Megszólal a pénzhatalom nagyágyúja – Kissinger nyíltan örül a harmadik világháborúnak (helyesbítéssel)

A cikk fordítójának kérésére az alábbi helyesbítést tesszük:

Mivel a fordító nem ismerte ezt a honlapot (ahonnan az írás származik), így megköszöni – velünk együtt – az olvasók jelzését, amivel figyelmeztettek, hogy ez csupán egy SZATÍRA, de sajnos, tényleg így gondolkoznak a pénzvilág urai! Ezúton kívánjuk helyesbíteni a tévedést, és megköszönjük olvasóink éberségét. (NIF szerkesztők)

Érdekes interjú jelent meg Henry Kissinger-rel (Aki nem hallja a harci dobokat, az süket) a dailysquib.co.uk hasábjain november végén,  amelyet azonban más antiglobalista honlapok csak e héten vettek át. Kissinger Nixon és Ford elnökök alatt volt külügyminiszter, akit akkoriban a fősodor média szinte istenített. Az interjú az eddig összeesküvés teóriának nevezett elméletek nyílt beismerése. Cikkünk Alfred Heinz írásának a fordítása.

Figyelemre méltó Henry Kissinger, Nixon egykori külügyminiszterének megnyilatkozása arról, hogy mi történik a világban, különösen Közel-Keleten.

Manhattani luxuslakásában a visszavonult államférfi, aki májusban 89 éves lesz, igen csak nyílt módon analizálta a világ jelenlegi helyzetét.

„Az Egyesült Államok visszaszorítja Kínát és Oroszországot, és az utolsó szög koporsójukba Irán lesz, amely természetesen Izrael fő céltáblája. Kínának eddig megengedtük, hogy növelje katonai erejét és Oroszországnak, hogy magához térjen a kommunizmusból. Ezt azért tettük, hogy elbizakodjanak, így aztán annál nagyobbat fognak huppanni. Olyanok vagyunk, mint egy mesterlövész, aki megengedi a pancsernek, hogy puskája után nyúljon, és ha próbálkozik, akkor aztán bumm bumm. Az eljövendő háború olyan súlyos lesz, hogy csak egy szuperhatalom nyerheti meg, és az mi vagyunk barátaim. Ezért van az EU is oly nagy sietségben, hogy egy szuper-államot létrehozzon, mert tudják mi lesz, és hogy túléljék azt. Európának egy nagy állammá kell válnia. Sietségükből úgy látom, hogy tisztában vannak azzal, hogy a végső harc az, ami előttünk áll. Ó, mennyire vágytam erre a gyönyörű pillanatra,”

 „Ellenőrizd az olajt és ellenőrzöd az államokat; ellenőrizd az élelmiszert és ellenőrzöd a népeket.”

Kissinger aztán hozzáfűzte: “Az átlagember úgy készülhet fel a háborúra, hogy vidékre költözik és  létrehoz egy farmot. De vigyen magával puskát is, mert az éhezők hada fog kószálni mindenütt. Habár az elitnek meg lesznek a saját biztonságos kuckói és speciális menedékhelyei, nekik is vigyázniuk kell, mert a menedékhelyeik is veszélybe kerülhetnek.” Néhány perc szünet után, míg gondolkodott, Kissinger így folytatta.

