszer kidolgozásának kérdése. Testvéreim, ez nem egy “Bar Code” (vonalkód) lesz, amivel ma az árukat jelölik meg, mert egy “Bar Code”-ba nem tudsz elég adatot tárolni. Hiszem, hogy a személyek azonosításához legjobban felhasználható eszköz: a computer microchip bőr alatt.

Szeretném megemlíteni, hogy ma reggel abban a templomban, ahol részt vettünk az istentiszteleten, egy férfi jött hozzám, aki állami alkalmazásban áll. Elmondta nekem, hogy a közelmúltban részt vett egy értekezleten, ahol kijelentették, hogy az államigazgatás kulcspozícióit elfoglaló személyek kapni fogják a microchipet.

Isten valami mást is mutatott nekem a Jelenések könyve 13:3-ban megírt antikrisztusi 666-nak jelentőségével kapcsolatban.

Kutatásaim során megértettem, hogy a hatszázhatvanhatot kifejező szónak görög jelentése elvisz bennünket a “stigma” szóhoz, ami megmagyarázza annyit jelent, mint: – átütni ‚átlyukasztani, beleszúrni egy jelet a tulajdonjog felismerése végett.

Őrállóul állítottalak téged, hogy fújjad a trombitát!

 

 

 

“Ha ezt mondom a bűnösnek: Bűnös vagy, meg kell halnod! – és te nem mondod meg, és nem figyelmezteted a bűnöst, hogy rossz úton jár, akkor az a bűnös meghal ugyan bűne miatt, de vérét tőled kérem számon. De ha te figyelmeztetted a bűnöst, hogy térjen meg útjáról, és az nem tért meg útjáról, akkor az meghal a bűne miatt, de te megmented a lelkedet.” (Ezékiel 33:8-9 ).

Testvérek, azért vagyok itt elmondani nektek ezeket, mert napjainkban a dolgok sokféle formában függnek össze egymással. Vannak gyermekek Floridában, a napközi otthonokban, ahol már kapják a microchip megjelöléseket. Ez a módszer sok-sok helyen van már használatban. Adják pl. olyan betegeknek, akik betegségükből kifolyólag nem tudnak tájékozódni, könnyen elbarangolnak, eltévednek, a chip segítségével könnyen megtalálhatják őket.

Még egy másik dolgot is szeretnék mutatni, amit korábban már említettem nektek. Én harcoltam a microchip elemben lévő lítium anyag használata ellen, de legyőzettem, s így megmaradtak a lítiumnál. Annak idején beszéltem egy orvossal a Bostoni Medical Centerből, s kérdeztem, hogy mi a véleménye a koncentrált lítium használatáról a microchipben? Mi történik, ha a chip tönkremegy és kifolyik belőle a lítium. Ez az orvos egy ateista volt. Azt válaszolta: nagyon fájdalmas sebet, fekélyt okoz.

Azután olvastam a Jelenések könyve 16:2-ben lévő Igéket:

Elment az első,

kiöntötte a poharát a földre, és csúnya, rosszindulatú fekély támadt azokon az embereken, akiken a fenevad bélyege volt, és akik az ő képmását imádták.”

 

 

 


Szeretném kiemelni néktek a “fekély” szót. Nézzétek meg, hogy ez egyes számban van írva. A baj nem fekélyekben, hanem fekélyben fog jelentkezni. Hiszem, amikor a világra elérkezik majd Isten ítéletének ez a szakasza, az Igében leírt esemény hatására a bőr alatt lévő microcipek fel fognak pattanni, a lítium kiömlik, és azokon, akik magukra vették az antikrisztus bélyegét, az antikrisztus tulajdonjogát elismerő pecsétet, azokon megjelenik a fájdalmas fekély.

Tudjuk, hogy Isten Mindenható. Mindentudó és egy időben Mindenhol jelenlévő Isten! Most mit tehet az antikrisztus? Neki fel kell használnia minden létező technológiát arra, hogy az embereket ellenőrzése alatt tartsa. És fel is fog használni mindent, ami csak lehetséges.

Egy üzenetet hoztam számotokra, és az üzenet: hogy a technológia már itt a fejünk fölött van, 23 műhold formájában, amik képesek teljes pontossággal leolvasni egy postabélyeget, ha ott fekszik valamelyik teniszpályán. Ha arra gondolsz, hogy titokban tarthatod azt, hogy ma ide jöttél a templomba, tévedsz! A műbolygó minden percben le tudja olvasni a parkolóban

lévő kocsid rendszámtábláját különösebb probléma nélkül. A technológia itt van!

Három héttel ezelőtt jelentették be, az új műholdakat,

az úgynevezett Low Eart, Orbaining Satellites = alacsonyan szálló, földet fürkésző műholdakat. Melyek elől senkinek nem lesz lehetősége elfutni vagy elrejtőzni.

 

 

 

 

Most sokan mondják még – a bekövetkezendőket mi el fogjuk kerülni, ilyen dolgok nem fognak velünk megtörténni. Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ezek a dolgok máris történnek!

Mondhatnám nektek, hogy a szisztéma gyors lépésekkel halad a pénz nélküli társadalom megvalósítása felé. A hitelkártyák, és egyéb kártyák helyét hamarosan átveszi majd az “okos kártya”. Amerikában arról tárgyalnak az Illetékesek, hogy ilyen kártyát fog kapni minden felnőtt, s minden gyermek. Erre a kártyára az adatokat ugyanúgy rá tudják rakni, mint az általunk készített computer microchip, amit a homlokba, vagy kézfejbe ültetnek be. Az adatokat, információkat, ezeken elektronikusan lehet letörölni vagy hozzáadni. A szisztéma tehát – mint látjátok – teljesen kész az emberek, megjelölésére.

Gyorsan haladunk ebbe az irányba. Amerikában a szociális segélyezési szisztémával szemben elkövetett csalások összege negyedévenként 500 millió dollár. Illetékes személy nyilatkozott a televízióban egy interview keretén belül, és kije1entette, hogy a csalásokat hamarosan meg fogják szüntetni, mert meg fog történni a minden kétséget kizáró személyazonossági jelölés.

Pozitive icentification. A beszélgetés vezetője kérdezte, milyen módszerrel? A válasz: „electronic media a bőr alatt”. Az Egyesült Államok Elnökének van hatalma hivatalosan kiadni a parancsot erre vonatkozólag, és olyan személyazonosítási rendszert felhasználni, amit a legjobbnak lát.

Vannak emberek, akik kérdezik tőlem: – Mi történik akkor, ha szívemben valójában nem értek egyet a bélyeg felvételével, de szorító körülmények miatt kénytelen vagyok megtenni? Nem lehet más válaszom nekem sem, mint amit Isten Igéje mond a Jelenések könyve 14:9-12-ben.

„Egy harmadik angyal is követte őket [ez már elragadtatás utáni esemény], és így szólt hatalmas hangon: “Ha valaki imádja a fenevadat és annak a képmását [aki IMÁDJA az antikrisztust], és felveszi annak a bélyegét a homlokára vagy a kezére, az is inni fog az Isten haragjának borából, amely készen van elegyítetlenül haragjának poharában, és gyötrődni fog tűzben és kénben a szent angyalok és a Bárány előtt;” (Jelenések könyve 14:9-12)

Apokalipszis

 

 

 

 

„gyötrődésük füstje száll felfelé örökkön-örökké, és sem éjjel, sem nappal nincs nyugalmuk azoknak, akik imádják a fenevadat és az ő képmását, és akik magukra veszik az ő nevének bélyegét. Itt van helye a szentek állhatatosságának, akik megtartják az Isten parancsait és a Jézus hitét”.” (Jel 14:11-12)

Újra csak azt mondhatom; hogy nincs más válaszom: NE VEDD FEL! Ez nem olyan dolog, amivel játszani lehet! HA FELVETTED, NEM TUDOD VISSZAVONNI!!!

