Menekülés a dollárösszeomlás elől – Az USA tagállama, Virginia kezdi a nyitányt

A main stream média által elhallgatva január 12-én Virginia, az USA első tagállamaként egy bizottságot hívott össze (HOUSE JOINT RESOLUTION NO. 557), megvizsgálandó hogy védheti meg polgárait a FED összeomlása és egy várható hiperinfláció elől. Virginia arra hivatkozik, hogy a törvény lehetővé teszi, sőt bátorítja a tagállamokat, hogy ilyen esetekben pénznemként aranyat és ezüstöt alkalmazzanak.

A bizottság összehívása a következő megokolással történt: … „Mivel a helyes rend megőrzése a megfelelő kormányzati pénzügyviteltől és egy egészséges és erős privát gazdaságtól függ…Mivel az Egyesült Államok pénz- és bankrendszere, amely a Federal Reserve Rendszerre központosított, az utóbbi években egyre növekvő feszültségnek lett kitéve, és amely a következő években egyre növekvő és előreláthatólag veszedelmes feszültségeken megy keresztül; és mivel sok igen elismert szakértő a közeljövőben a Federal Reserve pénznemének hiperinfláció általi elkerülhetetlen elpusztítását prognosztizálja (kiemelések a szerk. által); és mivel Virginia csak egy időbeni egészséges alternatív pénznem bevezetésével képes elkerülni vagy legalább mérsékelni számos gazdasági, szociális és politikai okból bekövetkező sokkhatást, amelyek a Federal Reserve Rendszer összeomlásával járó hiperinfláció, depresszió vagy más gazdasági bajok következményei….mivel az Egyesült Államok Legfelső Bírósága…úgy döntött, hogy az Államok mindenféle pénznemet, amit csak akarnak, alkalmazhatnak szuverén kormányzati feladatok ellátására, arany és ezüst pénzeket is, miközben elutasíthatnak olyan pénznemeket, amelyeket a Kongresszus legálisnak nyilvánított, de nem válthatók arany és ezüst pénzekre (mint a dollár is 1973 óta; szerk. megjegyzés).

Virginia állam a „rendőri jogkörre” hivatkozik, amely az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának egy 1877-es döntése szerint (Beer Company v. Massachusetts) minden tagállamot megillet, hogy védelmezze polgárai vagyonát és biztonságát.

Különösen a bankszterek által kiváltott 2008-as válság óta sokasodik a kritika az Egyesült Államokat (és sok más államot is) tönkretevő pénzrendszer ellen, amely most már a Kongresszusig is eljutott, ahol a képviselő Ron Paul kezdeményezte a FED feloszlatását és egy új, a parlament által ellenőrzött pénzrendszer bevezetését. Erre ugyan jelenleg még nincs esély, de Virginia példáját bizonnyal más tagállamok is követni fogják, ami viszont a dollár összeomlását akár előrébb is hozhatja.

A történtek és az arany árának gyors emelkedése, ami még valószínűleg csak a kezdetén tart, más megvilágításba helyezi a sokak által zseniálisnak tartott bankelnökünk, Surányi György intézkedését, amellyel a kilencvenes évek elején 62 tonnás aranykészletünket szinte teljes mennyiségében eladta. Érdekes lenne tudni ki volt az ügyes vásárló, pláne hogy akkoriban még olyan államok is csináltak – illetve csináltattak velük – ilyen „jó üzleteket” mint a Svájc. Ha akkor az arany ára még sokáig stabil is maradt, minden gondolkodó ember tudhatta, hogy a „fenntartható fejlődés” csak egy szóvirág, amely mögött a háttérhatalom még egy ideig zavartalanul igyekszik kirabolni a világot. Jelenlegi kormányunk igyekezete az ország adósságállományának a csökkentésére sem tűnik szerencsésnek, ha a dollárinfláció beállta előtt teljesítene. Addig bizony okosabb lenne a magyar gazdaságba beruházni.

Vajta Dénes

Nemzeti InternetFigyelő

19 című bejegyzés “Menekülés a dollárösszeomlás elől – Az USA tagállama, Virginia kezdi a nyitányt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Fontos cikk!

    Csak az a kérdés, vajon ezt Orbán Viktor és korménya miért nem tudja?