„Megmondtuk a hadvezetésnek, hogy nyersanyagforrásaik miatt át kell vennünk hét Közel-Keleti országot, és már majdnem befejezték a munkát. Mindannyian tudjuk, hogy én mit gondolok a katonaságról, de meg kell mondanom, hogy ez úttal fölöslegesen engedelmeskedtek a parancsnak. Pont az utolsó akadály, Irán az, ami átbillenti a mérleget. Meddig nézheti Kína és Oroszország tétlenül az amerikai tisztogatást? A nagy orosz medve és a kínai kuli felébred félálmából, és akkor kell Izraelnek küzdenie minden erejével és fegyverével, hogy annyi arabot megöljön, amennyit csak tud. Remélhetőleg, ha minden jól megy, a fél Közel-Kelet Izraelé lesz. Katonáink az utolsó évtizedben remek kiképzést kaptak harci konzol játékokkal. Érdekes volt a Modern Hadviselés 3 nevű játék, amely pontosan tükrözi prognosztizáló programjával, hogy mi fog hamarosan bekövetkezni. Katonáink Amerikában és Nyugaton jól fel lettek készítve, mert jó katonáknak nevelték őket, ágyútölteléknek, és ha el kell indulniuk, hogy küzdjenek azokkal az őrült kínaiakkal és ruszkikkal, engedelmeskedni fognak a parancsnak. A hamuból egy új társadalmat fogunk felépíteni, s csak egy szuperhatalom marad, és aki nyer, az a globális kormány lesz. Ne felejtsük, hogy az Egyesült Államok rendelkezik a legjobb fegyverekkel, olyanokkal is, ami senki másnak nincs, és be fogjuk dobni azokat a fegyvereket, ha eljön a megfelelő idő.”

Vége az interjúnak. Riporterünket Kissinger embere kitessékeli.

Fordította: Vajta Dénes

Nemzeti InternetFigyelő

37 című bejegyzés “Megszólal a pénzhatalom nagyágyúja – Kissinger nyíltan örül a harmadik világháborúnak (helyesbítéssel)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. A háborút mindíg az kezdi aki győzni akar, aztán vagy sikerül, vagy nem! A világ urának lenni, senkinek nem sikerült, és nem is fog! Okos ember, aki ennyit nem tud?

    Kedvelés

  2. Jó lenne azt hinni, hogy vén korára meghibbant Kis Singer, de feltehetően inkább arról van szó, hogy kitört belőle a hiúság és nem bírta megállni, hogy el ne mondja: ő tudja, mi lesz a már elkezdődött meccs eredménye. Nem mondott mást, csak amit eddig is sejtettünk. De nyilatkozata – akárcsak a jelenleg gyorsuló ütemű események – azt mutatják, hogy nincsenek összeesküvés elméletek, hanem ÖSSZEESKÜVÉS VAN, még pedig CIONISTA ÖSSZEESKÜVÉS A VILÁGHATALOM MEGSZERZÉSE ÉRDEKÉBEN – ÉPP ÚGY AHOGY AZ – a zsidők által mindig letagadott – CION JEGYZŐKÖNYEIBEN LE VAN ÍRVA. Amerikai ágyútöltelék katonákkal, EU szuperállammal, amely majd szépen besorol a Zsidó Világkormány alá, hacsak mi magyarok át nem állítjuk a váltót. Jön Armageddon és már látszik Pio atya jövendölésének értelme a magyarság 2012-es megdicsőüléséről.

    Azért érdekelne, hogy mire menne az USA-izraeli koalíció egy kínai-orosz-iráni (esetleg még egyiptomi) tengellyel szemben? Az az amerikai hadsereg, amelyik sem Afganisztánnal, sem Irakkal nem boldogult?

    Azért a tanácsát fogadjuk meg. Hol lehet puskát venni? (Bár ahogy a székely mondta: Majd hoz az ellenség.)

    Kedvelés

  3. Ez a vén hülye elmebeteg csak éppen a történelemről feledkezik meg! Az összes örült zsarnok hatalma csúcsán bukott meg mert az hitték, hogy rájuk nem vonatkoznak a történelmi folyományok, hogy az összes diktatúra, birodalom bukásra van ítélve! Ezért lesz nagy a pofára esésük és remélem, hogy úgy járnak mint ahogy viselkedtek az őslakosokkal az Indiánokkal azaz kiirtják őket mindegy szálig a metélteikkel együtt! Több honlapon lehet olvasni az ember képébe mutatkozó usa állatokról ahol az általuk meggyilkolt embereket levizelik és ezt még videóra is veszik, ezek semmilyen körülmények között nem tartoznak az emberi fajhoz és elég muníciót adnak a gyarmattá vált népeknek, hogy kiirtsák ezeket a patkányokat!

