Európának megy a hasa?

gyertyagyújtás

Fotó: MTI / Kovács Tamás

Ma este kihagytam volna a betolakodók és a libsik közös akcióját a Keletinél. Rohadtul unom, hogy ott és máshol is egyre kevesebb a fehér ember!

Aki útra indul messze földre, ami nem az ő hazája, és mindenét odahagyja, annak számolnia kell azzal, ami az embercsempész teherautójában történt. A tengeren is kiszúrják a gumicsónakokat. És még hány féle módon kijátszák a hazug ígéretekkel felhergelt tömeget, akik tegnap még a fákon éltek Afrikában, Ázsiában.

Különösen az muzulmánokról érdemes megemlékezni. 150 év török iga! De ezt egy jöttment körúton-belüli állítólag-értelmiségnek hiába mondanánk! Ő csak megy ételt, innivalót osztani a szeretett betolakodóknak, miközben a hajléktalan véreit kilöki a sorból, vagy rendőrért rikácsol a ribanc.

Unom, a végtelenségig unom a politikai és fegyveres falkák impotens tötyörészését! Az az érzésem, egyre többen vannak ezzel így. És minden elvesztegetett nappal több ember mondja, hogy elég!

Tőlünk nyugatra, a valahai gyarmatosítóknak most szepeg az alfele, mert ők a célpont, miközben merkel azzal hergel, hogy meg akarja mondani európának, melyik országnak hány darab betolakodót kell szerinte befogadni és letelepíteni. Na, de kedves kancellárasszony! Kik hívták be a törököket, meg az egyéb vendégmunkásokat? Igen, maguk! Mert némely munkát a német felsőbbrendűségi tévképzetük miatt az ottani munkavállalók nem vállaltak el. Magyarul büdös volt nekik némely munka, hívtak hát muzulmánokat. Akik egyébiránt rajtunk vonulnak át évente kétszer az éves nagy szabadságolás idején. Ez sem hiányzott!

Eredmény? Münchenben felavatták európa legnagyobb működő mecsetjét, a csigazabáló franciáknál pedig mozdulni sem lehet Franciaország déli városainak utcáin, ha a müezzin elkiáltja az imaidőt.

Ez van kedveskéim, nyeljétek szépen a békátokat, csak ne akarjátok megszabni nekünk, mennyi maradjon nálunk az élősködőkből!

Tudjátok, olyan nagyon nagy a pofátok, hogy az már vérlázító! Ha nem a libsi történelemkönyveket tanítanátok gyerekeiteknek, egy másik törpeségnek való megfelelési kényszer és visítás nyomán, a sajátjaitok régen ráébredtek volna, mennyire piszkos, és büdös a múltatok. Úgy egészében. A lelketek szutykos!

És most érdemes megnézni a képeket. Kiváló alkalom a megszállásunkra törekvő téridegeneknek, hogy valami balhét kiprovokáljanak.
Ez kell nektek, barmok egy cafatokban lógó csapatzászló tövében?!
Hogy megint magyar vérrel áztassák a semmirekellő európa földjét?

A világ megzsírosodott pénzügyi és politikai disznai pedig ilyenkor kussolnak, noha ma már az egész világ tudja, ők okozták napjaink történéseit – célzottan a kárunkra, gyérítésünkre, életterünkre és életünkre vetve a légiósok (gladio) kockáit.

Csak tessék, de lehetőleg csonkaország jelenlegi határain kívül!
Mert mi és utódaink itt akarunk élni ezek nélkül a pusztító sáskák nélkül.

2015.08.28.

Lengyel Károly

http://hvg.hu/itthon/20150828_Fotok_Gyertyakat_gyujtottak_a_Keletinel_a#rss

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Egy gondolat a(z) “Európának megy a hasa?” című bejegyzésnél

  1. A libsik már harminc harminc éve kidolgozták , hogy a jó öreg európa fehér lakóit kicserélik mongoloid, szudáni, és egyéb afrikai népekkel és ezek lesznek az új gyökértelen,nemzetiség nélküli atomizált mesterséges lakók. Nem véletlenül csinálja az USA, libsi, arisztokráciája már tíz éve tervezetten azokban az országokban a háborús helyzetet ,azzal elő készítve a migráció talaját. Azok a migránsok terv szerűen fel vannak készítve és pénzel is ellátva, csak a lényeget nem mondották meg nekik .Ők lesznek a nagy Izrael állam gyökértelen, nemzettelen alattvaló kiszolgálói.Nem véletlenül terjeszkedik Izrael a környezetét aljas módon eltaposva.Az EURÓPAI UNIÓ kidolgozója aki ezt az egész ördögi tervet kidolgozta,hogy kell Európa népességét kicserélni lassú népirtással egy új atomizált gyökértelen nemzeti kultúra nélküli népcsoportra cserélni.Ez a féreg libsi nem sűrűn adja a nevét a sátáni tervéhez de azért lassan minden ki derül a neve R. C.- Kalergi. Majd hallatja ő a nevét csak idő kérdése. Hűséges seggnyalói mint Angella Merkel és még néhány hányadék már ki tüntetést is kaptak tőle.Magyarországon élősködő álmagyar libbsik gőzerővel csalogatják a sok be csapot mit sem sejtő szerencsétlent.Volt már ilyen elmebeteg az is libsi volt , mi lett a vége???? Hogy is hívták???? Ez a Kalergi egyet elfelejtett ,hogy mi lesz akkor ha majd ezek a becsapott atomizált embereket valaki fel világosítja és összefognak!!! Na az lesz majd az igazi nagy holokauszt, csak az a baj ,hogy megint az ártatlan zsidóság issza meg a levét a mocskos féreg KALERGIK , Meg elbújnak… VIGYÁZZ ÖREG EURÓPA !!!!! Megint feltámadt egy újabb sátán aki az ördögi tervénekfelét már meg is valósította az olyan TINTÁS TIBI félék meg ezerrel tapsolnak és szavaznak , KUNHALMI nagyságos asszony- nyal nekik ezerrel……..Hát ez a véleményem, bár tévednék…..

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.