    Kedvelés

  2. “minden gondolkodó ember tudhatta, hogy a „fenntartható fejlődés” csak egy szóvirág, amely mögött a háttérhatalom még egy ideig zavartalanul igyekszik kirabolni a világot. Jelenlegi kormányunk igyekezete az ország adósságállományának a csökkentésére sem tűnik szerencsésnek, ha a dollárinfláció beállta előtt teljesítene. Addig bizony okosabb lenne a magyar gazdaságba beruházni.”

    “Madarat tolláról, embert barátjáról…

    Izrael “keresztény” barátai.

    A Nyugat alkonya.

    Nem vitatható, a legfényesebb politikai karriert a cionizmus könyvelheti el – a nagybeteg Európában…”

    “Az európai zsidó térhódítás folytán Izrael “európai barátai” is javarészt zsidók, európai zsidók. Ennélfogva a “dia lógus” nem európai – izraeli párbeszéd, hanem zsidó – zsidó párbeszéd. Vagyis nem (!) párbeszéd, hanem hadita nács, amely Európát is hadviselő féllé aljasítja egy bűnös háború folytatásában.

    Itt és most időszerű tisztázni, mi a bűnös háború, mi a háborús bűn? A Magyar Büntető Törvénykönyv az apartheidről a következőket tartalmazza .

    157. § (1) Aki az emberek valamely faji csoportja által az emberek egy másik faji csoportja feletti uralom megszerzése és fenntartása, illetőleg a másik faji csoport rendszeres elnyomása céljából

    a) valamely faji csoport vagy csoportok tagjait megöli,

    b) valamely faji csoportot vagy csoportokat olyan életkörülmények közé kényszerít, amelyekkel a csoport, illetőleg a csoportok teljes vagy részbeni fizikai megsemmisítésére törekszik, bűntettet követ el, és tíz évtől húsz évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.”
    http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Izrael%20baratai/Izrael%20baratai.htm

    Ideje eszhezternie a magyar nepnek,nemzetnek,politikusoknak!

    Valoban,nezzuk csak meg:kik tettek ilyen kiszolgaltatotta a magyar “allamot”?

    Hat azok,akik az allam vezeteseben a vegrehajtast,torvenyalkotast iranyitottak es vegeztek.
    Ok kiknek a “javara” tevedtek?

    Most meg alkotmanyozni akarnak?Az elmult tobb mint 60 ev osszes ,gyalazatos rablasait LEGALIZALNI,torvenyesiteni?

    Kedvelés

    1. Csak egyeterteni tudok Onnel/Veled, azzal a kiegeszitessel, h amennyire tudom, a hazaarulast a tortenelem soran a vilagon mindenutt halallal buntettek/buntetik…
      ami nalunk folyik, az pedig boven kimeriti a hazaarulas fogalmat…

      Kedvelés

  3. “Ez a blog
    Ez a blog

    2011. február 20., vasárnap
    FEBRUÁR 20 – IRÁN – EGYIPTOM – IRÁN – EGYIPTOM
    ÚJ HANGOK NÉMETORSZÁGBAN

    Guido Westerwelle német (homoszexuális) külügyminsizter Iránban tárgyalt és sürgette a párbeszédet Iránnal az EU-nak és más országoknak, mert csak így tudják megoldani a közös, globális problémákat és csökkenteni kellene az Iránra nehezedő nyomást. (presstv alapján és kép). Történik ez akkor, amikor az iráni hatóságok börtön helyett szabadon engedtek két német újságírót, akik illegális működtek az országban, így most csak fejenként 50 ezer dollárt (nevetséges 10 millió Ft) kell fizetniük és elengedik őket. A túszejtők ennek százszorosát szokták kérni vagy többet. Tehát Irán nem vádolható nyerészkedéssel, mint ahogyan ezt az egyik hazai csahos lap ezt sugallta. Kép: a német és iráni külügyminiszter
    HÁTTÉR
    Csak emlékeztetünk arra, hogy Merkel kancellár lépett föl először erőteljesen a multikulti cionista erőszak ellen. Aztán jött az, hogy kivonulnak Afganisztánból. És most jött a nagy pofon Amerikának, hogy nem a bojkottot erősítik Iránnal szemben, hanem a jobb kapcsolatokat. Tehát az EU legerősebb állama ment ajánlatot tenni Iránba. Azért ez nem semmi. Ezért is elhallgatják nálunk.”http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/

    Menekulne mar a legerosebb Nemetorszag is..csak a magyar kormany “altatja”a magyar embereket..,mert neki es a hatterebeol iranyito “maskent gondolkodoknak” ez az erdekuk.

