Kedves ránk-vándorlókért aggódó Eszter!

buergerkrieg-EU-440x193

NIF: A következő nyílt levél az összes Eszternek szól, akik a ránkvándorlók tömegeiért aggódnak, őket pátyolgatják úton-útfélen, és a jogaikért szállnak síkra az európai őshonos lakók jogainak ellenében!

+++++++++++++++++++++++++

A migránsok, ahogy ön nevezi őket, mi meg úgy, hogy ránk-vándorlók, egy Hegemonikus Hibrid Háborúnak a fegyvereiként vannak bevetve ellenünk, európai népek, nemzetek ellen. A ránk-vándorlók valójában megtévesztett emberek, akiket egy mocskos háborúban a hadviselő fél insztrumentalizált, és ellenünk, európaiak ellen vet be.

Értékítéletének helyesbítése érdekében tovább próbálok segíteni önnek, amennyiben nem genetikailag elkötelezett a ránk-vándorlók mellett van esély rá, hogy el is fogadja érveléseimet!

Abban az időben mikor a háttérhatalom elhatározta, hogy Franciaországban Sárközy belügyminisztert “felépítik”, hogy megnyerje az elnöki választásokat, azelőtt egy “ártatlan” zsidó fickót megöltek -állítólag- az arabok (más hírek szerint a MOSZAD). Kitört az utóbbi évek legnagyobb lázadása: törtek zúztak a zsidó fiatalok és válaszul az arabok autókat borítottak fel és gyújtottak meg, üzleteket törtek össze és raboltak ki. De Sárközy kemény kézzel megoldotta a nagy “felhajtást”, letartoztatta a sok muzulmánt és börtönbe záratta őket. Ezután a háttérhatalom a köztársasági székbe segítette a jól teljesítő Sárközyt. Ebből a történetből is jól kiszűrhető, hogy

  1. a háttérhatalom úgy manipulálja a bevándoroltakat ahogy érdekei megkívánjak.
  2.  a Párhuzamos Társadalmakba tömörült ránkvándorlók bármely országban kiemelt szintű nemzetbiztonsági veszélyt jelentenek.

Még egy próbálkozás, hogy segítsek az értékítéletén.
Idegen nyelvi környezetben többször találkoztam, munkánk kapcsán egy algériaival. Franciául beszélgettem vele, mert az idegen nyelvi közeg nyelvét nem bírta annyira. Így sikerült vele nap mint nap érdekesebb témákat feszegetnem. Beszélgettem vele Algírról, a fővárosról, és arról, hogy a francia gyarmatosítók ellen miként csirázott ki a gyarmatosító franciák elleni szabadságharc, a főváros melyik negyedéből, és arról is, hogy a franciák milyen módszereket dolgoztak ki, hogy az ellenállást letörjék. De az algírok kitartottak és a szabadságharc a francia mindennapos megtorlás hatására mind jobban erősödött. Algír barátom annyira a bizalmába fogadott, hogy sok mindent elmondott nekem arról, hogy miként is vannak ők Franciaországban megszervezve. Marokkói és algériai migránsból  Franciaországban több van mint 5 millió. -mondta nekem. Akkor robbantanak ki általános rendbontást, egészen az általános franciaországi felkelés szintjéig, amikor akarnak. -fűzte még hozzá az algír barátom.

Kedves Eszter! Számít-e ön azzal, hogy ilyesmi megtörténhet és esetleg, amennyiben Franciaországban lakik,  akkor ön sem menekül meg ép bőrrel?
Számít-e ön azzal, hogy öreg korában a nyugdíj kasszákból kifogy a pénz, mert a szociális segély kasszák tartalma túl kicsi a sok milliós ránkvándorolt eltartásához és azt pótolni kell valahonnan, és e miatt ön öreg korában esetleg éhezni fog, fedél nélkül marad, vagy valamilyen szegényes aggmenházban végzi???
Nincs is miért folytatnom a magyarázkodást, mivel egyszerűen nem lehetséges, hogy a harmadik világ összes szegényét idefogadjuk, csak azért mert sajnáljuk őket! A valóságtól elrugaszkodott nonszensz!!!

S’il vous plaît confier la meilleure votre compatriotes européennes et favoriser les nations européennes dans votre plaine cœur!
Avec amour fraternel

Transyadmin

5 című bejegyzés “Kedves ránk-vándorlókért aggódó Eszter!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Tiszteletem!
    Egyetértve a cikkírójával csak kiegészíteném Böjte Csaba lelkész úrbak címzett nyíl levelem – aki tévedésben van, ha bár logikusan magyaráz!