    Kedvelés

    1. azért van esélyük mert a zsidókat és Izraelt mindig tisztelték mint Isten választott népét, ami rólunk magyarokról nem mondható el.

      Kedvelés

  4. Bocsánat a kérdésért, de ez az ember ennyire hülye, vagy csak a sok mész ment az agyára? A történelem egy videojáték? És vajon még hányan gondolkodhatnak így?
    Jellemző,
    Ezek szerint a USA stratégáit az interneten tanítják?
    Ideje lesz a magyar gyerekeknek is megtanulni ezeket a játékokat.
    Visszahúzódni, berendezkedni önellátásra, szabad fegyverviselés, disznó, tehén, csirke, kacsa, ha valaki belép hozzád, először lőni, aztán köszönni. Isten hozott a szép új világban! Pax Americana.

    Kedvelés

  5. Úgy gondolom vén szarházi, hogy ti már Vietnamban is leszerepeltetek a modern fegyvereitekkel, és a golyófogó embereitekkel!
    Továbbá: nagyon sok amerikai állampolgár is tisztában van vele, hogy az ominózus szeptember 11-hez több köze van a kormányotoknak és Izraelnek, mint Bin Ladennek lett volna!
    Oroszország, Kína, és egy-két arab ország, (esetleg Japán, az atombomba mementójaként) keményebb dió lenne mint anno Vietnám!
    Ott nem 2 felhőkarcoló dőlne össze vén geci!

    Kedvelés

  6. Nemcsak Izrael-USA lesz egyik oldalon, hanem az egész NATO. Tehàt Magyarorszàg is!
    Ahogy az olaj mindjobban kezd kifogyni, ugy az OPEC es a többi olajtermelö orszagok összefognak és zsarolni fogjàk az emberiséget. Allamokat dönthetnek majd be és ott gerjesztenek éhinséget, ahol akarnak. Tehàt az olajtermelö orszàgok renitenskedö urait, tàrsadalmi rendszereit màr elkezdték régota moresre tanitani, ill. felvàltani “demokràciàval”.
    Senki sem akar majd ujra kapàval mezögazdasàgot csinàlni. De ha mégis erre kényszerülünk, akkor az emberiség éhezni fog, mert kizàrolag kézimunkàval ennyi milliàrdot eltartani nem lehet!
    Gondoltàl erre?
    A baj nem is a vàzolt szcenàrioval van, hanem azzal, hogy vilàgkormàny alakul és azt kik fogjàk, minden vàlasztàs nélkül kitölteni. A vilàgnak nem fog tetszeni, hogy “kivàlasztott” népcsoportbol kerüljenek ki a vilàgkormàny tagjai!
    Ez lesz a nagy baj!!! Erösen nagy baj!!!

    Kedvelés

    1. Az lesz a nagy baj, hogy kik lesznek a világkormány tagjai, vagy az, hogy ei nem tetszik majd sokaknak? Nem mindegy!!

      Kedvelés

      1. Hogy egy goyimnak sem fog tetszeni a vilagkormàny tagjainak listàja! de az sem, hogy egyàltalàn vilàgkormàny lesz! Kivàlasztott emberekböl, akiket csak Jehva tud majd levàltani poziciojukbol. S a nagy baj az lesz, hogy életen keresztül tarto nyomor lesz a részünk nekünk, ill. leszàrmazottainknak!
        A fölösleges embertömeget csippekkel fogjàk ellàtni, grippé elleni injekciokkal sterilizalni, stb. Ismerös dolgok ezek a scifikböl. Egyébként ahogy Vizslànk, Kitàn, megérkezett uj gazdijàhoz Svàjcba rögtön löttek bele egy csippet. A zürichi toparton a 6 honapos kölök virgonckodott és a rendörök messziröl leolvastàk a csippjét, s a gazdi adatait. Utàna kivàlasztottak a lànyomat a tömegböl és felhivtàk a figyelmét, hogy azon a részen a kutya nem szaladgàlhat szabadon. Mivel ilyen kihàgàs nem volt még a lànyom ill. Kitàn személyi kartonjàban, igy nem büntették meg!
        Egyelöre csak a kutyàjàn keresztül vilàgitottàk àt a lànyomat, de hamarosan eljön majd az idö, mikor nekünk is lesznek màr, születésünktöl fogva, belöve csippjeink! Ez a vilàg vàr majd rànk, amennyiben tàrsadalmaink elfogadjàk a vilàgkormànyt!