    Kedvelés

    1. Ezt kell megertenunk…es gondolkodni,mit tehetunk az ONVEDELMUNK ERDEKEBEN !

      ““Már pedig, asszonyom, akár elhiszi akár nem, de nincs olyan amerikai kiadó, amelyik hozzá merne nyúlni férje írásához, bármit írjon is, ha azt a mi beleegyezésünk nélkül írja!” Mert – tette hozzá és nagy csontos markát kinyújtotta maga elé – itt tartjuk a kezünkben az amerikai kiadóvállalatokat, filmvállalatokat, újságokat, folyóiratokat, mindent! Amerika népe azt olvas, amit mi akarjuk, hogy olvasson, azt hall, amit mi akarjuk, hogy halljon, és azt lát csak, amit mi akarjuk, hogy lásson!” Drága jó Elizabeth ettől aztán szintén nekiveresedett és alaposan kioktatta Havas Emilt az amerikai szabadság alapelveire, mire látogatónk sarkon fordult és becsapta maga megett az ajtót.

      Az igazság kedvéért be kell ismernem, hogy Havas Emilnek igaza volt. Erre rájöttünk az első két év során. ”

      A kivénült harcos leteszi a fegyvert – Wass Albert keserű gondolatai 1989 szeptember végén

      A HATTER hatalom az EU-s zsido,az Izrael-zsido es a magyar vezetest teljes mertekben elfoglalo kollaborans magyar-zsido KEPEBEN van jelen Magyarorszagon.

      A “gyulolet-torveny”-t a palesztinokat gyilkolo Izrael allamnak kell alkalmazni,sajat magara.

      O “gyulol” es ennek kovetkezteben “gyilkol”-palesztinokat.(Aztan majd bennunket,magyarokat.)

      Magyarorszagon,eddig a magyart gyilkoltak,gyeritettek,..minden lehetseges modon.Es ennek nem vetett veget egyetlen “magyarnak”csufolt kormany sem.Mert a hatterhatalomnak ez nem erdeke.

      Ebreszto,magyarok !!!!

      Kedvelés

  4. Liberalis (es Globalista,Multikulti)
    VEZETOK====a volt KOMMUNISTA (es KISZ)
    VEZETOK !

    Mi meg a MEGVEZETETTEK !!!

    Ebreszto, Magyarok !

    Kedvelés

  5. Nos,kaptam egy telefon-szamlat 7 ezer valahany forintrol, a szokasos 3-3,5 forintos helyett.Most nekiallok osszegyujteni az adatokat,melyekkel bizonyithatom sajat igazamat(7 ezernel kevesebb kovetelheto rajtam).Koszonom az ORSZAG KIARUSITOI-nak!

    Valamelyik hsz-ben mer irtam,de most tovabb lepnek…

    Nem hiszek a spontan kirobbano Forradalmak”-ban.
    Ezeket gondosan
    Megtervezik-Elokeszitik-Levezenylik-MEGTOROLJAK.
    Kik? Vegig UGYANAZOK.

    Az ugynevezett Rendszervaltas-t en ,egy (a magyarok ellen intezett) Terror tamadas elso lepesenek tartom.
    Ezt , a magyar nemzet ellen iranyulo TERRORT ugyanazok inditottak meg ,akik a nepek “forradalmat” szoktak volt LEVEZENYELNI.

    TERROR A MAGYAR NEMZET ELLEN
    Ezt gondosan
    MEGTERVEZTEK-ELOKESZITETTEK-LEVEZENYELTEK-es most tartunk a MEGTORLAS elejen.Mar van :
    -izraeli allampolgarokat befogadni koteles allamkozi szerzodes,
    -gyulolet-torveny,
    -EU-Izrael tarsulasi torveny,
    -a lisszaboni EU-s torveny,mely felulirja a magyar allam torvenyeit,
    -NATO,melynek soran felszamoltak az onallo MAGYAR HON VEDELMET,
    -EU csendorseg,melyet az EU-s cionok bevethetnek a “fellazadt” magyarok ellen.Ez az itthoni kollaboransoknak(egyuttmukodoknek) csak egy telefonjaba kerul,
    -Hende,mint a hon vedelemert felelos kormanytag Izraelbe jar ELIGAZITASERT,ezert az altala beoltoztetett “hon vedok ” magyar mivoltaban nem igazan hiszek.Foleg nem abban,hogy esetleg a magyart akarna megvedeni.
    Ezt mar 21 eve,barmelyik,magat magyarnak nevezo kormany megtehette volna.NEM TETTEK!
    -Van TERROR – ELHARITO KOZPONT,amit en nemes egyszeruseggel,igy,
    MEGTERVEZTEK-ELOKESZITETTEK-LEVEZENYELTEK-es most tartunk a MEGTORLAS elejen
    MAGYAR ELLENALLAST ELHARITO KOZPONT-nak nevezek.