    László Kiss commented on a link.
    17 órája ·

    Kedves Böjte Csaba lelkész úr, a félreértések elkerülése végett előrebocsátom, hogy ismerem és tisztelem munkáját – ha parazitákat is nevel és ápol, mert nem sikerült mindannyinál el érnie a Jézusi szeretet tanítását! Ön nem ismeri a parazita természetét , minden raffiniával felkent módón – ez esetben a un. migránsokat is felhasználva betámadták a valódi de a hamis keresztény világot is! A magyar tudja megtanulta és érzi átérzi – és emlékezik . teteikre módszereikre – a leprával – pestissel fertőzőtt hullák – pokroscok bedobálása a várba – vagy a nemibetegségben szenvedő lányá tett áldozatok át dobása a frontvonalon – és sorolhatnám – ma a migráns a menő – írtam e témában egy írást figyelmében ajánlom – hisz emlékezni kell, hogy egyik királyunk is feláldozta egyik lányát MARGITOT e témában –
    ÍME: A VÉLEMÉYEM:
    IDÉZEM:
    “…1 / 2 827

    [Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel] – Új megjegyzés érkezett a következő bejegyzéshez: Európai királyi családok tagjai gyerekeket ölnek e…
    Beérkező levelek
    x
    Unknown

    11:31 (1 órája)

    címzett: saját magam
    Unknown új megjegyzést írt a(z) “Európai királyi családok tagjai gyerekeket ölnek e…” című bejegyzéshez:

    Hát mit mondjak – írjak?

    Leírom nektek ahogy én érzem, utasítás szerűen érkezik hozzám, ha eljön a pillanat, mert eljön, ebben senki ne kételkedjen, a parazitákat írmagig ki kell irtani, mert ha nem teszed az írt ki téged!
    A hogyant mindenki nem tudja, mert állandóan kérdezik HOGYAN tegyük meg?
    Most megmondom el árulom: a végső szót: OPERÁCIÓVAL!
    A parazitának a fejét le kell operálni, és kicserélni egy nem parazita fejre, azért, hogy ne tudjon parancsot adni a többi test részének a pusztításra!
    Kivitelezése a tudás emberénél a következő:
    Akik már közel állnak a halálokhoz – csapatot alkotnak, de előtte elbúcsúznak a családjuktól – szeretteiktől, örökre – úgy, hogy a teremtőre bízzák sorsukat és végleg távoznak szeretteik köréből, no nem 100 szűzért mint írtam már régebben önfeláldozó robbantóként , ha nem azért, hogy a fiatalokat megmertség a fizika világában, hogy élhessenek emberi módon!
    Úgy ahogy a biblia is leírja – először felszólítja a megtámadódott fejet, hogy adja meg magát, és ha az nem adja meg magát akkor kiírtja keményen! Ugye eddig értjük?

    A Kain népén belül – ezt nem így csinálják – a vallások manipulálásával rábírja sajátját is aki szegény és gyámoltalan tudatlan a fanatikusságán túl, hogy pusztítson – tehát a gazdag fej – soha nem közösködik más test részével sem – azt is feláldozza, parazita tulajdonságának módszerével, úgy mint ahogy mással is teszi! Gondolj csak a rákra – elrágja a testét míg bele nem pusztul, – de hoppá, azt gondolnánk, hogy vége kiíratott, de nem, mert az utolsó pillanatban ez a pusztító szellem – lélek kiszökik és egy másik testbe költözik!

