Ki ez a Gyurcsány? – avagy: „Gyurcsányt az ájulás kerülgette”

Az alábbi anyagot emailben kaptuk, mely régebben állítólag megjelent a Demokrata 2011. január 26. és február 2. számaiban és egészen bizonyosan a Nemenyi.net-en. Mivel a fősodratú magyar média nem foglalkozott az anyaggal, úgy gondoltuk, hogy érdemes közzé tenni, hogy minél többen olvassák. (NIF szerkesztők)

Tovább itt olvasható:

Jó, ha nem feledjük: Ki ez a Gyurcsány? De tényleg…, ki ez a …

6 című bejegyzés “Ki ez a Gyurcsány? – avagy: „Gyurcsányt az ájulás kerülgette”” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ez a cikk bizonyítéka hogy az eu tettestárs volt Magyarország bedöntésének! Minél előbb ki kell lépnünk ahhoz életben maradjon Magyarország!

    Kedvelik 1 személy

  2. …és mindezek után után a maoista barosso és bizottsági alattvalói még mindig az eu-ban székelnek és termelik az óriási júniós székletet…
    jóccakát “Ajrópai Újganét Termelő és Fogyasztó Szovjetkezet”

    Utóíratok:

    Tudja merkel asszony, a fidesz idehozta EZT a parlamentbe, mi meg azt mondtuk, ne mind HURCOLÁSSZUK mi is, így aztán ITTMARADT (EZ, mint kutyaszar az utca közepén, ugyi)

    Egyik koszorúzáson Furcsányi megkérdezte: Imre bátyám TE hogyan csinálnád? A saját eftársai által kinyírt volt miniszterelnök állítólag odasúgta neki: Hát, ha Klárikától elkéred a Dobrev papa csendes kis munkaeszközét, a selyemzsinórt, én szívesen megmutatom rajtad.

    Kedvelés

  3. Hát az EU közgyűlés azért nem KISZ gyűlés, ahol a KISZ fiúk mindent bevesznek! Nincs párt apuka, se moszkvai felügyelet, melynek segítségével a hazugságot, hülyeséget lenyeletni lehet!

    Kedvelés

  4. Már a 70es évekbe kiléptek KISZ ből az értelmesek!
    Mégis győztek, az a demokrácia érdeme lehet!
    Győzött a buta többség,hazugság, kellett neked!
    Az égészbe csak az a baj,
    Becsületesnél is több a tolvaj!
    Ezért annyi marad neked,
    Állam adósságot fizetheted!

    Kedvelés

  5. A 2006-os eseményben Gyurcsány F. igénybe vette a Spec Naz embereit. (Ők voltak az azonosító nélküli rendőrök)
    A miskolci rendőrkapitány nem volt beavatva ebbe, ezért eltávolították a helyéről (cigányozás címen), hogy addig kimenekíthessék a Spec Naz embereit..

    Kedvelés

  6. Barcsak tobb cikket olvashatnank ehelyutt, mely ennyi informaciot hordoz magaban, mint ez itt. Gratulalok a cikkironak, inkabb tájekoztatonak neveznem, ugyanis Mo-on ritkan lehet oknyomozo ujsagirokkal es azok cikkeivel talalkozni.
    Gyurcsany angol tudasa viszont nem gyenge. Mivel nekem az angol nem tartozik a mindennap hasznalatos nyelvek koze, ezert nem tudom magam huzamosabb ideig, egy-egy angol frissitesi tanfolyam utan sem, magasabbra tornaszni, mint magas kozepfoku. Gyurcsany angol nyelvu interjujat hallgattam es merem mondani, hogy felso fokon beszeli az angolt. Ezt az egy erdemet nem erdemes elvenni tole. Olstein Vikit viszont sose hallottam angolul interjut adni.
    Egyebkent az EU parlament egy mocskos hely, ahol az egymas megalazasa a divat. Ez jol kiderul ebbol a tajekoztatobol is.
    Jelenlegi valsagot urugynek hasznaljak arra, hogy egy nagy lepedt tegyenek az Europai Egyesult Allamok letrejottenek iranyaba. Ez egyuttal kenyszerpalya is, mert a jelenlegi szethuzassal keptelenek az EU-t a bajbol kirangatni. Errol szolnak a mai napon elhangzott erosen kritikus szavai Obamanak is.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.