    Epp ideje gondolkodni ,kedves nemzet-tarsaim!
    Egy hajoban evezunk,ha tovabbra is csak civakodunk,eselyunk nincs a tulelesre.Ideznem en is a Nyirkai joslat szerintem ideillo reszet:
    “Bevezetik a hét tevét,

    hogy az innen köpködhessen lángot-

    a bikát nyergelő asszonyra.

    Ebből belviszály is támad, meg külső viszály is.

    A Kost Áldozó

    két fia tovább marakodik.

    a tevék magyar hajcsárai

    manó bőrét húzzák Krisztus képére,

    hogy megtévesszék a népet,

    és aranyra válthassák a félhold csillogását.

    Ők a Kost Áldozó, tevét nyergelő

    fiát segítik,

    más magyarok meg a másikat.

    kettészakad a nemzet,”
    http://www.yotengrit.com/hu/nyirkai-joslat/a-teljes-nyirkai-joslat
    es meg egy elgondolkodtato cikket es a hsz-eket:
    “Az E.ON négy hazai földalatti földgáztárolójából naponta maximum 51 millió köbméter gázt tudnak szolgáltatni, ami egy rendkívül hideg téli napon az ország szükségleteinek kétharmadát fedezné. Ehhez jöhet még a napi 8 millió köbméternyi Magyarországon kitermelt földgáz – közölte.

    A gáztárolói rendszer a hazai ellátás biztonságának az alappillére, ennek a rendszernek pedig a hajdúszoboszlói irányító központ a legfontosabb eleme – fogalmazott a központ sajtónyilvános bemutatásakor az igazgató.

    A sokat emlegetett nyirkai jóslat is foglalkozik gáztározók szerepével.

    ….Bevezetik a hét tevét,

    hogy az innen köpködhessen lángot –

    a bikát nyergelõ asszonyra…..

    A “hét teve” itt a gáz tranzit-vezetékként, illetve a gázelosztóként értelmezhető. Az “innen köpködhessen lángot” pedig a rejtélyes fegyver helyett mindössze a fűtést, illetve a gáz felhasználását jelenti.”
    http://hunhir.info/?pid=hirek&id=35854
    Az un.”Rozsadombi paktum”
    http://hunhir.info/?pid=hirek&id=35854
    es az izraeli allampolgarok kotelezo befogadasarol:
    http://prohungaria.ning.com/profiles/blogs/titkos-magyarizraeli
    ..allitolag ADER,POKORNI es ORBAN nem irta ala…es mivel ..az interneten az kering,hogy alairtak..ezert valakit bepereltek..es a FUGGETLEN MAGYAR BIROSAG igazat adott ADER,POKORNI es ORBAN harmasnak.Nem tudom,csak a szokasos ….gazsag-ugyi birosag mukodott,vagy sem.

    A lenyeg a fent nevezett “harmas” magyar ellenes tevekenysege.
    Arrol meg epp eleget ertekeznek az INTERNETEN.

    Melleklet:
    Volt egy olyan filmsorozat,melynek cime:Haboru a nemzet ellen.
    http://indavideo.hu/video/Haboru_a_Nemzet_ellen

    Ebreszto,magyarok!!!!

    Kedvelés

    1. @ Az igazat mondd,ne csak a valodit
      “Nem hiszek a spontan kirobbano Forradalmak”-ban.
      Ezeket gondosan
      Megtervezik-Elokeszitik-Levezenylik-MEGTOROLJAK.
      Kik? Vegig UGYANAZOK.””
      Pontosan igy van! A vilagtortenelem menetet elore megtervezte a hatterhatalom evszazadokkal elore. A cel egy feudalis diktaturan alapulo vilagkormany kialakitasa szolga es uralkodo osztallyal. Effele menetelunk egyre gyorsabban es biztosabban. Albert Pike illuminatus szabadkomuves vezer mar az 1800-as eveken beszelt errol a tervrol amihez 3 vilaghaboru kell hogy megteremtse az adottsagokat a vegso totalis hatalom atvetelhez. ilyeszto pontossaggal ir le mindent Izrael allam letrehozasat is.link magyarul :
      http://aranykor.freeblog.hu/archives/2009/03/14/Albert_Pike_harom_vilaghaborus_terve/
      (angolul sok van errol irva, google: Albert pike 3 world wars.)