    Tehát értjük ugye, ezt fizikai térben elpusztítani nem lehet – csak a szellem lélek birodalmában!
    Na ezt hogyan csináljuk – na ezt csak békésen lehet – mert tudjuk, hogy az életképes a fennmaradásra AZ ÉPÍTŐ ÉS PUSZTÍTÓ KÖZÜL – amelyiket tápláljuk – nem tápláljuk a rákos gondolatokat többé – és megszűnik és egyensúlyba áll a természetben itt A FÖLDÖN IS A HARMÓNIA !
    KAIN NEM ÖLI MEG ÁBELT – ÁBEL MEG SZERETI KAINT! EZ AZ ÁLLAPOT AKKOR JÖN EL AMIKOR A TALMUD ELFELEJTŐDIK ÉS JÉZUST LEVESSZÜK A KERESZTRŐL – nincs többé, hogy feláldozom, hogy engeszteljem az istent, különben régen valóban voltak ilyenek, mindig amit a legjobban szerettek azt áldozták fel – a magyarok a fehér lovat – a pusztában kóborló mert nem volt mása a gyerekeket! Ez ma már a magyarok részéről megszűnt, mert – na erről máskor írok!
    ÉS ETTŐL KEZDVE ÍRÁSBAN MONDÁSBAN – CSAK A VALÓSÁGOT HIRDETJÜK, KÖVETJÜK TANÍTÁSAIT HŰEN MEGVÁLTOZTATÁSTALANUL!
    2016-04-04
    Tisztelettel: id. Kiss László

    Megjegyzés írása

    A bejegyzéshez fűzött megjegyzések küldésének lemondása

    Bejegyezte: Unknown , bejegyzés helye: Új Világtudat | Az Élet Más Szemmel, időpont: 2016. április 4. 6:08

    Kedvelik 1 személy

  2. Böjte Csaba helyett szeretnék visszatérni Eszterhez.

    Kedves Eszter!

    Rengeteg fotót lehet látni olyasmiről, hogy egymással inkább táplálkozási viszonyban álló állatok saját emlőikön nevelik fel az őket felzabáló faj kicsinyeit. Ilyen az anyai természet. De ebben az esetben a kicsi viszonya is más a nevelőjéhez. Akkor is anyjának tartja, amikor felnövekszik.

    Nos, az elhagyatott árvák felkarolásával nincs is semmi probléma. Nekik lesz identitászavaruk, ha felnőnek az eredetileg tápláléknak használt állatfajok között, mondjuk a kisfarkasok báránynak. És nem tudnak szaporodni sem az új környezetükbe.

    SENKINEK, ismétlem, SENKINEK sem jó, ha nem saját világában nő fel, állatok a saját fajtájuk között, emberek a saját kultúrájukban, Mauglik a farkasok között…….. Akkor sem, ha az idegenek között gondoskodásra, szerető közösségre talál.

    Ne tévesszen meg mesefilm!

    Maugliból soha sem lehet ember, mert ha 2-3 éves koráig nem tanul meg beszélni, már akkor sem fog egyetemre járni, ha visszakerül az emberek közé!

    Kedvelik 1 személy

  3. Nagyon rövid leszek: Nem ránkvándorlásról szól a történet, hanem arról, hogy “egyesek” (!!!) ránk vándoroltatják esküdt ellenségeinket, kik fel vannak készítve arra, hogy átvágják a torkunkat, és lenyiszálják a fejünket. Ezekről a borzalmakról hiteles videofelvételeket lehet látni a neten. Tehát nem rán-kvándorlók vannak, hanem ránk-vándoroltatottak! Vattay Szabolcs

    Kedvelés

  4. “Tehát nem rán-kvándorlók vannak, hanem ránk-vándoroltatottak!”
    A lényegét tekintve mindegy,hogy önszántából,vagy felbujtásra akar ölni valaki a lényeg az,hogy gyilkolni akar és a történet vége halál.Most még dönthetünk,hogy áldozatok leszünk,vagy önvédelemből gyilkosok – harmadik utat nem igazán látok.
    H.B.
    “A keresztény Európában egyetlen idegenszerű elem van és az a zsidóság. Alig szabadultak meg az európai népek az izlám hatalmától, most ismét a zsidó nép az, amely lázas izgatottsággal és ernyedetlen tevékenységgel azon merész tervet erőlködik megvalósítani, hogy az európai népek felett az uralmat megszerezze és azokat rabigába hajtsa.’ “ (7)

    Kedvelik 1 személy

  5. Ha egy picit is odanézünk a valóság fele , akkor tisztán látható , hogy az utóbbi időben nagyon sok félkegyelmű , ferde hajlamú személyek lepték el a földünket , így természetes , hogy a nehézségek is szaporodnak ,–Így kerülhetett ez az Eszterke is a körbe , de csak kitáncol , mivel ezek nem túl kitartóak , tehát ha időben észrevennék a nagyokos politikusok kiszűrhetőek lennének – de amíg a cikk Eszterről szól,, és egy lelkészről ír egy másik okos ,addig nem minden van a maga kerékvágásában —

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.