Trump nem bízik az Obamát védő testőrségben, orosz testőrök fogják védeni január 20-án

Donald Trump Oroszországból hozat 370 szuper profi kommandóst, hogy a beiktatás idején védjék őt és családja életét

 “Nem fogom átadni az Egyesült Államokat a globalizmus hamis hangjának”“Nem fogom átadni az Egyesült Államokat a globalizmus hamis hangjának.”
“A nemzetállam marad az alapja a boldogságnak és a harmóniának.”

Az elnökválaszási kampány idején Trump nem rejtette véka alá véleményét az elnököt a háttérből befolyásoló gazdasági elit mesterkedéseiről. Ha más nem, de a fenti két mondat megnyomta a vészcsengőt az új világrend megteremtésén munkálkodó globalista elitnek.

(Az új világrend távlati elképzelése egy olyan világkormány, amelyet a hatalom jelenlegi birtokosai, vagy azok örökösei hoznak létre)

Meg is tettek mindent, hogy Trump ellen hangolják a válaszókat, az összes befolyásos lap a demokrata párt színeiben induló Clintont támogatta. Veresége után az eredményt újraszámlálással akarták megmásítani, majd az oroszokat vádolták, hogy ők szivárogtatták ki a demokratákat kompromittáló emaileket, aztán megkeresték a republikánus elektorokat, hogy ne Trampra szavazzanak. Legújabban Obama a választási rendszert kezdte kritizálni, hátha ennek érvénytelenítésével Trump győzelme is semmissé válik.

Ezek után nem csoda, ha Tramp félti az életét. Az amerikai törtnelemben már volt példa elnök gyilkosságra (Lincoln, Kennedy) és egy sikertelen gyilkossági kisérletre Reagan elnök ellen. Mindhárman olyan Intézkedéseket hoztak, amelyek ellenkeztek az ország gazdasági életét a háttérből irányító csoportokkal.

Tramp Obamát is ezen csoport tagjának tekinti, és úgy véli a Kennedy gyilkosság máig kiderítetlen szálai ilyen magasságokba vezetnek.

Ilyen előzmények után megtörtént az eddig elképzelhetetlen. Amerika új elnöke nem bízik az Obamát védő elnöki testőrségben ezért keresett meg egy olyan magáncéget, amelyik megfelelő emberekkel és technikával rendelkezik az ilyen kényes feladatok ellátásához.

Ez a magán cég az Orosz RSB-Group amelynek speciálisan képzet, angolul is beszélő zsoldosai már készülnek küldetésükre. –  írja a whatdoesitmean.com hírportál.

http://costadelsolmagazin.com

Reklámok

11 című bejegyzés “Trump nem bízik az Obamát védő testőrségben, orosz testőrök fogják védeni január 20-án” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Most jó lépésnek tűnik, de ezzel – ha egyáltalán megvalósítható lesz – nagyon veszélyes útra lép…

  Kedvelés

  1. Anna: ez nem csupán jó lépésnek tünik, ez helyes döntés Trump részéröl. És ez az út semmivel nem veszélyesebb, mint amin az amik, az USA,100 év óta jár. Trump minden bizalmat megérdemel. Remélem – és bízom benne – hogy utólag, pár év múltán ez igazolódik.
   Stephan

   Kedvelés

 2. Ez több, mint érdekes ha egyáltalán megvalósítható.
  Szerintem Tump attól tart, hogy a testőrségből valaki kivégzi és szerintem joggal.
  H.B.
  “A mai világ a sátán világa, ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom jár. Csak egy igazi forradalom, a világ új forradalmi embersége söpörheti el ezt az átkozott, meghasonlott világot.”

  (Schweidel József)

  Kedvelés

 3. “a tízezer mérföldes út is egy lépéssel kezdődik.
  Jó lenne, ha már végre elkezdődne valami! A világ nyomoráért az a “bizonyos vallási és a bilderberg csoport áll, ami semmi másra nem képes,mint pusztításra,háborúkra,nyomorra,viszály szítása országok,emberek,vallások közt. Neki ez a lételeme,mert sátán és gonosz! Van oka Trumpnak a félelemre, mert a legtöbb országban az “ő embereik vannak hatalmon. Akár csak Magyarországon! Elérkezett az idő,hogy lefejezzék a fenevadat,különben pusztulásba viszik a földet. Én szorítok Neki és Putyinnak is !

  Kedvelés

 4. Elképesztő, hogy a “nemzethy” oldalon minden orosz propagandaszart benyelnek, habzsolva zabálnak. Még a legostobább hülyeségeket is.
  Arról bezzeg kussolnak, hogy Trampli kormánya csupa dollármilliárdosból áll, meg éppen most hirdetett fegyverkezési versenyt. Ezek a globaizmus nagy ellenségei… hehe.
  Majd pont a ruszkiktól hozat testőröket a beiktatására(!!!) – mondja egy noname ruszki agitprop oldal – amit átvesz a világ összes összeesküvés hívő, injekciós kreténje…

  Kedvelés

 5. Hát ez érdekes. Fog még új dolgokat csinálni. Készül az új világrend.
  A megváltás, az igazságosság, józan ész kelet felöl jön…

  Kedvelés

 6. Igen.
  Ezt jól teszi, ui. a CLINTON-klán TÁMOGATÓI köre összejövetelére, már a törvényesen aláírt végeredmény tudatában SZÉLES VIGYORRAL ÉRKEZETT SOROS GYURI, a pesti flaszter zsidó fattya!

  Emlékezzünk 2011-re, amikor is Mark Palmer Prágából átüzent a magát MAGYARNAK TARTÓ és az angolon kívül csak MAGYARUL beszélő Charles Gáti politológussal, hogy HIÁBA A 2/3 Orbán részére, majd ANTIDEMOKRATIKUSAN MEGDÖNTIK!

  Gondolom, merényletre kaphatók vannak itt. Vagy nemzetközi profik.

  De AZ MEGDÖBBENTETT, hogy SZÉLSŐJOBBOSOK akarták megmerényelni Orbánt…..míg én vad komcsikra gondoltam!

  Magyarok, térjetek észhez: a LAPPANGÓ REVIZIONIZMUS eredményes, mégha a frontális támadás jobban is fekszik a magyar nemzetkarakternek!

  Gazdaságilag meg TI NEM ÉRTETEK HOZZÁ, hogy ebben a megzsidósult , Shylock-világban SZÉLLEL SZEMBEN ritka eredményes az Orbán-garnitúra.

  Kedvelés

 7. Egy érdekes párhuzam:Orbán sem fogadta el a kormányőrség tagjait testőrnek.
  H.B.

  Kedvelés

  1. Áder úr is lecserélte. Most nyerték a II. és III. helyet egy igen előkelő vetélkedőn Orlandóban. 🙂

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.