Ott ültem a nagy államvezető férfiakkal Luxemburgban a konferencián, mikor arról beszéltek, hogy mindaddig lehetetlen az embereket ellenőrzésük alatt tartani, amíg nem tudják egyenként megkülönböztetni és nyilvántartani őket. Annyi visszaélés és csalás történik szerte a világban, mert nem tudják ellenőrizni és nyilvántartani őket. Valakinek lehet hamisított igazolványa, lehet valakinek más által elveszített igazolványa, lehet valakitől kölcsönkért igazolványa, de ha ott van a microchip a kézfején, vagy a homlokon, azt nem lehet elveszíteni. Te elveszítheted a kulcsodat, de nem veszítheted el a fejedet. Ezt nem lehet hamisítani, ezzel nem lehet manipulálni. Ha valaki ellopja a kezedet, és magával viszi, hogy élelmet vásároljon magának a pénztárnál, mindjárt tudni fogják, hogy valami nincsen rendben. Ma ez az egyik legmegfelelőbbnek látszó személyazonosságot jelölő módszer, és testvéreim, ez itt van, ezt használni fogják, ez általánosítva lesz! Ma például beszéltem valakivel Svédországból, aki elmondta hagy ott már hatezer embernek beültették a microchipet, minden probléma nélkül. Ezt a módszert alkalmazni fogják világszerte. Az előbbi Igénk az egész világról beszélt, nemcsak Amerikáról. Tudjuk, a megbízottak komolyan dolgoznak az “egy világigazgatási rendszer” kidolgozásán!

Sok mindenről tudnék még beszélni nektek.

De a FŐ ÜZENET mindabban, amit ma elmondhattam:

NE VEGYÉTEK FEL AZ ANTIKRISZTUS PECSÉTJÉT!

Jézus mondja – zárjuk szívünkbe, akkor megtartatunk!

„Mivel megtartottad állhatatosságra intő beszédemet, én is megtartalak téged a kísértés órájában, amely el fog jönni az egész világra, hogy megkísértse azokat, akik a földön laknak.”

„Aki győz, örökölni fogja mindezt, és Istene leszek annak, az pedig fiam lesz. De a gyáváknak és hitetleneknek, az utálatosaknak, gyilkosoknak és paráznáknak, a varázslóknak és bálványimádóknak, és minden hazugnak meglesz az osztályrésze a tűzzel és kénnel égő tóban: ez a második halál.” (Jel. 3:10, 21:7)

JÓL GONDOLD MEG TESTVÉREM, HOGYAN CSELEKSZEL!!!!!!!!!!!

MIT HOZ A JÖVŐ?

National Geographic Channel:

A megfigyelő technikák már mindenütt jelen vannak. A csúcseszköz azonban talán nem kívülről fog követni minket. A testünk belsejében fog együtt élni velünk, és nemcsak a kilétünkről, hanem az összes működésünkről tájékoztat majd.

A jövő megfigyelő módszere a rotterdami Baja Beach Klubban már valóság. A Bajába olyan elit kör jár, akik mások, mint a többi vendég. Nem kell igazolniuk magukat, és készpénzzel fizetniük ételért-italért. Hogy beléphessenek a klubba, csupán a karjukat, amibe egy mikrochip van beültetve, kell egy leolvasó alá tartaniuk. A technikát “rádiófrekvenciás azonosításnak” nevezik. Maga a mikrochip alig nagyobb egy rizsszemnél. A chip rádiójelet bocsát ki magából, amelyet egy leolvasóval fogni lehet. Minden apró chipnek van egy azonosítószáma. A leolvasó egy adatbázishoz csatlakozik, amely beazonosítja a személyt, sőt, még többre képes. Technikailag nincsen határa annak, mennyi információt tárolhatnak benne.

Már most vannak olyanok, akiknek egészségi állapotáról mikrochip tájékoztat. Egyesek szerint hamarosan mindenkit egy mikrochip révén fognak azonosítani, és ezzel az új módszerrel megfigyelni. Húsz év múlva lehet, hogy az összes újszülöttbe mikrochipet ültetnek majd, ami egész életében a testében marad, és mindenféle információ összegyűjthető rajta. Tehát ha valami baja van, leolvassák a mikrochipjét, és rögtön tudják róla, kicsoda.

A beültetett azonosító chip csupán a kezdet. A jövőben a mikrochipet GPS nyomkövetéssel lehet majd kombinálni. Így bárkit, bármikor, bárhol fel lehet kutatni. Szülők és kutyatulajdonosok már most is használnak GPS-t szeretteik követésére. Az Egyesült Államokban mintegy 7500 elítéltet figyelnek GPS-szel, és ezek az eszközök idővel csak egyre kisebbek lesznek. Bár beültethető GPS még nem létezik, csupán idő kérdése, mikor kerül minden bűnöző – vagy akár minden állampolgár – testébe azonosító chip.

Az egykori tudományos fantasztikum immár valósággá válik. De minél elképesztőbb, annál ellentmondásosabb mindez. A világ országaiban a biztonság nevében megpróbálják átrajzolni a megfigyelés és a magánélet közötti határvonalat. Csak az Egyesült Államoknak több mint harmincezer lehallgató-állomása üzemel a világ minden részében, legalább száz kémműholddal együttműködésben. Három másodpercenként annyi információ gyűlik össze, ami megtölthetné a Kongresszusi Könyvtárat. A kormányok azzal érvelnek, hogy e módszerek a biztonságunkat növelik. A hatóság azt állítja, hogy ebben a veszélyes és behálózott világban minden korábbinál nagyobb szükség van a megfigyelésre.

Az alábbiakban szeretnénk megnyugtatni a kedves olvasót, hogy a fent említett, ESETLEG rémületet keltő KÉNYSZERÍTŐ események csak az elragadtatás után teljesednek be.

 

 

 

 

Tehát az újjászületett keresztények – akik behívták a szívükbe Jézust – a megpróbáltatás idején már nem lesznek a földön.

(Forrás: Világvége Magazin)

Nemzeti InternetFigyelő

 

36 című bejegyzés “Eljött az Antikrisztus kora?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ennek az írásnak már rég ideje volt megjelennie. Tájékozódjatok még jobban a témáról. Példaként említem a veripay rendszert Új-Zélandon: lehet a jövőben már az autópályára sem hajthatsz rá, ha nincs mikrocsip a kocsidban! Erre kellenek a fizetős autópályák a jövőben: röghöz kötése, városi rezervátumokba zárása sokaknak. Aki nem hiszi járjon utána. Ez a verichip “cége”: http://www.positiveidcorp.com/ . De a megbélyegzés már itt is készülődik, figyeljétek e nevet: http://www.pid-labelling.co.uk/ .
    Egy valószínű tévedés az írásban: az elragadtatás sokak bibliaértelmezése szerint a nagy nyomorúság vége felé lesz, nem előtte!!! A nagy nyomorúság alatt sokaknak kőkorszaki körülmények között kell élni, elmenekülni a városokból, és a még megtéríthető embereket megmenteni. Ezen értelmezés szerint Isten segítséget ad ehhez a munkához, és utána jön az elragadtatás. Lehet, hogy ideje készülődni, érdemes komolyan venni a fenti írást.

    Kedvelés

  2. Már vagy két éve olvastam ezt valamelyik weboldalon. És akkor is hülyeségnek tartottam. Aki írta, az jó képzelőerővel áldatott meg, de semmilyen realitásérzéke nincs. Minden korban voltak olyanok, akik a véget, a Jelenések Könyvét behelyettesítették. Épp úgy, mint Nostradamus jóslatait. Az alapigazság: “Nem tudjátok sem a napot, sem az órát!” – ennyi. Persze a sátán dolgozik a világban, ezt látjuk, érezzük, tapasztaljuk. De Istent legyőzni nem lehet! Jó lenne a teljes Bibliát olvasgatni (Főként Krisztus tanításait és “programbeszédét”, a Hegyi beszédet) az efféle ostoba agyszülemények helyett.

    Kedvelés

    1. Tisztelt Stoffán Úr!

      Higgye el, hogy én is ismerem a Szentírást, hisz magam is hívő ember vagyok, s úgy is nőttem fel, ilyen családban. Elég szomorú, hogy hülyeségnek tartja az írást. Ugyanis abban igaza van, hogy sem a napot, sem az órát nem tudjuk, hogy mikor jön vissza az Úr, de ez is igaz: “Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el: álljatok ellene a hitben szilárdan, tudván, hogy ugyanazok a szenvedések telnek be testvéreiteken e világban.” (1Pt 5: 8-9)

      Abban is igaza van, hogy Istent legyőzni nem lehet, sőt Ő már legyőzte a Sátánt, de a Jelenések könyvében leírtak is igazak, és be fognak következni! Akár tetszik Önnek, akár nem! S az a bélyeg rá fog kerülni sok-sok emberre.