        Kedvelés

  7. Ha az ilyen félbolond Kissinger féléken múlt volna, akkor már legalább tíz éve kirobban volna a 3. világháború.

    Vajon Obama miért kapott Nobel békedíjat?
    Hogy valamilyen erők megakadályozzák a totális világháborút.
    De a veszély nem múlt el, az idén újra amerikai elnökválasztás lesz!!!

    Kedvelés

  8. A Daily Squib, ahol irtak ezt a cikket egy szatira ujsagg. Olyan mint The Onion. Sose tortent meg ez az interju…

    Kedvelés

    1. A The Daily Squib honlap valoban egy rosszabb fajta vicclap. Pl. ilyen “hirt” adnak le, mint
      A Standard and Poor leértékelö gàrdàja lehuggyoztàk a folyosojukon felhalmozott euro kötegeket. Leadnak ezzel kapcsolatban egy vitàt Ben Bernanke es Saàrközy között. Közölnek egy fotot, amelyen ténylegesen 4 férfi lehuggyoz valamit, ami ki van törölve a képröl.

      Vajta Dénesnek is ajànlom, hogy jobban nézze meg a forràsait!

      Egyébként Iràn megtàmadàsa a vélt interjutol függetlenül napirenden van. Izrael erölteti a katonai megoldàst, de egyedül nem akarodzik neki hàborut inditani.

      A vélt interju azért ül, mert a Kissingerre jellemzö pökhendi, vilàguralmi viselkedést és nézeteket adja vissza!

      Kedvelés

  9. Amerika utóbbi háborúit kötvényekből finanszírozta amit nagyrészt KÍNA !!!!!vett meg ,HA ELLENÜK AKARNAK HÁBORÚZNI JAVASLOM AZ IDIÓTA AMERIKAIAKNAK HOGY KÉRDEZZÉK MEG KÍNÁT!!!ADNAK E RÁ PÉNZT!!!!Amerikában az egy főre jutó államadósság 12millió forintnak felel meg ,ez elég sok és sok négernek nagyon büdös a meló……

    Kedvelés

  10. Megdöbbentő, hogy ez az ember Nobel békedíjat kapott, miközben alig várja a 3. világháborút. Ilyen gonosz emberek irányították, irányítják a világot? Harácsolás, cinizmus, kegyetlenség… Szép kilátások várnak ránk, egyszerű emberekre.

    Kedvelés

  11. Kis Singer és az összes rokonai, le és felmenői a gyalogságban szolgáljanak és menjenek az első sorban.
    Azokra a modern fegyverekre gondolt vajon, amit a minap szállítottak le Iránban?

    Kedvelés

  12. Az a véleményem hogy keménykedik az öreg. Túl sokat lát bele a dolgokba. Nem vitás a célja tényleg ez izraelnek meg a tommyknak, de már rég nincsenek itt. Kína, ha akarná egy esetleges háború esetén kb egy nap alatt tudná romba dönteni az amerikai gazdaságot ugyanis az amerikai államadósság hatalmas százalékát(bőven több mint a felét felvásárolták ) éés igen, ott már vége is lenne a háborúnak, és mélyen kedvelt kis izrael maradhatna egyedül a kakiban az oroszok a kínaiak az irániak … stb országok ellen. Örülnék ha hazánk végre belátná, a rossz oldalon vagyunk, és a másik oldalra állna, nem pedig a gyökér nyugat mellé.

