Kell egy kis nevetés

Hosszú sor áll a hentesüzlet előtt. A vevők egyre türelmetlenebbek, mert lassan halad a sor. Egy nő, hogy oldja a feszültséget, hátra fordul a mögötte álló férfihoz, kedvesen rámosolyog és kezet nyújt, miközben ezt mondja:

 

– Üdvözlöm! Kati vagyok és facér!

Mire a pasi:

– Örvendek! Béla vagyok és calonnáér’!

Hogy senkinek ne legyenek kétségei a magyargyűlölőkről

Senkinek ne legyenek kétségeik a képen látható illetők szándékait illetően.

Peter Daniel és Agnes Vadaj

Lehet húzniuk oda, ahol testvéreik körében lehetnek. Nem muszáj itt lakniuk és a mi kenyerünkön élősködniük.

Megjegyzés:

Be kell látnunk, a kép maga manipulált. Ugyanakkor ezeknek a személyeknek a magyarság ellen naponta elkövetett megnyilvánulásai bizonyítják magyarellenességüket. Ne legyenek tehát kétségeink továbbra sem arról, kiknek a szolgálatában állnak a képen mosolygó egyének.

Nemzeti InternetFigyelő

Polt Péter szerint tisztességes a bankok magatartása

A Kúria kitűzte a tárgyalás napját

A tárgyalás napja 2013. január 15. délelőtt 10 óra!

Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész tizenhárom oldalon keresztül ecseteli, hogy miért tisztességes a bankok magatartása. 

Polt Péter, aki szerint a bankok tisztességesek
Polt Péter, aki szerint a bankok tisztességesek. Na persze, ha már ő mondja….

Magyarország Legfőbb Ügyésze a következőket is leírja munkaanyagában:A szerződés elsődleges tárgya a magyar joggyakorlatban nem szokásos fogalom, önmagában nem is értelmezhető, ezért célszerű a hivatalos magyar fordítást az eredeti angol szöveggel összevetni.”

Engedelmükkel kis pletykával kezdeném, amelyek lehet nem is annyira pletykák. A rossz nyelvek szerint megvan már a cella Simornak, de lehet hogy Király Júlia is követni fogja, bár hasonlókat mond mint mi, mármint hogy nem kell a devizahiteleseket megsegíteni. Ebben teljesen azonos az álláspontunk, mindössze az ok okozati összefüggésekről más a véleményünk. Ugyanis nem megsegíteni kell az adósokat, hanem a bankokat kártérítésre kötelezni, a bankárokat és strómanjaikat, a politikai bűnözőkkel egyetemben törvényszék elé állítani. Polt Péter szerint tisztességes a bankok magatartása Tovább olvasása

Miskolcon már a Fidesz is a Jobbiktól várja a rendteremtést

Miközben a Fidesz a rendteremtés feladatát folyamatosan állami monopóliumként határozza meg, Miskolc polgármestere mégis a Jobbiktól várja a renitensek tettenérését, derült ki radikális párt hétfői sajtótájékoztatóján. 

Jakab Péter
Jakab Péter

Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő emlékeztetett arra, a városi közgyűlés legutóbbi ülésén kérdőre vonta a fideszes városvezetést, amiért az közpénzen szállított el több mint 6000 tonna illegális hulladékot Miskolcról, noha a hulladékgazdálkodásról szóló törvény egyértelműen kimondja a „szennyező fizet” elv alkalmazását. „A problémafelvetés során arra kívántam felhívni a kormánypárt figyelmét, hogy a hatóságok tehetetlenségének levét évről évre azok az adófizetők isszák meg, akiknek a pénzéből az önkormányzat évente akár többször is elszállítja a renitensek hulladékát” – mondta Jakab Péter hozzátéve, felszólalásával azt akarta elérni, hogy a kormánypárti önkormányzat hatékonyabb hatósági fellépést valósítson meg Miskolc neuralgikus pontjain. Miskolcon már a Fidesz is a Jobbiktól várja a rendteremtést Tovább olvasása