Hogyan vethetünk véget a gyarmati sorsnak, az “összeszerelősdinek”? (VIDEÓVAL)

Szinte minden héten újabb és újabb orvostechnikai/orvostudományi újdonság híre jelenik meg Magyarországon. Ezek kapcsán mutatott rá Morvai Krisztina az Európai Parlamentben, hogy hazánk nem kíván tovább a nyugati világ összeszerelő üzeme lenni, ahol alacsony bérekért, munkajogi kiszolgáltatottságban dolgoznak az emberek.  

A helyes jövőképünknek, nemzetstratégiánknak (nyilvánvalóan a mezőgazdaság és az élelmiszer-feldolgozó ipar valamint a turizmus, gyógyturizmus mellett)  a magyar találmányokra, kutatás-fejlesztésre, innovációra és a termékek (például orvosi műszerek) magyarországi megvalósítására, gyártására s hasznosítására kell épülnie. El kell hinnünk magunkról, hogy erre képesek vagyunk, s az Uniónak is ebben az országstratégiában kell támogatnia Magyarországot, hiszen egyre inkább elemi érdekük a magyarok nyugatra vándorlásának megelőzése – ahogy azt a Brexit is bizonyítja.

Dr. Morvai Krisztina EP képviselő

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

Egy gondolat a(z) “Hogyan vethetünk véget a gyarmati sorsnak, az “összeszerelősdinek”? (VIDEÓVAL)” című bejegyzésnél

 1. HOGYAN VETHETÜNK VÉGET A GYARMATI SORSNAK ?
  Szaporítani a Magyar Királyság sorait egészen addig, míg eltűnik a köztársaság.Tudom hogy az embereknek kell a feszültség, stressz. Legyen miért elégedetlenkedni, hangot hallatni. Napi eseménnyé duzzasztani a sikkasztást, korrupciót, migránsáradatot, terrorizmust,hitelkárosultakat, Brüsszelt, cigánybűnözést, zsidókérdést,Budayt és még sorolhatnám.
  Bizony, bizony ez mind megoldandó feladat. De addig amíg csak a siránkozás esik jól, addig minden marad a régiben. Tudom, még a NIF szerkesztője is elutasította (passzívan, mert nem válaszolt a Koronatanács sajtótályékoztatójára való meghívásra) a megoldást.
  Ezúton szeretném kérni minden kétkedőnek a figyelmét!
  Először is megértem miért tartózkodnak. Bár nem mindenkinek nézzük el,mert bocsánatot kérek, de mint a NIF és hasonló témákkal foglalkozóktól elvárnánk hogy jobban tályékozottak. Mentségül szolgálhat a káosz, ami nem kismértékű.De ezt hagyjuk most, koncentráljunk a lényegre.
  Sokakban felvetődött a kérdés: koronatanács, királyság, szentkorona jogrend. Mi ez? Kik ők? Miért ilyen hirtelen bukkantak fel?
  Hogy kik ők és mik ezek, ennek könnyedén utánajár bárki. AJÁNLOM IS MINDENKINEK! Főleg a szentkorona jogrenddel ismerkedjenek! Már más országok is érdeklődnek, mert az egyetlen kiutat ebben látják. Nehogy a saját ősi jogrendünket mi vezessük be utolsóként! Természetesen azoknak, kik mindenáron egy fűszállal többet akarnak birtokolni, mint a szomszédjuk, vagy tisztességtelen úton szerezték vagyonukat, de lehet akár csak a sötét ego miatt is, nem fog tetszeni. Pedig hosszútávon élhető, boldog, nélkülözés mentes életet élhetne mindenki. Tudom ezek ,,nagy,, szavak, mégis lehet fokozni. Mert nem csupán a nemzetünk, s példánkon más népek sorsa is jobbra fordulhatna, hanem járulékosan csökkenne a szemétgyártás, a föld, levegő és a vizek tisztulása. Esőerdők regenerációja. Tudom ezek utópisztikus gondolatok, de higyjék el, működne. Miért ne próbáljuk ki? Hogy működne, azt bizonyítja az is, hogy a fősodratú média, de a megfenyített mellékágak is csak lapítanak. Mivel Trianon érvénytelenségét, s a Szentkorona Jogrand jelenlegi érvényességét nem a faluvégi kurtakocsmában borozgatás után, hanem az erre a célra összehívott nemzetközi jogi konferenia mondta ki. Ezért a lapítás. De minden, ez is karma szerint működik. Amikor (hamarosan) erősebb lesz ez az embert növelő, isteni jogi szinten működő társadalom, a lapítók, az életet negatívan befolyásolók legfeljebb sámlit, de nem újságot vagy TV-műsort szerkeszthetnek majd.
  Vissza a három kérdéshez. Miért ilyen hirtelen bukkantak fel?
  Első válaszként megjegyzem nem volt hirtelen. Csak azoknak, kiknek a nap 24 óráját lefoglalja az OV gyűlölet. Megoldás keresés helyett köpködni. Biztosan ellesték a focistáktól. (Ez az egy jól megy nekik.)
  Nem szeretek sokat beszélni. Legyen elég ennyi. Tályékozódni, gondolkodni, elismerni ha jobb valaki, de fóleg TENNI.
  Hisz mindenki ismeri:

  Váci Mihály
  Még nem elég!

  Nem elég megborzongni,
  de lelkesedni kell!
  Nem elég fellobogni,
  de mindig égni kell!
  És nem elég csak égni:
  fagyot is bírjon el,
  ki acél akar lenni,
  suhogni élivel.

  Nem elég álmodozni.
  Egy nagy-nagy álom kell!
  Nem elég megérezni,
  de felismerni kell!
  Nem elég sejteni,
  hogy milyen kor jön el;
  jövőnket – tudni kell!

  Nem elég a célt látni;
  járható útja kell!
  Nem elég útra lelni,
  az úton menni kell!
  Egyedül is! Elsőnek,
  elől indulni el!
  Nem elég elindulni,
  de mást is hívni kell!
  S csak az hívjon magával,
  aki vezetni mer!

  Nem elég jóra vágyni:
  a jót akarni kell!
  És nem elég akarni:
  de tenni, tenni kell!
  A jószándék kevés!
  Több kell: – az értelem!
  Mit ér a hűvös ész?!
  Több kell: – az érzelem!
  Ám nemcsak holmi érzés,
  de seb és szenvedély,
  keresni, hogy miért élj,
  szeress, szenvedj, remélj!

  Nem elég – a Világért!
  Több kell: – a nemzetért!
  Nem elég – a Hazáért!
  Több kell most: – népedért!
  Nem elég – Igazságért!
  – Küzdj azok igazáért,
  kiké a szabadság rég,
  csak nem látják még,
  hogy nem elég!

  Még nem elég!

  Isten áldása legyen mindenkin!

  Kedvelés

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s