    Kedvelés

    1. Azért ne felejtsük el, hogy tesztelésre kiválóan alkalmasak az ún. kamu-cikkek! A Cion jegyzőkönyveiről is mindig azt állították a “kiválasztottak”, hogy kamu. De még a 30-as években Harry Ford amerikai gyáros, amikor megkérdezték tőle, hogy valósak-e a Jegyzőkönyvek, azt válaszolta, nem tudja, de ha nem hamisak is, az események úgy történnek, ahogy abban le van írva. Ez már akkor jól látszott. Illetve jóval előbb is. Miért is volt Luther zsidó-ellenes? Vagy Jézus milyen nacionáléjú kufárokat űzött ki a templomból?

      A fő problémánk nekünk tényleg az lesz – ha megvalósul ez a forgatókönyv -, hogy megint a vesztes oldalon állunk. Ha meg kilépnénk a Nato-ból, az összes volt kisantant ország + Ukrajna nekünk ugrana. Ezzel a magyar operett hadsereggel még Kistarcsát sem tudnánk megvédeni. Kellene kölcsönkérni 5 kínai hadosztályt és légelhárító meg desszantos századokat. Persze fegyverestül.

      Kedvelés

  13. Az a szerény véleményem, hogy aki lebecsüli az orosz és a kínai hadsereget annak finoman szólva is elment az esze.
    Csak egy aprócska és jelentéktelennek tűnő megjegyzés: az orosz és a kínai katona étlen-szomjan is képes jobban harcolni, mint a hizlalt liba kétbalkezes amerikai mókuskák.. a technika pedig nem minden, az általa biztosított előny hamar el tud kopni.

    Igazából, hogy meg tudják becsülni a viszonylagos meglévő “békét”, egy a területüket érintő háború, -még ha győztesek is lennének- sokat lendítene társadalmuk háborúkhoz való viszonyán.

    Terroristák lerombolták az ikertornyokat, az egész ország sokkot kapott. Talán csak bele kellene képzelniük magukat egy olyan ország helyébe, ahova ők hadsereget küldenek “rendet tenni” és azt a földig rombolják. Akkor nem lenne olyan nagy az államokban a világhatalmi törekvések támogatottsága.

    Nem tudom megérteni azt a népet, akinek fiai ezrével esnek el a világ különböző háborúiban, csak azért, hogy az olaj- és fegyver milliárdosai még gazdagabbak legyenek, közben maga a “nép” a végletekig eladósodik az állam révén. Ez az amerikai álom?

    Kedvelés

  14. GYEREKEK!!

    AKI AZT HISZI, HOGY EZ AZ INTERJÚ VALAHA IS ELHANGZOTT, AZ NAGYOT TÉVED!! ITT IS VOLT EGY IDŐBEN A ” KÉPZELT RIPORTXY-NAL” SOROZAT. EZ DETTÓ!! BÁRMENNYIRE IS ÖREG AZ “ÖREG”, ILYET NEM MONDANA, ÉS NEM IS MONDOTT!!!

    Kedvelés

  15. Mint a cikk fordítója, elnézést kérek az olvasóktól, mert az interjú valóban kamu. Korábban nem ismertem azt a weboldalt, ahol megjelent. A képzelt interjú azonban szellemes, hiszen tudjuk, valóban így gondolkodnak.

    Kedvelés

  16. Mocskos parazita zsidó csak rá kell nézni!
    Nem is kell csodálkozni mit beszél…

    Kedvelés

  17. “Bármely országban, ahol a zsidok nagyszámban letelepedtek, hamarosan az erkölcsi züllésnek, anyagi romlásnak és a polgári rend megbomlásának jeleit láthattuk. Minden esetben az illetö ország vallását, kultúráját vették ostrom alá, leigázva, beszennyezve a keresztények életét.”
    Benjamin Franklin

    Az antiszemitizmus az emberek természetes önvédelmi reflexe. Méghozzá nem vele született, hanem a tapasztalatok során beidegződött, feltételes reflex….