      Ez az írás semmiféle jóslást nem tartalmaz (szemben az Ön által emlegetett Nostradamus jóslatokkal), hanem már létező tényekre hívja fel a figyelmet, puszta tényeket sorol fel, s az a bizonyos benne említett klub már egyfajta főpróbája a rendszernek. Azt Ön sem tagadhatja, hogy a világ jelenlegi urai gonosz emberek, s nem Isten gyermekei, hanem a Sátán rabszolgái! S ha létrejön a Világkormány (már pedig ezek az emberek azon dolgoznak, hogy létre jöjjön), akkor annak vezetője igenis az Antikrisztus embere lesz, ha nem maga az Antikrisztus! És ha a – már létező és alkalmazásban is lévő – világazonosító (a beültetett bio-mikrochip) általánosan bevezetésre kerül, akkor valóban megvalósulhat az a Jelenések könyvében leírt néhány mondat, hogy: “És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma. Itt van helye a bölcsességnek! Akinek van értelme, számítsa ki a fenevad számát, mert egy embernek a száma az. Az ő száma pedig hatszázhatvanhat.” (Jel 13: 16-18).

      Tudja-e Ön, hogy mi az OTP egyik vezetékes telefonszáma? Elárulom: (+36-1) 3 666 666, vagy vidékről: +36 40 366 666, mobilon is ez, 20,30 vagy 70-es körzetszámmal. Tovább megyek, a nem éppen Istennek tetsző egyik ezoterikus
      (jóslással, jövendőmondással foglalkozó) társaság hívószáma (ha jól emlékszem, bár csak egy kis ideig láttam a számot): 06-90/666-666. Ez puszta véletlen, mondhatja Ön, de én nem tartom véletlennek (nem is hiszek a létezésében), hogy
      éppen ezek – a pénzvilág és a jóslással, jövendőmondással foglalkozók – szeretik ezt a számot.

      Valóban jó lenne, ha Ön is a teljes Bibliát venné figyelembe. Mert abban nem csak számunkra kellemes dolgok vannak megírva, hanem komoly figyelmeztetések is! Még egy idézet: “Legyetek tehát éberek és szüntelen könyörögjetek, hogy kimenekülhessetek mindazokból, amik történni fognak, és hogy megállhassatok az Emberfia előtt.” (Lk 21: 36) Ezt is Jézus mondta, amikor az Emberfia eljöveteléről beszélt. Azok félelmetes idők lesznek. Olvassa el az egész szakaszt a nagy megpróbáltatás idejéről szóló szavaktól kezdve (Lk 21: 7-36)

      kicsi Péter

      Kedvelés

      1. Kedves “kicsi Péter”!
        Semmi szándékom elkeseriteni,csak szeretném ÓVNI attól,ami Önre vár ezután a hozzászólása után! Lesz Ön még minden,csak úriember nem,úgyhogy készüljön fel rá!!!! Ha megfogadja a tanácsom-ne válaszoljon-Kérem szépen!!!!!

        Kedvelés

      2. Voltaképpen igazat adok Önnek, csupán én annyiban gondolkodom másképpen, hogy igyekszem a Szentírást és Jézust a gondolataim középpontjába állítani, és rábízni magam Istenre. Csippel vagy anélkül. Ennek a mai Sodoma és Gomora-i világnak úgyis vége lesz hiszen ez is benne van az Irásban. Mi emberek félhetünk és hihetjük vagy nem ezeket a gazságokat, amelyeket lehetséges, hogy valóban bevetnek ellenünk, de Jézus azt mondta, hogy egyetlen hajszálunk sem görbül meg, ha van hitünk. És azt is mondta, hogy a pokol kapui sem vesznek erőt az Ő tanításán. Én tehát jobban szeretem ebből a megvilágításból szemlélni a világot, amelyet egyben szánok is, mert félni tudunk, de bízni annál kevésbbé. Hinni meg szinte nem is….

        Kedvelés

      3. “Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
        Hiszek egy isteni örök igazságban,
        Hiszek Magyarország feltámadásában!”

        Kányádi Sándor
        Az én miatyánkom

        Mikor a szíved már csordultig tele,
        Mikor nem csönget rád soha senki se,
        Mikor sötét felhő borul életedre,
        Mikor, kiket szeretsz, nem jutsz az eszükbe,
        Ó lélek, ne csüggedj! Ne pusztulj bele!
        Nézz fel a magasba, reményteljesen,
        S fohászkodj: MIATYÁNK, KI VAGY A MENNYEKBEN!

        Mikor a magányod ijesztőn rád szakad,
        Mikor kérdésedre választ a csend nem ad,
        Mikor körülvesz a durva szók özöne,
        Átkozódik a rossz: – Merre van Istene!
        Ó lélek, ne csüggedj! Ne roppanj bele!
        Nézz fel a magasba, és hittel rebegd:
        Uram, SZENTELTESSÉK MEG A TE NEVED!

        Mikor mindenfelől forrong a nagyvilág,
        Mikor elnyomásban szenved az igazság,
        Mikor a Pokol szabadul a Földre,
        Népek homlokára Káin bélyege van sütve,
        Ó lélek, ne csüggedj! Ne törjél bele!
        Nézz fel a magasba, hol örök fény ragyog,
        S kérd: Uram, JÖJJÖN EL A TE ORSZÁGOD!

        Mikor beléd sajdul a rideg valóság,
        Mikor életednek nem látod a hasznát,
        Mikor magad kínlódsz, láztól gyötörve,
        Hisz bajban nincs barát, ki veled törődne!
        Ó lélek, ne csüggedj! Ne keseredj bele!
        Nézz fel a magasba, hajtsd meg homlokod,
        S mondd: URAM, LEGYEN MEG A TE AKARATOD!

        Mikor a kisember fillérekben számol,
        Mikor a drágaság az idegekben táncol,
        Mikor a gazdag milliót költ: hogy éljen,
        S millió szegény a nincstől hal éhen,
        Ó lélek, ne csüggedj! Ne roskadj bele!
        Nézz fel a magasba, tedd össze két kezed,
        S kérd: URAM, ADD MEG A NAPI KENYERÜNKET!

        Mikor életedbe lassan belefáradsz,
        Mikor hited gyöngül, – sőt, ellene támadsz,
        Mikor: hogy imádkozz, nincs kedved, sem erőd,
        Minden lázad benned, hogy tagadd meg ŐT,
        Ó lélek, ne csüggedj! Ne egyezz bele!
        Nézz fel a magasba, s hívd Istenedet:
        Uram, segíts, S BOCSÁSD MEG VÉTKEIMET!

        Mikor hittél abban, hogy téged meg becsülnek,
        Munkád elismerik, lakást is szereznek,
        Mikor verítékig hajszoltad magad,
        Később rádöbbentél, hogy csak kihasználtak…
        Ó lélek, ne csüggedj! Ne ess kétségbe!
        Nézz fel a magasba, sírd el Teremtődnek:
        Uram, MEGBOCSÁTOK AZ ELLENEM VÉTKEZŐKNEK!

        Mikor a nagyhatalmak a békét tárgyalják,
        Mikor a béke sehol, csak egymást gyilkolják,
        Mikor népeket a vesztükbe hajtják,
        S kérded: miért tűröd ezt? ISTENEM, MI ATYÁNK?!
        Ó lélek, ne csüggedj! Ne pusztulj bele!
        Nézz fel a magasba, s könyörögve szólj!
        Lelkünket kikérte a rossz, támad, s tombol…
        URAM, MENTS MEG A KÍSÉRTÉSTŐL!
        MENTS MEG A GONOSZTÓL!

        ÁMEN.

        UTÓHANG

        S akkor megszólal a MESTER, keményen – szelíden,
        Távozz Sátán – szűnj vihar!
        BÉKE, s CSEND legyen!

        Miért féltek kicsinyhitűek?

