NAPI AKTUÁLIS – Balhé az Igazságügyi Bizottság ülésén

Parázs hangulatban zajlott Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének, bizottsági meghallgatása. Miután a jobbikos Apáti Istvántól az Igazságügyi bizottság fideszes vezetője megvonta a szót, felmerült a képviselő elvezetése is. Rogán nagyrészt kibújt a kellemetlen kérdések elől, azonban elárulta: legfőbb feladata Orbán hatalmon tartása.

N1Tv

Reklámok

3 című bejegyzés “NAPI AKTUÁLIS – Balhé az Igazságügyi Bizottság ülésén” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ha ezt az EGYÜTT bohóca adja elő, amit Apáti, azt leszarom, de ez a bulvárstílus meg agyament hülyeség NEM VALÓ AZ IGAZDGÁGÜGYI BIZOTTSÁG, sőt , egy Bizottság elé sem, a JOBBIK lealacsonyodott a pártcsírák gyalázkodó és irreleváns propagandája szintjére. Ezt követően újságírói kérdésre Apáti Képviselő hazugságokat adott elő.

  Egy ÖTVÖS-RESTAURÁTOR (Habony) , akinek semmi köze több felsorolt laphoz, különösen a Pesti Srácok. hu-hoz, mert az a Széles-Birodalom lapja,
  s OV-nak a SZIMBOLIKUS és TÖRTÉNETI politikához ad, ill. rendezvények, szobrok, jelképes épületek kapcsán ad tanácsot, az meg nem dolga a propaganda-miniszternek.

  Jelzem, egy ötvös igen drágán is dolgozhat, restaurátor ötvös még drágábban!

  Kávék, presszók az V-kerben, ezek témák?

  A JOBBIK hülyék gyülekezetévé vált!

  Dr. Kertész Balázs magánpraxist folytató pesti ügyvéd bizonyára igen jól keres. De az ÜGYVÉD- ha kap megbízást – ARRÓL EGY SZÓT SEM KÖTELES MONDANI: mert azt a törvény tiltja, ellenkező esetben az ÜGYVÉD KÖVET EL BŰNCSELEKMÉNYT!

  Apáti EGY ÜGYVÉD DOLGAI UTÁN KUTAKODIK??!

  JOGELLENES!

  Kedvelik 1 személy

 2. gyarmati pal!Csak igy kisbetuvel.Pontosan az ilyen birkakmiatt van az orszag ott ahol–mint te is.Az iQ-d hanyadosa a tyukletra fokaval egyenlo.Bizonyitas–meg irni sem tudsz.(Igazdgagugyi)Masik bizonyitas–az elmult 26-ev utan te megallapitottad,hogy a jobbik a hulyek gyulekezete—Bezzeg az orszag tonkre tevoi azok am a te izleseid.Akartam irni,amikor az eszt osztottak te jol hatul voltal…..

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.