Polt Péter szerint tisztességes a bankok magatartása

A Kúria kitűzte a tárgyalás napját

A tárgyalás napja 2013. január 15. délelőtt 10 óra!

Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész tizenhárom oldalon keresztül ecseteli, hogy miért tisztességes a bankok magatartása. 

Polt Péter, aki szerint a bankok tisztességesek
Polt Péter, aki szerint a bankok tisztességesek. Na persze, ha már ő mondja….

Magyarország Legfőbb Ügyésze a következőket is leírja munkaanyagában:A szerződés elsődleges tárgya a magyar joggyakorlatban nem szokásos fogalom, önmagában nem is értelmezhető, ezért célszerű a hivatalos magyar fordítást az eredeti angol szöveggel összevetni.”

Engedelmükkel kis pletykával kezdeném, amelyek lehet nem is annyira pletykák. A rossz nyelvek szerint megvan már a cella Simornak, de lehet hogy Király Júlia is követni fogja, bár hasonlókat mond mint mi, mármint hogy nem kell a devizahiteleseket megsegíteni. Ebben teljesen azonos az álláspontunk, mindössze az ok okozati összefüggésekről más a véleményünk. Ugyanis nem megsegíteni kell az adósokat, hanem a bankokat kártérítésre kötelezni, a bankárokat és strómanjaikat, a politikai bűnözőkkel egyetemben törvényszék elé állítani.

De egyelőre nekik erről más a véleményük. Biztosan emlékeznek, hogy Csányi Sándor megfenyegetett, ha a Kúria nekik ad igazat akkor rágalmazásért feljelent engem is meg a feleségemet is. Szegény Hajnalka, Ő aztán az egészről nem tehet, de Csányi meg akarja mutatni, hogy ki a „gyevibíró a faluban”. Egy frászt fog megmutatni, úgy sittre lesz vágva mint annak a rendje, annak ellenére, hogy dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész tizenhárom oldalon keresztül ecseteli, hogy miért tisztességes a bankok magatartása. Magyarország Legfőbb Ügyésze a következőket is leírja munkaanyagában: „A szerződés elsődleges tárgya a magyar joggyakorlatban nem szokásos fogalom, önmagában nem is értelmezhető, ezért célszerű a hivatalos magyar fordítást az eredeti angol szöveggel összevetni.”

Dr. Gadó Gábor, az OTP ügyvédje a felülvizsgálati kérelmében leírja, hogy a magyar jogszabályok nem fedik le teljes mértékben azt a széleskörű szolgáltatást, amelyet a bankok nyújtanak.

Tehát akkor megállapítható, hogy jogszabályi háttér nélkül valamint a magyar joggyakorlatban nem szokásos és önmagában nem is értelmezhető(?) a szerződés elsődleges tárgya. De kérem szépen! A szerződés elsődleges tárgya a kölcsönfelvevők szerződési akarata szerint a pénzkölcsönnyújtás volt. Ennek megértéséhez nem szükséges felsőfokú angol nyelvismeret és a magyar jogban ismert és teljesen leszabályzott fogalom.

Ez már nemzetgyilkosság. Erős mérlegelés tárgyát kell hogy képezze az is, hogy miként kell majd minősíteni azokat az Adósokat, akik nem emelik fel a szavukat ezen gazemberség ellen! Ugyanis nem tekinthető saját privát problémának, hanem Magyarország és Nemzetbiztonsági kockázatról van már szó. Bankárok, bírák és ügyészek hazaárulásáról. Itt mindenki cinkossá válik aki néma marad.

A pletykaforrás szerint már legyártották számomra golyót, arra az esetre, ha túlságosan megerősödne a támogatói táborom. Erre csak azt tudom mondani, hogy vigyázzanak azzal, mert vagyok annyira kemény fejű, hogy gellert kap és valamelyik főgazember agyvelejét fogja szétloccsantani – megérdemelten.

Kásler Árpád
Civilkontroll

Nemzeti InternetFigyelő

9 című bejegyzés “Polt Péter szerint tisztességes a bankok magatartása” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Kásler Árpádnak is testőrökre lenne szüksége. Meg kell védenie magát a “nemzeti” kormánytól és baráti köreitől.
  Mit is várunk poltpétertől? Az apukája poltmiklós ki is volt? Teljesen lehidaltam (pedig nem vagyok teljesen mai gyerek) amikor megtudtam. Ismét kaptam egy bizonyítékot arra, hogy semmi rendszerváltás nem volt. Generáció váltás az igen. A régi “komonisták” gyerekei folytatják azt, amit a felmenőik abbahagytak, de a saját módszereikkel.
  eSzeL

  Kedvelés

 2. A kormány és csahosainak szervilizmusa valamint hübéresi-talpnyaló magatartása felülmúl minden elképzelhetőt.
  Loviaguin Alexander

  Kedvelés

 3. A Kúria kitűzte a tárgyalás napját!! KB. négy hete megegyezett a kormány a bankokkal hogy elmeszelik az adósokat a pénzintézetek javára,persze teljesen törvénytelenül. Az ára,+egy évig teljes bankadó 200 milliárd,szánalmas volt a bankok mű felháborodása a médiában pedig ők terjesztették be a javaslatot.A bankok ezzel nyertek kb 800 milliárdot a többi meg kit érdekel. Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyésznek meg csak arra kell vigyázni, nehogy úgy járjon mint Virág elvtárs a tanú c. filmben mikor véletlen az ítéletet olvassa fel a tanú meghallgatáson .

  BIBI

  Kedvelés

 4. Tagdhatatlan, bankok, biztosítok és ügyvédek, kevés kivétellel, mind “tisztességes”
  Nem oknélkül mondják, ha valakinet rosszat kívánnak: ” ügyvédek között lássalak”.

  Corvinus.

  Kedvelés

 5. Szeretném tudni, ki ez a Polt Péter? Honnan jött, ki fia-bornya, kik a támogatói? Mert, hogy kilóra megvette a hatalom, az tuti.
  délvidéki

  Kedvelés

  1. Édes jó apukája, poltmiklós ’56 után a belügyminisztériumban, osztályvezetői beosztásban végezte az ügyészségek felügyeletét.
   Gondolom ennyi elég. eSzeL

   Kedvelés

 6. A bankok tisztessége vetekszik Polt Pot tisztességével.
  H.B.
  „Hit, erkölcs és morál nélkül nincs ember, és aki ezekkel nem rendelkezik,az meg nem ember, és nem támaszthat jogot arra, hogy az emberiség befogadja magába, mert ha igen, akkor azt belülről rohasztja szét!”

  Kedvelés

  1. H.B. A fenti idezetet rendes orszagokban kifuggesztik minden iskola minden tantermeben. Mondom: rendes orszagokban!

   delvideki

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.