        BÍZZATOK! Hisz’ én megígértem Nektek:
        Pokoli hatalmak rajtatok erőt nem vesznek!
        Hűséges kis nyájam, ÉN PÁSZTOROTOK vagyok,
        S a végső időkig – VELETEK MARADOK!

        http://video.xfree.hu/?n=szilvi1113|fecb4e805b9aadb44429799f75d97a39

        Ebredj,magyar!GONDOLKOZZ.

        Kedvelés

    2. Ha valóban olvasgatod az egész bibliát,akkor világosan kéne látnod hogy itt nem Isten az aki veszélyben van,hanem mi magunk emberek!Maga a Sátán is tudja,hogy esélytelen a küzdelme Istennel szemben,az ő küzdelmük értünk,bennünk zajlik,a mi tetteink döntik el,hogy helyesen,vagy helytelenül cselekszünk-e!Szabad akarattal vagyunk felruházva,viszont a gonosz befolyást igyekszik gyakorolni mindenkire,hogy elterelje az emberiség tudatát Istenről!Isten ezzel ellentétben nem erővel akar vonzást gyakorolni,ő arra vágyik,hogy szeretetből közeledjünk hozzá!Ha tehát a Biblia Istentől ihletett könyv,ami útmutatóként szolgál az emberiség megmentéséül,akkor az az elejétől a végéig fontos,nem csak a hegyi beszédig már bocsika!Isten arra kér bennünket,hogy legyünk nyitottak,és éberen járjunk,mert csak az éber ember veszi észre a körülményekben rejtőző veszélyt,veszélyeket!Az az ostoba,aki nem jár nyitott szemmel,és eldobja magától a legnagyobb tudást,valamint aki fittyet hány a közelgő jelekre!Ez olyan,mintha értesülnél egy cunami közeledéséről,de te kiviszed a családodat a partra lubickolni!Valós a veszély,amit mindenki érez valahol legbelül,csak a nagy többség önigazságára támaszkodik!

      Krebs Christopher

      Kedvelés

    3. Csak mondani szeretném Önnek, hogy 2 hete láttam a Jézust és 2 szer is, nem régóta vagyok hívő és örülök neki, azon kívül megkértem az Istent hogy segítsen leszokni a cigizésről, ezelőtt napi 3 doboz vegyesen piaci és bolti, de volt példa az 5. doboz vételére is, és most már még késztetést sem érzek a dohány után. Ja 16 évig dohányoztam

      beata

      Kedvelés

  3. Hát ez tényleg fura ügy! Mondjuk, eltekintve attól, hogy egy rizsszemnél kisebb ( mert a cikk alapján vékonyabb) idegen testet egyáltalán nem nehéz dolog “épben” kivágni, vagyis a környező szövetekkel együtt. Ezt évtizedek óta végzik daganatok esetében. Ha viszont annak a chipnek a felülete annyira érzékenyre van készítve, hogy ettől is megsérül, akkor a delikvensnek egészen egyszerűen meg van tiltva a sportolás. De ha mindettől eltekintünk, akkor sem kellemes tudat a jövőre nézve. Reméljük, de sajnos alighanem hiába, hogy nem egészen igaz.

    Kedvelés

  4. Mikor először olvastam erről,döbbenten ültem a gép előtt,és kavarogtak agyamban a gondolatok.Most is ez történt-ahogy a kiegészítéssel még több információhoz jutottam a NIF által,amiért köszönet!!!-csak ülök,és arra gondolok:mi lesz még ezen a Földön,mit tehetnek még meg az emberekkel a tudatlanságukat kihasználva! És itt “ugrik be” rögtön,hogy gyermeket hoztam a világra – Akit szeretettel felneveltünk,- és mi is lesz Vele, és mindazokkal, akik fiatalságuk teljében várják életük jobbrafordulását. És akik majd ezután születnek!
    Őszintén összeszorult a szívem, és féltem a fiatal generációt. Nem minket, akik már “megéltük életünk javát”, hanem a jövő generációt. Nem tehetek mást, csak kérem a Teremtőt : Óvja Őket,és világosítsa meg az elméjüket, hogy tudjanak ellenállni,ennek a szörnyűségnek.

    Kedvelés

  5. ez egy rendkívül nehéz és hosszú cikk, mint ahogy a
    legnehezebb rész a Jelenések Könyve a Bibliában.
    Csak apró részletekben emészthető. mindenképpen
    hinni kell benne, lerántja a leplet a Sátánról, és kiemeli Isten dicsőségét. Ha akarsz magadnak szebb
    jövőt, olvasni kell a Jelenések Könyvét -szakaszonként
    Élj úgy, ahogy Jézus élne a mai világban..ez nem agy-
    rém, ez kőkemény valóság. Higgy a jóban, állj ellen
    a gonosz dolgoknak, áldott leszel…cselekedjél így…

    Kedvelés

  6. Volna neki jó, ha írja ő helyes , én már nagyon zavarodott, hogy olvasta ánglus vagy mádzsár, érezte én úgy mostan mint a délipu átjáró mellette mikor prédikátor amérikai szpíik nekem sokát áz utósó nápokró, nekem félelem lakik fejem meg kezem ha ránézek, tegyek mit nem is tudni. Van veszélyes kompjuter nékem, maádzsár vindóóz meg word nevű valami, beütni neked tools meg spelling check, vigyázat kódolva van F7, s azonnal neked mondja, hol kínai, hol ánglus szöveg van, de nem magyar beszél, próbálni te!

    Kedvelés

  7. Kedves “Éva anya”!

    Köszönöm féltő figyelmeztetését, de legyen nyugodt, én állom a sarat. Nem mai – éppen, hogy megtért – hívő vagyok, hanem kipróbált harcosa Istennek. S kötelességem fellépni minden szélsőség ellen. Azok ellen is, akik fanatikus megszállottsággal akarják megtudni a jövőt, s tájékozottabbnak hiszik magukat a tények valóságánál, de azok ellen is, akik (bennfentességükből – “ők aztán ismerik a Bibliát” – fakadó) önteltségükben kioktatják azokat, akik őszintén hisznek a Szentírásnak. Azokat akik nem bele magyaráznak, csak elfogadják, hogy az ott leírtak igazak, és azt komolyan is veszik. Tudja hölgyem, a kishitűség mellett az önteltség is bűn, mert kételkedik Isten szavában. Kicsi bűn vagy nagy bűn pedig nincs, ahogyan nem lehet egy nő kicsit vagy nagyon terhes sem.

    Aki pedig lenézi azokat, akik a létező veszedelmekről szóló figyelmeztetéseket komolyan veszik, s azokat félvállról kezeli, az Istent is félvállról kezeli. Mint aki többet tud nála. Láttunk már ilyet az egyháztörténelemben.

    Üdvözlettel: kicsi Péter

    Kedvelés

  8. Az, hogy lesz büntetés ezért az életvitelért amit műveltetnek velünk nem kétséges. De szerintem sokkal árnyaltabb és válogatósabb lesz. Az emberek zöme egyszerűen képtelen lesz elkerülni ezt a ‘kezelést’. Lesznek akik önként és dalolva mennek (számításból, vagy amolyan boldogok a lelki szegények módjára hisznek a kimondott szó igazában), de lesznek akiket kényszerítenek majd a beültetésre. Jogállami keretek között ez csak törvényhozás kérdése. És hiszem, hogy Isten képes lesz válogatni, megjelölni azokat akik szívükben nem vették fel a jelet, de testükben kénytelenek voltak. És ez még attól is független, hogy valaki templomba járó, biblia olvasó hívő, vagy egyszerűen csak Istennek tetsző életet él. Nem csak az a kérdés, hogy mi hiszünk-e Istenben, hanem az is, hogy Isten hisz-e bennünk.

    Kedvelés

  9. A chipről:

    Az a helyzet, hogy a lányom vizslája, (Magyarországról származik) ahogy megérkezett 3 hónapos korában ide Zürichbe, úgy el kellett vinnünk egy állatorvoshoz (Prof. Dr. Komáromi), aki kiállított neki egy svájci útlevelet, beadott neki 1-2 injekciót és belelőtte a chip-pet (habár volt a fülében egy szám betetoválva!)! Ezt a csippet a rendőrök messziről le tudják olvasni és -sajnos- azt is tudják azonnal, hogy ki a gazdája.