    Kedvelés

  18. Szanalmasak vagytok :). De hogy ne legyen ertelmetlenul baszogatos, amit irok – talan erdemes lenne elgondolkodni azon, hogy mi lehet az oka annak, hogy bedoltok egy szatiranak, egy alhirnek? A forditora kenni eleg gaz, magatoktol is rajohettetek volna. Persze o is hulye volt, de a forditas az csak forditas. Felnott, ertelmes emberek nem kizarolag az alapjan ertekelnek egy hirt vagy velemenyt, hogy annak mi a forrasa. Azokat nem lehet megetetni egy 100% blod viccel (hircsardas hirnek bedolni… hat…)

    En elkezdenek aggodni a helyetekben, hogy mivel hagytam meg magam megetetni es kitol – csak azert mert olyasmirol irogattak, amiben hinni akartam (nemzetkozi es zsido osszeeskuves, stb.)

    Kedves Hozzászóló!

    Először is nem vagyunk sem barátok, sem egyidősek (gondolom), hogy tegeződjünk. Nem kenünk senkire semmit, a fordító maga jelezte tévedését. Egyáltalán nem hihetetlen a cikk, hiszen Kissinger annak az USA-nak volt külügyminisztere, aki több állam ellen követett már el agressziót, sőt, most Irán megtámadására készül! Ráadásul a volt külügyminiszter is tagja az amerikai pénzvilág nagyjainak! Egyáltalán nem áll távol tőle ez a gondolat!

    De nem hiszem, hogy magyarázattal tartozunk Önnek. Biztos vagyok benne, hogy először Ön is beugrott (hacsak nem ismerte azt a külföldi honlapot!), s az olvasók figyelmeztetésére jött rá, mi is történt. Mivel Ön előre ítélkezett, nekünk is jogot adott arra, hogy ezt megtegyük.

    Üdvözlettel: NIF szerkesztők

    Kedvelés

  19. Nezzek, onok biztos eltevedtek, de az a helyzet, hogy az internetes kommunikacionak megvannak az evtizedes szokasai. Nem ezereves hagyomanyok ugyan, megis hulyen nez ki, ha valaki nincs tisztaban veluk.

    A tegezodes pl. ilyen. Meg az is, hogy ilyen aprosagon nem rugozunk. Ciki. Egybol ugy nez ki, mintha az embernek nem lenne sulyosabb mondanivaloja. Ahogy azt a kovetkezo soraik be is bizonyitjak. Hogy ki hany eves, az nem lenyeges – pont ugyanugy nem, ahogy az sem, hogy vicclap ir-e valamit. A tartalom szamit.

    Hogy a forditora kenik a dolgot, az alatt pontosan azt ertettem, amit le is irtam. Ez tok fuggetlen attol, hogy a fordito jelezte-e. Ezzel nem is vitatkoztam, mint azt mindketten olvashatjuk. Forditastol tok fuggetlenul total beneztek. Pedig a kritikus ember utananez az ilyen dolgoknak, foleg mielott egy kisebb-nagyobb kozosseg elott publikalna. Ez duplan kellemetlen. A haritast ertem, nem is vartam mast, hiszen nyilvan evtizedek ota ez a machanizmus jellemzo a gondolkodasukra. (Ellenkezo esetben, nem fordulhatott volna ez elo, foleg, ha meg nalam is idosebbek mindannyian.)

    Kedvelés

  20. Ja, es arra reagalva – bar ennek sok ertelmet nem latom – hogy hihetetlen-e a cikk. Errol harmasban (gondolom onok legalabb ketten vannak, ha tobbes szamban irnak ala) nem sok ertelme van vitatkozni. Egyesek szamara a telapo is teljesen hiheto, masok Xenuban hisznek, megint masok meg az evolucioban sem. A hit errol szol, a kritikus, elemzo gondolkodas meg megovja az ilyen blamazstol az embert.

    Hogy en mit gondoltam, arra inkabb nem is reagalok, mert ez mar tenyleg az alatt a szint alatt van, amire erdemes reagalni, onok meg ugyis azt hisznek, amit akarnak. Bar az – mint latszik – nem mindig jon be, de az is latszik, hogy sokkal szivesebben ragaszkodnak a hiteikhez, mint amennyire a valosag erdekli onoket. Tovabbi jo szorakozast kivanok ehhez.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.