Pindrochok

Az alábbi írást egy olvasónk küldte. Az aláírás talán túlzásnak tűnhet, de bár lennének többen olyanok, akik valami elemi igazságérzettől áthatva nem hagynák elsikkadni a hasonló történéseket, aljasságokat, lopásokat, csalásokat, gerinctelenségeket. Ebből a megfontolásból úgy döntöttünk, hogy az aláírást megtartva közöljük olvasónk levelét.

NIF szerkesztők

A levél:

XI. kerületi polgárként elkerülhetetlen, hogy időnként ne kerüljön a kezembe a kerületi önkormányzat lapja, az Újbuda. Ha máskor nem, hát amikor kiveszem a levélszekrényemből és a tőle néhány méterre lévő kukába vágom. Hiába tudom, hogy időnként illene belelapozni, nem tudom leplezni mélységes undorom a bolsevik polgármester által fémjelzett önkormányzati laptól. A tavaszi és a mostani kampány idején mégis kezembe vettem a lapot, és végigfutva röviden tartalmán többször is megnéztem, hogy ki szerkeszti a lapot.

És megdöbbenésemre megakadt a szemem a lap főszerkesztője nevén. Hopp. itt valami nincs rendben!

Ezt a nevet nézőjeként és olvasójaként is jól ismerem a Széles Gábor által tulajdonolt Echo TV-ből és Magyar Hírlapból, mert Pindroch Tamásról van szó, mint az Újbuda főszerkesztőjéről. És rögtön beugrott a három fivér gyönyörű teljesítménye.

A másik Pindroch a Hír TV szerkesztője, a harmadik fivér a Fidesz frakcióvezetőjét, Lázárt szolgálja ki.

Érdekes és elgondolkodtató a pindrochok családi munkálkodása, hogy mi minden fér bele elveikbe, de különösen a Szélest és Molnár Gyula emeszpés polgármestert egyidejűleg kiszolgáló Pindroch Tamásé. Az elvárható elvhűséget és politikai tisztességet sutba dobva – a hazai sajtó döntő többségére sajnos jellemző -, a “bárkit kiszolgálok, csupán megfizessenek” undorító elve alapján nem lehet tudni, mikor mond vagy ír őszintén, ezzel mind a helyi, kerületi polgárságot, mind a Magyar Hírlap olvasóit vagy az Echo TV nézőit folyamatosan becsapva, egyidejűleg önmagát is hiteltelenné téve.

Feltehető a kérdés, milyen hiteles vajon az a hatalom, amelyik nem néz utána, hogy a lakájmédia munkásai egy részének mindegy kit dicsér vagy dönt le trónusáról, az egész csupán pénz kérdése?!

Az “Igazságosztó”

(Nemzeti InternetFigyelő)

Egy gondolat a(z) “Pindrochok” című bejegyzésnél

Hozzászólások lezárva.