Egy nagyon fontos, keresztmetszet jellegű beszélgetés Vona Gáborral (videó)

Vona Gábor a Hír Tv online adásában világosan kifejti a Jobbik céljait, azt, hogyan látja a kormány jelenlegi cselekvéssorozatát, hogyan készülnek a kormányváltásra, melyek lesznek a legelső és legfontosabb feladatok, amelyek a Jobbik kormányra várnak majd 2018-ban.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

4 című bejegyzés “Egy nagyon fontos, keresztmetszet jellegű beszélgetés Vona Gáborral (videó)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Kedves Zoltán Pataki!

   Ez a hozzászólás az Ön részéről csak egy ócska vagdalkozás volt. Az utálat kinyilvánítása valakivel szemben nem vélemény. Ön csak ezt tette. Mi az , ami nem igaz? A bérunió kérdése? Az, ahogyan ma a kormány az egészségügy kérdésköréhez áll? És még lehetne sorolni a kérdéseket.

   Amit Ön írt: “Szószátyár! Nem mond igazat még álmában sem!” – ez nem vélemény, hanem egy ön által semmivel sem alátámasztott ócska megnyilvánulás.

   Kedvelés

   1. Kedves Nifadim! Ha minden egyes alkalommal meg kell ismételni Vona Gábor szószátyársága mögött megbúvó hazugságokat akkor nagyon hosszú lenne a lajstrom! Ezért írtam röviden! De ha emlékeztető kell akkor csak nézze meg a híreket kijelentéseit ennek az Ahmedin Nedzsád párti köpönyegforgatónak! Nézze meg miket nem szavazott meg azok a fontos dolgok közül ami a Nemzetnek fontos és így tovább, és így tovább. Üdvözletem!

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.