      Kedvelés

  6. A nepek nem szoktak “forradalmat csinalni”.
    A szavazo fulkekben….meg plane nem.(Nincs ott eleg hely!)

    A nepek ELLENALLNI SZOKTAK.

    Ennek az ellenallasnak lesz olyan resze,a vege fele,amit en ugy nevezek,hogy
    SZABADSAGHARC.

    Kedves fiatal honfitarsaim:ne a kabitoszerezessel,
    ne az ivaszattal,
    ne az ostoba filmek/konyvek/liberalista-globalista-multikulti mocsokkal toltsetek az idotoket.
    Ti a magyar nemzethez tartoztok,a cionistak a ti erotoket “csapoljak le”,ha az altaluk felkinalt szellemi es szabadidos kajat fogyasztjatok.(MOCSOK egy kaja,az biztos!)

    Ne a cionistakat szolgaljatok,hanem a magyar nemzetet.

    Ebreszto,magyarok!

    Kedvelés

    1. Kerdezhetik:Mire fol ez a nagy HEV bennem?
      1919
      1020
      1947-48
      1949-2011.februar 20.
      A fenti idopontokban es idotartamok alatt a magyar nemzet megalazasa,kifosztasa folyamatosan tortent.Ez orszagvezetoinket egyaltalan nem erdekelte,az elmult 21 ev alatt .
      Engem ez felhaboritott,mivel a fent jelzett gaztettek dedszuleimet,nagyszuleimet,szuleimet,engem,gyermekeimet es unokaimat IS ERTEK!

      Mit tapasztalok ma?
      Az ev 300 napjan kene siratnom(az allami mediak es az orszag vezetoi meg is teszik) az 1944-ben (haborus ev !!!!!) valoban sok szenvedest es aldozatot hozo magyar zsidosagot.
      …De az elmult 21 ev (nincs haboru,legalabbis meghirdetett haboru!!!!) legyilkolt,kirablott,megfagyott,ehenhalt,fedel nelkul maradt,stb,
      magyarjait nem siratjak evi 300 napon keresztul a magyar mediak es kormanyok.A mediak csak csemegeznek rajta,hogy nagyobb legyen a nezettseg es a lapok eladott peldanyszama.
      A magyarnak hazudott kormanyok semmit nem tettek annak erdekeben,hogy megvedjek a fent megnevezett magyar aldozatokat.
      Ehelyett,meg most is:Orban,Hende,Martonyi hetente,ket hetente jar ki Izraelbe az epp esedekes eligazitasra.(vica-verze jarkalnak,allami penzen)
      Nekik nem a magyar(mondjuk,csak magyar allampolgarsaggal rendelkezo) biztonsaga a fontos,hanem az itt levo izraeli-magyar es ki tudja meg,hogy milyen allampolgarsaguak jogegyenlosege es megvedese.

      Nos,nekem ebbol elegem lett.
      Nem vagyok es nem is akarok forradalmar lenni.

      De tudnia kell az allam vezetoinek,hogy a nemzet nagy resze ennek a FIZIKAI-SZELLEMI es LELKI GYARMATOSITAS-nak ELLEN ALL.

      …en ugyan mar idosebb vagyok,de

      AZ UNOKAKAT NEM ADOM !!!!!

      Ebreszto ,magyarok!

      Egy csonakban evezunk,meg akkor is,ha a nemzet ellensegei ennek ellenkezojet visitjak uton es utfelen.

      Kedvelés

      1. ITT AZ IDŐ! – FELHÍVÁS ÖSSZEFOGÁSRA!

        ITT AZ IDŐ! – FELHÍVÁS ÖSSZEFOGÁSRA!

        Az EU-ra es a NATO-ra en is nem-mel szavaztam.

        2004-ben,a kivul rekedt magyarok allampolgarsaga kerdeseben:igen-nel szavaztam.

        Ha 2010-ben is megkerdeztek volna,hatarozottan nem-mel szavaztam volna az izraeli allamolgarok MO-ra valo betelepitesere.

        “Ugyesen” csinaltak a cion hatteru partok (es ogy-i kepviselok).