    Kedvelés

  10. Kedves Stoffán Úr!

    Ebben is egyetértünk. Valóban jobb a pozitív, erősítő, bátorító, megnyugtató igékre figyelnünk, de az nem baj, ha megtesszük, ami rajtunk áll, vagyis éberek vagyunk, s igyekszünk felismerni , és ha lehet, elkerülni a Gonoszt. Valóban, hajunk szála sem veszhet el Isten tudta nélkül (Lk 21:18, ApCs 27:34), sőt azt is mondta Jézus: “Az én juhaim hallgatnak a hangomra, és én ismerem őket, ők pedig követnek engem. Én örök életet adok nekik, és nem vesznek el soha, mert senki sem ragadhatja ki őket az én kezemből. Az én Atyám, aki nekem adta őket, mindennél nagyobb, és senki sem ragadhatja ki őket az Atya kezéből.” (Jn 10: 27-29)

    Csupán hallgatnunk kell Krisztusra, és követni kell őt! Ezt sem könnyű hitelesen megélni.

    Ami pedig a hitet illeti, elég szomorú a helyzetünk. Maga Jézus szégyenít meg bennünket íly módon: “Az apostolok így szóltak az Úrhoz: “Növeld a hitünket!” Az Úr ezt válaszolta: “Ha akkora hitetek volna, mint egy mustármag, és így szólnátok ehhez a vadfügefához: Szakadj ki gyökerestől, és gyökerezz meg a tengerben – az engedelmeskedne nektek.”” (Lk 17: 5-6)

    Nem láttam még olyat, akinek szavára akár hasonló is megtörtént volna! Magamat is beleértve, sajnos. Ezen a téren van mit fejlődnünk.

    Erről Pál így ír a Filippieknek szóló levélben: “Ellenben azt, ami nekem nyereség volt, kárnak ítéltem a Krisztusért. Sőt most is kárnak ítélek mindent Krisztus Jézus, az én Uram ismeretének páratlan nagyságáért. Őérte kárba veszni hagytam, és szemétnek ítélek mindent, hogy Krisztust megnyerjem. Hogy kitűnjék rólam őáltala: nincsen saját igazságom a törvény alapján, hanem a Krisztusba vetett hit által van igazságom Istentől a hit alapján, hogy megismerjem őt és feltámadása erejét, valamint a szenvedéseiben való részesedést, hasonlóvá lévén az ő halálához, hogy valamiképpen eljussak a halottak közül való feltámadásra. Nem mintha már elértem volna mindezt, vagy már célnál volnék, de igyekszem, hogy meg is ragadjam, mert engem is megragadott a Krisztus Jézus. Testvéreim, én nem gondolom magamról, hogy már elértem, de egyet teszek: ami mögöttem van, azt elfelejtve, ami pedig előttem van, annak nekifeszülve futok egyenest a cél felé, Isten mennyei elhívásának a Krisztus Jézusban adott jutalmáért. (Fil 3: 7-14)

    Ehhez adjon az Isten sok erőt és bölcsességet mindőnknek.

    kicsi Péter

    Kedvelés

  11. Pontosan így van,mi lesz itt amikor már látható lesz a Sumérok által ismert Nibiru!:)

    Kedvelés

  12. Hívők nem hívők !
    A megfigyelésről: lassan mindenki táskájában, zsebében ott lapul a mobiltelefon.Méteres pontossággal jelölve tulajdonosa helyét.Kikapcsolt állapotban is használható lehallgatásra. Minden beszélgetést rögzítenek.Komoly számítógépes rendszerek analizálják a szavakat, s ha valami “kritikus” hangzik el az illetőt kiemelten figyelni kezdik a cikkben is szereplő műholdas rendszerrel, természetesen annak tudta és mindenféle ügyészségi jóváhagyás nélkül. Ha az internetre valami felkerül az ott marad örökre. Minden levelet, párbeszédet megmozdulást rögzítenek. Mihelyt a számító géped kapcsolatba kerül a hálóval az összes rajta tárolt adatod megfigyelhető, dekódolható. És akkor még a jóakaróidról, az egészségügyi nyilvántartásról meg más digitalizált rendszerekről ne is beszéljek.
    Aztán meg aki nem hiszi hát járjon utána. ( minek még ez a fránya mikro- chip is hisz a nagy testvér, akkor és ott csap le rád, már most is, ahol csak akar)

    Kedvelés

  13. Nem kell ahhoz az írásokat tanulmányozni, hogy lássuk a valós helyzetet. Az Apokalipszis lovasai már jó ideje vágtáznak.
    Az Új Világrend nagyrészt be is van már vezetve. Az utolsó felvonás előképeit láthatjuk most az arab világban.
    Ha kiépül csak az életünk feláldozása árán maradhatunk meg hitünkben.

    A Földön jelenleg 250 – 350 helyen folynak égi megkeresések, jelenések, üzenetközvetítések, a világ minden táján. A világ, jelenlegi formájának utolsó másodperceit éli. Megtérésre, másokért való engesztelésre szólítanak fel és tájékoztatást adnak az utolsó idők eljövendő eseményeiről. Időpontok nincsenek! Minek is lennének?
    Az eseményekkel majd úgyis szembe kell nézni. Elfutni nem lehet.
    A bölcs ember lélekben megtisztul, felkészül, hogy ki tudjon állni Jézus mellett, ha üt az óra. Közben éli az életét, teljesíti kötelezettségeit, segíti a többieket. Életét és imáit ajánlja föl engesztelésül az emberiség egészéért.
    A legkisebb fölajánlás is “aranyat” ér ezekben az időkben!

    Kedvelés

    1. “Az USA –ból márciusban elinduló tiltakozó hullám a régi rend [többek között az Illuminátusok rendje] ellen, a legnagyobb figyelmet fogja követelni az egész világ részéről, a médiák részéről, ami itt már nem áll le. Kiterjedő lesz minden irányban, a magas frekvenciájú energiarészecskék végighullámzanak a Csendes óceánon, miközben beépítik magukat mindenbe és mindenkibe, majd pedig onnan jönnek át a Távol –Keleten és Ázsián keresztül, borítva fel mindent, ami nem köthető a teljes fokú szabadság fogalmához és függetlenséghez. A másik irányból, az Atlanti – óceán irányából pedig Európa lesz a célpont, Ő sem maradhat ki e csodálatosan megrajzolt játékból és [energia]cseréből.

      Csak ezután következnek a magyarok…”
      http://dimenzio-uzenetek.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1165855

      Kedvelés

      1. @Az igazat mondd,ne csak a valodit…

        Nem efféle kétes „eredetű” üzenetekből származnak az információim.
        Az viszont biztos, hogy az efféle ezoterikus zagyvaságokat ellensúlyozásként terjesztik a neten. Az ezoteriák mögött az elitista szolgálatok állnak. Vannak egyébként magyar vonatkozású ezoteriák is, amelyeket külön nekünk agyaltak ki!

