Morvai a “Jobbik botrányról”, migrációs hírekről, az erdélyi magyarok jogfosztottságáról a Hír TV-ben

A Hír TV 2016. április 21-i adásában Morvai Krisztina egyebek között – riporteri kérdésre – elmondta véleményét a “Jobbik botrányról”, továbbá tájékoztatást adott arról, mi újság az Európai Parlamentben a migráció ügyében. Reagált arra, hogy Ferenc pápa szerint a migránsok “ajándékot” jelentenek Európa számára. Beszámolt továbbá a Nemzeti Jogvédő Szolgálat erdélyi jogvédő monitorozó útjának legfontosabb következtetéséről: a jogállamiság helyett az önkény a meghatározója az erdélyi magyar nép helyzetének.

NIF

6 című bejegyzés “Morvai a “Jobbik botrányról”, migrációs hírekről, az erdélyi magyarok jogfosztottságáról a Hír TV-ben” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Schwartz Krisztina itt ugy néz ki, mint egy Madam! Vastag arany nyakék, vastag arany karperecek, és foldig ero szoknya, amiben a kutyaszart lehet seperni a pesti utcan!
    Nyokog szegenyke, mert nem mer allast foglalni!

    Kedvelés

    1. futurist1,felelősségteljesen hogy foglalhat állást ebben az ügyben? ellenben ajánlom figyelmedbe,az EU parlamenti félszólalásait.az ország érdekében az egyedüli EUs képviselő aki felszólal.

      Kedvelés

      1. Csanád is ezt tette: ö volt a legradikálisabb magyar. Zsidó köpönyegforgatás ugyanazt jelenti, mint a júdás fogalma! A magyarokat képviseljék magyarok! Magyarország a magyaroké, ahogy Amerika az amerikaiaké!!! Az állampolgárság nem számít, mert létezik egy PT, és azok tagjai “képviselnek” bennünket. Tudjuk miként! S mind magyar állampolgárok! Persze magyar gyűlölő magyar állampolgárok!

        Kedvelés

  2. Csanád valószínűleg zsidó belharc áldozata lett különben elfért volna továbbra is a többi jobbikos zsidó között – tudott ő úgy hazudni mint a többi.
    H.B.
    [1] Talmudi parancs: „Legyetek amennyire csak lehet, képmutatók, hogy annál jobban rászedhessétek a keresztényeket” (Tore deah 159, 2 Haga). O. Stauf idézete (Der Ritualmord, 1933, 162. l.)

    Kedvelés

  3. Morvai Krisztina Zsidó származású?
    https://www.google.com/#q=morvai+krisztina+zsid%C3%B3+sz%C3%A1rmaz%C3%A1s%C3%BA
    Mi kell proaktív dolgozni egy új világrend felé
    Krisztina Morvai: We must be proactive working toward a new world order
    comment ra leirttom a linc et apahoz info rola de el toroltik es nem talatom ujra elerajzt rola
    http://www.hungarianambiance.com/search?q=Morvai
    apa Morvai Miklós illuminatti NWO Málta Lovag
    es le is vettik az apa nevet a wikipediarol

    Kedvelés

  4. Vagy teljesen elfogadjak a Magyar torvenyeket, es az szerint elnek,es semijen kivetelt nem kapva, vagy pakolas es irany IZRAEL. Arrol pedig meg cask szo sem lehetne hogy az orszag vezetesebe beleszolhassanak.Ha a Magyar nep igazsagot akar.??????!!!!

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.