        2004.nyaran titokban(a magyar nemzet elol elhallgatva!!!!) megkotik az izraeli zsidok betelepuleserol szolo allamkozi egyezmenyt.

        2004.december 5-en “megtagadtatjak a valasztokkal ” a magyar allampolgarsag megadasat(ez leginkabb a felvideki,a most Ukrajnaban elo magyarokat,a partiumi,az erdelyi,a delvideki,stb. magyarokat erintette volna).
        Ha a magyar valasztok ismertek volna az izraeli zsido betelepulesi “VERDIKT”-et,szerintem a legostobabb szavazo is a magyart akarta volna inkabb,mint a palesztin-gyilkos izraeli zsidot.

        2010. az orszaggyules megszavazza a kettos allampolgarsagot(igy a palesztin-gyilkos izraeli allampolgart is befogadva,kozuluk jo nehanynak a magyar eredete is erosen vitathato.Izrael szava hihetosegerol a palesztinok tobbet tudnanak mondani.)
        2010-ben bevonjak Izraelt az EU-ba (tarsulasi torveny),de itt az az orszag csak “elvezkedhet”jogokat,mert kotelessegeket bolond lett volna vallalni,legalabb is en errol nem hallottam.

        Most meg az izraeli-magyar-EU-s orszagvezetok returban jarnak egymashoz,egyeztetik az europai nem zsidok leigazasanak lepeseit.

        Hat ezert utalom az elmult 21 ev osszes kormanyat,az EU-s vezetoket,allamfoket,meg az izraeli “fonokeiket”.

        Ugy gondolom,ha haboru lesz (mint a penzugyi-gazdasagi valsag egy megoldasi lehetosege),a
        zsidok szegenyebb retegei ugyanugy fel lesznel aldozva,mint ahogyan az tortent a 2. V.H.idejen.
        Ezt azert a zsidoknak is tudniuk kene.Az o a”holokausztjukra” leginkabb a GLOBALISTA-PENZARISZTOKRACIA-nak van szuksege,amelynek nagy resze ugyancsak zsido.

        Melyik az a magyar Isten,aki eloirhatja:magyar katona mas nep fiait-lanyait gylkolni koteles Magyarorszag hatarain kivul?
        A magyar katona a sajat hazajat vedje,idehaza.
        Csak mar ez sem veszelytelen vallakozas.Ki tudja,mifele ember van beoltoztetve a magyarnak latszo munderba.In-kalos,izraeli-magyar allampolgar,amerikai-magyar allampolgar,stb.Ezt a “fejetlenseget” multi-kulti modon a cion-nal egyuttmukodo magyar kormanyok es orszaggyulesi kepviselok (az elmult 21 evben )szandekosan allitottak elo.

        Ebredj magyar,egy hajoban evezunk!Ne tamogasd a nemzet ellensegeit vasarlassal,hallgatassal es azzal,hogy hagyod magad megfelemliteni.
        Olvass,tajekozodj ,de ne csak az “allami Valyubol”.
        De foleg GONDOLKODJ!!!

        Kedvelés

      2. AZ UNOKAKAT NEM ADOM !!!!!

        Remek cikk es meg jobb hsz-ek..
        Választójogot a halottaknak!
        http://szentkoronaradio.com/blog/nyugati-level/2011_02_14_valasztojogot-a-halottaknak

        Ugy latom,az EU-s polgarok ebredeznek.
        En azonban nem szeretnek nemzeti “forradalmak”-at,regebbi hsz-imben leirtam,mi a velemenyem a “forradalmak”-rol.

        Sokkal inkabb szeretnem,ha a most meg EU-s nemzetek fiai es lanyai ELLEN ALLNANAK ennek az ELET ELLENES liberalista-globalista-multikulti elveket kotelezove tevo CIONISTA VILAGRENDNEK.

        ..es annak is orulnek,ha nem engednek el a fiaikat-lanyaikat az EU-s REND FENNTARTO seregbe.Sokkal inkabb otthon tartanak oket,hogy a sajat nemzetuk elleni CIONISTA TERRORISTAKKAL szemben megvedjek sajat nemzetuk igaz tagjait.

