A Magyar Főnix Mozgalom és Párt véleménye a deviza hitelről

Drága Magyar Testvéreim!

A minap egy kedves gyermekgyógyász barátnőmmel beszélgettem a deviza hitelről.

A doktornővel együtt felidéztük azokat az éveket, amikor az otthonunkban és a munkahelyünkön, szinte zaklattak minket a különféle bankok ügynökei, majd a lakásunkban a televízió előtt ülve, vagy onnan kilépve, az utcákon , mást sem láttunk, mint a megtévesztő reklámok, plakátok sorozatát. Ez a kampány majdhogynem lelkiismeret furdalást gerjesztettek bennünk, magyarokban, ha nem élünk a „kedvező” deviza hitel felvételének a lehetőségével.

Most már tudjuk, hogy a magyarság pénzügyi kultúráját aljas céllal pocskondiázó ügynökök, nem csupán a bankok, hanem a nagytőkét képviselő háttér hatalmak megbízottjai voltak. Amit pedig ellenünk, magyarok ellen elkövettek nem volt más, mint a csalás, mint bűncselekmény, Büntető Törvénykönyv alapján több év börtönbüntetéssel járó, törvényi tényállásának a megvalósítása…

Mindezek szerint a bankvilág uzsorásai tévedésbe ejtették, majd tévedésben tartották a magyarságot, hiszen a nemzetközi pénzvilág szakemberei pontosan ki tudták számolni a deviza hitel felvételének, egy-egy állampolgárra vonatkozó, későbbiekben várható következményeit.

A várható következmény pedig nem lehetett más, mint a magyarok otthonainak évek alatt, a bankok, vagy a holdudvarukba tartozó hiénáik által, fillérekért való megkaparintása, ezáltal a magyar ember kiszolgáltatottságának növelése, előbb szolga, majd rabszolga sorba való kényszerítése.

Ki kell mondanunk, hogy az adós gettók létesítése egy új, eddig ismeretlen beruházási üzletág, amely állami, vagy önkormányzati megrendelésre történő biztos pénz a vállalkozóknak, jó esetben az ezt a munkát közbeszerzési pályázat alapján elnyerő beruházónak.

Mi magyarok, azonban nem az otthonunkat kényszerből elhagyó másod, harmadrendű állampolgároknak születtünk e hazában.

Követeljük, hogy ha a magánszemély büntetőjogilag felelősségre vonható az uzsorakamat fejében történő hitelezésért, akkor a bank is vállaljon felelősséget a jó erkölcsbe ütköző, átlag ember számára értelmezhetetlen szerződései megkötéséért.

És, hogy a multik miattunk, nemzetiek miatt kivonulnak Magyarországról? Ezt a törekvésüket, sajnálatos módon, nem vesszük észre.

A magyar városok utcáit járva sorban láthatjuk az újabbnál újabb külföldi pénzintézetek terjeszkedését.

A szándékuk aljas,- jól tudjuk, hogy ma a legnagyobb üzlet a hitelspirálba került emberek kölcsön átvállalásával való álszent „megsegítése”.

Ezért követeljük a kizárólagosan magyar alapítású, magyar ember érdekeit szem előtt tartó, tisztességes kamattal dolgozó, hosszú távú haszonszerzésben gondolkodó bank létrehozását!

Kikérjük magunknak, hogy minket, magyarokat, akik a háttérhatalmak csalás bűncselekményének áldozataivá váltunk, bárki is a nemzetközi tőke birkáinak nézzen, csak azért mert mi, keresztényi módon nem feltételeztük, hogy a bankok, az ügynökeiken keresztül, megtévesztenek minket azért, hogy nem sokkal később elveszítsük otthonunkat, ezzel együtt, ennek egyenes következményeként, legtöbbször a családunkat is.

Nem dőlünk be a háttérhatalmak, a nemzetet először a banki terror által gazdasági függőségbe hozó, majd másod, harmadrendű állampolgárokká leminősítve szolgasorba, nemsokára rabszolgasorba kényszerítő politikájának.

Drága Magyar Testvéreim!

Állítsuk meg együtt az otthonaink elvesztésével kezdődő, tudatos, magyarokat hazájukból elüldöző, a nemzetet lassan, de biztosan kiirtó, családromboló intézkedéseket!

Köszönöm a figyelmet!

dr. Szöőr Anna

Magyar Főnix Mozgalom és Párt

alelnök

2011. szept. 23.

(Nemzeti InternetFigyelő)

 

2 című bejegyzés “A Magyar Főnix Mozgalom és Párt véleménye a deviza hitelről” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Már az egész ország kezd az Ali Baba és a negyven rabló tanyájává válni.
  Miként a hozzászólásom is taglalja, minden embernek, de egy ügyvédnek még egyszerűbben, meg kellene kérdezni a bankjától, hol van az a svájci Frank bankjegy mennyiség, amire az illető a kölcsönét kapta. Tudomásom szerint ugyanis Ft hitelt csak a külföldi valuta nemzeti valutára történő átváltása mellett lehetne adni!!!
  Ha meg nincs az országban az a Frank bankjegy állomány, ami fedezte a kölcsönt, akkor svindli az egész. Vagyis a bankok legnagyobb pilótajátékával állunk szembe.
  A többi már bírósági dolog, követelhetően a visszafizetés eredeti kamat és tőke konstrukcióját!!!
  Ha meg az országban van az a kb. 4500 milliárd Ft adósság ellenértéke svájci Frank bankjegyekben, akkor az hol van, és annak banki szinten a további kamat és árfolyam nyeresége hol jelentkezik?

  HÁT EZT A FELADVÁNYT OLDJÁK MEG TISZTELT PÉNZÜGYÉREK?!

  2010-ben még sokan tényleges szabadságharc kezdetének véltük, a kivetett 300 milliárd Ft bankadót.
  Mára kiderült, hogy ez épp a frank alapú banki bevételek állami elvonásának felel meg, így annak ez az adósítása.
  Most érkeztünk el a kijózanodáshoz. Az állam a banki adósok pénzét vonta el, konvertálja adó forintokká. Kvázi az ügyfelek törlesztéseit a bankokon keresztül adóvá alakítja. Következmény: ha továbbra is fenntartja a banki különadót az állam, akkor továbbra sem segítheti meg a károsultakat.
  Így érkeztünk el a ex lex (törvényen kívüli) állapothoz. A bankok a törvénytelenségükön nem akarnak változtatni, mert akkor nem tudják fizetni a banki különadót, az állam meg nem akar ezen törvényileg változtatni, mert akkor meg nem tudja behajtani a 300 milliárdos különadót.

  Vajon a róka fogta csuka állapotból mi lehetne a kiút?

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.