        Kedvelés

      2. PL.:EZ……?

        KOMMUNISTAK=LIBERALISTAK

        “Ez a blog
        Ez a blog

        2011. február 25., péntek
        FEBRUÁR 25 – ÜZENTEK AZ ÁVÓSOK
        A CIONISTA ÁVÓSBÍRÓSÁG ÜZENETE
        Éppen a kommunizmus áldozatainak emléknapjára üzent a cionista ávósbíróság, hogy Biszku Bélát fölmentik. „Béla bácsi”, ahogy a pesti zsidók becézgetik, legalább félezer ártatlan magyar kivégzésért felelős, tehát tömeggyilkos. De ezért be sem lehetett perelni, mert úgymond az ő bűnei már „elévültek”. A kommunista bűnök megtörténtét viszont tagadta a főhóhér a tévében és ezért perelték be. A Fidesz által hozott törvény egyértelműen fogalmaz, a vén gyilkost azonnal el lehetett volna itélni, már a múlt évben. Béla bácsi röhög a markában, mert továbbra is kapja több százezres nyugdíját a Rózsadombon. Most a cionbíróság – kapaszkodjunk meg – azt mondta, hogy ők „alkotmányellenesnek” nevezik a Fidesz törvényét és emiatt az Alkotmánybírósághoz fordultak, hogy azok döntsenek az ügyben….Itt tartunk. Miközben Horváthné Fekszi Márta, aki szintén ÁVO-s elődökkel rendelkezik, a KÜLÜGYMINISZTÉRIUM munkatása lehetett és ebben a minőségében csinálták a Moszkva-i magyar nagykövetség épületének eladását, nevetséges összegért, egy zsidó cégnek. A díszes elvtrásnő hogyan lehetett a külügyminisztérium tagja? Vajon hány ávós-zsidó dekkol még a minisztériumokban? Ezek a kérdések a Fideszt persze egyáltalán nem érdeklik. Az sem véletlen, hogy Fekszi elvtársnőről semmilyen képet, életrajzot nem közölnek a lapok, csak pletykák terjengenek róla. Kép: Béla bácsi a véreskezű magyargyilkos, MH-kép
        Bejegyezte: glaborka dátum: 13:36
        Címkék: mocsokrácia, patkányköztársaság, zsidóterroristák ”

        “FEBRUÁR 25 – MA BÜNTETNEK AZ ÍREK
        ELHALLGATOTT HÍR MAGYARORSZÁGON
        MEGBÜNTETIK A ZSIDÓ BŰNBANDÁT
        AMELY CSŐDBE VITTE AZ EU MINTAORSZÁGÁT

        Írországban pénteken reggel hét órakor megkezdődtek a parlamenti választások, amelyen a szavazók ítéletet mondhatnak Brian Cowen (képen) miniszterelnök távozó kormányáról, az európai adósságválság első áldozatáról. Feltehető, hogy a szavazók megbüntetik majd a súlyos megszorító intézkedések miatt rendkívül népszerűtlenné vált kormánypártot, a Fianna Fáilt, amely 14 évig volt a hatalomban. A The Irish Daily Star címlapján pénteken azt írta vörös betűkkel a szavazásról, hogy az a megtorlás napja lehet. “Itt az ideje, hogy fenéken billentsék a hozzá nem értő politikusokat, akik romba döntötték az országot” – állította a lap. (MTI, részlet)

        A mai 13 órás hírekben – végre – bemondták az igazságot, ami ritka eset a cionrádióban. Miszerint Írországban a gazdasági csődöt a bankszektor követte el. Ez a rádió a hazai gazdasági csőd előidézőit és elkövetőit már nem nevezi meg.
        Bejegyezte: glaborka dátum: 11:37
        Címkék: EU
        FEBRUÁR 25 – EU-NATO ZAVARODOTTSÁG
        AKKOR MOST BAJ VAN A NATO-BAN ÉS AZ EU-BAN VAGY NINCS ?

        Kép: Kadhafi befűtött a NATO-nak és az EU-nak!

        (Szerintünk nagyon nagy a baj mindkét szervezetben, csak úgy tesznek minta semmi baj nem lenne. Csodálatos módon a Demokrácia Mintaországa (USA) mélyen hallgat az EU-ban és NATO-ban lévő zavarról és bajokról.)

        “Kicsit korai még a részletekről beszélni, de köztudott, hogy a NATO-nak vannak eszközei, amelyekkel élhet egy ilyen helyzetben, s a NATO felléphet támogatóként és koordinátorként, amennyiben egyes tagállamok cselekedni akarnának – mondta. Rasmussen a francia hírügynökség szerint Twitter-oldalán is említést tett az Észak-atlanti Tanács délutánra való összehívásáról. Csütörtökön az Egyesült Államok közölte, hogy minden lehetőséget megvizsgál a líbiai eseményekkel kapcsolatban, beleértve egy repüléstilalmi övezet kikényszerítését, s nem zárta ki egy katonai akció lehetőségét sem válaszul az észak-afrikai országban kialakult válságra. Az Európai Unió szoros figyelemmel követi a líbiai eseményeket – hangsúlyozta a gödöllői királyi kastélyban az unió védelmi minisztereinek informális találkozóját megnyitva Hende Csaba magyar honvédelmi miniszter. A NATO alapszerződése nem teszi lehetővé a líbiai beavatkozást – hangsúlyozta megnyitó beszédében Hende Csaba, emlékeztetve arra is, hogy az atlanti szövetség, illetve az Európai Unió esetleges szerepvállalására csakis ENSZ-felkérés alapján kerülhet sor. Mindennek alapján a miniszter elképzelhetetlennek nevezte, hogy magyar katonákat küldjenek a észak-afrikai országba. A miniszter hangsúlyozta, hogy Líbia mindennek ellenére a pénteki miniszteri találkozó egyik fő témája lesz. Az EU szoros figyelemmel kíséri a líbiai eseményeket – jelentette ki, utalva arra, hogy a legfrissebb adatok szerint mintegy 3600 unió állampolgár tartózkodik az országban, amellyel kapcsolatban egyéb “életbevágóan fontos” érdekekről is beszélt. A magyar uniós elnökség programjában szereplő, nem hivatalosnak mondott védelmi miniszteri tanácskozás napirendjével összefüggésben a miniszter kiemelte az Európai unió és NATO, illetve az Európai Unió és az ENSZ közötti partnerség megvitatását. Az előbbi fontosságát, illetve időszerűségét húzza alá a NATO főtitkárának gödöllői jelenléte is. Mindezzel összefüggésben Hende Csaba úgy értékelte, hogy a két szervezet közötti együttműködés hatékonysága – elsősorban a Ciprussal kapcsolatos görög-török-ciprusi ellentétek miatt – hagy kívánnivalót maga után, ennek ellenére – a párhuzamosságok kiküszöbölésével – konkrét lehetőségek nyílnak az együttműködés mélyítésére. A miniszter szavaiból kitűnt, hogy hatékonyabbnak tekinti az EU és az ENSZ partnerségi együttműködését, ezzel kapcsolatban a világszervezet békefenntartó misszióinak uniós támogatására utalt. A gödöllői tanácskozás napirendjével összefüggésben a vendéglátó miniszter fontosnak nevezte a képességek összehangolását, mint mondta, a tagállamok összefogása, a katonai, védelmi képességek összehangolása, csoportosítása jóval hatékonyabb, illetve gazdaságosabb együttműködést tesz lehetővé. Mindez Magyarországnak is alapvető érdeke – jelentette ki a védelmi miniszter, aki reményét fejezte ki, hogy a gödöllői tanácskozás ezzel kapcsolatban is eredményes lesz. (MTI, részlet)
        HÁTTÉR
        Nézzük meg a fenti zavaros szöveget. A NATO főtitkár kizárta a katonai beavatkozást, de Amerika kilátásba helyzezte. Úgy látszik a NATO-n belül nem szoktak egyeztetni. Meg kell vitatni a partnerséget is? Ez már igen furcsa fejlemény. Ma reggel a rádió híreiben idézték Rasmussent (képen) a NATO főtitkárát, aki ezt mondta: Libia nem jelent fenyegetést a NATO vagy szövetségesei számára. Mi akkor gyorsan megkérdezzük, hogy Magyarország, mint a NATO tagja talán fenyegetettséget jelent a NATO számára? Ugyanis a héten éppen Hende Csaba jelentette be a parlamentben, hogy NATO csapatok fogják megszállni Magyarorszégot, akik nemcsak katonák lesznek, hanem azok családtagjai is, akik szabadon mozoghatnak az országban, de senki sem igazoltathatja őket, valamint a magyar állam ezeknek lakásokat épít, csak úgy szivességből…Kép: Ashton, a libanyakú EU-s külügyér
        Bejegyezte: glaborka dátum: 11:01
        Címkék: AMERIKA, EU
        FEBRUÁR 25 – KÜLFÖLDI HÍREK KÉPEKBEN
        Kép: Pakisztánban naponta gyújtják föl a NATO kamionokat, ezeket már a hírekben be sem mondják nálunk, érdekes, hogy erről a NATO és Amerika is hallgat mindig, úgy látszik a hatalmas anyagveszteség nem érdekli őket

        Kép: a demokrácia világbajnoka, Tony Blaire, aki mellesleg Irak-i tömeggyilkos is volt, többszáz angol katonát és civilt is megöletett a cionizmus jegyében, az iraki civilek mellett, Kadhafival egy korábbi képen (AP)