        Az uniós biztos óvva intett a külön utaktól: “Huszonheten vagyunk, és huszonheten csináljuk a dolgokat”
        http://kuruc.info/r/42/74712/

        Kedvelés

      3. “Reding óvott a különutaktól a tagok gazdaságának összehangolása közben
        2011. február 20. 16:38

        Viviane Reding uniós biztos óva intette a tagországokat a “különutaktól” az uniós gazdasági koordináció közben. Egy vasárnapi bécsi rendezvényen az Európai Bizottság alelnöke, igazságügyi biztos – a közelmúltban ismertetett francia-német versenyképességi kezdeményezéssel kapcsolatban – így vélekedett: “Huszonheten vagyunk (az unióban), és huszonheten csináljuk a dolgokat. Ezért van a bizottság is” – mondta. Felidézte, hogy az EU a gazdasági válságra reagálva már bevezette a pénzügyi piacok szorosabb ellenőrzését, szigorítja a Stabilitási Paktum betartását és bevezette az európai szemesztert.

        “Mindez folyamatban van. A pénzügyminiszterek rendszeresen találkoznak egymással. (…) Minden egyéb nemzeti különút, amely többet árt, mint amennyit használ” – szögezte le.

        Josef Pröll osztrák pénzügyminiszter elutasította uniós “gazdasági kormány” létrehozását. Az euró – mondta – nagyon fiatal fizetőeszköz, és nagyon különböző tagállami nemzetgazdaságok használják. Az euróországok szorosabb gazdasági összehangolására, szankciókra és feltételekre szükség van, de “politikai fikció volna azt gondolni, hogy a bérekben, a nyugdíjakban és más területeken a szerkezeti politikák egységesítése lehetséges valamiféle megadott határidővel, ahogy azt egyesek elgondolják” – mondta. Hangsúlyozta, nem a német-francia javaslatot tartja “illúziónak”, hanem azt, hogy a szóban forgó, nemzeti hatáskörbe tartozó politikai területeket meghatározott egységes előírásoknak lehessen alávetni Brüsszelből a 17 euróövezeti országban.

        Angela Merkel német kancellár és Nicolas Sarkozy francia elnök javaslata az euróövezeti országok gazdaságpolitikájának szorosabb összehangolására a versenyképesség javítása érdekében több ország részéről felzúdulást váltott ki. A csomagban szerepel az állami eladósodás plafonjának meghatározása, a társasági adó azonos elvek alapján történő kiszámítása, az automatikus, inflációkövető béremelés gyakorlatának megszüntetése, a nyugdíjkorhatár egységesítése, a diplomák és szakképesítések kölcsönös elismerése, valamint a saját nemzeti bankválság-kezelő mechanizmusok kialakítása. Az euróövezeti országok március 11-én csúcstalálkozót tartanak, amelyen a német-francia javaslatot megtárgyalják.

        MTI”
        http://gondola.hu/hirek/155038-Reding_ovott_a_kulonutaktol_a_tagok_gazdasaganak_osszehangolasa.html

