A földönkívüliek köztünk vannak!

Avagy: lejár a kilakoltatási moratórium. E.T-k Magyarországon

Amikor a ’80-as évek elején láthattuk az E.T. című filmet, sokan mosolyogtunk a kis aszott lényen, aki állítólag a világűr távoli pontjáról csöppent közénk. A kis esetlen, félénk lényt sokan megkedvelték. Azonban mára nyilvánvalóvá vált, hogy úgynevezett E.T.-k élnek közöttünk, mégpedig a legveszedelmesebb fajtából.

Ezek tökéletesen emberformájú lények, akikben azonban az emberi érzelmeknek nyoma sem fedezhető fel! Sőt, már évezredek óta közöttünk vanak és fertőzik emberi társadalmunkat!

Ezek azok, akik mindenféle aljas munkát elvállalnak. Belőlük kerülnek ki a végrehajtók, a droid rendőrök, a bérgyilkosok, a kínzó és verőlegények és hasonló, minden aljasságra fogható szörnyek. Ezek azok, akik jó bérért bármire képesek, s emberi érzelmek nélkül hajtják végre a legaljasabb, legembertelenebb parancsokat.

Nekik nincsenek szüleik, rokonaik, szeretteik. Ezek az emberalakúak mindenben hasonlítanak ránk, kivéve az erkölcsi  érzéseket, az emberi érzelmeket. Nekik mindegy, hogy egy életet tesznek tönkre, csak a parancs, a megbízás számít! Ezeket nem érdekli, hogy életek munkáját veszik el, semmisítik meg! Mert nem emberek! Aljas, mindenre fogható idegenek! Komolyan kell ezt vennünk végre!

Most, hogy alig egy bő hét múlva lejár a végrehajtási moratórium, megláthatjuk az idegen lények tombolását. Milliók élete megy tönkre, válik romhalmazzá, kilátástalanná! Sajnos, ahogy ez törvényszterű, ha egy társadalom nem figyel élesen és nagyon keményen a megválasztott vezetőire!, ha nem kéri számon rettentő szigorral a legkisebb igazságtalanságot, gaztettet, bűncselekményt, szóval törvényszerű, hogy ezek az emberformájú idegen civilizációból idekerült lények beférkőznek az államhatalom legfelsőbb részeibe is!

Megfertőzték már az államelnököt és a miniszterelnököt is. Ők is embertelen gyilkosokká, bűnözőkké váltak! Mert egy ország első számú vezetője nem engedheti meg, hogy honfitársait teljesen tönkre tegyék. Neki az a kötelessége, hogy kidolgozza, miként lehet megoldani úgy a problémát, hogy abba egy állampolgára se rokkanjon bele!

Lesz itt egymillió új munkahely, barátaim! A képlet egyszerű, amint láthatjuk, tapasztalhatjuk. Megszüntetnek másfél millió mostani munkahelyet, és egymilliót újra indítanak! Egyszerű számtan ez Orbán és Schmitt urak részére!

Csak azt nem tudom, hogyan képesek álomra hajtani fejüket? Talán csak gyógyszerrel? Így is hírlik, hogy Orbán Viktor ideggyógyászati kezelésen volt a legutóbbi (2006-os) nagy választási veresége után! Én csöppet sem sajnálom, mert aki hazudik, az szenvedjen is miatta!

Honfitársaim! Különítsük el a közöttünk lévő E.T.-ket! Kérjük a Mindenható Istent, segítsen, hogy felismerjük az idegen lényeket, és kiiktathassuk őket közülünk! Ezek nem emberi lények! Nincs mit sajnálni rajtuk. Helyük örökre egy börtön, ahonnan soha nem szabadulhatnak ki! A vagyonukból kitelik az eltartásuk! A Gyurcsány-banda is közéjük tartozik, ahogy a FIDESZ-maffia is.

Gondolkodó

Nemzeti InternetFigyelő

 

4 című bejegyzés “A földönkívüliek köztünk vannak!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Még van egy hetünk,követeljük minden lehetséges módon a kilakoltatások azonnali megtiltását !
    A nemzetnek ,tudatosan ,szervezett
    bűnszövetkezetben ,nyerészkedés céljából,
    egyenként is milliárdos-több száz milliárdos károkat okozók ügyeit a bíróságok mondvacsinált jogi furfangokkal az elévülésig elnapolgatják,nem tudom közöttük van-e egy is akit kilakoltattak!

    Kedvelés

  2. Kérem Uraim!

    Nem a kilakoltatásokkal és a bankszámla adósokkal van a baj.
    Nyugat-európai színvonalra kell emelni a béreket!!!
    A minimálbért két-háromszorosára, mint az osztrák sógoréknál.
    Mindjárt feleslegesekké válnának az E.T.-k.

    MIlyen Európai-Únió az, ahol a határ egyik oldalán koldusok, a másikon pedig polgárok laknak?
    Nincs más megoldás: el kell töröltetni az elpusztításunkra képzett államadósságunkat.
    Ha nem engedik, akkor meg kell tagadni az államnak és az állampolgároknak a bankok felé történő kamatszolgálat fizetését. Mindjár lenne ribillió az EU-ban.
    Minden gazdasági bajunknak ez a fő oka!

    Kedvelés

  3. A “magyar” kormány a világválság alkalmával (mint ez a világ számos országában is történt) segélyt fizetett az amúgy dúsgazdag külföldi bankoknak.
    A magyar nemzet tudatosan eladósított tagjainak nem fizet? Pedig amennyit a bankoknak fizetett, abból az eladósított emberek is bőven megmenekülhetnének az utcára kerüléstől! A külföldi bankok igen, a magyar nemzet nem? Ez a “magyar” kormány?

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.