        Kép: líbiai tüntető tábláján bemutatja a valóságot, amikor Kadhafi kidobta a Zöld Könyvét és a Vörös Könyv jegyében gyilkolja a népét

        Kép: egyelőre így néz ki a békés EGYIPTOM-i – IZRAEL-i határ

        Kép: február 24-i TV-kép a véreskezű tömeggyilkosról

        Kép: libiai felkelők

        Kép: jól látszik, hogy az egyiptomi arcfestés divatot ők is átvették, mert tudják, hogy bekerülnek a világsajtóba

        Kép: menekülő külfödiek, több ezer, állítólag 15 ezer kínai munkás is menekül Líbiából és csodálatos módon a kommunista kormányuk semmiféle mentést nem szervezett meg értük! Kínában az ember nem számít….Ezt kevesen veszik figyelembe Magyarországon is
        Bejegyezte: glaborka dátum: 8:41
        Címkék: külföld
        2011. február 24., csütörtök
        FEBRUÁR 24 – PUTYIN CÁR KIADTA AZ UKÁZT
        Figyelmeztette a Nyugatot az arab világbeli beavatkozás veszélyeire Vlagyimir Putyin

        Szélsőségesek hatalomra jutásához vezethet, ha a Nyugat megpróbál beavatkozni az arab világban zajló lázadásokba – figyelmeztetett csütörtökön Brüsszelben Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök. “Meg kell adniuk a lehetőséget az embereknek hogy megválasszák saját sorsukat, saját jövőjüket” – mondta a politikus a José Manuel Barroso európai bizottsági elnökkel közös sajtóértekezletén. “Adjanak nekik lehetőséget arra, hogy természetes módon válasszák meg sorsukat, s nem külső beavatkozás mellett” – kérte, hozzátéve, hogy a demokrácia kívülről történő erőltetése elősegítette az iráni iszlám forradalmat, a Gázai övezetben pedig a Nyugat által féken tartani kívánt radikális Hamászt juttatta hatalomra. Vlagyimir Putyin szerint ha Észak-Afrikában radikális csoportok kerülnek hatalomra, akkor a folyamat nem áll meg, hanem tovább terjed a világ más részeire is, egyebek mellett az Észak-Kaukázusra. (MTI) Kép: AP

        Bejegyezte: glaborka dátum: 22:11
        Címkék: AMERIKA, EU, OROSZORSZÁG ”
        http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/

        Ebredj,magyar!GONDOLKOZZ.”
        http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/

        …es ez..mar valodi,…es igaz….

        Israel Soldier _Palestine Girl

        50-60 ezernyi CAHAL katona a Kárpát-medencében
        http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?readmore=1707

        KOMMUNISTA=LIBERALIS (es ez nem = a magyarral!!!!)

        Ebredj,magyar!Gondolkozz.

        Kedvelés

      1. @Az igazat mondd,ne csak a valodit…,

        Mondja, Ön mire válaszolgat?
        Merthogy sem az írást, sem a hozzászólásomat nem érintik az Ön által felhozott dolgok.
        Az Ön nyugalmáért Ön a felelős, nem más!

        Kedvelés

      2. Gandalf!
        Latja,abban igaza van:sem a rizsszem nagysagu akarmirol,sem mas,a cikkben szereplo “remsegekrol “nem irtam.Mert ezt nem hiszem.
        A fehergalleros es a feketegalleros bunozesrol annal tobbet irtam a NIF-en hsz-kent.
        Az EU-Orosz Nato megbeszelesen viszont szoba johetett a magyar gyarmat rovidtavu jovoje.

        “A NATO NEM SEGÍT A MAGYAROKON
        Az a repülőgép, amely a Líbiában rekedt magyarokat hozná haza, a líbiai hatóságok berepülési engedélyére vár, e nélkül nem indulhat el – mondta Pataki Eszter külügyminisztériumi szóvivő pénteken az MTI érdeklődésére. Pintér Sándor belügyminiszter csütörtökön azt közölte: tudomása szerint mintegy 50-60 magyar állampolgár tartózkodik Líbiában, értük Magyarország repülőgépet küld. (MTI)
        HENDE ELMAGYARÁZTA AZ EU VEZETŐNEK A LÍBIAI HELYZETET
        Hende Csaba (képen) honvédelmi miniszter pénteken, az Európai Unió védelmi minisztereinek gödöllői informális tanácskozásán közvetve utalt arra, hogy napirenden szerepel a Líbia elleni fegyverembargó, az utazási korlátozások, valamint a líbiai számlák befagyasztása is. Megismételte ugyanakkor, hogy az ENSZ felhatalmazása nélkül “drasztikus szankciókat, kemény lépéseket” aligha lehet hozni. Hende Csaba egyetértett Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkárral abban, hogy Líbiával kapcsolatban mind az atlanti szövetség, mind az Európai Unió óriási kihívás előtt áll. (MTI, részlet)

        Van ám eszem-iszom dínom-dánom Gödöllőn! A rádió hetek óta mesélte milyen pompás fogadtatásban részesülnek az EU-s élősködők, akiknek a legmagasabb a fizetésük mindenütt. Még a szórakoztatásukról is gondoskodik Orbán, kormánya és még személyes ajándéktárgyakat is kapnak….

        HENDE CSABA EU-S LETOLÁST KAPOTT
        Catherine Ashton, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője az eseményen azt mondta: az EU jelenleg az uniós állampolgárok Líbiából való kimenekítésére összpontosít. Mint kiemelte, jelenleg még kétezer uniós állampolgár van Líbiában, de közülük többen kettős állampolgárok, akik nem akarják elhagyni az észak-afrikai országot. Ashton rámutatott: a líbiai helyzet hatékony kezeléséhez együttes fellépés szükséges, és fontos, hogy legyenek olyan EU-tagállamok, amelyek hajlandóak konkrét segítséget nyújtani. Példa erre Franciaország, amely hajót küldött a térségbe a Líbiából távozni készülőknek. Ashton elmondta azt is: az EU soros elnökségét betöltő Magyarország a nehéz körülmények között kitűnő koordinálást végzett a líbiai helyzettel kapcsolatban, de jelenleg nincs szükség arra, hogy az unió nevében közvetítsen az észak-afrikai országban. (MTI)
        NÉMET-OLASZ ELLENTÉT
        A németeknek elegük van a külföldiekből és egyetlen bevándorlót sem akarnak befogadni. Az olaszok meg a németeknek szeretnének átpasszolni (exportálni) az afrikai menekülteket. Ashtonnak, a libanyakúnak erre a vitára még nem volt semmilyen ötlete és véleménye, hiszen nagyhatalmakról van szó.”

        “Nekünk – magyaroknak- is lenne egy aprócska követelésünk a Fidesz számára. Hagyjanak fel sürgősen a cionista érdekek kiszolgálásával….a magyar intézmények élére magyarokat és ne zsidóbűnözőket nevezzenek ki. Itt van pl. Hoffman Rózsa (oktatási miniszter, képen), aki a magyar történelmet még mindig nem akarja taníttatni az iskolákban. Még mindig a kommunista hazugságokkal vannak tele a tankönyvek, a kommunista tanárokról nem is beszélve.”
        http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/

        Kedvelés

  14. Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll a szent helyen (aki olvassa, értse meg):
    16
    Akkor, akik Júdeában lesznek, fussanak a hegyekre;
    17
    A ház tetején levő ne szálljon alá, hogy házából valamit kivigyen;
    18
    És a mezőn levő ne térjen vissza, hogy az ő ruháját elvigye.
    19
    Jaj pedig a terhes és szoptató asszonyoknak azokon a napokon.
    20
    Imádkozzatok pedig, hogy a ti futástok ne télen legyen, se szombatnapon:
    21
    Mert akkor nagy nyomorúság lesz, amilyen nem volt a világ kezdete óta mind ez ideig, és nem is lesz soha.
    22
    És ha azok a napok meg nem rövidíttetnének, egyetlen ember sem menekülhetne meg; de a választottakért megrövidíttetnek majd azok a napok.
    23
    Ha valaki ezt mondja akkor néktek: Ímé, itt a Krisztus, vagy amott; ne higyjétek.
    24
    Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehet, a választottakat is.
    25
    Ímé eleve megmondottam néktek.
    26
    Azért ha azt mondják majd néktek: Ímé a pusztában van; ne menjetek ki. Ímé a belső szobákban; ne higyjétek.
    27
    Mert amiképpen a villámlás napkeletről támad és ellátszik egész napnyugtáig, úgy lesz az ember Fiának eljövetele is.
    28
    Mert ahol a dög, oda gyűlnek a keselyűk.
    29
    Mindjárt pedig ama napok nyomorúságai után a nap elsötétedik, és a hold nem fénylik, és a csillagok az égről lehullanak, és az egeknek erősségei megrendülnek.
    30
    És akkor feltetszik az ember Fiának jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzetsége, és meglátják az embernek Fiát eljőni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel.