        Kedvelés

    1. “SCIPIO | 2011-02-20 22:21:22

      Az egész dolog az Ókori Rómában kezdődött, amikor az egyre nagyobbá váló birodalom pénzeit, kiszorítva a lovagi származású latinokat, a zsidók kezdték váltani. A pénzváltó bódéktól hosszú út vezetett a mai bankokig és a világhatalom küszöbéig. Az uzsorakölcsönök által összeharácsolt vagyontömeg trónokat döntött le, képes volt rá, hogy népeket tiporjon el, senkikből cézárt és cézárokból senkiket teremtsen. És ma az elhülyített emberiséget saját felfegyverzett fiai ütik-verik, ha tiltakozik a kifosztása ellen. Mi kellett ehhez? Kellett a zsidó csillapíthatatlan pénzéhsége és ravaszsága, de kellett a gój vezetők hitványsága is. Még ma sem késő, hogy a népek összedöntsék ezt az agyaglábon járó kolosszust, nevesítsék és összefogdossák kínzóikat. Ha képesek lennének gondolkodni – de még nem képesek. Helyette Európa büszkén hirdeti a kozmopolita államot, a fajok és vallások sokszínűségét, az „emberi jogokat”, melyek az idegenek és deviánsok előjogai. De a számításokba egyre több hiba csúszik. Hogy csak néhányat említsek: elszakadt egymástól a pénznyomtatás mennyisége és a valóságos termelés. Vagy az a tény, hogy az árútőzsdék határidős piacain a pénzzsidók rávetették magukat az élelmiszerekre, amelyeknek roppant méretű megdrágításával azokban az országokban ahol kevés a termőföld, valóságos éhséglázadásokat idéztek elő. (Nem hiába, hogy ez a válság elsősorban a sivatagi népeket érintette, melyek lakosságának élelmezését nagyrészt importból fedezik.) Most játékaikkal a már haldokló fehér fajra fekete Afrikát szabadítják rá, hogy Európa egykori nemzetállamainak megadják a végső kegyelemdöfést. Mert ne legyenek kétségeink, hogy Afrika barbár, de életképes tömegei hamarosan Európára zúdulnak. Ez lesz minden idők legveszedelmesebb exodusa. De sikerül-e a káosz és a bosszú népének eltörölni azokat a népeket, amelyeknek léte maga a történelem? Lesz-e világkormány, zsidó királlyal az élen, beteljesítve az ószövetség jóslatait? Én azt mondom nem! Az isteni természeti rend és a kozmosz egyetemes törvénye, soha nem fogja engedni ezt a beteljesülést. Sokkal inkább az látszik valószínűnek, hogy ez a megvakított Küklopsz, amit ma emberiségnek hívunk, előbb-utóbb felébred, felismeri kínzóit, és akkor véget vet az uzsora civilizáció gyalázatos korszakának. Nevesíteni fogják azokat a bűnözőket, akik kicsavarták a korrupt államok kezéből a pénzkibocsájtás felségjogát, akik papírra váltják a tömegek munkáját, hogy aztán a vágóhídra küldjék az általuk megvezetett birkatömegeket. Ébredezik a világ. Lehetett játszani a kamattal, az inflációval, az arannyal, az árúval, de az élelmiszerrel nem lehet. Nem lesz itt amero, meg világkormány, meg chip beültetett emberek, hanem csak vérben forgó szemű megalázottak lesznek, akik a legrejtettebb barlangok mélyéről is előrángatják kínzóikat. És aztán az általános ricsajban lehet ordibálni, senki nem figyel majd rá. Így volt ez mindég a történelem folyamán, és így lesz mindig, elszakad a cérna és kész! Itt tartunk ma. A fedezet nélküli papír, amely a szokásos ravasz megfogalmazásában „jogi tender”, elveszíti hitelét, és ki fogják kerülni. Az egydolláros piramisának csúcsán figyelő Hórusz szem lehet, hogy sok mindent lát, csak a saját pusztulását nem veszi észre. Egy korszak, amely a történelem eddigi legsötétebb és legszégyenteljesebb korszaka volt, hatalmának csúcsán zuhan a mélybe, mert felülírja az élet törvénye. Ma még a tanácstalan, de harcra kész tömeg néz szembe az ismeretlen fenyegetéssel, mely javainak elrablása után immár az életére tör. De mi lesz ha ez a tömeg felébred és látni kezd? És ha már nem lehet egymás ellen harcba küldeni őket, hogy aztán saját hullahegyeik és égő városaik romhalmazai fölött nyújtsák át ismét a hatalmat azoknak, aki a pusztítást előidézték? Jó hogy minden nap gyakorolják a rettegést, ez talán majd megkönnyíti a sorsukat. Mert bizony az bekövetkezik, és nem a nácik, a fasiszták, az antiszemiták, nacionalisták, stb.stb. miatt, hanem csak saját maguk miatt. És mert semmilyen bűn nem maradhat megtorlatlanul, de főképpen azok a bűnök nem, amelyek az élet általános törvényeit igyekeztek megdönteni.”

      http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4727&rovat=#hozzaszolasok

      Kedvelés

      1. “REND | 2011-02-21 10:24:26

        SCI-PIO !

        Ez jó összefoglaló volt.

        Csupán egy pontosításra térnék ki :
        Nem Európa hírdeti a kozmopolita hülyeségeket, hanem az európai-unio néven ismert sátán zsinagógája. Mint ismeretes : a páneurópai mániákus zsidó habosburgottóka és idióta rokonsága súlykolta a zsidó-uniók szükségességét.
        (USA uniót is ők csinálták, de a szovjet-uniót is ők csinálták és az európai-uniót is ők csinálták. De az arab-egyesült-köztársaság nevezetű uniót is ők csinálták.)
        Minden zsidó-unióban csak az ő emberük lehet, csak az ő pénzük lehet, csak az ő általuk gyilkosságra kiképzett fizetett zsoldosaik lehetnek (pl.NATO)”
        http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4727&rovat=#hozzaszolasok

        Kedvelés

Hozzászólások lezárva.