    Kedvelés

  15. Az igeszni,...es ehhez van batorsagaazat mondd,ne csak a valodit... szerint:

    Eljött az Antikrisztus kora? Igen,eljott.

    Peldanak okaert:Igy lesz a kifosztott,meggyalazott magyar emberbol Paranoid szemelyisegzavart ember…,de miert is?Mert kuzd,es nem hagyja az “igazat”veszni,mer pereskedni,meg ebben az “antikrisztusi”idokben is.
    Szemelyisegjogi per…
    http://tempohirek.com/news.php?honnan=Nemzeti_Hirhalo

    Kedvelés

  16. Az igeszni,...es ehhez van batorsagaazat mondd,ne csak a valodit... szerint:

    Miert is?Mert az Isten Torvenyei es a Satan Torvenyei nem esnek egybe.

    “Isten törvényei:

    1. Igazságosság.

    2. Az élet virágzásának segítése.

    3. Az élővilág egyenjogúságának biztosítása.

    4. A természet rendjének megóvása.

    5. Az emberi szabadság, személyi, gazdasági és szellemi egyenjogúság biztosítása a hatalmasokkal szemben.

    6. Az élet kártevőinek megbüntetése.

    Sátán törvényei

    – Ártani embernek, állatnak

    – Embert ember szolgájává alacsonyítani

    – Tilalmakkal korlátozni az igazság kimondását

    – Álszenteket ültetni az isteni igazság székébe

    – Lejáratni a tudást

    – Magasztalni a hatalmat, a szolgaságot, alázatot, önalávetést, beletörődést”
    http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/cikkek/igaz-tortenelmunk-szalai/5126.html

    Kedvelés

  17. Egy kicsit még hozzátennék a témához, amolyan elgondolkodtatásképp.

    Régóta dolgozom közelítőkártyás megoldásokkal, és azok programozásával. A közelítőkártyák azok amelyeket érintés nélkül lehet olvasni akár 10-20 méteres távolságból is. Ezeknek a kártyáknak nincs szükségük belső áramforrásra, mert a rájuk érkező elektromágneses jelből nyerik a működésükhöz szükséges energiát. Az, hogy lítium elemt rakjanak egy-egy ilyen chip-be abszolút indolokatlan, hacsak nem akarják viselkedésbefolyásolásra is használni. (Pl kis áramütésekkel büntetni a rossz döntésteket)
    A legtöbben rettegnek ettől az egész chip-esditől, mert hogy azzal majd követik őket, mintha most nem lenne lehetséges bárkiről bármilyen információt kideríteni. Elég ha a mobilokra gondolunk (azokba vajon hány rizsszemnyi chip fére el :)).
    Ugyan már emberek. Már rég mindenkiről tudható minden amiről azt hisszük személyes. Jobb ha tudjátok nincs olyan, hogy személyes adat. Minden adatot nyilvántartanak valahol, egy szerveren, minden szerverek van egy alulfizetett rendszergazdája, és mindig vannak vevők aki egyszerűen bármilyen jelentéktelennek tűnő adatért képesek fizetni. Mindenhová beregisztráljuk magunkat, megadunk egy csomó adatot magunkról és utána csodálkozunk, hogy valaki visszaél vele?
    Vegyük már tudomásul, hogy így is úgy is mindent tudnak rólunk.

    Azt mondják, hogy azért készülnek a beültethető chip-ek mert velük majd lehet azonosítani mindenkit. A legtöbben azért tudjátok hogy milyen egyszerű átverni bármilyen chip-et. Hiszen egyszerű bugyuta bináris eszközök melyek a megfelelő bemenő jelre megadott válaszjelet adnak. Ennyi, nem több nem kevesebb.

    Napokkal azután hogy ‘kötelezővé’ teszik a chip-eket, meg fog jelenni pár hacker aki szépen feltöri a biometrikus azonosítást a chipen és máris működni fog egy sima laposelemmel is, beültetés nélkül.
    Gondoljatok csak arra hogy az Appple mit megtesz azért, hogy csak az általuk ellenőrzött programot lehessen használni a telefonjaikon meg a többi kacatjukon és erre jön egy csóka (Jay Freeman) aki összedob egy oldalt ahonnal lehetővé teszi hogy bármilyen alkalmazst telepíts a telefonodra. Ebben az elektronikus világban már néhány ember képes komoly forradalmat indítani, és erős ellenállást biztosítani.

    Ezt általában a statisztikai 10%-nak hívják. Bármit is teszel, ha az tetszik 9 embernek akkor 1-nek biztos hogy nem fog maradéktalanul tetszeni.
    Az emberi faj legjobb és legrosszabb tulajdonsága is egyben hogy minden szempontból változatos.
    Rossz akkor, amikor egyet kellene érteni valamiben hogy továbbléphessük, esetleg jobb világot teremthessünk, de mindig akad egy kötekedő.
    Jó akkor amikor járványok tizedelik a népességet ( mert mindig lesznek akik immunisak). Legfőképp pedig akkor jó ez a tulajdonság, amikor a gonosz erők le akarják igázni a világot.

    Úgy legyen!

    Híradmin

    Kedvelés

  18. Hadd ajánljak egy pár filmet, ami témába vág és nagyon érdekes. Az egyik az Ébresztőfilm, a másik a Történelmi interjú Aaron Russo-val. Mindkettő megtalálható a youtube-on, magyar felirattal. Érdemes végignézni az összes részüket, sokat segít, hogy eligazodjunk abban a világban, amiben most is élünk. Akinek ehhez spirituális, hitbeli élménye, tudása is van, az még többet tud fejlődni általa, valószínűleg, de a két dokfilm, amit ajánlok, nem vallási témájú, azoknak is szól, akik nem hívők.

    Kedvelés

  19. Az az igazság,hogy az ember évszázadok óta hajlamos összeesküvés elméleteket gyártani! És ehhez a Biblia megfelelő táptalaj! Arra nem gondoltok,hogy a Mondex nevű cég mérnökei is olvasták a Bibliát és esetleg innen a hasonlóság??? Ez nem a sátán műve,hanem pár technikusé,akik tájékozottak kicsit a vallások tekintetében!

    Kedvelés

  20. http://amasodikeljovetel.hu/

    itt minden megvan. Kérek mindenkit, aki kicsit is hivőnek érzi magát, olvasson bele, s főleg azokba az üzenetekbe, amiket maga Jézus küld 2010 óta, a mai napig is, és akinek tudjátok juttassátok el ezt az oldalcímet.

    Kedvelés

  21. azt is írja a BIBLIA hogy ISTEN kőlcsőn adta a főldet a sátánnak azért hogy megmuttassa neki hogy igen is vannak még lelkek akik ő benne hisznek

    beata

    Kedvelés

  22. A technológia már adott, az idő jelei nagyon jelentkeznek. Gondoljunk többet a mennyei dolgokkal, mint a földiekkel. Készüljünk üdvösségünk megerősítésére a Lélek fegyverei által. Cselekedjük is Isten akaratát. Vegyük nagyon komolyan örök életünket. Isten segítsen ebben bennünket, hogy Szent Lelke, Szentszelleme éljen bennünk és hallgassunk a szelíd szóra, mely Istentől jön. Vigyázzunk, őrködjünk, imádkozzunk, igét olvassunk…minél szentebb életet éljünk, erre törekedjünk. Ámen!

    Márti Körtélyné-Munkácsi

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.